matrioszka2 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Fajnie, że wpadłaś.:lol: Bardzo proszę.:modla:Jest śliczny.Jak dla mnie - mały.Przy Złotym Johnie, który pojechał pod Wieliczkę, jest maluchem. Quote
malawaszka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 matrioszka a masz może cosik dla mnie? Quote
as_ko Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Na bazarku są NOWE fanty od Plasteliny! ZAPRASZAMY! http://www.dogomania.pl/threads/194864-NOWE-RZECZY!Bi%C5%BCuteria-torebka-pokrowiec...i-inne.-Na-nowodworskie!-Do-1.11.-OKAZJA! Quote
matrioszka2 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 malawaszka napisał(a):matrioszka a masz może cosik dla mnie? Nie mam :-( Będzie :cool3: Quote
malawaszka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 a kiedy? :oops: ja mam nadzieję, że już niebawem uda mi się go zabrać Quote
as_ko Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Jutro ja i E-S, a zapewne jeszcze Matrioszka będziemy w schronie z rana :D Robimy nalot :) Będą zdjęcia i nowe wiadomości. Quote
malawaszka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 proszę proszę nie dajcie się odwieść od zamiaru zrobienia zdjęć Birmanowi!!!!! :modla: choćby nie wiem co :) Quote
as_ko Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='malawaszka']proszę proszę nie dajcie się odwieść od zamiaru zrobienia zdjęć Birmanowi!!!!! :modla: choćby nie wiem co :) Spokojnie, podobno kierownik już pozwala go fotografować :) [quote name='ladySwallow']Dziewczyny, jest sytuacja alarmowa! Dziś do schroniska w Nowodworze właściciel przyprowadził suczkę amstaffa! Młodziutką, nieszczepioną! Kierownik ją izoluje, bo inne psy próbują ją pogryźć, sunia jest totalnym osiołkiem, super łagodnym i nastawionym na człowieka! Sam kierownik zadzwonił, że młoda nie da sobie rady w schronisku... Co robić? POMOCY! Ona tam umrze! :placz: Quote
matrioszka2 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Birman zdjęcia będzie miał zrobione. O właścicielu amstaffki wiem jeszcze, że nie przyznał się do tego faktu ; powiedział, że ją znalazł. Trzeba małą zabrać, zanim się rozchoruje. Jutro coś będziemy radzić.Ze zdjęciami będzie łatwiej ją rozreklamować. Quote
E-S Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Zrobię te foty transwestycie Birmanowi i amstafce i barankowi i co tam się jeszcze da obfocić, pozyczyłam jeszcze dobry aparat od brata, tzn. dobry - sprawny, ale jakość zdjęć .... :(, no nic, lepszy rydz niż nic, Tusia jest sprawcą moich braków sprzętowych ! Quote
as_ko Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ciotki wpadajcie na wątek Fado i rozsyłajcie go gdzie się da: http://www.dogomania.pl/threads/195099-Pi%C4%99kny-bia%C5%82o-rudy-SPANIELEK-zabrany-ze-schroniska-prosi-o-DOM-i-DEKLARACJE!?p=15601217#post15601217 Ja jestem padnięta...doprowadzenie pieska i łazienki do stanu używalności zajęło mi X godzin, teraz spacer, a potem goście...ale mam nadzieję że uda mi się dzisiaj wrzucić zdjęcia i filmiki z dzisiejszego wyjazdu do schronu. Quote
malawaszka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 a jakbyś mi mailikiem wrzuciła Birmusia? :modla: [email protected] nie musiałabyś już tu wklejać :grins: Quote
matrioszka2 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Chcesz nas wykolegować ? :mad:Taki materiał spod lady dostać ? Nie ma, nie ma.:eviltong: :diabloti: Dużo jest zdjęć, sama wykonałam.Ewa mi kazała, a Ewie nikt nie fiknie c-nie ?:evil_lol: Birman wyładniał, ale skóra na pupsku jest brzydka.Łysy placek (fota). Trzeba nad nią popracować długo i intensywnie (czytaj:kosztownie:-().Po prawej stronie, na żebrach ,na wysokości końca prawej łapy ma narośl, guza wielkości orzecha włoskiego (fota).Niezdiagnozowany. Reszta psa się wygładziła.W zachowaniu się nie zmienił; spokojny, dostojnie spogląda na świat.Nie sprawia wrażenia chorego, czy obolałego.Przy nas się nie drapał.Poza boksem spokojnie stał, rozglądał się, wąchał trawkę. Quote
malawaszka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 nooo fciałam spod lady bo jajo znoszę :lol: kolejne dzis, ale nic - drogie są to będę miała na jajecznicę :lol: no to ciekawa jestem bo jutro mozliwe, że Birmanek będzie miał odwiedziny - może się ludzie nie wystraszą... :roll: Quote
E-S Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Było ponad 400 zdjęc na aparatach, które pożyczyłam, po skasowaniu nieostrych zostało 336, ciągną się tutaj: http://picasaweb.google.com/107489641233057346303/Nowodwor23X10?authkey=Gv1sRgCNWk3M6arcXSWg# i ciągną .... Można stamtąd je na swojego kompa ściągać. Można wstawiać, ale to trwa. Quote
LadyS Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 A cóż to za śmieszny stwór kudłaty z uszami jak nietoperz? Wstawiłam astkę na oba wątki bulowatych. Quote
LadyS Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 malawaszka napisał(a):a Birmuszek gdzie? Musisz poczekać pewnie, bo zdjęć ciągle przybywa - transferują się na konto. Quote
malawaszka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 jest :loveu: ta łysina na dupce to może być hormonalne bo nie wygląda źle skóra Quote
E-S Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='ladySwallow']A cóż to za śmieszny stwór kudłaty z uszami jak nietoperz? Wstawiłam astkę na oba wątki bulowatych. Ta ? http://picasaweb.google.com/lh/photo/GKxNQUlKoBPoZTmDq7b145KF2ohq78D1-VtS9y55DZo?feat=directlink Słuchaj, to ponoć długowłosa kudłaczka - aktualna ofiara maestrii schroniskowych nożyczek, jakaś nowa, sunia, ok. 2-3 latek. Ostrzyżona wygląda jak terier australijski, ale ponoć ma włos do ziemi, trzeba ją Leni podrzucić. Quote
fioneczka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 jaka ta mała jest piękna ... biedulka :( co z nią zrobić :( dziewczyny jak ona do psów, wiadomo coś ? jak określają jej wiek ? piękna, masywna dziewczyna Quote
LadyS Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 To sunia czy piesek? Wiecie coś czy nie bardzo? Któryś husky ze starego składu, ze zdjęć muzzy'ego jest jeszcze? Quote
LadyS Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='fioneczka']jaka ta mała jest piękna ... biedulka :( co z nią zrobić :( dziewczyny jak ona do psów, wiadomo coś ? jak określają jej wiek ? piękna, masywna dziewczyna Do ludzi przyjacielska, do psów też ok. Ponoć młoda, ale dziewczyny pewnie wiedzą lepiej. [quote name='E-S']Ta ? http://picasaweb.google.com/lh/photo/GKxNQUlKoBPoZTmDq7b145KF2ohq78D1-VtS9y55DZo?feat=directlink Słuchaj, to ponoć długowłosa kudłaczka - aktualna ofiara maestrii schroniskowych nożyczek, jakaś nowa, sunia, ok. 2-3 latek. Ostrzyżona wygląda jak terier australijski, ale ponoć ma włos do ziemi, trzeba ją Leni podrzucić. No ta, ta, widzę, że jakiś mistrz ją ścinał :evil_lol: Quote
fioneczka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 qrcze, co z nią robić ... zimne noce okropnie :( ... tyle psiaków wszędzie :( Quote
LadyS Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Jak napisałam na bullowatych, obawiam się, że jak taka ładna sucz zostanie w schronisku, to przyjdzie ktoś, kto chce "groźnego" psa na łańcuch albo ma podobnego samca i będzie robić szczeniaczki... Takie realia, niestety. Quote
Recommended Posts