Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='matrioszka2']... i dziewczyny tak zdeterminowane ,prężnie działające, z charyzmą , konsekwencją.[/QUOTE]

Zwłaszcza, gdy trzeba działać JUŻ, NATYCHMIAST, gdy inny człowiek zawiedzie (mam na myśli niedoszły DT) ;)

A Szanta szybko znajdzie domek, coś tak czuję ;) Sytuacja analogiczna do mojej Figi - najpierw pobyt i Murzyńskiej Łydki, potem podróż pociągiem ... musi być dobrze!

A Szczecinek to najwspanialsze psie sanatorium :loveu:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja już wiem, że będę chciała zabrać Birmana na DT w okolicach Częstochowy - przygotowuje się miejsce dla chłopaka, czy ktoś od Was mógłby pomóc z transportem? Może np do Kielc ktoś jeździ? Miejsce ma być gotowe w ciągu miesiąca.

Posted

[quote name='malawaszka']Ja już wiem, że będę chciała zabrać Birmana na DT w okolicach Częstochowy - przygotowuje się miejsce dla chłopaka, czy ktoś od Was mógłby pomóc z transportem? Może np do Kielc ktoś jeździ? Miejsce ma być gotowe w ciągu miesiąca.[/QUOTE]

Do Kielc to chyba nikt, ale czasem ktoś poszukuje na tej trasie transportu, można by się podłączyć.

Posted

a może w kierunki Krakowa bardziej? bo wa-wa to nas nie urządza :shake: a ja nie dam rady jechać 360 km w jedną stronę i wrócić :( za mało jeżdżę takie długie trasy, no a z takim Birmanem to się w pociąg nie wsiądzie :shake: oczywiście koszty paliwa zwracam

Posted

[quote name='malawaszka']a może w kierunki Krakowa bardziej? bo wa-wa to nas nie urządza :shake: a ja nie dam rady jechać 360 km w jedną stronę i wrócić :( za mało jeżdżę takie długie trasy, no a z takim Birmanem to się w pociąg nie wsiądzie :shake: oczywiście koszty paliwa zwracam[/QUOTE]

oczywiście na Kraków macie przez Kielce - ale popłynęłam :splat: :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']tak - do Kielc dojadę jakoś - tylko mówię, to nie teraz - jak będzie gotowe miejsce dla Birmana - w ciągu miesiąca ma być[/QUOTE]

Malawaszko, pod Lublinem otwiera się hotelik dla psów...może już nawet jest otwarty...może warto zadzwonić i dowiedzieć się o warunki...może to byłoby dobre wyjście dla Birmana.
Jeśli będziesz zainteresowana ,daj znać...podeślę numer do Asi.

Posted

[quote name='zuzlikowa']Malawaszko, pod Lublinem otwiera się hotelik dla psów...może już nawet jest otwarty...może warto zadzwonić i dowiedzieć się o warunki...może to byłoby dobre wyjście dla Birmana.
Jeśli będziesz zainteresowana ,daj znać...podeślę numer do Asi.[/QUOTE]

jak mam możliwość wziąć go tu blisko mnie to wolę mieć możliwość poznania go, odwiedzania, brania na spacery, ale jakby coś nie wypaliło to będę się do ciebie dobijac - dzięki!

Posted

[quote name='zuzlikowa']Malawaszko, pod Lublinem otwiera się hotelik dla psów...może już nawet jest otwarty...może warto zadzwonić i dowiedzieć się o warunki...może to byłoby dobre wyjście dla Birmana.
Jeśli będziesz zainteresowana ,daj znać...podeślę numer do Asi.[/QUOTE]
Gdzie można dowiedzieć się czegoś więcej o tym hotelu?

Posted

Szkoda, że Birman nie pociągowy, bo mój TŻ jeździ pociągiem do Skarżyska, a to kilka kroków od Kielc...

Wątek jamnika, Cinka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/193626[/url]

Posted

[quote name='MaDi']Gdzie można dowiedzieć się czegoś więcej o tym hotelu?[/QUOTE]
Na razie widzę, że nie ma informacji, ale wkrótce zapewne pojawią się tutaj: [url]http://setamber.prv.pl/[/url]

Posted

[quote name='malawaszka']jak mam możliwość wziąć go tu blisko mnie to wolę mieć możliwość poznania go, odwiedzania, brania na spacery, ale jakby coś nie wypaliło to będę się do ciebie dobijac - dzięki![/QUOTE]

Rozumiem...oczywiście!Powodzenia!

Posted

[quote name='MaDi']Gdzie można dowiedzieć się czegoś więcej o tym hotelu?[/QUOTE]

Kochanie jeszcze technicznych informacji nie mam, lecz jedynie prywatny kontakt z założycielką...myślę,że w najbliższym czasie konkretniejsze informacje,a nie takie w powijakach (na razie tylko psiaki w domu) przekazać już sama prowadząca hotel przekaże...
ale jeśli masz sytuację podbramkową,daj znać podeslę Ci numer do Asi...i najlepiej się z nią kontaktować, bo a nuż może pomóc.

Posted

sorry za off ,ale mam nadzieje, ze nie macie tam psow [URL]http://www.dogomania.pl/threads/136015-Dom-czeka-na-spajka!-Hotel-nie-chce-go-wydać!/page115[/URL]

Posted

Witam:) Mam wielką prośbę o sprawdzenie domu dla mojej tymczasowiczki Mafii. Mafia to piekna kaukazka, którą wyciagnelismy ze schroniska w Ostrowii Mazowieckiej. Był juz dla niej dom w Łosicach... sprawdzała go dla niej Jostel z Białej Podlaskiej i okazało się , że to wielka porażka. Chciałabym żeby tym razem było inaczej ale sama nie dam rady sprawdzić. Potencjalny domek mieści się w Krążnicy Jarej koło Lublina. Jeżeli będzie taka potrzeba zwrócę osobie robiącej wizytę koszty paliwa.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/193304-Ma%C5%82a-wielka-pluszowa-przytulanka-prosi-o-dom[/url]!!!!