agnieszka32 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='matrioszka2']... i dziewczyny tak zdeterminowane ,prężnie działające, z charyzmą , konsekwencją.[/QUOTE] Zwłaszcza, gdy trzeba działać JUŻ, NATYCHMIAST, gdy inny człowiek zawiedzie (mam na myśli niedoszły DT) ;) A Szanta szybko znajdzie domek, coś tak czuję ;) Sytuacja analogiczna do mojej Figi - najpierw pobyt i Murzyńskiej Łydki, potem podróż pociągiem ... musi być dobrze! A Szczecinek to najwspanialsze psie sanatorium :loveu: Quote
malawaszka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ja już wiem, że będę chciała zabrać Birmana na DT w okolicach Częstochowy - przygotowuje się miejsce dla chłopaka, czy ktoś od Was mógłby pomóc z transportem? Może np do Kielc ktoś jeździ? Miejsce ma być gotowe w ciągu miesiąca. Quote
LadyS Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='malawaszka']Ja już wiem, że będę chciała zabrać Birmana na DT w okolicach Częstochowy - przygotowuje się miejsce dla chłopaka, czy ktoś od Was mógłby pomóc z transportem? Może np do Kielc ktoś jeździ? Miejsce ma być gotowe w ciągu miesiąca.[/QUOTE] Do Kielc to chyba nikt, ale czasem ktoś poszukuje na tej trasie transportu, można by się podłączyć. Quote
malawaszka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 a może w kierunki Krakowa bardziej? bo wa-wa to nas nie urządza :shake: a ja nie dam rady jechać 360 km w jedną stronę i wrócić :( za mało jeżdżę takie długie trasy, no a z takim Birmanem to się w pociąg nie wsiądzie :shake: oczywiście koszty paliwa zwracam Quote
malawaszka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='malawaszka']a może w kierunki Krakowa bardziej? bo wa-wa to nas nie urządza :shake: a ja nie dam rady jechać 360 km w jedną stronę i wrócić :( za mało jeżdżę takie długie trasy, no a z takim Birmanem to się w pociąg nie wsiądzie :shake: oczywiście koszty paliwa zwracam[/QUOTE] oczywiście na Kraków macie przez Kielce - ale popłynęłam :splat: :lol: Quote
matrioszka2 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 U nas to w ogóle nikt nie jeździ na zachód.;) Myślę, że trzeba ogłosić na transportowym. Quote
malawaszka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 a nie ma kogoś kto za zwrot kosztów by się wybrał na wycieczkę do Kielc? Quote
matrioszka2 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 I w Kielcach "przejęcie towaru "? Quote
malawaszka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 tak - do Kielc dojadę jakoś - tylko mówię, to nie teraz - jak będzie gotowe miejsce dla Birmana - w ciągu miesiąca ma być Quote
zuzlikowa Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='malawaszka']tak - do Kielc dojadę jakoś - tylko mówię, to nie teraz - jak będzie gotowe miejsce dla Birmana - w ciągu miesiąca ma być[/QUOTE] Malawaszko, pod Lublinem otwiera się hotelik dla psów...może już nawet jest otwarty...może warto zadzwonić i dowiedzieć się o warunki...może to byłoby dobre wyjście dla Birmana. Jeśli będziesz zainteresowana ,daj znać...podeślę numer do Asi. Quote
zuzlikowa Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [SIZE=5][SIZE=6][B]Może znacie kogoś odpowiedzialnego do sprawdzenia domku z okolic Książa Wielkopolskiego...Śremu...Gostynia...Środy Wlkp...w Zaborowie? PILNE!!![/B][/SIZE][/SIZE] Quote
malawaszka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='zuzlikowa']Malawaszko, pod Lublinem otwiera się hotelik dla psów...może już nawet jest otwarty...może warto zadzwonić i dowiedzieć się o warunki...może to byłoby dobre wyjście dla Birmana. Jeśli będziesz zainteresowana ,daj znać...podeślę numer do Asi.[/QUOTE] jak mam możliwość wziąć go tu blisko mnie to wolę mieć możliwość poznania go, odwiedzania, brania na spacery, ale jakby coś nie wypaliło to będę się do ciebie dobijac - dzięki! Quote
MaDi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='zuzlikowa']Malawaszko, pod Lublinem otwiera się hotelik dla psów...może już nawet jest otwarty...może warto zadzwonić i dowiedzieć się o warunki...może to byłoby dobre wyjście dla Birmana. Jeśli będziesz zainteresowana ,daj znać...podeślę numer do Asi.[/QUOTE] Gdzie można dowiedzieć się czegoś więcej o tym hotelu? Quote
LadyS Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Szkoda, że Birman nie pociągowy, bo mój TŻ jeździ pociągiem do Skarżyska, a to kilka kroków od Kielc... Wątek jamnika, Cinka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/193626[/url] Quote
malawaszka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 nie no - nie wyobrażam sobie raczej jazdy pociągiem w olbrzymem staruszkiem, o którym nic właściwie nie wiadomo :shake: Quote
muzzy Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='MaDi']Gdzie można dowiedzieć się czegoś więcej o tym hotelu?[/QUOTE] Na razie widzę, że nie ma informacji, ale wkrótce zapewne pojawią się tutaj: [url]http://setamber.prv.pl/[/url] Quote
zuzlikowa Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='malawaszka']jak mam możliwość wziąć go tu blisko mnie to wolę mieć możliwość poznania go, odwiedzania, brania na spacery, ale jakby coś nie wypaliło to będę się do ciebie dobijac - dzięki![/QUOTE] Rozumiem...oczywiście!Powodzenia! Quote
zuzlikowa Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='MaDi']Gdzie można dowiedzieć się czegoś więcej o tym hotelu?[/QUOTE] Kochanie jeszcze technicznych informacji nie mam, lecz jedynie prywatny kontakt z założycielką...myślę,że w najbliższym czasie konkretniejsze informacje,a nie takie w powijakach (na razie tylko psiaki w domu) przekazać już sama prowadząca hotel przekaże... ale jeśli masz sytuację podbramkową,daj znać podeslę Ci numer do Asi...i najlepiej się z nią kontaktować, bo a nuż może pomóc. Quote
zuzlikowa Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='muzzy']Na razie widzę, że nie ma informacji, ale wkrótce zapewne pojawią się tutaj: [URL]http://setamber.prv.pl/[/URL][/QUOTE] Dokładnie muzzy...chyba tu... Quote
MaDi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Dzięki za informację, na szczęście pytam tylko orientacyjnie. Quote
tanitka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 dziewczyny, wyżełek nadal jest? podajcie mi jaki kontakt pisac w ogłoszeniach. Quote
matrioszka2 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Zadzwonię do kierownika i zapytam.A w razie czego, to kontakt właśnie na niego; wyżeł charakterystyczny, to będzie wiedział o jakiego psa go pytają. ADAM SZUMIŁO 601 896 073 Quote
IVV Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 sorry za off ,ale mam nadzieje, ze nie macie tam psow [URL]http://www.dogomania.pl/threads/136015-Dom-czeka-na-spajka!-Hotel-nie-chce-go-wydać!/page115[/URL] Quote
malawaszka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 będziecie w schronisku w najbliższym czasie? Quote
megii1 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Witam:) Mam wielką prośbę o sprawdzenie domu dla mojej tymczasowiczki Mafii. Mafia to piekna kaukazka, którą wyciagnelismy ze schroniska w Ostrowii Mazowieckiej. Był juz dla niej dom w Łosicach... sprawdzała go dla niej Jostel z Białej Podlaskiej i okazało się , że to wielka porażka. Chciałabym żeby tym razem było inaczej ale sama nie dam rady sprawdzić. Potencjalny domek mieści się w Krążnicy Jarej koło Lublina. Jeżeli będzie taka potrzeba zwrócę osobie robiącej wizytę koszty paliwa. [url]http://www.dogomania.pl/threads/193304-Ma%C5%82a-wielka-pluszowa-przytulanka-prosi-o-dom[/url]!!!! Quote
Recommended Posts