matrioszka2 Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Też jestem zdziwiona, że od kwietnia.W maju widziałam ją w izolatkach, ale kierownik prosił, by jeszcze nie fotografować, bo nie była w najlepszej formie.Potem jakoś zniknęła (może właśnie byłą w boksach chorych, gdzie leczono jej tę egzemę; my teraz nie mamy dostępu do tych boksów). No, ale przecież nic straconego.Skoro jest... skoro w całkiem ... całkiem formie ... Zdjęcia się stuknie i domek musi się znaleźć.;) Quote
malawaszka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 to kiedy będą zdjęcia? sterylki pewnie nie miała nie? zbyt wiekowa :( Quote
LadyS Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Ja jej w sumie w chorych nie widziałam, a ostatnio przeglądałam te boksy bez robienia zdjęć... Quote
MaDi Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='matrioszka2']Jutro/pojutrze.Sterylki nie ma.[/QUOTE] Pewnie by narkozy nie przeżyła,przykra jest starość... Quote
beka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Ten owczarkowaty szczyl sliczny, szarik też. A ja zawalona psami .. Nie ma u was gdzieś tymczasu dla tego szczyla? płatnego?? Quote
LadyS Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='beka']Ten owczarkowaty szczyl sliczny, szarik też. A ja zawalona psami .. Nie ma u was gdzieś tymczasu dla tego szczyla? płatnego??[/QUOTE] Szczyl siedział już, jak byłam w schronie z as_ko, czyli pewnie jest tam od prawie miesiąca... Quote
matrioszka2 Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Tia , szczyl ... tylko że lada dzień ma iść do dorosłych, więc wszystko może mu się przytrafić.:placz: Quote
malawaszka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='ladySwallow']Ja jej w sumie w chorych nie widziałam, a ostatnio przeglądałam te boksy bez robienia zdjęć...[/QUOTE] to gdzie była? czy któraś z Was może ją opisać jakoś tą sznupkę? jaka jest? Quote
MaDi Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Szczyl siedzi od poprzedniej wizyty dziewczyn w schronie, ktoś tu o nim pisał na wątku skąd został zabrany itp. Co do sznupki to ja ja tylko na zdjęciach widziałam. Może ktoś pojedzie z Lublina do schronu? Jestem bez samochodu ale chętnie się z kimś zabiorę i zrzucę na paliwo. Quote
Kapsel Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Dziewczyny, czy mogłybyście sprawdzić w poście 4336 ten pies w budzie to jest bokser czy ast???? :modla::modla::modla: Quote
LadyS Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='Kapsel']Dziewczyny, czy mogłybyście sprawdzić w poście 4336 ten pies w budzie to jest bokser czy ast???? :modla::modla::modla:[/QUOTE] Tu jest inne zdjęcie, sprzed ok. 3 tygodni: [IMG]http://lh3.ggpht.com/__PzL0RsYOIA/TDHG4-42hZI/AAAAAAAAAhE/roYS5VghEyo/s512/PICT1033.JPG[/IMG] [IMG]http://lh3.ggpht.com/__PzL0RsYOIA/TDHG4mZfMsI/AAAAAAAAAhA/Ev-cGYnrB4w/s512/PICT1032.JPG[/IMG] Na mój gust to bokser. Quote
Kapsel Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Bardzo dziękuję, :loveu: a kto robił zdjęcia, może coś więcej powie? Plastelina to jeszcze żyje? :) Quote
LadyS Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='Kapsel']Bardzo dziękuję, :loveu: a kto robił zdjęcia, może coś więcej powie? Plastelina to jeszcze żyje? :)[/QUOTE] Plastelina żyje, tylko zajęta, rozmawiałam z nią ostatnio. To zdjęcia dwa robiłam ja, ale nie jestem w stanie nic o psie powiedzieć, co zwyczajnie zapomniałam o niego zapytać. Po zdjęciach matrioszki widzę jednak, że nadal siedzi w budzie - podczas naszego pobytu w schronisku, czyli ok. pół godziny, ani razu nie wyszedł z budy. Quote
Kapsel Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 A kiedy będziecie w schronie, żeby mu lepsze zdjęcia porobić?:modla::modla::modla: Quote
LadyS Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='Kapsel']A kiedy będziecie w schronie, żeby mu lepsze zdjęcia porobić?:modla::modla::modla:[/QUOTE] Wiesz, problemem jest to, że nie zawsze jest pracownik, który wyciągnie nam psa. A ten nie wychodzi z budy. Quote
MaDi Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 On na tych starych wygląda jak bokser, przynajmniej tak mi się wydaje. Quote
matrioszka2 Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Kierownik twierdzi, że to nie jest bokser. Pierwszy raz, jak go widziałam 10 dni temu (piątek wieczorem), to leciałam po Misię.Stał i przyglądał mi się ze spokojem.Wydał mi się bokserem, bez ogonka ... Teraz, jak byłam, to siedział, jak widzicie i nijak wywołać z budy się nie dał.Ze łba. to on rzeczywiście ast.:roll: No a jak okaże się bokserem, to co Kapselku dalej ? Zgubiła mi się rozdarta Szczotka, ale już ją znalazłam.Proszę: [url]http://tinypic.com/player.php?v=hug6k5&s=3[/url] Quote
MaDi Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Kierownik określił go jako asta? Jeśli nie ma ogonka to można go ogłaszać jako psa w typie chyba na tym zależy Kapselkowi? Quote
Kapsel Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Jeśli będzie to bokser to damy go na stronę SOS Bokserom, tak jak zwykle się robi w przypadku bokserów w schronach, a co dalej to zobaczymy. Musimy tez wiedzieć jak trafił do schronu, jaki ma charakter od kiedy jest w schronisku, itd., żeby można przy zdjęciach dać opis boksia :( Quote
malawaszka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 dziewczyny a czy nr 19 ten szorściak ma jakieś foto poza budą? on jest duży jak sznaucer olbrzym? Quote
LadyS Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='malawaszka']dziewczyny a czy nr 19 ten szorściak ma jakieś foto poza budą? on jest duży jak sznaucer olbrzym?[/QUOTE] Wydaje mi się, że to Romeo. Ale pewności nie mam. Jeśli to on, to zobaczysz go tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176832-WAE-TEK-INFORMACYJNY-ZDJAE-CIA-NOWODWA-R-UWAGA-Nie-piszemy-w-tym-wAE-tku[/url] nr 25. On jest kluskowaty, taki średni. Quote
malawaszka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 faktycznie to może być on - dzięki! zapomniałam o tamtym wątku :oops: Quote
plastelina Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 żyję,żyję, miałam pojechać z Asią do schroniska ostatnio i obejrzeć tego "boksia" no ale właśnie okazał się amstafem. Co do charakterów psów to my za dużo powiedzieć nie możemy bo poza kratami wszystko się zmienia.mogłybyśmy się umówić większa grupą i pojechać tam wyprowadzic psy, zrobić opisy itd, ale wtedy jest taki hałas, psy zaczynają się w boksach gryźć, ze nie wiem czy jest sens. no ale dziewczyny co Wy na to? Quote
LadyS Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='plastelina']żyję,żyję, miałam pojechać z Asią do schroniska ostatnio i obejrzeć tego "boksia" no ale właśnie okazał się amstafem. Co do charakterów psów to my za dużo powiedzieć nie możemy bo poza kratami wszystko się zmienia.mogłybyśmy się umówić większa grupą i pojechać tam wyprowadzic psy, zrobić opisy itd, ale wtedy jest taki hałas, psy zaczynają się w boksach gryźć, ze nie wiem czy jest sens. no ale dziewczyny co Wy na to?[/QUOTE] Mnie nie ma praktycznie do września. Quote
Recommended Posts