Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matrioszka2']Malagosku kochany, a z soboty czujesz niedosyt ? :cool3:[/QUOTE]

hahaha :) Gdyby malagos miala odrzutowiec, no....moze helikopter Niemczyckiego to by codziennie na spaery do schronisk latala :) ja z reszta chetnie bym sie dolaczyla :D

i z Lublina do zamoscia i do Tych i rudy sl i do Gdanska i szczecina . o!

Posted

Nie mogę, jak ten klonik Zuzanki płacze :(

Zrobiłam troszkę porządku w informacyjnym, gdyby ktoś był zainteresowany - dokończę jutro, bo mi się co chwilę zacina toto :mad:

Posted

Ja jestem...
Bardzo miło wspominam nowodworskie suczki, Czanusię i Milusię. I cieszę sie, ze obie tak dobre domki znalazły.
Na razie mam Daszę -Pusię, ale jak znajdzie dom, to kto wie....

[quote name='matrioszka2']Nikt do nas nie zagląda...[/QUOTE]

Posted

[quote name='Mike i Morgan']Mało osób tu zagląda bo ciągle się kłócicie tu na wątku a ludzie nie lubią tego:([/QUOTE]
Ależ no coś Ty ...
Poza tym - nie uogólniajmy, niektórzy lubią jak krew się leje i może było zbyt lajtowo wręcz ?
Ad rem - Mania wyładniała, nieśmiała, kochaniutka, grzeczniutka, merda ogonkiem (sic!), Maniek ożywiony jak plama na słońcu i półprzytomny chłopaka (ech te cieczki, wola boża), jak będę mieć dzisiaj wieczorem siłę i Bugumił da mi odetchnąć i chwilę czasu wolnego od zajmowania się nim (cieczki, wola boża etc) to powstawiam na adekwatnych wątkach korelujące z nimi zdjęcia.
Ewa

Posted

[quote name='Mike i Morgan']Mało osób tu zagląda bo ciągle się kłócicie tu na wątku a ludzie nie lubią tego:([/QUOTE]

No, ale skoro to wiesz ,to znaczy, że zaglądasz, więc ...:cool3: A skoro zaglądasz wciąż, to podoba Ci się ten wątek bez względu na wszystko.Czy nie tak ?;)

Posted

[quote name='matrioszka2']No, ale skoro to wiesz ,to znaczy, że zaglądasz, więc ...:cool3: A skoro zaglądasz wciąż, to podoba Ci się ten wątek bez względu na wszystko.Czy nie tak ?;)[/QUOTE]
Tu się nie ma co nie podobać. Psy piękne. Trza oglądać i brać.

Ktoś może w zapowiadany deszczowy upiorny weekend się poświęci skontrolować situłejszyn w strugach deszczu ??? Ja już śmingus-dyngus obeszłam ostatnio, ten ładny duży, biały został zaatakowany przez ONka, pan chciał chlupnąć je wodą, żeby się nie gryzły, a na linii strzału wiadra z wodą znalazłam się ja ... limit zmoknięcia w schroniskach wyczerpałam więc na ten rok. Złożenie mojej odzieży tudzież makijażu w ofierze psom - podziałało jednak - zdumione psy przestały się gryźć.

Ewa

Posted

Byłyśmy dziś w schronie, tam porządki wiosenne trwają, renowacje każdego boksu po kolei. Masa szczeniąt, psy poprzenoszone z jednych boksów do drugich.

Posted

[quote name='malagos']Bo pewnie robiłaś za miss mokrego podkoszulka :evil_lol:[/QUOTE]
No tak ... już wiem co te psy tak u mnie zszokowało że aż zamarły z otwartymi paszczami jeszcze przed sekundą gotowymi do kąsania ... brak cycurków ... wydało się ... mam nadzieję, że nie wpadły przez to w depresję ani nie straciĸły szacunu dla żeńskiej części przedstawicieli homo sapiens. Następnym razem na wszelki wypadek w trosce o zdrowie psychiczne psów wypchnę przed siebie Matrioszkę :)
Ewa

Posted

[quote name='E-S']No tak ... już wiem co te psy tak u mnie zszokowało że aż zamarły z otwartymi paszczami jeszcze przed sekundą gotowymi do kąsania ... brak cycurków ... wydało się ... mam nadzieję, że nie wpadły przez to w depresję ani nie straciĸły szacunu dla żeńskiej części przedstawicieli homo sapiens. Następnym razem na wszelki wypadek w trosce o zdrowie psychiczne psów wypchnę przed siebie Matrioszkę :)
Ewa[/QUOTE]

sikam :D:D:D

Posted

[quote name='ladySwallow']Byłyśmy dziś w schronie, tam porządki wiosenne trwają, renowacje każdego boksu po kolei. Masa szczeniąt, psy poprzenoszone z jednych boksów do drugich.[/QUOTE]

Znów nowe szczeniasie ? :( biedactwa ...

Posted

a matrioszka ma duże bańki? :D
Kurcze....może by tak delikatniej z tymi psami, co? Najpierw NIC a pozniej COS ? Tak od razu? kurna, powoli, stopniowo! ehhh, behawiorystka od siedmiu boleści :P

Posted

[quote name='Madallena']a matrioszka ma duże bańki? :D
Kurcze....może by tak delikatniej z tymi psami, co? Najpierw NIC a pozniej COS ? Tak od razu? kurna, powoli, stopniowo! ehhh, behawiorystka od siedmiu boleści :P[/QUOTE]
Spoko, musimy sprawdzić prawdziwość teorii przecie. Poza tym od razu będzie wiadomo jakiego domu któremu psu szukać i który jakie cycki preferuje, zawsze to łatwiej prawda ? Bo wy to sprawdzacie preferencje domów - a preferencje takiego psa to co? Patrzcie, biorę tego ONka, zaczyna kogoś atakować, a ja sru koszulę zadzieram, pies od razu robi siad i się gapi na mnie zdumiony - ale szacun na dzielnicy, a psa nawet tresować nie trzeba było bo już tak ma od urodzenia z powodu preferencji.