IVV Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Tak !!! Nowodwor na pierwsza!!!!!! fajnie dziewczyny dzialacie !:))) Quote
malagos Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Co tam w schronisku? Byłyście w poniedziałek? Quote
matrioszka2 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Malagosku kochany, a z soboty czujesz niedosyt ? :cool3: Quote
Madallena Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='matrioszka2']Malagosku kochany, a z soboty czujesz niedosyt ? :cool3:[/QUOTE] hahaha :) Gdyby malagos miala odrzutowiec, no....moze helikopter Niemczyckiego to by codziennie na spaery do schronisk latala :) ja z reszta chetnie bym sie dolaczyla :D i z Lublina do zamoscia i do Tych i rudy sl i do Gdanska i szczecina . o! Quote
evel Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Niestety nie byłyśmy, bo samochód wziął i się zepsuł :( ale być może pojedziemy w czwartek. Quote
matrioszka2 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Zapraszamy do Nowodworu !:multi: [B][SIZE="5"]Filmy post 3126[/SIZE][/B] Quote
evel Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Nie mogę, jak ten klonik Zuzanki płacze :( Zrobiłam troszkę porządku w informacyjnym, gdyby ktoś był zainteresowany - dokończę jutro, bo mi się co chwilę zacina toto :mad: Quote
Madallena Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 My zajrzymy! :P [URL=http://img706.imageshack.us/i/img6320o.jpg/][IMG]http://img706.imageshack.us/img706/8575/img6320o.jpg[/IMG][/URL] mam zdjecie w ctrl v :D Quote
Mike i Morgan Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Mało osób tu zagląda bo ciągle się kłócicie tu na wątku a ludzie nie lubią tego:( Quote
malagos Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ja jestem... Bardzo miło wspominam nowodworskie suczki, Czanusię i Milusię. I cieszę sie, ze obie tak dobre domki znalazły. Na razie mam Daszę -Pusię, ale jak znajdzie dom, to kto wie.... [quote name='matrioszka2']Nikt do nas nie zagląda...[/QUOTE] Quote
E-S Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Mike i Morgan']Mało osób tu zagląda bo ciągle się kłócicie tu na wątku a ludzie nie lubią tego:([/QUOTE] Ależ no coś Ty ... Poza tym - nie uogólniajmy, niektórzy lubią jak krew się leje i może było zbyt lajtowo wręcz ? Ad rem - Mania wyładniała, nieśmiała, kochaniutka, grzeczniutka, merda ogonkiem (sic!), Maniek ożywiony jak plama na słońcu i półprzytomny chłopaka (ech te cieczki, wola boża), jak będę mieć dzisiaj wieczorem siłę i Bugumił da mi odetchnąć i chwilę czasu wolnego od zajmowania się nim (cieczki, wola boża etc) to powstawiam na adekwatnych wątkach korelujące z nimi zdjęcia. Ewa Quote
matrioszka2 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='Mike i Morgan']Mało osób tu zagląda bo ciągle się kłócicie tu na wątku a ludzie nie lubią tego:([/QUOTE] No, ale skoro to wiesz ,to znaczy, że zaglądasz, więc ...:cool3: A skoro zaglądasz wciąż, to podoba Ci się ten wątek bez względu na wszystko.Czy nie tak ?;) Quote
E-S Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='matrioszka2']No, ale skoro to wiesz ,to znaczy, że zaglądasz, więc ...:cool3: A skoro zaglądasz wciąż, to podoba Ci się ten wątek bez względu na wszystko.Czy nie tak ?;)[/QUOTE] Tu się nie ma co nie podobać. Psy piękne. Trza oglądać i brać. Ktoś może w zapowiadany deszczowy upiorny weekend się poświęci skontrolować situłejszyn w strugach deszczu ??? Ja już śmingus-dyngus obeszłam ostatnio, ten ładny duży, biały został zaatakowany przez ONka, pan chciał chlupnąć je wodą, żeby się nie gryzły, a na linii strzału wiadra z wodą znalazłam się ja ... limit zmoknięcia w schroniskach wyczerpałam więc na ten rok. Złożenie mojej odzieży tudzież makijażu w ofierze psom - podziałało jednak - zdumione psy przestały się gryźć. Ewa Quote
malagos Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Bo pewnie robiłaś za miss mokrego podkoszulka :evil_lol: Quote
LadyS Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Byłyśmy dziś w schronie, tam porządki wiosenne trwają, renowacje każdego boksu po kolei. Masa szczeniąt, psy poprzenoszone z jednych boksów do drugich. Quote
E-S Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='malagos']Bo pewnie robiłaś za miss mokrego podkoszulka :evil_lol:[/QUOTE] No tak ... już wiem co te psy tak u mnie zszokowało że aż zamarły z otwartymi paszczami jeszcze przed sekundą gotowymi do kąsania ... brak cycurków ... wydało się ... mam nadzieję, że nie wpadły przez to w depresję ani nie straciĸły szacunu dla żeńskiej części przedstawicieli homo sapiens. Następnym razem na wszelki wypadek w trosce o zdrowie psychiczne psów wypchnę przed siebie Matrioszkę :) Ewa Quote
Madallena Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='malagos']Bo pewnie robiłaś za miss mokrego podkoszulka :evil_lol:[/QUOTE] hahaha i jak psy to zobacfzyly, "to" ze zdziwienia przestaly sie gryzc :D Quote
Madallena Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='E-S']No tak ... już wiem co te psy tak u mnie zszokowało że aż zamarły z otwartymi paszczami jeszcze przed sekundą gotowymi do kąsania ... brak cycurków ... wydało się ... mam nadzieję, że nie wpadły przez to w depresję ani nie straciĸły szacunu dla żeńskiej części przedstawicieli homo sapiens. Następnym razem na wszelki wypadek w trosce o zdrowie psychiczne psów wypchnę przed siebie Matrioszkę :) Ewa[/QUOTE] sikam :D:D:D Quote
E-S Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='ladySwallow']Byłyśmy dziś w schronie, tam porządki wiosenne trwają, renowacje każdego boksu po kolei. Masa szczeniąt, psy poprzenoszone z jednych boksów do drugich.[/QUOTE] Znów nowe szczeniasie ? :( biedactwa ... Quote
Madallena Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 a matrioszka ma duże bańki? :D Kurcze....może by tak delikatniej z tymi psami, co? Najpierw NIC a pozniej COS ? Tak od razu? kurna, powoli, stopniowo! ehhh, behawiorystka od siedmiu boleści :P Quote
E-S Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Madallena']a matrioszka ma duże bańki? :D Kurcze....może by tak delikatniej z tymi psami, co? Najpierw NIC a pozniej COS ? Tak od razu? kurna, powoli, stopniowo! ehhh, behawiorystka od siedmiu boleści :P[/QUOTE] Spoko, musimy sprawdzić prawdziwość teorii przecie. Poza tym od razu będzie wiadomo jakiego domu któremu psu szukać i który jakie cycki preferuje, zawsze to łatwiej prawda ? Bo wy to sprawdzacie preferencje domów - a preferencje takiego psa to co? Patrzcie, biorę tego ONka, zaczyna kogoś atakować, a ja sru koszulę zadzieram, pies od razu robi siad i się gapi na mnie zdumiony - ale szacun na dzielnicy, a psa nawet tresować nie trzeba było bo już tak ma od urodzenia z powodu preferencji. Quote
Recommended Posts