LadyS Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 fioneczka napisał(a):a więc zaczekam ... dziękuję A ja sobie zapiszę, żeby zapytać, co by nie umknęło ;) Quote
fioneczka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 zapisz, zapisz ... tylko kartki nie zapomnij ;) Quote
E-S Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 mshume napisał(a):Wplacilam na konto funi, podane mi przez E-S. Funia mi mówiła przez telefon, że zakłada nowy watek hoteliku i tam umieści rozliczenia. Ewa Quote
LadyS Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Dziewczyny, jest możliwość wykastrowania Mańka - decyzję trzeba podjąć szybko - górna granica to 120 zł. Co Wy na to? Quote
matrioszka2 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Jakieś luzy finansowe posiadamy ? Quote
matrioszka2 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Jeżeli Zuzanka jest u evl, to może na jej miejsce (Zuzanki, nie - evl) weźmiemy popielatego kudłącza Grey'a (a co - niech ma imię zagramaniczne, kurcze) Quote
matrioszka2 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Jeżeli Zuzanka jest u evl, to może na jej miejsce (Zuzanki, nie - evl) weźmiemy popielatego kudłacza Grey'a (a co - niech ma imię zagramaniczne, kurcze) albo polskie - Popiołek (bo to takie szare nic :-() Quote
matrioszka2 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Jeżeli Zuzanka jest u evl, to może na jej miejsce (Zuzanki, nie - evl) weźmiemy popielatego kudłacza Grey'a (a co - niech ma imię zagramaniczne, kurcze) albo polskie - Popiołek (bo to takie szare nic :-() Quote
E-S Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 matrioszka2 napisał(a):Jeżeli Zuzanka jest u evl, to może na jej miejsce (Zuzanki, nie - evl) weźmiemy popielatego kudłacza Grey'a (a co - niech ma imię zagramaniczne, kurcze) albo polskie - Popiołek (bo to takie szare nic :-() Luzy finansowe są. Niebiesko-szarego kudłacza trza zabierać. Moja deklaracja 50 zl zostaje i przeznaczyłabym ją na niego, mój M. pewnie swoje 20 też przekieruje. Ale - w związku z problemem "wesch" Grey niestety do zgolenia i leczenia na dzień dobry zanim pojedzie do hoteliku. I pytanie - gdzie. Stefczyka - wiemy jak z nimi jest z rozliczeniami, no i drogo. ladySwallow napisał(a):Dziewczyny, jest możliwość wykastrowania Mańka - decyzję trzeba podjąć szybko - górna granica to 120 zł. Co Wy na to? Moje zdanie: obligatoryjnie. Bez dyskusji. Jak najprędzej. Ewa Quote
LadyS Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Mamy 310 zł na jamniki, 50 zostało za Zuzę i 310 zł ogólnie. Następny miesiąc jamników można zapłacić za ich deklaracje + za Zuzy, trzeba opłacić weta - 15 zł jak dotąd, sterylka Mańka wyniosłaby ok. 120 zł, więc zostałoby nam z ogólnych pieniędzy 175 zł. I jesteśmy na ok. -10 zł z deklaracji ogólnych. Bardzo mało, prosimy o deklaracje, prosimy o bazarki... Quote
Mike i Morgan Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Zapraszamy na bazarek:D http://www.dogomania.pl/threads/181763-CoA-dla-chA-opaka-dziewczyny-i-psa-czyli-MEGA-MISZ-MASZ-dla-Emilki-Do-21-03 Quote
matrioszka2 Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Jeżeli Zuzanka jest u evl, to może na jej miejsce (Zuzanki, nie - evl) weźmiemy popielatego kudłacza Grey'a (a co - niech ma imię zagramaniczne, kurcze ... albo polskie - Popiołek ,bo to takie Szare Nic . Quote
E-S Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 matrioszka2 napisał(a):Jeżeli Zuzanka jest u evl, to może na jej miejsce (Zuzanki, nie - evl) weźmiemy popielatego kudłacza Grey'a (a co - niech ma imię zagramaniczne, kurcze ... albo polskie - Popiołek ,bo to takie Szare Nic . A ja tak wczoraj odpowiedziałam jak na sekundę mnie dogo wpuściło: E-S napisał(a):Luzy finansowe są. Niebiesko-szarego kudłacza trza zabierać. Moja deklaracja 50 zl zostaje i przeznaczyłabym ją na niego, mój M. pewnie swoje 20 też przekieruje. Ale - w związku z problemem "wesch" Grey niestety do zgolenia i leczenia na dzień dobry zanim pojedzie do hoteliku. I pytanie - gdzie. Stefczyka - wiemy jak z nimi jest z rozliczeniami, no i drogo. Ewa Quote
AngelikaXD Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Mam jakieś ciuchy na bazarek. Wystawi ktoś? Quote
matrioszka2 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Tego bardzo pilnie trzeba by ... (post 2863) . Jak myślicie ? (lady , wstawiłaś go do kudłaczy ?) I film.http://v6.tinypic.com/player.swf?file=sfi7t0&s=6 Quote
evel Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Zaktualizowałam drugi post. Od października, przez dogomanię, wyadoptowano od nas do dobrych, sprawdzonych domów 18 psów :) Quote
matrioszka2 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 To całkiem niezły wynik , jak na tak mało grupę "działaczy".Super.:multi: A ten wątek informacyjny będziesz prowadziła nadal ? Quote
leni356 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='matrioszka2'] Tego bardzo pilnie trzeba by ... (post 2863) . Jak myślicie ? (lady , wstawiłaś go do kudłaczy ?) I film.http://v6.tinypic.com/player.swf?file=sfi7t0&s=6 Dopiero tu weszłam i co widzę? Nie ma go na kudłaczach a cudny. Skąd wiecie że ma wesz? Mogę mu założyć osobny wątek Quote
malagos Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 A jaka sytuacja w schronisku z tym kaszlem kennelowym? Opanowana? Quote
LadyS Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 leni356 napisał(a):Dopiero tu weszłam i co widzę? Nie ma go na kudłaczach a cudny. Skąd wiecie że ma wesz? Mogę mu założyć osobny wątek Próbowałam go wstawić, ale dogo wyczyniało cuda i pewnie post się w końcu nie dodał. Wesz miała długowłosa Zuza, więc dmuchamy na zimne. malagos napisał(a):A jaka sytuacja w schronisku z tym kaszlem kennelowym? Opanowana? Nie wiadomo, będziemy w poniedziałek. Quote
matrioszka2 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 leni356 napisał(a): Mogę mu założyć osobny wątek Jeszcze chwilę poczekaj, aż się upewnimy, że nadal jest.W każdym razie dziękuję za chęć pomocy. Quote
fioneczka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ladySwallow napisał(a):A ja sobie zapiszę, żeby zapytać, co by nie umknęło ;) przypominam się nieśmiało ;) nie zapomniałaś kartki ? Quote
LadyS Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 fioneczka napisał(a):przypominam się nieśmiało ;) nie zapomniałaś kartki ? Kartki nie zapomniałam, o psie pamiętam, za to w schronisku nie byłam - będę w poniedziałek. Quote
fioneczka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ladySwallow napisał(a):Kartki nie zapomniałam, o psie pamiętam, za to w schronisku nie byłam - będę w poniedziałek. no to czekam na wieści co z chłopakiem Quote
agnieszka32 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Dziewczyny kochane - dziękuję Wam za moją Piczkę/Figę :loveu:- jest moją radością, moim szczęściem, pozwala znów cieszyć się życiem po zaginięciu Sary i Fiodorka http://www.dogomania.pl/threads/178358-Sandy-Pieczarka-pogryziona-staffiko-astka-Ma-super-DS/page21 Chciałam Wam pokazać, jak niunia się zmieniła i że jest moim oczkiem w głowie :cool3: Tak wyglądała w schronisku w Nowodworze :-( Tak po wyciągnięciu ze schroniska Tak po przyjeździe do mnie :-( A tak wygląda teraz :loveu: Quote
Recommended Posts