Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zajrzyj na wątek mikropiesków w takim razie - tam same malizny. Tu jest wątek z samymi zdjęciami i opisami: [url]http://www.dogomania.pl/threads/177531[/url] a tutaj można sobie podyskutować z dziewczynami jak jakiś egzemplarz wpadnie w oko ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/176778[/url]

Powodzenia!

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='plastelina']Dziewczyny a na schronisko nie można zbierać pieniędzy? np. gdyby kierownik nas oficjalnie jako wolontariuszki uznał, podpisałybyśmy umowy itd? to wtedy byłaby taka możliwość? Lady Ty robiłaś kiedyś kalendarzyki i miałyście wystawić je na allegro, jak to się skończyło?[/QUOTE]

Wtedy każdą wpłatę (nie z allegro) można odliczyć od dochodu w PIT rocznym - zawsze to coś - a każda złotówka się liczy...

Posted

[quote name='andegawenka']Widzę w słupku moją deklarację, ale nie mam informacji gdzie wysyłać (bardzo proszę nie pocztą,bardzo proszę):lol:[/QUOTE]

Jutro będę wysyłać wszystkim konto, więc już będzie wiadomo:) Na pocztę mnie nie stać ;)

----------------------------------------------------------------------

Aktualizacja:

[B]Deklaracje na chwilę obecną:
[/B]
[U]do potwierdzenia deklaracje na wątku terierowatej - do tych osób napisałam PW z zapytaniem, czy utrzymują deklarację:[/U]

20 zł .. Panca (wstępnie do czerwca)
10 zł .. Basia1968

[U]Zuzanka[/U]

50 zł - E-S
10 zł - mercy
10 zł - Basia1968
10 zł - magenka1
5 zł - olga7
30 zł - AgusiaP

[U]Mania[/U]

20 zł - bianka0
50 zł - Krook

[U]Maniek[/U]

20 zł - bianka0

[U]Ogólnie na nowodworskie[/U]

10 zł - plastelina
10 zł - ladySwallow
10 zł - AngelikaXD
20 zł - TŻ E-S Mateusz
50 zł - andegawenka
10 zł - Rodzice Maciusia
30 zł - agnieszka32
10 zł - evl

[I]Jednorazowo:
[/I]
50 zł - figa33
100 zł - Mumintroll
10 zł - kakadu
50 zł - agusiazet

W sumie mamy: 565 zł, w tym: ogólnie: 150 zł, jednorazowo: 210 zł, na Zuzankę: 115 zł, na Mańkę: 70 zł i Mańka: 20 zł.

Wciąż za mało stałych deklaracji... Szczególnie dla Mańka... Dajmy tym psom szansę, dziewczyny, błagam, wysyłajcie wątek do jak największej liczby osób!

--------------------------------------------------------------

I co uważacie o deklaracjach?

Posted

Mumintroll-Kasia wpłaciła swoją deklarację (100 zł) bezpośrednio na konto Funi hoteliku. Dziękujemy :)
Ja rozmawiałam dzisiaj z Funią i z uwagi na fakt, że i ja i mój mąż mamy kilka deklaracji na psiaki i z Nowodworu i z Zamościa - mam zgodę Funi na to, że możemy z Mateuszem jej robić na konto hoteliku 1 łączny przelew z rozróżnieniem w tytule wpłaty ile na którego pieska.
Psiaki z Nowodworu BŁAGAJĄ CHOĆBY O 5 ZŁ !!!
Nadal bowiem mają za mało ... :(
Ewa

Posted

[quote name='E-S']Mumintroll-Kasia wpłaciła swoją deklarację (100 zł) bezpośrednio na konto Funi hoteliku. Dziękujemy :)
Ja rozmawiałam dzisiaj z Funią i z uwagi na fakt, że i ja i mój mąż mamy kilka deklaracji na psiaki i z Nowodworu i z Zamościa - mam zgodę Funi na to, że możemy z Mateuszem jej robić na konto hoteliku 1 łączny przelew z rozróżnieniem w tytule wpłaty ile na którego pieska.
Psiaki z Nowodworu BŁAGAJĄ CHOĆBY O 5 ZŁ !!!
Nadal bowiem mają za mało ... :(
Ewa[/QUOTE]

Okej :) Ja resztę będę przelewać od siebie, też z rozróżnieniem, co na którego.

Posted

Ustalenia z sobotnim wypadem do schroniska, wyjazd z Lublina - 9.20 aktualne?
Jakby się coś zmieniało to piszcie mi.
Matrioszka, chciałaś jechać, ze mną samochodem, czy swoim autem? Już się umówny wszystkie, które chcą jechać na 100% kto, czym, o której i skąd.
Ewa

Posted

[quote name='E-S']Ustalenia z sobotnim wypadem do schroniska, wyjazd z Lublina - 9.20 aktualne?
Jakby się coś zmieniało to piszcie mi.
Matrioszka, chciałaś jechać, ze mną samochodem, czy swoim autem? Już się umówny wszystkie, które chcą jechać na 100% kto, czym, o której i skąd.
Ewa[/QUOTE]

Aktualne. Będziemy ja i evl.

Z matrioszką umówiłam się o 10.15 już pod bramą schroniska, dojedzie swoim samochodem.

Posted

[quote name='matrioszka2']evl prosiła, żebym jeszcze do soboty wpadła sprawdzić, czy są psy, o które nam chodzi.Odpisałam , że dopiero jutro.Jest sens ? Pojutrze i tak tam będziemy ... Mam jutro jechać ?[/QUOTE]

Wydaje mi się, że nie ma już sensu...

Posted

[quote name='matrioszka2']evl prosiła, żebym jeszcze do soboty wpadła sprawdzić, czy są psy, o które nam chodzi.Odpisałam , że dopiero jutro.Jest sens ? Pojutrze i tak tam będziemy ... Mam jutro jechać ?[/QUOTE]
Sens takiej wycieczki jest żaden moim zdaniem.
Bo skoro mamy głosować, gdyby któregoś z "wybrańców" nie było - nad inną malizną zamiast niego - to lepiej, żeby było nas w sobotę więcej niż mniej.
Matrioszka, jedziemy 1 autem, czy 2?
Ewa

Posted

Dobra dobra, tyle, że jak weźmiemy coś innego niż Zuzanka (przy założeniu, że poszła do adopcji) a tu się okaże, że panie deklarujące odwołają swoje deklaracje, bo to nie Zuzanka i im się już tak nie spodoba czy znajdą innego pieska czy cokolwiek? I się usramy "nadprogramowym" psem?

Posted

[quote name='matrioszka2']Dwoma.Ja dojeżdżam od innej strony.[/QUOTE]
OK, my wyjeżdżamy o 9.20 z Narutowicza. Masz szansę wyjechać tak, żebyśmy się w Nowodworze spotkały najpóźniej o 11?
Ewa

Posted

Jak o 11-stej ?!
Ja tam mam zamiar być na 10.15. Nie zdążycie tak ?
E-S, przez miasto masz 20 minut i 20-25 minut do Nowodworu. Na 10.05 powinnaś dojechać.;)

evl - pojadę.Nie chciałabym się usrać :cool3:

Posted

[quote name='evl']Dobra dobra, tyle, że jak weźmiemy coś innego niż Zuzanka (przy założeniu, że poszła do adopcji) a tu się okaże, że panie deklarujące odwołają swoje deklaracje, bo to nie Zuzanka i im się już tak nie spodoba czy znajdą innego pieska czy cokolwiek? I się usramy "nadprogramowym" psem?[/QUOTE]
Jeśli to będzie piesek co najmniej równie przeuroczy jak Zuzia - to nikt deklaracji nie odwoła. Jeśli będziemy mieć wątpliwości - zrobimy sesję zdjęciową i poddamy pod głosowanie na wątku. Dlatego chcę, żeby jak najwięcej nas pojechało w sobotę, żeby podjąć jakąś uzgodnioną, mądrą, decyzję.
Ewa

Posted

[quote name='matrioszka2']Jak o 11stej ?! Ja tam mam zamiar być na 10.15.Nie zdążycie tak ?

evl - pojadę.Nie chciałabym się usrać :cool3:[/QUOTE]
Matrioszka, wyjeżdżamy o 9.20 z Lublina, do 10.15 spokojnie dojedziemy, dobra, kończę i zbieram swoje szmatki i zabawki z Zamościa i wracam do Lublina. Cześć.
Ewa

Posted

Cioteczki widzę, że akcjie ustalacie, ja deklarowałam na Zuzanke jeśli się nie znajdzie moja deklaracja przechodzi na następnego pieska którego uratujecie więc do roboty i powodzenia