evel Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Zajrzyj na wątek mikropiesków w takim razie - tam same malizny. Tu jest wątek z samymi zdjęciami i opisami: [url]http://www.dogomania.pl/threads/177531[/url] a tutaj można sobie podyskutować z dziewczynami jak jakiś egzemplarz wpadnie w oko ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/176778[/url] Powodzenia! Quote
matrioszka2 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Siedzę w łóżku i wysyłam prośby.Może ktoś się dołoży ... Quote
matrioszka2 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Psy proszą o deklaracje .Pliiiiizzz.... Quote
andegawenka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Widzę w słupku moją deklarację, ale nie mam informacji gdzie wysyłać (bardzo proszę nie pocztą,bardzo proszę):lol: Quote
andegawenka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='plastelina']Dziewczyny a na schronisko nie można zbierać pieniędzy? np. gdyby kierownik nas oficjalnie jako wolontariuszki uznał, podpisałybyśmy umowy itd? to wtedy byłaby taka możliwość? Lady Ty robiłaś kiedyś kalendarzyki i miałyście wystawić je na allegro, jak to się skończyło?[/QUOTE] Wtedy każdą wpłatę (nie z allegro) można odliczyć od dochodu w PIT rocznym - zawsze to coś - a każda złotówka się liczy... Quote
LadyS Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='andegawenka']Widzę w słupku moją deklarację, ale nie mam informacji gdzie wysyłać (bardzo proszę nie pocztą,bardzo proszę):lol:[/QUOTE] Jutro będę wysyłać wszystkim konto, więc już będzie wiadomo:) Na pocztę mnie nie stać ;) ---------------------------------------------------------------------- Aktualizacja: [B]Deklaracje na chwilę obecną: [/B] [U]do potwierdzenia deklaracje na wątku terierowatej - do tych osób napisałam PW z zapytaniem, czy utrzymują deklarację:[/U] 20 zł .. Panca (wstępnie do czerwca) 10 zł .. Basia1968 [U]Zuzanka[/U] 50 zł - E-S 10 zł - mercy 10 zł - Basia1968 10 zł - magenka1 5 zł - olga7 30 zł - AgusiaP [U]Mania[/U] 20 zł - bianka0 50 zł - Krook [U]Maniek[/U] 20 zł - bianka0 [U]Ogólnie na nowodworskie[/U] 10 zł - plastelina 10 zł - ladySwallow 10 zł - AngelikaXD 20 zł - TŻ E-S Mateusz 50 zł - andegawenka 10 zł - Rodzice Maciusia 30 zł - agnieszka32 10 zł - evl [I]Jednorazowo: [/I] 50 zł - figa33 100 zł - Mumintroll 10 zł - kakadu 50 zł - agusiazet W sumie mamy: 565 zł, w tym: ogólnie: 150 zł, jednorazowo: 210 zł, na Zuzankę: 115 zł, na Mańkę: 70 zł i Mańka: 20 zł. Wciąż za mało stałych deklaracji... Szczególnie dla Mańka... Dajmy tym psom szansę, dziewczyny, błagam, wysyłajcie wątek do jak największej liczby osób! -------------------------------------------------------------- I co uważacie o deklaracjach? Quote
E-S Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Mumintroll-Kasia wpłaciła swoją deklarację (100 zł) bezpośrednio na konto Funi hoteliku. Dziękujemy :) Ja rozmawiałam dzisiaj z Funią i z uwagi na fakt, że i ja i mój mąż mamy kilka deklaracji na psiaki i z Nowodworu i z Zamościa - mam zgodę Funi na to, że możemy z Mateuszem jej robić na konto hoteliku 1 łączny przelew z rozróżnieniem w tytule wpłaty ile na którego pieska. Psiaki z Nowodworu BŁAGAJĄ CHOĆBY O 5 ZŁ !!! Nadal bowiem mają za mało ... :( Ewa Quote
LadyS Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='E-S']Mumintroll-Kasia wpłaciła swoją deklarację (100 zł) bezpośrednio na konto Funi hoteliku. Dziękujemy :) Ja rozmawiałam dzisiaj z Funią i z uwagi na fakt, że i ja i mój mąż mamy kilka deklaracji na psiaki i z Nowodworu i z Zamościa - mam zgodę Funi na to, że możemy z Mateuszem jej robić na konto hoteliku 1 łączny przelew z rozróżnieniem w tytule wpłaty ile na którego pieska. Psiaki z Nowodworu BŁAGAJĄ CHOĆBY O 5 ZŁ !!! Nadal bowiem mają za mało ... :( Ewa[/QUOTE] Okej :) Ja resztę będę przelewać od siebie, też z rozróżnieniem, co na którego. Quote
E-S Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ustalenia z sobotnim wypadem do schroniska, wyjazd z Lublina - 9.20 aktualne? Jakby się coś zmieniało to piszcie mi. Matrioszka, chciałaś jechać, ze mną samochodem, czy swoim autem? Już się umówny wszystkie, które chcą jechać na 100% kto, czym, o której i skąd. Ewa Quote
LadyS Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='E-S']Ustalenia z sobotnim wypadem do schroniska, wyjazd z Lublina - 9.20 aktualne? Jakby się coś zmieniało to piszcie mi. Matrioszka, chciałaś jechać, ze mną samochodem, czy swoim autem? Już się umówny wszystkie, które chcą jechać na 100% kto, czym, o której i skąd. Ewa[/QUOTE] Aktualne. Będziemy ja i evl. Z matrioszką umówiłam się o 10.15 już pod bramą schroniska, dojedzie swoim samochodem. Quote
matrioszka2 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 evl prosiła, żebym jeszcze do soboty wpadła sprawdzić, czy są psy, o które nam chodzi.Odpisałam , że dopiero jutro.Jest sens ? Pojutrze i tak tam będziemy ... Mam jutro jechać ? Quote
LadyS Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='matrioszka2']evl prosiła, żebym jeszcze do soboty wpadła sprawdzić, czy są psy, o które nam chodzi.Odpisałam , że dopiero jutro.Jest sens ? Pojutrze i tak tam będziemy ... Mam jutro jechać ?[/QUOTE] Wydaje mi się, że nie ma już sensu... Quote
E-S Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='matrioszka2']evl prosiła, żebym jeszcze do soboty wpadła sprawdzić, czy są psy, o które nam chodzi.Odpisałam , że dopiero jutro.Jest sens ? Pojutrze i tak tam będziemy ... Mam jutro jechać ?[/QUOTE] Sens takiej wycieczki jest żaden moim zdaniem. Bo skoro mamy głosować, gdyby któregoś z "wybrańców" nie było - nad inną malizną zamiast niego - to lepiej, żeby było nas w sobotę więcej niż mniej. Matrioszka, jedziemy 1 autem, czy 2? Ewa Quote
matrioszka2 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Dwoma.Ja dojeżdżam od innej strony. Quote
evel Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Dobra dobra, tyle, że jak weźmiemy coś innego niż Zuzanka (przy założeniu, że poszła do adopcji) a tu się okaże, że panie deklarujące odwołają swoje deklaracje, bo to nie Zuzanka i im się już tak nie spodoba czy znajdą innego pieska czy cokolwiek? I się usramy "nadprogramowym" psem? Quote
E-S Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='matrioszka2']Dwoma.Ja dojeżdżam od innej strony.[/QUOTE] OK, my wyjeżdżamy o 9.20 z Narutowicza. Masz szansę wyjechać tak, żebyśmy się w Nowodworze spotkały najpóźniej o 11? Ewa Quote
matrioszka2 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Jak o 11-stej ?! Ja tam mam zamiar być na 10.15. Nie zdążycie tak ? E-S, przez miasto masz 20 minut i 20-25 minut do Nowodworu. Na 10.05 powinnaś dojechać.;) evl - pojadę.Nie chciałabym się usrać :cool3: Quote
E-S Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='evl']Dobra dobra, tyle, że jak weźmiemy coś innego niż Zuzanka (przy założeniu, że poszła do adopcji) a tu się okaże, że panie deklarujące odwołają swoje deklaracje, bo to nie Zuzanka i im się już tak nie spodoba czy znajdą innego pieska czy cokolwiek? I się usramy "nadprogramowym" psem?[/QUOTE] Jeśli to będzie piesek co najmniej równie przeuroczy jak Zuzia - to nikt deklaracji nie odwoła. Jeśli będziemy mieć wątpliwości - zrobimy sesję zdjęciową i poddamy pod głosowanie na wątku. Dlatego chcę, żeby jak najwięcej nas pojechało w sobotę, żeby podjąć jakąś uzgodnioną, mądrą, decyzję. Ewa Quote
evel Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 To weźmiemy tylko jamniki a następnego w poniedziałek? Czy jak? Quote
E-S Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='matrioszka2']Jak o 11stej ?! Ja tam mam zamiar być na 10.15.Nie zdążycie tak ? evl - pojadę.Nie chciałabym się usrać :cool3:[/QUOTE] Matrioszka, wyjeżdżamy o 9.20 z Lublina, do 10.15 spokojnie dojedziemy, dobra, kończę i zbieram swoje szmatki i zabawki z Zamościa i wracam do Lublina. Cześć. Ewa Quote
magenka1 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Cioteczki widzę, że akcjie ustalacie, ja deklarowałam na Zuzanke jeśli się nie znajdzie moja deklaracja przechodzi na następnego pieska którego uratujecie więc do roboty i powodzenia Quote
matrioszka2 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 O, no to ekstra ! Dziękujemy za tak szybki odzew. Quote
malagos Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='evl']To weźmiemy tylko jamniki a następnego w poniedziałek? Czy jak?[/QUOTE] Jej, o jakich jamnikach mówisz? Quote
Recommended Posts