Paulina_mickey Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Lady banerek. Od razu piszcie co i jak zmienić. Quote
LadyS Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Mnie się podoba bardzo bardzo, dla mnie nic nie zmieniać. DZiewczyny, Cetin? Quote
matrioszka2 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Ekstra.:cool2::cool2::cool2: Quote
Paulina_mickey Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 To jak już będziecie mieć aktywnych partnerów to wymienimy się linkami :D Quote
evel Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 A nie dałoby rady zmienić kolejności napisów? Bannerek jest zajebisty, ale jako że czytamy od lewej do prawej to najpierw się rzuca w oczy 'w nowodworze' a potem 'schronisko'. To mówiłam ja, główna maruda tego tematu :cool3: Quote
plastelina Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Dziewczyny na początku przyszłego tygodnia chciałabym zawiść sunię amstaffkę do Częstochowy, jeśli wszystko ułoży się tak jak planuje to transport będzie kosztował około 120 zł plus karma, szelki i smycz. (chyba że ktoś ma może jakieś zbędne) czy mogę liczyć na jakąkolwiek pomoc finansową od kogoś? napiszę jeszcze na wątku transportowym, może ktoś będzie chciał się podłączyć pod tą trasę wiec wyszłoby taniej. Strona jak dla mnie rewelacyjna taka przejrzysta i estetyczna. Quote
LadyS Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ze skarpety nowodworskiej możemy nieco się dołożyć, np. 50-60 zł. [SIZE="3"]Dziewczyny, dostałam dziś wiadomość, że Nana ma do niedzieli zniknąć z DT. Pomocy! Ona jest w Poznaniu... Quote
Servet Cetin Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Strona już na nowym serwerze: http://schroniskonowodwor.vizz.pl/index.html Domena jeszcze ichnia, ale to się zmieni na początku przyszłego tygodnia. Będzie prawdopodobnie końcówka .eu lub .pl. W weekend będzie wgrywanie skryptu, a w między czasie uzupełnię zakładkę "Partnerzy", ale to wymaga poprawienia i wgrania bannera, więc to za jakiś czas - to jednak kilka minut roboty. Quote
matrioszka2 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 ladySwallow napisał(a):Ze skarpety nowodworskiej możemy nieco się dołożyć, np. 50-60 zł. [SIZE="3"]Dziewczyny, dostałam dziś wiadomość, że Nana ma do niedzieli zniknąć z DT. Pomocy! Ona jest w Poznaniu... Co to znaczy :"zniknąć "? I jak to do niedzieli ?! Przecież to pojutrze :-(.Jezu co się dzieje z tymi ludźmi ?:mad: Jaką masz sugestię ? Quote
LadyS Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 matrioszka2 napisał(a):Co to znaczy :"zniknąć "? I jak to do niedzieli ?! Przecież to pojutrze :-(.Jezu co się dzieje z tymi ludźmi ?:mad: Jaką masz sugestię ? Problem w tym, Asiu, że nie mam żadnej sugestii. Dziś dostałam smsa, że ma w niedzielę wyjechać z DT, mimo że i ja, i sacred_PIRANHA pytałyśmy Ninkę, czy nie zabrać jej - kilkakrotnie wcześniej. Quote
plastelina Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Dzięki Lady, jeśli mam być szczera to zupełnie nie liczyłam na to i miałam pożyczać pieniądze, tak tylko napisałam dla formalności a tu proszę:) Założyć Nanie wątek w Wielkopolsce? może chociaż kilkudniowy tymczas się znajdzie do czasu aż nic stałego nie będzie. a ona może wrócić do tymczasu w Zamościu?kwestią jest transport czy brak miejsca? Quote
AngelikaXD Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 ladySwallow napisał(a):Problem w tym, Asiu, że nie mam żadnej sugestii. Dziś dostałam smsa, że ma w niedzielę wyjechać z DT, mimo że i ja, i sacred_PIRANHA pytałyśmy Ninkę, czy nie zabrać jej - kilkakrotnie wcześniej. Więcej czasu to nie mogła dać?:roll: Wiecie, czy już ruszyły sterylki? matrioszka Doszła chyba paczka od ciebie tylko nie było mnie w domu i nie odebrałam. Quote
matrioszka2 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Aha, wrócę na moment do strony schroniska.Zmieniłabym to zdjęcie "czarną plamę" (przepraszam , no ale czarny płaszcz, czarny pies, a w tle dwie męskie nogi) na jakieś bardziej wyraziste, kolorowe zdjęcie , na którym widać pysk psa. Tyle moich uwag. ------------------------------------ No okej - zabrać, ale jak Ninka (właściwie kto to jest ? I ma ten nick na dogo ?) wyobraża sobie odbiór psa pojutrze , z drugiego końca Polski ?! Jeszcze jej nikt nie zastrzelił !? :diabloti: Takich rzeczy się nie robi ! :mad:Luuuudzie, ja to raczej spokojna jestem , ale to mnie powaliło. Nie mam ... no nie mam nikogo w Poznaniu.No i dokąd ją teraz ... ???:placz: Quote
Soema Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Matrioszka.. masz wątek o Nince http://www.dogomania.pl/threads/176061-Ninka Quote
Servet Cetin Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 matrioszka2 napisał(a):Aha, wrócę na moment do strony schroniska.Zmieniłabym to zdjęcie "czarną plamę" (przepraszam , no ale czarny płaszcz, czarny pies, a w tle dwie męskie nogi) na jakieś bardziej wyraziste, kolorowe zdjęcie , na którym widać pysk psa. Tyle moich uwag. Wrzuciłem, jakie dostałem. Jak dostane ładniejsze, to podmiana zajmie mi 10 sekund :) Quote
matrioszka2 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Dziękuję.I przepraszam, że zawracam głowę. Quote
Servet Cetin Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 matrioszka2 napisał(a):Dziękuję.I przepraszam, że zawracam głowę. Nie ma sprawy - po to daje link do strony, żeby w tym gronie wszystko ustalić i dopracować, zanim strona trafi do szerszego grona użytkowników. Lady da mi dziś jakieś lepsze zdjęcie, to zrobię podmianę. Jeśli jeszcze ktoś ma jakieś "ale" to śmiało - im szybciej, tym będę miał więcej czasu na ewentualne poprawki. Quote
matrioszka2 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Soema napisał(a):Matrioszka.. masz wątek o Nince http://www.dogomania.pl/threads/176061-Ninka Matko jedyna, normalnie włos się na piersiach jeży ...:shake: A jak jej nie zabierzemy, to co - odda do schronu ? Wyrzuci na ulicę ? Quote
AngelikaXD Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Hello, ponawiam pytanie: Wiecie czy już są sterylki? Chce założyć wspólny wątek bullowatym, a póki nie ma sterylek to nie zakładam, bo nawet nie będe mogła napisać w tytule skąd są. Z tymczasem dla Nany ja nie pomoge. Pisałyście do osób z dogo, które są z Poznania? Edit: Mam dwa tygodnie ferii. Jakbyście jechały do schronu to piszcie na PW ;) Quote
Soema Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 matrioszka2 napisał(a):Matko jedyna, normalnie włos się na piersiach jeży ...:shake: A jak jej nie zabierzemy, to co - odda do schronu ? Wyrzuci na ulicę ? Żeby ona kolejna do piwnicy nie wyleciała.. ja już kogo znałam to pytałam o DT dla niej.. Quote
Paulina_mickey Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 No właśnie chciałam tak zrobić jak mówiłaś z tym opisem, ale wydawało mi się, że tak jest poprawniej. Mi się od razu spodobało tak jak pisałaś. Spróbuję zaraz tak jak sugerowałaś. A na mapie dogo nie ma nikogo z awaryjnym dt? Quote
Paulina_mickey Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 spis wszystkich osób z awaryjnym dt [poznan] mrowa23 [Kalisz] Bonsai (1 - 2 dni) [Poznań] Weronia [Poznań] lovefigaro [Pniewy] Okamia (tylko pies tolerujący inne) frogg [Poznań] klaudia.1 (ewentualnie, kilka dni) [Poznan] naturino (male pieski) [Leszno] mamusia_ania (na max. kilka dni dla psa tolerującego inne psy) [Poznań] Ra_dunia Z tego województwa Quote
LadyS Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Pisałam do kilku osób z Poznania... Póki co nie ma odpowiedzi. Szukamy kogoś nawet na kilkudniowy DT. Angelika, sterylki będą, jak skończy się młyn z kontrolami i zrobi się cieplej, tak myślę. Ty zaczynasz ferie, a my następny semestr :lol: Quote
matrioszka2 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Lady, pisałaś do wszystkich z postu Pauliny ? Mam tu jeszcze taką sugestię: http://www.stajennasfora.pl/ POMOCY !!! Mnie się wydaje, że ona nie w piwnicy wyląduje, a "ucieknie".Przypadkiem. Quote
Recommended Posts