Pinesk@ Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Plina z tą osobą, która robi zdjecia na stronę schroniska w Tczewie to kontaktu nie mam niestety. Ale mamy 'na stanie' Nikona D90 + fajny obiektyw no i Karolinę27, która nam wyczaruje ładne fotki. Tylko trzeba się do niej ładnie uśmiechnąć ;) Quote
karolina27 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 no właśnie, też nie wiem, co u niego - tak już długo go nie widziałam, bidulek, trzeba go w końcu odwiedzić i wyskoczyć na spacerek Quote
karolina27 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 czeka na chętnych wolontariuszy, którzy wyprowadzą go na spacer, jak z nim ostatnio byłam wariował, jak szczeniak - taki radosny psiak Quote
Sabina02 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 karolina27 napisał(a):czeka na chętnych wolontariuszy, którzy wyprowadzą go na spacer, jak z nim ostatnio byłam wariował, jak szczeniak - taki radosny psiak Nikt o niego z ogloszen nie pyta? Quote
Pinesk@ Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Siedzi maluszek, wesoły, uśmiechnięty, radosny. Ale niewidomy więc nikt go nie chce.. Jeśli można by było proszę o zmianę numeru w ogłoszeniach na 506 474 829. Poprzedni numer 500 504 752 jest tymczasowo NIEAKTUALNY. Quote
solartcz Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Nie zauważyłam go na allegro i zrobiłam mu drugie ogłoszenie. Ale chyba nie zaszkodzi Quote
Pinesk@ Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Nie zaszkodzi a może i pomoże :) Dziękuje. Quote
Sabina02 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='Pinesk@']Siedzi maluszek, wesoły, uśmiechnięty, radosny. Ale niewidomy więc nikt go nie chce.. Jeśli można by było proszę o zmianę numeru w ogłoszeniach na 506 474 829. Poprzedni numer 500 504 752 jest tymczasowo NIEAKTUALNY. Zmienilam nr telefonu w Allegro. :) Quote
Yv1958 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Odwiedzam psiunke kochana! Szkoda...Nic sie nie zmienilo:-( Quote
Pinesk@ Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Niestety.. Jego kolega z klatki odszedł za TM. Teraz dostał nowego, kolejnego staruszka. I tak sobie razem w staruszkowym świecie żyją. Quote
Pinesk@ Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Tak nie zapeszając.. Miałam wczoraj telefon od jednej pani w sprawie naszego ślepaczka (dziękuje komuś kto robi mu allegro! :Rose: ). Jak na pierwsze wrażenie pani fajna, dom z ogrodem, Warszawa, dla pani nie problem dojechać, brak dzieci i innych zwierząt, jej rodzice mają sparaliżowanego psiaka wiec z 'kalekami' trochę obeznania ma. Ma przemyślec sprawę i dać znać. Nawet jeśli nie wyjdzie to i tak się cieszę, że w końcu chociaż jeden telefon! Quote
plina Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Zawsze jak dostaję subskrypcję z wątku Dropsa, mam przeczucie, że stało się coś złego... a tu taka niespodzianka!! Quote
Sabina02 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Pinesk@ napisał(a):Tak nie zapeszając.. Miałam wczoraj telefon od jednej pani w sprawie naszego ślepaczka (dziękuje komuś kto robi mu allegro! :Rose: ). Jak na pierwsze wrażenie pani fajna, dom z ogrodem, Warszawa, dla pani nie problem dojechać, brak dzieci i innych zwierząt, jej rodzice mają sparaliżowanego psiaka wiec z 'kalekami' trochę obeznania ma. Ma przemyślec sprawę i dać znać. Nawet jeśli nie wyjdzie to i tak się cieszę, że w końcu chociaż jeden telefon! Jestem w szoku! :crazyeye: Tak dlugo oglaszam Dropsa w Allegro, czasem wyrozniajac ogloszenie i nic! A teraz ma tylko zwykle Allegro i tylko 13 wejsc od odnowienia ogloszenia 9 dni temu, a tu taka niespodzianka! Widac wystarczy tylko jedno wejscie, ale tej wlasciwej osoby zeby zly los sie psiakowi odmienil. Oby ta Pani z Warszawy byla ta wlasciwa osoba dla Dropsa! Trzymam mocno kciuki! :bigok: Quote
Pinesk@ Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Niestety cisza... :( W sobotę jak bedzie pogoda i karolina27 będzie mogła przyjśc wyciagniemy go na nowe zdjecia Quote
Anna222 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Ladny jest z tymi ogromnymi oczami! Mam nadzieje, ze ta Pani sie jednak zglosi. Quote
Recommended Posts