majuska Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 Nie chcę zapeszać, ale na Aiszę się ktoś zasadził;):lol: Quote
Becia66 Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 (edited) [quote name='majuska']Nie chcę zapeszać, ale na Aiszę się ktoś zasadził;):lol:[/QUOTE] skoro to taka wyjątkowa sunia to dom tez musi być wyjątkowy :lol:. Edited March 21, 2014 by Becia66 Quote
majuska Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 No tak, domek jest nam dobrze znany, miałaby tam kolegę, jednego z naszych byłych pensjonariuszy ;) zgadujcie ...:eviltong: Quote
figa33 Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 [quote name='asskasiek']hmm... no a jeszcze jakaś podpowiedź?[/QUOTE] właśnie ...:eviltong::lol: może pierwsza litera imienia byłego pensjonariusza ? :cool3: Quote
Agula99 Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 A po co dawać pierwszą literę, przecież wiadomo że to Hektor!!! :cool3: czy coś wygrałam??? ;) Quote
majuska Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 Tak :) wygrałaś spacer z Mieszkiem :) Quote
majuska Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 ..a tak poza tym.. dziś było gwarno w przytulisku: Mariola, Wiola i Szymon , Karolakola ....no i ja:eviltong: ..to do południa, a co po południu to nie wiem, ale też pewnie było wesoło:lol:, idzie ten lepszy sezon, dłuższe dni, ciepło, a to wszystko sprzyja częstszym i dłuższym pobytem ludzisk różnych u psiaków:lol: Zrobiłam porządki w pierwszych postach:lol: Na gwałt fot, wątku i ogłoszeń potrzebuje Kleo, bo "to" pójdzie jak świeża bułka;) liczę, że miała dziś sesyjkę jakąś:cool3: Starszy Morisek, psiak po wypadku i z łapką w gipsie też na razie bez "marketingu"..., ale on póki co musi wyzdrowieć, więc nie pali się z ogłoszeniami, czuje się w sumie dobrze, powoli do siebie dochodzi, ale jest nieufny. No i Aisza, kochana suńka bardzo, spokojna, łagodna, musi zaliczyć kwarantanne, sterylkę, a potem miejmy nadzieję że ma przed sobą świetlaną przyszłość:cool3: Buziak z Czesterem przechodzili dziś samych siebie, na szczęście kierowniczka Kleo czuwała nad tym, aby rozmiary "Sodomii i Gomorii" prezentowanej przez młodzieńców nie przekraczały pewnego poziomu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kleo dobrze wie czego chce i po prostu sobie to od życia bierze, jest bombowa:evil_lol::evil_lol: Nikt jej nie podskoczy:evil_lol: Quote
ariete2503 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 [quote name='majuska'] dziś było gwarno w przytulisku: Mariola, Wiola i Szymon , Karolakola ....no i ja:eviltong: ..to do południa, a co po południu to nie wiem, ale też pewnie było wesoło:lol:[/QUOTE] No to nas popołudniowców była dycha (z młodzieżą). Czyżby rekord? Quote
ariete2503 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 [quote name='majuska']Kleo dobrze wie czego chce i po prostu sobie to od życia bierze, jest bombowa:evil_lol::evil_lol: Nikt jej nie podskoczy:evil_lol:[/QUOTE] Z Kleo jest mały problemik: chyba nie potrafi chodzić na smyczy; wczoraj na próbę ją przypięłam, ale trzeba ją ciagnąć, sama nie pójdzie za nic. W szeleczkach troche lepiej, a na pewno dla niej wygodniej, ale bardzo niechętnie idzie i nawet smaczki nie robią na niej wrażenia. Póki co to był mały spacerek próbny, ale niedługo już zacznie chodzić "na poważnie" i mam nadzieję, że z czasem się przekona. Na szczęście nie jest to przypadek Gacka, który zapierał się z całej siły. BTW: Czy tylko u mnie wątek Kleo jest nieaktywny? Quote
figa33 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 [quote name='ariete2503'] BTW: Czy tylko u mnie wątek Kleo jest nieaktywny?[/QUOTE] Kleo chyba nie ma swojego wątku ? Quote
ariete2503 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 [quote name='figa33']Kleo chyba nie ma swojego wątku ?[/QUOTE] Na to wygląda, chociaż w pierwszym poście po zmianach [B]majuski[/B] figuruje jej podobizna, a ja wcześniej miałam taką samą sytuację z Bellą - też miałam jej wątek w pierwszym poście nieaktywny i wchodziłam okrężną drogą. Quote
karolakola Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 no właśnie ja też szukam wątku, jak tylko będę mieć informacje na jej temat to robię album na fb, foty ma natrzaskane więc się nie martwcie. My też chcieliśmy wziąć Kleo na spacer ale wrosła w ziemię zaraz po zapięciu smyczy więc odpuściliśmy. Na smaczki faktycznie średnio reaguje, nigdy nie widziałam żeby pies wypluwał kiełbasę :razz: W albumach Czestera i Buziaka na fb też przybyły nowe foty więc jakby były potrzebne do ogłoszeń to pamiętajcie o tym. Quote
karolakola Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 [quote name='majuska']Tak :) wygrałaś spacer z Mieszkiem :)[/QUOTE] Hue hue hue ... Zrzućmy się na rękę fantomową dla Aguli :diabloti: Quote
figa33 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 widziałam cudne zdjęcia psiaków na FB , są bardzo fajne , powklejam na wątki , trzeba też pododawać do ogłoszeń zrobię aktualizację i widziałam fajne zdjęcia Ogisia , jak nadzoruje składanie komody :D Quote
majuska Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 Dziewczęta, wkleiłam Kleo do pierwszego postu,bo były tu ze 3 jej foty, żeby była pokazana, że u nas jest taki pies, bo wiem, że ludzie trafiaja na nas także i przez dogomanię, ale wątku jeszcze nie ma. Jak się stworzy to dokleje link. Nie mam tez fot Morisa i Aiszy więc ich nie wklejałam, jak będą to uzupełnię. Ariete z tym linkiem do Belli kombinowałam na miliony sposobów co kilka dni, nie wkleił się i tyle, dogo tez ma czasem swoje fanaberie niestety.... Wiem, że dziś w przytulisku się dużo działo, była mocna ekipa 4 facetów, jeden znajomy Szpilki i trzech znajomych Marioli, wyrównali teran, pookrywali blaszane dachy dywanami, pozatykali dziury i jeszcze wiele innych drobnych prac wykonali, chciałam w naszym imieniu serdecznie im podziękować:loveu::loveu::loveu: [B]I ważna informacja: Na przyszłą niedzielę nasi panowie mają znowu przyjechać z większą ilością drzewek- brzóz do posadzenia, w związku z tym uprasza się osoby, którym bardzo zależy na rozplanowaniu tego sadzenia o kontakt z Magdą i umówieniem się na sporządzenie dla panów jakiegoś planu sadzenia:lol: [/B]Kurczę , może nazwiemy sobie w przyszłości naszą placówkę "Pod brzózkami " :D Quote
figa33 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 oj to fajnie :lol: Siedlisko Szumiące Brzozy :Dog_run: ja mogę założyć wątek Kleo , tylko napiszcie o niej skąd się wzięła , jak trafiła do przytuliska , jaka jest Quote
majuska Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 (edited) Figuś jak już pisałam, dobrze będzie ją opisac jako mix shih-tzu z pekińczykiem, jest dziarska, cwana, nie dająca sobie w kaszę napluć, taka przytuliskowa kierowniczka, nazwana równiez przez nas w sobotę Krystyną z Gazowni :D..przeagentka, jednocześnie nakolankowa, przytulaśna, pieszczoszka, podejrzewam, że nakanpowa jest jak najbardziej, jak dziewczyny pisały słabo z chodzeniem na smyczy, no i jak ją czesałam po kołtunkach to kłapała, więc generalnie wie czego chce, a jak czegoś nie chce to zdecydowanie protestuje :) wg mnie prawdziwa "gratka" dla miłośników rasy ;) ..podarowałabym sobie dom z małymi dziećmi, no i przyszły właściciel musi lubić czesać psy :P...aha..jest wybredna :) być może to jeden z tych psów, które się karmi z ręki :D ( no ale to tak między nami ) Edit: ma około 4 lat Edited March 24, 2014 by majuska Quote
majuska Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 [B]Buziak dziś pojechał do nowego domku [/B]:multi: Natomiast miejsce po nim natychmiast zapełniło się małą , około 5kg-ową rudą, dziką sunią z czterema szczeniaczkami, takimi 2-3 tygodniowymi:roll: Quote
Agula99 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 [quote name='majuska'] Natomiast miejsce po nim natychmiast zapełniło się małą , około 5kg-ową rudą, dziką sunią z czterema szczeniaczkami, takimi 2-3 tygodniowymi:roll:[/QUOTE] No to pięknie, zaczyna się :shake: Quote
Becia66 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 [quote name='majuska']miejsce po nim natychmiast zapełniło się małą , około 5kg-ową rudą, dziką sunią z czterema szczeniaczkami, takimi 2-3 tygodniowymi:roll:[/QUOTE] wykrakałam niestety. Quote
majuska Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 Uśmiechnę się do Mikropsów w jej sprawie, bo ona póki co dzikus gryzący, nie wiadomo jak się potoczy jej socjalizacja Quote
figa33 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 to malizna prawdziwa , 5kg ... i jeszcze 4 dzieciaczków przy cycu..:shake: Quote
Recommended Posts