matinestka Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 absolutnie:) cieszę sie bardzo że działasz:) jka masz jakies pytania pisz:) ja będe czuwać :) Quote
Becia66 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 [quote name='matinestka']absolutnie cieszę sie bardzo że działasz:) jka masz jakies pytania pisz:) ja będe czuwać :)[/QUOTE] karolciu my również ci bardzo dziękujemy, nawet nie wiesz ile to dla nas znaczy. I Tobie Mati dziękujemy za czuwanie :). Quote
figa33 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 najfajniej się dzieje jak tak robimy wespół w zespół:lol: dobre fluidy zaczynają krąąąąążżżyć:angel: Quote
Becia66 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 [quote name='figa33']najfajniej się dzieje jak tak robimy wespół w zespół:lol: dobre fluidy zaczynają krąąąąążżżyć:angel:[/QUOTE] To prawda Figuniu, czuję twój oddech na plecach od czasów w Orzechowcach, teraz w Boguchwale choć sama jestes z Warszawy i nigdy nie widziałyśmy się na oczy. Jesteś z nami w tych szczęśliwych momentach i wspólnie przeżywamy tragedie. Twoja pomoc nieoceniona kiedy nam sił brak. [B]Tak, to jest piękne. [/B] Quote
majuska Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 [quote name='matinestka']Karolciu na wallu głownym jelsi piszesz wiadomość mozesz dodać tylko jedno zdjęcia, można to obejść , zakładając album , wklejąjąc do wiadomości link do albumu i napisanie powyżej informacji .:)[/QUOTE] O dobrz mati, że to napisałas, bo ja dziś tak zrobłam z albumem Debi w nowym domu i ze śnieżnym armagedonem, znaczy, że jestem "mózg " :D Karolciu staram się równiez tam wklejać info ( bo Mati mnie upowaniła : ) ) jak tylko znajdę chwilke i fajnie, że i Ty tam działasz , teraz nasz profil będzie tętnił życiem :D Quote
karolciasz28 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 [quote name='majuska'] teraz nasz profil będzie tętnił życiem :D[/QUOTE] I o to chodzi, ma się dużo dziać i ma być o nas głośno! :D Zawsze to większa szansa dla tych kundli ;). Quote
figa33 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 [quote name='Becia66']To prawda Figuniu, czuję twój oddech na plecach od czasów w Orzechowcach[/QUOTE] Beciu , ten oddech , he he , fajnie to zabrzmiało , jejku trochę jak :lmaa::sg168::nonono2::x:bad-word::boom::grab::flaming: a nawet :stormy-sad: ale nie nie , to oczywiście żart z mojej strony , tak naprawdę to bardzo miłe z Orzechowców , jejku , ile to już lat Quote
figa33 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Bączkowi wątek założę , może tak w tonie ,że wariatuńcio itp.? Quote
Becia66 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='figa33']Bączkowi wątek założę , może tak w tonie ,że wariatuńcio itp.?[/QUOTE] może być w tym tonie ale nie przesadź Figuniu. :diabloti: Quote
figa33 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='Becia66']może być w tym tonie ale nie przesadź Figuniu. :diabloti:[/QUOTE] ja wiem , że jak mnie czasem poniesie , no to ..:evil_lol: Quote
figa33 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Bączuś :lol: , na razie jeszcze bez watku , ale się porawię [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-lS1TdgxVqQQ/UUlW1qsHmcI/AAAAAAAAENU/yNehZ-nHTSo/s640/DSCF3060.JPG[/IMG] Quote
Becia66 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Dzisiaj, po ponad roku pobytu w przytulisku do nowego domku pojechał [SIZE=3][B]Terry[/B][/SIZE]. To taki nasz ukochany pupilek więc wszyscy z tego powodu jesteśmy niezmiernie szczęśliwi. :loveu: [IMG]http://oi48.tinypic.com/vqlkpx.jpg[/IMG] Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Super, że Terri wreszcie opuscił przytulisko :multi: I jeszcze z samego rana mała agitacja :razz: Fundacja Lex Nova (pomagali nam w spr. staruszki Buni) napisała petycje do nowego Papieża w spr. zajecia stanowiska w kwestii zwierząt. Myślę, ze bez wzdledu na światopogląd warto podpisac i próbować, bo jezeli jest szansa, to dlaczego jej nie wykorzystać? Rozsyłajcie do znajomych na Dogo i organizacji pro-zwierzęcych. Po podpisaniu petycji przyjdzie potwierdzenie na maila, należy potwierdzic, bo tylko wtedy głos bedzie zapisany !!! Petycja: [URL]http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=9432[/URL] Kto ma FB moze udostepnic wydarzenie z petycją: [URL]http://www.facebook.com/events/173666329449348/[/URL] Quote
karolciasz28 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Dziewczyny dodaję zdjęcia do albumu na fb i to się nie wyświetla na wallu głównym. Wiecie jaka może być tego przyczyna? Quote
figa33 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 zapraszam do Bączka [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/241350-Taki-jestem-wariatu%C5%84cio-B%C4%85czek-z-%C5%82a%C5%84cucha?p=20626567#post20626567"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241350-Taki-jestem-wariatu%C5%84cio-B%C4%85czek-z-%C5%82a%C5%84cucha?p=20626567#post20626567[/URL] Quote
asskasiek Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 będzie ktoś o 7 rano jutro w przytulisku bo chce odebrać Sońke :> chciałabym już wiedziec żeby mieć wszystko dograne a tak to chodze co chwile do kompa i sprawdzam czy nie mam wiadomości ;) Terri powodzenia :) Quote
Agula99 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='asskasiek']będzie ktoś o 7 rano jutro w przytulisku bo chce odebrać Sońke :> chciałabym już wiedziec żeby mieć wszystko dograne a tak to chodze co chwile do kompa i sprawdzam czy nie mam wiadomości ;) Terry powodzenia :)[/QUOTE] To musisz jeszcze chwile poczekać, bo albo będzie Magda albo Renata, nie wiem, która i czy będą o 7, no ale może sie postarają ;) jak na razie chyba są w gabinecie, więc szansy na odpisanie brak!! Quote
Agula99 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='figa33']Agula , zdrówka ! :lol:[/QUOTE] Dzięki Figuś, oby jak najszybciej mnie to puściło, bo mam już dość, no i tęsknie za psiakami, mimo że mam ich cały dom :) Quote
Becia66 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='Agula99'] mam już dość, no i tęsknie za psiakami, mimo że mam ich cały dom [/QUOTE] Agula jeśli moge radzić to herbatka, miodzik, cytrynka i świeży imbir, sprawdzone - działa. !!!:) Quote
Agula99 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='Becia66']Agula jeśli moge radzić to herbatka, miodzik, cytrynka i świeży imbir, sprawdzone - działa. !!!:)[/QUOTE] Herbatkę pochłaniam litrami, plus miodzik już 3 słoik idzie, plus cytrynka, tylko imbiru brak...no niestety, to nie jest tylko przeziębienie krótkoterminowe :shake: Quote
Becia66 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Mam niepokojące sygnały, że część osób przekazała swój 1% na nasz nowy KRS który nie ma do tego uprawnień. Nadzieja w tym, że to nie będzie jakaś znacząca kwota, jednak nigdy się o tym nie dowiemy. Dzisiaj dostałam kolejny mail [B] Witam Proszę o podanie KRS dla Przytuliska 4 łapy w celu przekazania 1% z podatku , ponieważ na różnych stronach internetowych są różne nr KRS i nie wiadomo który jest aktualny Pozdrawiam/Best regards Elżbieta K....[/B] Quote
matinestka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 [quote name='karolciasz28']Dziewczyny dodaję zdjęcia do albumu na fb i to się nie wyświetla na wallu głównym. Wiecie jaka może być tego przyczyna?[/QUOTE] Czasami tak jest wejdz w album który dodałaś i tam po prawej stronie koło edutyuj jest takie kółeczko zębate. KLiknij w nie i wybierz uzyskaj link, skopiuj ten link i wklej na profilu w news feedzie. :) pozdrawiam Quote
karolciasz28 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Nie musiałam nic robić, samo się naprawiło :D ;). Quote
Recommended Posts