Florentynka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 melduję się w gotowości - zaniedbałam ostatnio bardzo Boguchwałę, więc może się chociaż odrobinę zrehabilituję stukając w klawiaturę. Generalnie wydaje mi się, że te działy co Majusko wymieniłaś to będą ok. A [B]metamorfozy[/B] osobno, czy jako poddział do [B]w nowych domach?[/B] Quote
figa33 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='majuska']Super :) A może masz ochotę zapisać się do naszego Stowarzyszenia 4łapy, zapraszamy:cool3:[/QUOTE] majuska , jeszcze się pytasz !!!! oczywiście !!!!!!!!!!!!:multi: Quote
majuska Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Myślę, że metamorfozy osobno, bo taki Teri na ten przykład nie ma domu jeszcze, a metamorfozę już przeszedł :) jak uważacie dziewczyny?? No i które foty??? tyle ich jest...muszą być w dobrej jakości bardzo... Quote
majuska Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='figa33']majuska , jeszcze się pytasz !!!! oczywiście !!!!!!!!!!!!:multi:[/QUOTE] No to musze zapytac Pani Prezes jak to zrobić ??? :D Florentynko a Ty masz ochotę ?? Quote
Becia66 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 To może pomińmy tę zakładke o szczeniakach. Ale zaproponowalabym jeszcze zakładkę,,[B],Co robic gdy pies zaginie''. [/B]I to nie tylko przez nas wyadoptowany ale dotyczy wszystkich.Mam to wszystko pięknie opisane w punktach przez p.Andrzeja S. z Warszawy który adoptował naszą Blondii. To naprawdę cenne informacje w sytuacji , kiedy właściciel zagubionego zwierzęcia z reguły jest zrozpaczony i nie postępuje w sposób racjonalny. Korzystając z podanych wskazówek będzie poszukiwał pieska bardziej efektywnie. Quote
Florentynka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='majuska']No to musze zapytac Pani Prezes jak to zrobić ??? :D Florentynko a Ty masz ochotę ??[/QUOTE] A na czym to polega? Quote
majuska Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='Becia66']To może pomińmy tę zakładke o szczeniakach. Ale zaproponowalabym jeszcze zakładkę,,[B],Co robic gdy pies zaginie''. [/B]I to nie tylko przez nas wyadoptowany ale dotyczy wszystkich.Mam to wszystko pięknie opisane w punktach przez p.Andrzeja S. z Warszawy który adoptował naszą Blondii. To naprawdę cenne informacje w sytuacji , kiedy właściciel zagubionego zwierzęcia z reguły jest zrozpaczony i nie postępuje w sposób racjonalny. Korzystając z podanych wskazówek będzie poszukiwał pieska bardziej efektywnie.[/QUOTE] ok, dobry pomysł bardzo Quote
Becia66 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 no i Frotka miała piękną metamorfozę. Quote
majuska Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='Florentynka']A na czym to polega?[/QUOTE] na poczuciu wspólnoty z nami i naszymi bezdomniakami :) .....no i na wpłacie rocznej składki członkowskiej ;) ( przystępnej bardzo ) Quote
Irka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='majuska']No to musze zapytac Pani Prezes jak to zrobić ??? :D Florentynko a Ty masz ochotę ??[/QUOTE] Jak Cię majuska zobaczę osobiście - a będzie to już za chwilę - to Ci wleję:mad: za całokształt naśmiewania się ze mnie :cunao: Quote
Florentynka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 wiecie... może takie psie FAQ by się przydało. Co robić jak zginie pies,ale też porady dotyczące podróży z psem na przykład, pierwszej pomocy przedmedycznej i innych rzeczy. Bo tak czasem myślę, że osoby "robiące w psach" nie doceniają czasem ogromu własnego doświadczenia - a to jest kupa wiedzy, do której często zwykły śmiertelnik nie ma jak dotrzeć. Quote
majuska Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='Irka']Jak Cię majuska zobaczę osobiście - a będzie to już za chwilę - to Ci wleję:mad: za całokształt naśmiewania się ze mnie :cunao:[/QUOTE] jakie naśmiewanie...pełen szacun :) Quote
Florentynka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='majuska']na poczuciu wspólnoty z nami i naszymi bezdomniakami :) .....no i na wpłacie rocznej składki członkowskiej ;) ( przystępnej bardzo )[/QUOTE] Wchodzę w to! Ja się rzadko gdziekolwiek zapisuję, ale tu...hau, hau!!! Quote
majuska Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 czy Pani Prezes zapisze nam dwie nowe członkinie???? :) Tylko dziewczyny nie liczcie na żadne wysokie funkcje bo tu już była bitka i wszystkie stołki obsadzone:D Quote
figa33 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 w takim razie obiecuję godnie reprezentować Stowarzyszenie na skromnej ziemi mazowieckiej :lol: z Wami dziewczyny choćby i na koniec świata Quote
Becia66 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='majuska']nie liczcie na żadne wysokie funkcje bo tu już była bitka i wszystkie stołki obsadzone:D[/QUOTE] o tak, krew lała się mocno i niestety ja chucherko gdzieś tam na końcu jakimś członkiem zostałam...:diabloti: Quote
majuska Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Dzięki Wam bardzo dziewczyny, przecież nie raz działałyście na rzecz naszych psiaków, ogłoszenia, wizyty, teksty, plakaty....mogłabym jeszcze długo wymieniać...tak więc figuś reprezentacja naszego stowarzyszenia jest wspaniała i w Wawce i w KRK :) Quote
Irka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Ta zakładka: [B]"[I]Co robić jak pies zaginie"- [/I][/B]to bardzo ważna rzecz - moim skromnym zdaniem ... Tym bardziej, że docelowo będziemy linkiem strony naszej Boguchwały - a tu ludzie - cholera jasna !!!!:angryy: dalej nie zawsze wiedzą, gdzie tego psa szukać !!!! - że przede wszystkim u nas w przytulisku!!! Tyle się mówi, plakaty, ksiądz, szkoły i oni dalej nierozgarnięci !!!! No i mamy nadzieję się rozrastać i kręgi zataczać coraz szersze !!! Zapraszamy do nas !!! Fizycznie, wirtualnie, jak komu pasuje :loveu: Tabelkę wydrukowałam z niekończącą się ilością miejsc do zapełnienia ludzikami fajnymi .... Coby te mordy kudłate, niekochane i porzucone przez jakiś ludzi o zimnym w sercu mogły ten żal i smutek w oczach zapomnieć ... By te oczy odzyskały radość .... Quote
majuska Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Przemowa godna naszej wspaniałej Pani Prezes :) Dziewczyny to jak Wy to widzicie? zrobić jedną zakładkę główną ( jaki tytuł ? ) i w tym podzakładki : co zrobic jak pies zginie, poradnik adopcyjny , pies w podróży Quote
majuska Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [SIZE=3][COLOR=#0000cd][B]Kochani zapraszam na najnowszy bazarek dla Dejzi, która jest w DT u Mikropsów i zbiera na sterylkę. Pomóżcie rekalmowac i kupujcie!!! :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237330-Cos-dla-psa-dla-mamy-super-bazar-na-strylkę-Dejzi-Do-22-12?p=20128487#post20128487[/url][/B][/COLOR][/SIZE] Quote
figa33 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 dzisiaj cieplej , ale u nas np. szaro , mokro i ponuro.. ale to chyba lepiej niż -10 stopni Quote
majuska Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Zapraszam serdecznie na kolejny nowy wątek, tym razem [B]ELVIS[/B] na tapecie: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237467-Elvis-zabiedzony-prawie-ON-odkarmiamy-i-domu-mu-szukamy-pomóżcie!!?p=20147102#post20147102[/URL] Quote
Agula99 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Majuska proszę zamieścić link do wątku Maczo na pierwszej stronce, każdy kto ma wątek to i link, a on biduś ciągle pomijany. Chciałam go dziś przekonać do spacerku,ale nie daje się zachęcić...taka maliznotka, musiał być bardzo skrzywdzony. Quote
Recommended Posts