Dzika_Figa Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 [quote name='rozio']OK. Będę wrzucał na przytuliskową. Zrobić labkę z tymi cycuchami w większej rozdzielczości czy te zdjęcia co zrobiłem Ci wystarczą jeszcze tym razem?[/QUOTE] Labki nie musisz, plakaty już zrobiłam. Bardzo, bardzo Ci dziękuję. Quote
rozio Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 (edited) Miałem problem bo nie pamiętałem hasła na mojej picasie, a program co mam na kompie to z automatu mnie łączył z moim kontem w necie. Bałem się przelogować na przytuliskowe w programie, żeby potem na swoje konto móc się dostać, ale udało mi się w końcu trafić na stare hasło w "bezpieczny" sposób. Konto przytuliskowe właśnie zaktualizowałem o pieski. Nowe foty pójdą w rozdzielczości 2000 px (wedle życzenia) i już będzie jak należy;) Edited February 18, 2012 by rozio Quote
barb Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Zgubił mi się gdzieś wątek Promyczka więc piszę na głównym. Jest specjalny watek poświęcony zwierzątom, ktore odeszly w 2012 r. [url]http://www.dogomania.pl/threads/220332-Nasz******-i-inne-zwierzęta-które-odeszły-w-2012-roku-[/url]... Może wstawicie tam Promyka ? Quote
_Goldenek2 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/223011-R%C3%93%C5%BBNE-CUDNE-I-PRAKTYCZNE-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI-a-wszystkie-z-cen%C4%85-wyw.-5z%C5%82-do-20.02-g.20"]http://www.dogomania.pl/threads/2230...-do-20.02-g.20[/URL] zapraszam na ostatnie dwa dni wspaniałego bazarku Quote
barb Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 (edited) To co wstawicie Promyczka ? (post 4027). Edited February 19, 2012 by barb Quote
majuska Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Labek wrócił do swojego domu ...uffff:) Ale żeby nie było tak kolorowo to w Niechobrzu ( słynny Niechobrz i okolice cmentarza:shake: ) biega porzucona suczka, której kilka dni nie było widać, ale znów powróciła, alarmowano już strazników miejskich, sunia jest troche dzika i najprawdopodobniej w ciąży..no i lada chwila pewnie wyląduje u nas:shake: [B]Majowa wielkie dzięki za ten stosik[/B]:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
rozio Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Właśnie wróciłem z przytuliska i labka nie było. Pieski wyspacerowane i wybawione. Benio trochę już oswojony (dał się w końcu pogłaskać i przestał się drzeć na mnie). Uli też dał do siebie podejść jak już był w kojcu i się położył przy kratkach i się nie darł. Fajny pies. Ozi zacząl linieć i jest w połowie szary bo gubi podszerstek - widać wiosna idzie :-). Link do nowych zdjęć Benka jest na jego wątku. Jedną puchę od Majowej już otworzyłem, żeby Benka jakoś zagonić do kojca ;). Quote
Becia66 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 to Benek ma swój wątek ? bo ja o tym nic nie wiem... Quote
rozio Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Becia66']to Benek ma swój wątek ? bo ja o tym nic nie wiem...[/QUOTE] ma [url]http://www.dogomania.pl/threads/223243-Benio-cały-do-kochania?p=18653253#post18653253[/url] Quote
SZPiLKA23 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='barb']To co wstawicie Promyczka ? (post 4027).[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/threads/222373-Promyczek-odszed%C5%82-do-krainy-szcz%C4%99%C5%9Bliwo%C5%9Bci[/url] Quote
barb Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='barb']Zgubił mi się gdzieś wątek Promyczka więc piszę na głównym. Jest specjalny watek poświęcony zwierzątom, ktore odeszly w 2012 r. [url]http://www.dogomania.pl/threads/220332-Nasz******-i-inne-zwierzęta-które-odeszły-w-2012-roku-[/url]... Może wstawicie tam Promyka ?[/QUOTE] Widzę, że Promyk już jest wstawiony na ten wątek przez moderatora - 44 post. Quote
Agula99 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Rozpoczęłam rozmowy z Paniami z naszej boguchwalskiej szkoły w sprawie zbiórki dla naszego przytułku. Panie są chętne i obiecały coś zorganizować, mam nadzieję, że wyniknie z tego wiele dobrych rzeczy na dzień dzisiejszy jak i na przyszłość!!!! :) Quote
rozio Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Z moją Ulą już jedna z nauczycielek rozmawiała, ale co do szczegółów to nic jeszcze nie wie. Quote
Dzika_Figa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Agula99']Rozpoczęłam rozmowy z Paniami z naszej boguchwalskiej szkoły w sprawie zbiórki dla naszego przytułku. Panie są chętne i obiecały coś zorganizować, mam nadzieję, że wyniknie z tego wiele dobrych rzeczy na dzień dzisiejszy jak i na przyszłość!!!! :)[/QUOTE] [quote name='rozio']Z moją Ulą już jedna z nauczycielek rozmawiała, ale co do szczegółów to nic jeszcze nie wie.[/QUOTE] To co, przydałoby się na tę okolicznośc jakoś zmodyfikowac plakat, nie? Czy może być to, co Szpilka ma w sklepie? Quote
Agula99 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 A jaki plakat ma Szpilka?? Taki sam jak u nas?? Czy inny?? Bo się pogubiłam. Jeśli ten żółty, to nie ma sensu zmieniać. Quote
rozio Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Dzika_Figa']To co, przydałoby się na tę okolicznośc jakoś zmodyfikowac plakat, nie? Czy może być to, co Szpilka ma w sklepie?[/QUOTE] Co mi dzisiaj na szybko napomknęła, ale wyfrunęła na trening. Jak tylko ją dzisiaj jeszcze spotkam i pogadam (bo idę jeszcze do psów za pół godzinki) to Ci napiszę co i jak. Quote
Agula99 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ok już wiem, ten żółty. To nie ma co Figo zmieniać. Plakat jest super i może zostać. Panie wiedzą, że jest przytulisko i ja się oficjalnie zwróciłam z prośbą o zbiórkę. Pani ma się jeszcze umówić z inną Panią, która też organizuje takie rzeczy i razem zadziałają, a potem mają się ze mną skontaktować. Plakatu nie ma sensu zmieniać :) Quote
Dzika_Figa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Agula99']Ok już wiem, ten żółty. To nie ma co Figo zmieniać. Plakat jest super i może zostać. Panie wiedzą, że jest przytulisko i ja się oficjalnie zwróciłam z prośbą o zbiórkę. Pani ma się jeszcze umówić z inną Panią, która też organizuje takie rzeczy i razem zadziałają, a potem mają się ze mną skontaktować. Plakatu nie ma sensu zmieniać :)[/QUOTE] Agula, Szpilka ma inny, biały i proszący o datki. Niestety nie podeślę teraz, bo jest w drugim komputerze. Quote
Agula99 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Dzika_Figa']Agula, Szpilka ma inny, biały i proszący o datki. Niestety nie podeślę teraz, bo jest w drugim komputerze.[/QUOTE] A mi Szpilka mówiła, że żółty :) To nic, nieważne. Plakat proszący o datki nie musi być, a jakby Panie chciały, to żółty też jest spoko. Poza tym jak robią zbiórkę, to nie na siebie ;) więc każdy wierzy, że jest przytulisko :) Quote
SZPiLKA23 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ja mam 3 swoj, ten zolty i ten labkowy Quote
Agula99 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='SZPiLKA23']Ja mam 3 swoj, ten zolty i ten labkowy[/QUOTE] Widzę, reklamujesz co się da :) Quote
Agula99 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='SZPiLKA23']A nom i jeszcze mam ten o 1% :D[/QUOTE] No Szpilka, Ty tam wbijaj wszystkim szpilę i zachęcaj :) Quote
Agula99 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Becia, rozmawiałam z tym panem, który przetrzymuje tego mieszańca jamnika, on wysłał Ci fotki, jak będziesz to napisz jakie są te fotki, coś będzie z nich do ogłoszeń czy nie?? Ale mniemam, że nie, bo mówił że z komórki, to muszę się z nim umawiać żeby porobić jakieś fotki, ręce mi już opadają. U nas kolejny pies...nie mam już siły, ślepy i głuchy, skóra i dziura...niech mnie ktoś dobije!!! Quote
Recommended Posts