SZPiLKA23 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 No dobra to i ja sie zapytam co z tymi siusiakami bo tak czekam i czekam i licze na to ze Becia cos ujawni a tu nic:shake: Quote
Gapka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ale czyje siusiaki macie mierzyć? rozia czy piesków? [CENTER][IMG]http://www.bandyci.org/img/banan.gif[/IMG][/CENTER] Quote
Becia66 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='SZPiLKA23']No dobra to i ja sie zapytam co z tymi siusiakami bo tak czekam i czekam i licze na to ze Becia cos ujawni a tu nic:shake:[/QUOTE] nic nie ujawnię i proszę zmienić temat. :p Quote
rozio Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='Gapka']ale czyje siusiaki macie mierzyć? rozia czy piesków? [CENTER][IMG]http://www.bandyci.org/img/banan.gif[/IMG][/CENTER] [/QUOTE] taaa - moje siusiaki - jakbym to miał ich kilka :-) Siedzą sobie Małgosia i Jasiu w piaskownicy i się przechwalają. Jasiu mówi do Małgosi - a mój tatuś ma volkswagena - a moja mamusia też ma volkswagena (odpowiada Małgosia) - a mój tatuś ma skuter (chwali się Jasiu) - a moja mamusia też ma skuter (odp. M) Jasiu w końcu pomyślał i mówi: - a mój tatuś ma .. siusiaka - a moja mamusia też ma siusiaka (odpowiada Małgosia) - nieprawda !!!! mamusie nie mają siusiaków !!! (krzyczy wzburzony Jasiu) - a właśnie że mają i moja mamusia ma !!! (krzyczy Małgosia) ... w szufladzie !!! Pomierzcie swoje :-) (hehe) Quote
karolciasz28 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='Dzika_Figa']Jasne karolciu, zrobię nocną porą.[/QUOTE] Dziękuję!:Rose: [quote name='rozio'] Karolciasz28 - ja podobnego czarnucha będę miał za 2 tygodnie, tylko bardziej kudłatego;)[/QUOTE] Drugi psiak??:razz::lol: Quote
Dzika_Figa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='Gapka']ale czyje siusiaki macie mierzyć? rozia czy piesków? [CENTER][IMG]http://www.bandyci.org/img/banan.gif[/IMG][/CENTER][/QUOTE] i ciśnie się mnie teraz na usta logiczne pytanie, ile rozio ma siusiaków... :diabloti: [quote name='rozio']taaa - moje siusiaki - jakbym to miał ich kilka :-)[/QUOTE] o, nie mnie jedną widzę temat zainteresował :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ale rozio chyba wie ile ma:PROXY5: o te w szufladzie raczej go nie oskarżam:roll::evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='SZPiLKA23']Ale rozio chyba wie ile ma:PROXY5: o te w szufladzie raczej go nie oskarżam:roll::evil_lol:[/QUOTE] baby to bez problemu chodzą w spodniach i się róźnych "męskich" rzeczy imają a na samą myśl, że facet mógłby coś "damskiego" mieć, od razu raban :diabloti: :evil_lol: P.S. Nic nie sugeruję i moja wypowiedź nie ma nic wspólnego z roziem, ot, dzielę sie przemyśleniami ;) Quote
Irka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Czytam sobie te ostatnie wpisy i myślę o tych wszystkich - 5 osób, które przy okazji Promyka dzwonili i telefonicznie zachęciłam ich do śledzenia na bieżąco forum i wątków psiaków na dogo ... i drżę lekko :scared: teraz ... Quote
Mega Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Chyba przyjdę na kontrolę do przytuliska,jutro rano czyli w czwartek .MOGĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Magda K. Quote
Irka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) Śpiewam sobie w głowie to - trochę muzyki Wam na to forum wrzucę :):): [url]http://www.youtube.com/watch?v=7sei-eEjy4g[/url] i zbieram dalej kasę :):):) na docieplenie - dziś miałam wizytę w przytulisku osoby przychylnej i tak się cieszę, że się spodobało :):):) - 1% pójdzie i wsparcie z innej strony też - na razie tajemnica :):) - SUPER, ŻE SA TACY LUDZIE !!! - szkoda tylko, że poznaję ich przez Promyka, który niestety zgasł ... Edited February 8, 2012 by Irka Quote
rozio Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) Nowych zdjęć kilka (nie wypuszczałem go z kojca bo potem bym mógł nie zagonić na noc) [URL]https://picasaweb.google.com/Rogulec/NowyPies?authuser=0&feat=directlink[/URL] Edited February 9, 2012 by rozio Quote
Dzika_Figa Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Rozio co to za psiak? Coś wiesz o nim więcej? Quote
rozio Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Dzika_Figa']Rozio co to za psiak? Coś wiesz o nim więcej?[/QUOTE] Oprócz tego, że mnie nie zjadł na dzień dobry i że nie lubi jak mu się błyska w oczy to nic więcej. Quote
Dzika_Figa Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='rozio']Oprócz tego, że mnie nie zjadł na dzień dobry i że nie lubi jak mu się błyska w oczy to nic więcej.[/QUOTE] To w sumie miło z jego strony, że Cię nie zjadł. Wygląda na dobrze odżywionego, zobaczymy co dziewczyny napiszą. Rozio, poniższe Ciebie też dotyczy :diabloti: [B][COLOR="red"]UWAGA! Założyłam właśnie przytuliskowe konto na picasie i przytuliskowego maila przy okazji - do podawania w ogłoszeniach może Będzimey mieć wszystkie zdjęcia w kupie i nie trzeba będzi egrzebać po wątkach. Zobowiązuję się wrzucić tam dotychczasowe, porobić psiakom foldery i pełnić funkcję porządkową. Wszystkich, którzy robią psom zdjęcia lub chcą mieć dostęp do konta mailowego proszę o zgłoszenie się do mnie po login i hasło.[/COLOR][/B] Quote
majuska Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 No ja to teraz nie mam za wiele do powiedzenia, ale załamałam się tym nowym...kolejny duży i pewnie trochę problemowy, a co za tym idzie mało adopcyjny pies:shake: Poproszę namiary na konto picassowe Quote
Becia66 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) Skąd ten psiak ? Kilka dni temu dzwoniła do mnie jakaś kobieta z Siedlisk i poszukiwała swojego psa. Mówiła że duży, pomarańczowy, krótka sierść, że pobiegł za córką do autobusu i nie wrócił.... Wydawała się być szczerze zmartwiona. Może to ten ? Zadzwonię jutro i spytam. Wiem też , że dzwoniła w jego sprawie do Kundelka i przekierowali ją do nas, była wielce zdziwiona że w Boguchwale jakieś przytulisko funkcjonuje. Edited February 9, 2012 by Becia66 Quote
Becia66 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='Becia66']Skąd ten psiak ? Kilka dni temu dzwoniła do mnie jakaś kobieta z Siedlisk i poszukiwała swojego psa. Mówiła że duży, pomarańczowy, krótka sierść, że pobiegł za córką do autobusu i nie wrócił.... Wydawała się być szczerze zmartwiona. Może to ten ? Zadzwonię jutro i spytam. Wiem też , że dzwoniła w jego sprawie do Kundelka i przekierowali ją do nas, była wielce zdziwiona że w Boguchwale jakieś przytulisko funkcjonuje.[/QUOTE] to niestety nie ten pies, tamtem już sie odnalazł az w Matysówce. No to mamy problem, kolejny duży pies w przytulisku...:shake: Quote
Irka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='Becia66']Skąd ten psiak ? Kilka dni temu dzwoniła do mnie jakaś kobieta z Siedlisk i poszukiwała swojego psa. Mówiła że duży, pomarańczowy, krótka sierść, że pobiegł za córką do autobusu i nie wrócił.... Wydawała się być szczerze zmartwiona. Może to ten ? Zadzwonię jutro i spytam. Wiem też , że dzwoniła w jego sprawie do Kundelka i przekierowali ją do nas, była wielce zdziwiona że w Boguchwale jakieś przytulisko funkcjonuje.[/QUOTE] No właśnie - ludzie po prostu dalej o tym nie wiedzą, że jest przytulisko :angryy::angryy::angryy: u nas - księża im w gminie ogłaszali - nie tylko u nas - i dalej nie halo !!! - stad mój pomysł na te plakaty - żeby sie opatrzyli z nimi w sklepach i na przystankach. Becia dwoń do tej kobiety - ja się nim dzisiaj załamałam - wielki wielki pies ... Mała szansa - bo został znaleziony przy ul Technicznej w Boguchwale - musiałby pokonać Wisłok i paręnaście km. Ale nóż widelec ... Trzeba by zdjęcie jego wydrukować i napisać że znaleziono ... - są tablice ogłoszeniowe na ZNS i koło elektrowni plus sklep u Pani Ani i Pawilon - powiesić - może ktoś rozpozna i zgłosi czyj to - tak już często bywało... Ja niestety już nie mogę się tym zająć może rozio znalazłby trochę czasu na tą małą robótkę ... byłoby super. Nie wiem jakim cudem to zwierzę miałoby znaleźć nowy dom ... Quote
Irka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='Becia66']to niestety nie ten pies, tamtem już sie odnalazł az w Matysówce. No to mamy problem, kolejny duży pies w przytulisku...:shake:[/QUOTE] no - mamy problem - wyje bidak ile wlezie tam ... Quote
Dzika_Figa Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Jasny gwint, jeszcze wyje... To jak zrobięnowemu plakat to znajdzie się ktoś, kto go rozlepi? Quote
SZPiLKA23 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Ja do sklepu moge walnac. Kosz stoi a zainteresowanie jest zerowe:-/ Quote
Dzika_Figa Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 (edited) Dostałam prikaz od organów decyzyjnych, żeby się wstrzymać chwilowo z plakatami nowego, bo może coś się w jego sprawie "samo" wyklaruje lada moment. [quote name='SZPiLKA23']Ja do sklepu moge walnac. Kosz stoi a zainteresowanie jest zerowe:-/[/QUOTE] Szpilko, plakat na kosz Ci sporządzę przed północą... Może cosik ruszy. Edited February 9, 2012 by Dzika_Figa Quote
Irka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='Dzika_Figa']Dostałam prikaz od organów decyzyjnych, żeby się wstrzymać chwilowo z plakatami nowego, bo może coś się w jego sprawie "samo" wyklaruje lada moment .[/QUOTE] Organ decyzyjny :mad: O Boże!!!! - chyba muszę to napisać bo widzę, że się do roboty zbieracie ostro :):) super... ale zaczekajmy - dziś dzięki temu, że od razu były super zdjęcia moja mama dziś po południu rozpoznała [B][U]chyba[/U][/B] psa, którego przypuszczalnie właścicielem jest pewien gospodarz trochę byle jaki .... Sprawy nie udało się wyjaśnić dzisiaj i została przejęta przez Straż Miejską. Czekamy do wyjaśnienia - wizyty dziś nic nie dały - chałupa na końcu świata ... - bo nikogo tam nie ma i wyzamykane na 4 spusty. Straż Miejska ma być z nami w kontakcie - J pewno bo mnie już od jutra nie ma ... i damy znać jak będziemy pewni by bezpodstawnie nie rzucać na nikogo oskarżeń ... Quote
Recommended Posts