Agula99 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='figa33']Szpilka zrobiła allegro dla psiaków :lol:, ja wystawiłam jeszcze Blondi , Atosa i Kaję[/QUOTE] Super Figuś :multi::multi::multi::multi: dzieujemy!! :loveu::lol:;):evil_lol: Quote
Agula99 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='majuska']Kolczyki z poprzedniego bazaku ma Agula, miała znajomym pokazać i poreklamować, daj znać Agula jak tam ze "stanami magazynowymi", to ja Szpileczce podrzucę fotki kolczyków i dołoży może do bazarku[/QUOTE] Melduję, że wszystkie kolczyki sprzedane!!!! :) :) :) Quote
barb Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='Agula99']Melduję, że wszystkie kolczyki sprzedane!!!! :) :) :)[/QUOTE] Ciotka!Ty naprawdę jesteś niesamowita. :multi: Quote
hankasanok Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 przepraszam za offa ale szukamy kogos do wizyty dla naszego Nero, chłopak ma szanse na fajny dom w Warszawie! pomózcie prosze, moze znacie kogos odpowiedniego? Quote
Florentynka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='hankasanok']przepraszam za offa ale szukamy kogos do wizyty dla naszego Nero, chłopak ma szanse na fajny dom w Warszawie! pomózcie prosze, moze znacie kogos odpowiedniego?[/QUOTE] Napisz do Andzike. Jeśli sama nie da rady, to na pewno kogoś zasugeruje. Quote
Agula99 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 W przytulisku nowa sunia, ponoć bardzo miła, tylko trochę wystraszona. Z relacji Magdy wynika, że rano przyszła i stan był niezmieniony, następnie koło południa musiała pójść i psiaki pozamykać bo coś tam faceci u nas robią, a gdy przyszła drugi raz sunia biegała po przytulisku. Nikt nic nie widział, nie słyszał, ktoś tylko widział przez chwilę, że zatrzymywał się samochód, jaki z tego wniosek??? Jakiś ..................tu zestaw moich przekleństw, przerzucił nam sunię przez płot (to już po raz kolejny), dobrze, że sunia nóg nie połamała!!!! Nie cierpie tych ludzi!! Tylko ich brać kastrowć i wieszać na drzewach!! :( jeszcze Kolusia dobrze nie pojechała, a już jest nowa na jej miejsce!! Sunia jest czarna, podpalana, pinczer średni, no i jeszcze dwa czekają na swoją kolejkę!!! Co za okropny rok, pierwszy raz mamy takie przemiał, ani chwili spokoju. Quote
majuska Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Skoro "coś tam u nas faceci robią" to może wreszcie przygotowują podłoże pod dwa nowe boksy... Ciekawe przez który płot sunię przerzucono, bo ten od strony drogi jest dość wysoki i zakończony drutem kolczastym:roll:...faktycznie w tym roku jest bardzo niespokojnie, ale co sie dziwić, skoro ludzie nie sterylizują, nie kastrują, z roku na rok przybywa tych niechcianych, może być coraz gorzej...:-( Quote
Becia66 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='hankasanok']przepraszam za offa ale szukamy kogos do wizyty dla naszego Nero, chłopak ma szanse na fajny dom w Warszawie! pomózcie prosze, moze znacie kogos odpowiedniego?[/QUOTE] Haniu jaka to dzielnica ? Quote
Becia66 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 no to ładny klops....,żeby w środku dnia, przy zakładzie pełnym ludzi przerzucić psa przez płot. Quote
Agula99 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 No ale jak się Beciu zjawisz w sobotę, to jej w try miga narobisz fotek i będziemy ogłaszać!!!! :) Quote
Agula99 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Żeby ich żurem szczyściło!!!! Czasami myślę że kretyni to się na kamieniach rodzą. Powiększyli nam trochę, ciut, ciuteczek przytulisko, wysypali tam taki piasek, a psiaki biegają teraz pod sam chodnik przy drodze, a siatka wysokości takiej że panie pomiłuj, czyli ja się nie dziwię, że ktoś przerzucił suczke, teraz spokojnie ktoś staje sobie nad podmurówce i zwierzątko ląduje u nas, porażka!!!! Co za bałwan to wymyślił??? Wrrrr, przedtem to chociaż były takie wysoki druty, zawsze to trochę chroniło , a przytulisko było w dole, więc ludzie musieli specjalnie schodzić w dół , więc tego nie robili, a teraz idą i mają psy na wyciągnięcie ręki, dzieciaki, każdy, żeby tylko nie było nieszczęścia!!! CO za bencwały!!!! Matko, to jest jakiś koszmar!! Nie mówiąc, że jest to zrobione byle by Polska nie zginęła, czyli jak się znajdzie lepszy kopacz, to wykopie dziurę i przejdzie na druga stronę, dziś juz była dziura a ja spokojnie przełożyłam but na drugą stronę!!!!! Wrrrrrrrrr, no słów mi brak!!!! Mało tego, jak będzie ulewa, to nas normalnie zaleje, cała woda spłynie na przytulisku, bo tamto jest pod górką!!! Ludzie!!! No słów mi brak!!!! co za .........................czy ktoś o tym pomyślał???? Plus będzie tam takie bajoro i błoto że chyba wogóle przestaniemy wypuszczać psy, bo tak będzie jeden brud!!!!! Na prawdę nie wiem kto nas tak uszczęśliwił???? Oczywiście pod boksy nie robią nic!!! Ani utwardzenia ani boksów!!! ale pomysł jak utrudnić komuś życie to mają na zawołanie!!!!! Quote
majuska Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 A co to sie stało, że chcieli powiększyć? Nie byłam, nie widziałam, ale skoro jest jak piszesz to trzeba będzie coś zaradzić:roll:...ech Quote
Agula99 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Mnie się to nie podoba, no ale ja ponoć wybredna, oby zabezpieczyli to choć trochę, bo Atos jak się zabierze to wykopie i sie do Chin przekopie!! Rozmawiałam z Magdą ponoć mają zrobić jakiś odpływ, oby i oby to pomogło, bo na serio będzie woda spływać w dół nie mówiąc o roztopach. Ale co ja wiem....jak zwykle przesadzam. Quote
Agula99 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 A odnośnie nowej suni, to nie pozwoliła się zobaczyć, jak wbiła się za budę, to tyle, tylko oczy jej się świeciły, nawet jedzenia nie zjadła które przyniosłam, co ci ludzie jej robili?? Trzeba ją powoli oswajać!! Bidulka, może coś nam się uda jutro zrobić z Becią :) Quote
wtatara Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='hankasanok']przepraszam za offa ale szukamy kogos do wizyty dla naszego Nero, chłopak ma szanse na fajny dom w Warszawie! pomózcie prosze, moze znacie kogos odpowiedniego?[/QUOTE] ja znam ludzi Quote
Agula99 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Nowa sunia jest cudowna, taka malutka kruszynka, drobniutka w typie Ratlerka, wystraszona biedaczka, ale przytulaśna i milaśna, no i jeszcze miała złamaną łapkę, ale nikt z tych wrednych ludzi nie wysilił się nawet żeby pójść o weta i jej pomóc (biedactwo, ale się musiała omęczyć), no o ta łapka tak nieciekawie wygląda, ona nie staje na niej jak normalny pies, tylko to wszystko leci jej w bok. Becia zrobiła fotki, więc jak już ochłonie po transporcie Kolusi, to je na pewno wstawi!!! Śliczna sunia, kochana, aż serce się kraje, że tacy zwyrodnialcy tak ją potraktowali, no i na sto miała małe, może jakieś sobie zatrzymali a ją wywalili, a może to przez tą łapkę.....matko co za naród!!! Tylko nie wiedziałam że po świecie chodzą tacy idealni ludzie, że nic im nie brakuje, piękni, zgrabni itp...no ci którzy nie są proponuję podrzucić ich do przytułków, wyrzucać na ulicach itp..... Quote
Agula99 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Dziś miałam super pomocnika!! Wczoraj bardzo sympatyczny chłopak zapytał mnie czy nie potrzebuję pomocy przy wyprowadzaniu psów i obiecał że przyjdzie dzisiaj mi pomóc, byłam zaskoczona, ale też i do końca nie wierzyłam że przyjdzie, wiadomo jak to jest, chłopak pierwsza klasa technikum, może woli robić co innego??? ale nie, był!!! najpierw wyprowadziliśmy ja Kaję, Blondi, a on Atosa i Pako (psiaki od razu go polubiły, nawet Kaja zębami nie dziabnęła - jak na razie ;)) a potem on zabrał Czoko i Ninkę, a ja zostałam w przytulisku ( była jeszcze mała dziewczynka, która głaskała i tuliła nową sunię, więc miałam czas na sprzątanie i wymianę wody), ale jak on zabrał dwóch wyjców, to w przytulisku zapanowała taka cisza, spokój, taka lekka atmosfera ( wtedy pomyślałam "no niech ktoś wreszcie ich zaadoptuje"), no i nie musiałam chodzić trzy razy!!! no super!!! och jak fajnie!!! Oby więcej takich chętnych!!!! mam nadzieję, że jeszcze przyjdzie! :) Quote
majuska Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Super Agatko, jestem pełna podziwu dla pomocnika:-o:lol:..bardzo miło z jego strony :) Quote
Becia66 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 może za dużo mu dałaś tych psów jak na pierwszy raz :diabloti:. Quote
Agula99 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='Becia66']może za dużo mu dałaś tych psów jak na pierwszy raz :diabloti:.[/QUOTE] Wyglądał na zadowolonego, no i o czym ja bym miała też z nim rozmawiać przez godzinę, kiedy przez pierwsze pół o wszystko wypytałam, no więc sam poszedł i prze chwilę myślałam że zaginął, bo tak go długo nie było, ale za chwilkę wrócił i był zachwycony!!! :) Quote
barb Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='Agula99']Wyglądał na zadowolonego, no i o czym ja bym miała też z nim rozmawiać przez godzinę, kiedy przez pierwsze pół o wszystko wypytałam, no więc sam poszedł i prze chwilę myślałam że zaginął, bo tak go długo nie było, ale za chwilkę wrócił i był zachwycony!!! :)[/QUOTE] Fajnie by było gdyby chłopak nie poprzestal na tych jednych odwiedzinach :lol:. Pytałasśmoże Agulu, który pies z Przytuliska najbardziej mu sie podoba i czy w domu ma psa? ;) Quote
Becia66 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Dzisiaj nasza kochana Collunia pojechała do nowego domku do Łodzi :loveu: [IMG]http://img684.imageshack.us/img684/1543/p1040312s.jpg[/IMG] Quote
barb Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Piękne zdjecia - widzialam juz na wątku Colusi :lol:. Quote
Agula99 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 No to teraz czekamy Beciu na fotki [B]MIMI, [/B]naszej biednej, połamanej suni!!!! Quote
Agula99 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [quote name='barb'] Pytałaś może Agulu, który pies z Przytuliska najbardziej mu sie podoba i czy w domu ma psa? ;)[/QUOTE] Oczywiście że pytałam, bardzo mu się podoba Czoko, ale niestety mieszka w pięciorodzinnym domu, a mama na psa się nie zgadza, choć ogólnie mogę powiedzieć, że wszystkie mu się podobały, nawet był zdziwiony że takie zadbane i fajne :) Quote
Recommended Posts