Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wasz nowy skarbnik wyjeżdża na urlop w terminie jak w podpisie:) więc proszę o brak paniki jeżeli nie będzie uzupełnionych wpłat w tym okresie bo po prostu tam gdzie jedziemy nie ma neta...po powrocie wszystko od razu uzupełnię w poście rozliczeniowym:)

EDIT : wpłat z dziś od Kaas1:) bardzo dziękujemy:Rose:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Następna tragedia starego psiaka [url]http://www.dogomania.pl/threads/209525-Staruszek-wyrzucony-na-staro%C5%9B%C4%87-jak-%C5%9Bmie%C4%87-....zgarni%C4%99ty-z-ruchliwej-ulicy-%28-POMOCY!?p=17065226#post17065226[/url]

• 2 weeks later...
Posted

Witam po urlopie:) wszystko co piękne jednak szybko się kończy;) Niestety patrząc na konto nie dojrzałem innych wpłat poza tymi które są w poście rozliczeniowym. A tam mamy 120 zł.- nie pokryje to kosztów hoteliku:shake:-może ktoś mógłby zrobić jakiś bazarek?
Jeżeli brakuje jakieś wpłaty to bardzo proszę o uwagi.

Posted

[quote name='Akrum']może by trzeba powysyłać pw z przypomnieniem do tych, którzy za czerwiec jeszcze nie zapłacili??[/QUOTE]

zrobię to w ostatnim dniu czerwca ..ale to nie wiele zmieni..Wiele osób mimo rozesłania nowego konta nie odezwało się.Ale bądźmy dobrej myśli:razz:

Posted

[quote name='Akrum']a Kubut nadal się nie odezwał??
czy nie można by podesłać do niego do domu ciotek z okolic w celu wyjaśnienia sprawy??[/QUOTE]

ja podejrzewam,że go nie ma w kraju....mój list faktycznie mógł odebrać ktoś z rodziny.

Posted

to wtedy byśmy mieli pewność 100% i wiedzieli byśmy kiedy np wraca.

A w ogóle co u Kubusia słychać??
Prosiłam o nowe zdjęcia do ogłoszeń - w ogóle nie mamy info o nim na bieżąco.

Posted

[quote name='Akrum']to wtedy byśmy mieli pewność 100% i wiedzieli byśmy kiedy np wraca.

A w ogóle co u Kubusia słychać??
Prosiłam o nowe zdjęcia do ogłoszeń - w ogóle nie mamy info o nim na bieżąco.[/QUOTE]

Jestem na jutro umówiony z Gabi więc będą nowe wieści:)

Posted

Co u Kubusia? Bez zmian :) rozrabia, bawi się i czeka na dom :)
Wczoraj dzwoniła do mnie jakaś Pani w Jego sprawie, jutro ma podjechać do nas ze swoim psem, sprawdzić czy się dogadają, jak się polubią być może będzie to dla niego DS :) więc czekamy do jutra :)
To był jedyny telefon w sprawie Kuby..

Posted

.trzymajmy kciuki w takim razie...myślałem,że Gabi jutro wejdzie i napisze już po "fakcie",że Kubuś w domku:) oby tak to się skończyło:)

Posted

Kubuś pojechał do DS!!!!!!!!!!!!!!:):):)
Z drugim psem dogadali się super :)
Rodzinka też fajna :)
Jak dostanę zdjęcia to wstawię, a za jakiś czas pojedziemy na wizytę po adopcyjną :)

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::cunao::drink1:superkowo:) bardzo się cieszę:) powodzenia Kubusiu:)

Posted

Kubuś szczęśliwy wskoczył do auta, nawet wredota nie chciał się z nami pożegnać :P

Teraz tylko trzymać kciuki żeby dalsze stosunki z drugim psiakiem się nie pogorszyły, bo jak narazie na początku się obwąchali i nie byli zbytnio sobą zainteresowani, później się pobawili ślicznie, jak by się znali od dawna :) Drugi psiak to 11 letni bokserek Atos :)

Posted

Kubuś życze ci szczęścia i miłości !!! Jedno oczko to nie ujma, nadal jesteś piękny !!! Psy tak szybko odnajdują się w swojej rzeczywistości, nie tak jak ludzie, tak niewiele potrzeba im do szczęścia, pieszczoty, własny kąt miską z jedzeniem i piciem, doskonale się o tym przekonałam pomagając Rudzi [URL="thttp://www.dogomania.pl/threads/204388-Malutka-Rudzia-rozleg%C5%82e-guzy-stare-z%C5%82amania-pe%C5%82no-%C5%9Brutu...-i-wielka-wola-%C5%BCycia%21%21%21?highlight=rudzia"]thttp://www.dogomania.pl/threads/204388-Malutka-Rudzia-rozleg%C5%82e-guzy-stare-z%C5%82amania-pe%C5%82no-%C5%9Brutu...-i-wielka-wola-%C5%BCycia!!!?highlight=rudzia[/URL]
, która przez ok 6 miesięcy błąkała się ze złamaną łapką po świecie (nie licząc ogromnego nowotwora i śrutu w ciele), aż trafiła na mnie :) Rudzia jest po 2 operacjach, weci dawają jej szanse na zdrową łapke, aczkolwiek nic na 100%. Rudzia nie używa łapki od ok 10 miesięcy i radzi sobie naprawdę dobrze. Napotkani ludzie jej żałują, ale tak naprawde to kalectwo u zwierząt przeszkadza tylko ludziom (efekt wzrokowy), nie zwierzętom, one są takie silne!!! Niestety do szczęścia potrzebni są ludzie a oni bywają różni. Rudzia prosi o wpłaty i to od nich będzie też wiele zależeć jak i los Kubunia. LUDZIE WEŹMY SIĘ ZA ULEPSZANIE ŚWIATA !!!

Posted

Bardzo się cieszę!!!:multi::multi::multi::multi: Uff... A wiecie może które ogłoszenie zadziałało? Zawsze warto wiedzieć... :)

Kochani, przepraszam, że tak od razu interesownie :oops: ale może ktoś chciałby kawałek deklaracji przerzucić na [URL="http://www.dogomania.pl/threads/191535-Grina-i-Moto-czyli-wspania%C5%82a-przyja%C5%BA%C5%84-kt%C3%B3r%C4%85-trudno-uj%C4%85%C4%87-w-s%C5%82owa?p=15253758#post15253758"]Grinę[/URL] - też była rozliczana przez Asiowego Kubota i też ma kłopoty z budżetem (połowa mniej więcej deklaracji)

Posted

Wiesz, że nawet nie zapytałam z tego wszystkiego, które to ogłoszenie, ale przy najbliższej rozmowie spytam:)

Pani dzwoniła, że dopiero dojechali do domku bo po drodze jeszcze nad jezioro zajechali :)
Kuba jak narazie grzeczny, raz tylko jakieś drobne spięcie było, no ale chłopaki muszą się przecież dogadać :)

Posted

Nooo , takiej maści na oczy mi trza !!!! :loveu::loveu::loveu: Czytałem parę razy z niedowierzaniem, zmęczenie, pogoda, późna pora, fata mrugana - ale stoi dalej jak nie przymierzając wół kole płota. Wow - dotarło :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool:
Czekam na wieści i fotencje.

PS. Minął termin ws. rozliczenia się Kubota, Bjuta (chyba) mówiła, że w zasadzie się rozliczył - co robimy ? mam grać ? czy amnestia ?

Posted

Co do finansów....Ja od Kubota nic nie otrzymałem z pieniędzy,które były wpłacone na jego konto.Na dzień dzisiejszy z tych środków które były u mnie wpłacane zostało 120 zł.Kwotę tą dziś przelewam na konto hoteliku Gabi i to i tak nie pokrywa w pełni tego co powinniśmy zapłacić za ostatni miesiąc.
Kubusiowi życzę powodzenia w swoim domku:) a Wam dziękuję za wspieranie go przez ten czas poszukiwania:Rose: