Nikus Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Wasz nowy skarbnik wyjeżdża na urlop w terminie jak w podpisie:) więc proszę o brak paniki jeżeli nie będzie uzupełnionych wpłat w tym okresie bo po prostu tam gdzie jedziemy nie ma neta...po powrocie wszystko od razu uzupełnię w poście rozliczeniowym:) EDIT : wpłat z dziś od Kaas1:) bardzo dziękujemy:Rose: Quote
_Goldenek2 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Następna tragedia starego psiaka [url]http://www.dogomania.pl/threads/209525-Staruszek-wyrzucony-na-staro%C5%9B%C4%87-jak-%C5%9Bmie%C4%87-....zgarni%C4%99ty-z-ruchliwej-ulicy-%28-POMOCY!?p=17065226#post17065226[/url] Quote
Akrum Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 A może jakieś nowe, fajne zdjęcia do ogłoszeń byśmy dostali?? Quote
Nikus Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Witam po urlopie:) wszystko co piękne jednak szybko się kończy;) Niestety patrząc na konto nie dojrzałem innych wpłat poza tymi które są w poście rozliczeniowym. A tam mamy 120 zł.- nie pokryje to kosztów hoteliku:shake:-może ktoś mógłby zrobić jakiś bazarek? Jeżeli brakuje jakieś wpłaty to bardzo proszę o uwagi. Quote
Akrum Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 może by trzeba powysyłać pw z przypomnieniem do tych, którzy za czerwiec jeszcze nie zapłacili?? Quote
Nikus Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='Akrum']może by trzeba powysyłać pw z przypomnieniem do tych, którzy za czerwiec jeszcze nie zapłacili??[/QUOTE] zrobię to w ostatnim dniu czerwca ..ale to nie wiele zmieni..Wiele osób mimo rozesłania nowego konta nie odezwało się.Ale bądźmy dobrej myśli:razz: Quote
Akrum Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 a Kubut nadal się nie odezwał?? czy nie można by podesłać do niego do domu ciotek z okolic w celu wyjaśnienia sprawy?? Quote
Nikus Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='Akrum']a Kubut nadal się nie odezwał?? czy nie można by podesłać do niego do domu ciotek z okolic w celu wyjaśnienia sprawy??[/QUOTE] ja podejrzewam,że go nie ma w kraju....mój list faktycznie mógł odebrać ktoś z rodziny. Quote
Akrum Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 to wtedy byśmy mieli pewność 100% i wiedzieli byśmy kiedy np wraca. A w ogóle co u Kubusia słychać?? Prosiłam o nowe zdjęcia do ogłoszeń - w ogóle nie mamy info o nim na bieżąco. Quote
Nikus Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='Akrum']to wtedy byśmy mieli pewność 100% i wiedzieli byśmy kiedy np wraca. A w ogóle co u Kubusia słychać?? Prosiłam o nowe zdjęcia do ogłoszeń - w ogóle nie mamy info o nim na bieżąco.[/QUOTE] Jestem na jutro umówiony z Gabi więc będą nowe wieści:) Quote
psiakiGabi Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Co u Kubusia? Bez zmian :) rozrabia, bawi się i czeka na dom :) Wczoraj dzwoniła do mnie jakaś Pani w Jego sprawie, jutro ma podjechać do nas ze swoim psem, sprawdzić czy się dogadają, jak się polubią być może będzie to dla niego DS :) więc czekamy do jutra :) To był jedyny telefon w sprawie Kuby.. Quote
Nikus Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 .trzymajmy kciuki w takim razie...myślałem,że Gabi jutro wejdzie i napisze już po "fakcie",że Kubuś w domku:) oby tak to się skończyło:) Quote
Akrum Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 w takim razie kciuki mocno zaciskam [IMG]http://jaas.blox.pl/resource/kciuki.jpg[/IMG] Quote
psiakiGabi Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Kubuś pojechał do DS!!!!!!!!!!!!!!:):):) Z drugim psem dogadali się super :) Rodzinka też fajna :) Jak dostanę zdjęcia to wstawię, a za jakiś czas pojedziemy na wizytę po adopcyjną :) Quote
Nikus Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::cunao::drink1:superkowo:) bardzo się cieszę:) powodzenia Kubusiu:) Quote
psiakiGabi Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Kubuś szczęśliwy wskoczył do auta, nawet wredota nie chciał się z nami pożegnać :P Teraz tylko trzymać kciuki żeby dalsze stosunki z drugim psiakiem się nie pogorszyły, bo jak narazie na początku się obwąchali i nie byli zbytnio sobą zainteresowani, później się pobawili ślicznie, jak by się znali od dawna :) Drugi psiak to 11 letni bokserek Atos :) Quote
Rudzia&Iza Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Kubuś życze ci szczęścia i miłości !!! Jedno oczko to nie ujma, nadal jesteś piękny !!! Psy tak szybko odnajdują się w swojej rzeczywistości, nie tak jak ludzie, tak niewiele potrzeba im do szczęścia, pieszczoty, własny kąt miską z jedzeniem i piciem, doskonale się o tym przekonałam pomagając Rudzi [URL="thttp://www.dogomania.pl/threads/204388-Malutka-Rudzia-rozleg%C5%82e-guzy-stare-z%C5%82amania-pe%C5%82no-%C5%9Brutu...-i-wielka-wola-%C5%BCycia%21%21%21?highlight=rudzia"]thttp://www.dogomania.pl/threads/204388-Malutka-Rudzia-rozleg%C5%82e-guzy-stare-z%C5%82amania-pe%C5%82no-%C5%9Brutu...-i-wielka-wola-%C5%BCycia!!!?highlight=rudzia[/URL] , która przez ok 6 miesięcy błąkała się ze złamaną łapką po świecie (nie licząc ogromnego nowotwora i śrutu w ciele), aż trafiła na mnie :) Rudzia jest po 2 operacjach, weci dawają jej szanse na zdrową łapke, aczkolwiek nic na 100%. Rudzia nie używa łapki od ok 10 miesięcy i radzi sobie naprawdę dobrze. Napotkani ludzie jej żałują, ale tak naprawde to kalectwo u zwierząt przeszkadza tylko ludziom (efekt wzrokowy), nie zwierzętom, one są takie silne!!! Niestety do szczęścia potrzebni są ludzie a oni bywają różni. Rudzia prosi o wpłaty i to od nich będzie też wiele zależeć jak i los Kubunia. LUDZIE WEŹMY SIĘ ZA ULEPSZANIE ŚWIATA !!! Quote
Bjuta Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Bardzo się cieszę!!!:multi::multi::multi::multi: Uff... A wiecie może które ogłoszenie zadziałało? Zawsze warto wiedzieć... :) Kochani, przepraszam, że tak od razu interesownie :oops: ale może ktoś chciałby kawałek deklaracji przerzucić na [URL="http://www.dogomania.pl/threads/191535-Grina-i-Moto-czyli-wspania%C5%82a-przyja%C5%BA%C5%84-kt%C3%B3r%C4%85-trudno-uj%C4%85%C4%87-w-s%C5%82owa?p=15253758#post15253758"]Grinę[/URL] - też była rozliczana przez Asiowego Kubota i też ma kłopoty z budżetem (połowa mniej więcej deklaracji) Quote
psiakiGabi Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Wiesz, że nawet nie zapytałam z tego wszystkiego, które to ogłoszenie, ale przy najbliższej rozmowie spytam:) Pani dzwoniła, że dopiero dojechali do domku bo po drodze jeszcze nad jezioro zajechali :) Kuba jak narazie grzeczny, raz tylko jakieś drobne spięcie było, no ale chłopaki muszą się przecież dogadać :) Quote
_Goldenek2 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Jestem naprawdę szczęśliwa. Byłam z Kubusiem od początku i aż się popłakałam ze szczęścia.... Wszystkiego dobrego mój jednooki Kubusiu. Bądź szczęśliwy !!! :):):) Quote
Bjuta Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Trzymam mocno kciuki, żeby się panowie dogadali!!! :) Quote
Pies Wolny Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Nooo , takiej maści na oczy mi trza !!!! :loveu::loveu::loveu: Czytałem parę razy z niedowierzaniem, zmęczenie, pogoda, późna pora, fata mrugana - ale stoi dalej jak nie przymierzając wół kole płota. Wow - dotarło :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool: Czekam na wieści i fotencje. PS. Minął termin ws. rozliczenia się Kubota, Bjuta (chyba) mówiła, że w zasadzie się rozliczył - co robimy ? mam grać ? czy amnestia ? Quote
li1 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Wspaniala wiadomosc. Dla mnie to byl dobry dzien, bo to byla juz druga, szczesliwa psia adopcja. Dawajcie takie codziennie. Quote
Nikus Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Co do finansów....Ja od Kubota nic nie otrzymałem z pieniędzy,które były wpłacone na jego konto.Na dzień dzisiejszy z tych środków które były u mnie wpłacane zostało 120 zł.Kwotę tą dziś przelewam na konto hoteliku Gabi i to i tak nie pokrywa w pełni tego co powinniśmy zapłacić za ostatni miesiąc. Kubusiowi życzę powodzenia w swoim domku:) a Wam dziękuję za wspieranie go przez ten czas poszukiwania:Rose: Quote
Recommended Posts