Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia_Klero']a tak właściwie cioteczko migama dlaczego 15zł?deklarujesz 10zł prawda czy znowu coś pokręciłam?[/QUOTE]

tak deklaruje 10,00 zł, ale jak moge to bonusowo cos dorzucać bede :)

Posted

Chodzi o to jak już tutaj pisałam. Pani będzie zakładała hotel boksowy, będzie miała kojce, boksy, wybiegi. Jednak przedstawiłam sprawę jasno- Kubuś ma mieć hotelik domowy. Pani się zgodziła wziąć Kubusia do domu, ponieważ jest jej pierwszym chętnym i zrobi dla niego wyjątek tylko będzie to kosztowało miesięcznie 400zł. Pani ma w domu jeszcze 3swoje suczki, a z dziewczynami Kubuś się zgodzi. Dużym udogodnieniem jest też nie jakaś wielka odległość, więc będzie mozna Kubusia odwiedzać. No i mam stały kontakt mailowy z panią więc i fotki mogłyby być..

Posted

No to Kubuś jest psiakiem wyjątkowym, że będzie tymczasowo mieszkać w domku:)
Ale trochę dużo pieniędzy:( W końcu to dla niego szansa na lepsze życie:)

Posted

[B]Już tyle się udało!

Deklaracje na hotelik[/B]:
Asia_klero - 5zł
karusiap - 10zł
Kaas1 - 20zł
Leyla - 50zł
kamila_s - 40zł
maks - 5zł
migama - 10zł
BasiaD - 20zł
Bjuta - 5zł
Ubocze - 5zł
Blanka - 10zł
beataczl - 30zł
kathrby - 10zł
grzenka - 10zł
kmurdz - 30zł
Pies Wolny - 20zł
Ola la - 15zł

razem:295zł

Potrzebujemy jeszcze 105zł!!

Posted

Ściagnieta pw deklaruje 10 zl co miesiac i to narazie ostatni psiak na mojej liscie deklaracji bo wiecej nie moge :( prosze o dane do wplat i zastrzegam ze bede wplacac co miesiac 10 zl pod warunkiem ze co miesiac ktoras ciotka wymizia Kubusia za uchem i da buziaka od ciotki Lilo :) bo jak nie to ... <nununu>

Posted

no to masz ode mnie Kubusiu 15 zł stałej, co by tylko 80 ci brakowało :)

a nie można już Kubusia wyciągnąć ze schronu? w końcu już tylko 80 zł brakuje, to się uzbiera w trakcie...

Posted

Akrum dziękujemy:loveu::loveu::loveu: rozmawiałam z panią i obie doszłyśmy do wniosku, że Kubuś pojedzie do niej dopiero jak będzie całość deklaracji(lub bedzie brakowało 10-15zl), ponieważ nikt nie chce zostać postawiony w niekomfortowej sytuacji pozniej.. z deklaracjami różnie bywa:(Ale wierzę, ze się uda!
BRAKUJE [B]80zł stałych deklaracji![/B]

Posted

Asiu, a nie dałoby się z panią ponegocjować? W Przebieczanach (to też normalny hotelik a nie dogomaniacki) dali nam 50% zniżkę... Przecież to nie jest duży ani trudny psiak.

Posted

Ja bym jednak go wyciągneła na już. Generalnie to nie jest duża suma do zebrania, a wiem, że jak się zrobi szum na wątku z powodu braku pieniążków, to naprawdę sporo ludzi można na wątek ściągnąć. No ale decyzja nalezy do dziewczyn ;)

Posted

Wiesz nam się ten szum nie udaje :shake: już na paru wątkach - wydaje mi się, że Asia myśli bardzo rozsądnie - deklaracje niestety się z czasem wykruszają.

Posted

[quote name='Bjuta']Wiesz nam się ten szum nie udaje :shake: już na paru wątkach - wydaje mi się, że Asia myśli bardzo rozsądnie - deklaracje niestety się z czasem wykruszają.[/QUOTE]

Wiem, wiem. Łatwo nie jest, ale może warto chociaż o jednorazowe drobne sumy prosić. :roll: