Bjuta Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Asia uzupełnia wpłaty raz na tydzień - ostatnio wpisywała 24-go więc niedługo na pewno uaktualni. Quote
carolinascotties Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 chcialam sie upewnic, ze wplacilam na dobre konto ;) Quote
beataczl Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 ja tez, tym bardziej ,ze wplacilam kase dla innego psiaka (sparalizowanego Nico) 12.03. i nie wiadomo co sie z moja kasa stalo - bedzie sprawdzane , bo sie upomialam- no i sie denerwuje moze na wyrost w tym przypadku Quote
Asia_Klero Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Zaraz wszystko napiszę. Nie miałam internetu od jakiś 3dni.....teraz muszę doprowadzic wszystko do ładu;) Quote
Asia_Klero Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [B]Deklaracje na hotelik[/B]: Asia_klero - 5zł karusiap - 10zł Kaas1 - 20zł Leyla - 50zł kamila_s - 40zł migama - 10zł BasiaD - 10zł Bjuta - 5zł Ubocze - 5zł Blanka - 10zł beataczl - 30zł razem:195zł Potrzebujemy jeszcze [B]105zł!![/B] Quote
Asia_Klero Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Doszły wpłaty: carolinascotties - 20zł beataczl - 50zł Quote
kas999 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Dziękuję za zaproszenie. Stale na razie nic nie mogę zadeklarować, ale po świętach postaram się coś jednorazowo dorzucić. Mam nadzieję, że brakujące pieniążki szybko się znajdą i Kubuś trafi do hoteliku. Quote
Asia_Klero Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 kathrby deklaruje 10zł miesięcznie!!!:) Quote
kathrby Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Nie ma sprawy :) To nie jest aż tak dużo :) Zachęcam innych - jeśli myślicie, że przekazując chocby jednorzaowo 1 zł wyjdziecie na skąpców jesteście w błędzie! Na pewno znajdziecie na koncie jakieś drobniaki, może koncówki salda - przyda się! Przetrzepcie torebki Drogie Panie - z pewnością coś się znajdzie! Quote
kathrby Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ja pamiętam jak przed adopcją Picolo rozmawiałam w sprawie innego psiaka i wtedy też wspomniano, że o "taką sunię" (na początku byli przekonani, że Picolas jest kobitką) nikt nie pyta... I wtedy zapadła decyzja - SUNIA! Są szanse i na pewno się uda! Wierzę w to! Quote
kathrby Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='czarna1977']Ja nie tracę nadziei, myślę, że Kubuś też nie. Dzisiaj znalazłam na dogo dwa niewidome pieski, które zostały razem adoptowane i 15-letniego malutkiego pieska, o którym wszyscy mówili, że jest najbrzydszym psem w schronisku. A teraz wypiękniał i odmłodniał w domku. To daje wielką nadzieję, że nawet największa bieda ma szansę na miłość.[/QUOTE] Ja pamiętam jak przed adopcją Picolo rozmawiałam w sprawie innego psiaka i wtedy też wspomniano, że o "taką sunię" (na początku byli przekonani, że Picolas jest kobitką) nikt nie pyta... I wtedy zapadła decyzja - SUNIA! Są szanse i na pewno się uda! Wierzę w to! Tak miało być - ale oczywiście znowu gubię się w świecie techniki...:oops::oops::oops::oops::oops: Quote
dota&koka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Asia_Klero,dziękuję za zaproszenie.na razie nie mogę pomóc,saldo na koncie minusowe,w kieszeniach pusto :-( może w kwietniu,jak ogarnę swoje deklaracje,na dzień dzisiejszy nawet nie wiem ile ich mam. Quote
Szerkanka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 dziekuje za zaproszenie, jutro jade z moim psem na konsultacje do weta jezeli wszstko bedzie w miare ok. obiecuje ze sie zdeklaruje jutro dam znac. Quote
Asia_Klero Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Szerkanka dziękujemy! I zdrówka dla psiaka! Quote
anita_happy Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 dziewczyny..przybywam na apel... i becze po przeczytaniu listu KUBY!!! co mozna zrobić...kasy brak... Kuba..podaj konto na PW..moze jednorazwo CIE chłopcze wspomoge:/ moze sie uda..zobacze po świętach:/ Quote
migama Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 wkleiłam Kuben na nasza klase z dość nieszczęsnym zdjęciem z pierwszej strony , wytłumaczyłam co i jak....zobaczymy,moze ktoś zaareguje na stałe deklaracje...Kubus trzymaj sie kochany...buziale dla kubusia:) Quote
Asia_Klero Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Muszę mu porobić jakieś foty..jak jutro pogoda dopisze to na pewno zrobię! Quote
BasiaD Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Asiu zmień moją deklaracje z 10 na 20 PLN i potraktuj pierwszą wpłatę 20,00 jako za marzec.. Quote
Asia_Klero Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Basiu zmienię. Tylko za marzec narazie nie zbieramy bo nie wiadomo kiedy Kubus pojedzie do hotelu. Mam nadzieje, ze juz niedługo. Quote
go-ja Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Asiu, dzięki za cynk. Jestem i będę zaglądać. Jeden z piesków na które mam stałe deklaracje prawdopodobnie idzie do DS, więc wrócę się tu zadeklarować :) Jesteś wspaniała, że tak o niego walczysz! :)) Quote
Mysia_ Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Asia_Klero']Muszę mu porobić jakieś foty..jak jutro pogoda dopisze to na pewno zrobię![/QUOTE] oby się udało :) Quote
Recommended Posts