Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tez, tym bardziej ,ze wplacilam kase dla innego psiaka (sparalizowanego Nico) 12.03. i nie wiadomo co sie z moja kasa stalo - bedzie sprawdzane , bo sie upomialam- no i sie denerwuje moze na wyrost w tym przypadku

Posted

[B]Deklaracje na hotelik[/B]:
Asia_klero - 5zł
karusiap - 10zł
Kaas1 - 20zł
Leyla - 50zł
kamila_s - 40zł
migama - 10zł
BasiaD - 10zł
Bjuta - 5zł
Ubocze - 5zł
Blanka - 10zł
beataczl - 30zł

razem:195zł

Potrzebujemy jeszcze [B]105zł!![/B]

Posted

Dziękuję za zaproszenie. Stale na razie nic nie mogę zadeklarować, ale po świętach postaram się coś jednorazowo dorzucić. Mam nadzieję, że brakujące pieniążki szybko się znajdą i Kubuś trafi do hoteliku.

Posted

Nie ma sprawy :) To nie jest aż tak dużo :) Zachęcam innych - jeśli myślicie, że przekazując chocby jednorzaowo 1 zł wyjdziecie na skąpców jesteście w błędzie!
Na pewno znajdziecie na koncie jakieś drobniaki, może koncówki salda - przyda się!
Przetrzepcie torebki Drogie Panie - z pewnością coś się znajdzie!

Posted

Ja pamiętam jak przed adopcją Picolo rozmawiałam w sprawie innego psiaka i wtedy też wspomniano, że o "taką sunię" (na początku byli przekonani, że Picolas jest kobitką) nikt nie pyta... I wtedy zapadła decyzja - SUNIA!
Są szanse i na pewno się uda!
Wierzę w to!

Posted

[quote name='czarna1977']Ja nie tracę nadziei, myślę, że Kubuś też nie. Dzisiaj znalazłam na dogo dwa niewidome pieski, które zostały razem adoptowane i 15-letniego malutkiego pieska, o którym wszyscy mówili, że jest najbrzydszym psem w schronisku. A teraz wypiękniał i odmłodniał w domku. To daje wielką nadzieję, że nawet największa bieda ma szansę na miłość.[/QUOTE]

Ja pamiętam jak przed adopcją Picolo rozmawiałam w sprawie innego psiaka i wtedy też wspomniano, że o "taką sunię" (na początku byli przekonani, że Picolas jest kobitką) nikt nie pyta... I wtedy zapadła decyzja - SUNIA!
Są szanse i na pewno się uda!
Wierzę w to!

Tak miało być - ale oczywiście znowu gubię się w świecie techniki...:oops::oops::oops::oops::oops:

Posted

Asia_Klero,dziękuję za zaproszenie.na razie nie mogę pomóc,saldo na koncie minusowe,w kieszeniach pusto :-(
może w kwietniu,jak ogarnę swoje deklaracje,na dzień dzisiejszy nawet nie wiem ile ich mam.

Posted

dziewczyny..przybywam na apel...
i becze po przeczytaniu listu KUBY!!!

co mozna zrobić...kasy brak...
Kuba..podaj konto na PW..moze jednorazwo CIE chłopcze wspomoge:/

moze sie uda..zobacze po świętach:/

Posted

wkleiłam Kuben na nasza klase z dość nieszczęsnym zdjęciem z pierwszej strony , wytłumaczyłam co i jak....zobaczymy,moze ktoś zaareguje na stałe deklaracje...Kubus trzymaj sie kochany...buziale dla kubusia:)

Posted

Asiu, dzięki za cynk. Jestem i będę zaglądać. Jeden z piesków na które mam stałe deklaracje prawdopodobnie idzie do DS, więc wrócę się tu zadeklarować :) Jesteś wspaniała, że tak o niego walczysz! :))