Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby Marylcia miala pare latek mniej, to pewnie juz mieszkalaby w swoim domku. A tak to kazdy woli mlodego psa.
Szczerze, gdyby moja suka nie byla tez taka zazdrosna, to bym pewnie dawno Maryle do siebie wziela. Ale dwie walczace suki, to ponad moje sily, poza tym nie ma mnie w domu ponad 9 godzin.

Posted

Marylasku kochany pokaż sie Ciociom ...................stara jestes ale jara i to jak ;) :mad:

bardzo chcę dla niej domu ale w tym wieku to juz tylko koneser mógłby ją docenić................czytaj dogomaniak :evil_lol:

Posted

Biała śniezna sunia nadal czeka na swego człowieka w schronisku

teraz już zimno i mokro - psiaki cwaniaki między innymi i Marylas strajkują i wcale nie chcą ganiać po wybiegu .......szybkie siku w locie :evil_lol: i z powrotem siedzi w ciepłym boksie a co w koncu nasiedziała sie parę lat na polu to teraz jak ma wybór to głupia by była jakby pod dachem nie siedziała :eviltong: ;)

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewa, moze dasz ponownie Marylcie do Anonsow? Ja dalam na dzisiaj, tylko nie wiem czy sie ukazalo :oops:

jasne , że dam Marylkę - tylko na razie dawałam inne psiaki żeby było sprawiedliwie ;) dawałam tez do anonsów Radomskich jedną sunie Jule tak , że 1-2 razy w tygodniu kogoś stram się wystawiać ze zdjęciem
myślę też czy nie dawać tych maczkiem pisanych bez zdjęcia ale jakoś tak obawiam się że mogą być niezauważone :shake:

Posted

Ewa,
te ogloszenia ze zdjeciem sa naprawde dobre. Widoczne na tle innych maczkiem pisanych. Ja tez sie staram co jakis czas dawac nasze mielczaki. Niech ida do domow zamiast siedziec w schronisku.

Daj plisss Marylke z tym usmiechnietym pycholem na pierwszym planie.

Posted

dałam na 10 listopada z tym zdjeciem :

setImgWidth();

nie wiem czy o to zdjęcie Ci chodziło bo ona takich uśmiechniętych ma dużo - bo to wesoła dziewczyna jest :evil_lol::loveu:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Nie o to, ale to jest tez przepiekne i pokazuje Marylcie w pelnej krasie :loveu:

wklej prosze to zdjecie które Ci sie najbardziej podoba
to na drugi raz ją z nim dam :lol:
/ bo myśle , że bedzie następny raz niestety :oops: /

Posted

Polarna Królowo hopsala!!!!!!! z takim uśmiechem ... ulala :) prosto jak z okładki "elle" :):eviltong: TAKIE POLARNE CUDO TO SAMO SZCZęSCIE!!!! Czasami zastanawiam sie dlaczemu ludzie odrzucają Szczęscie jednocześnie narzekając na jego brak ..... :???: :bluepaw:

Posted

matinestka napisał(a):
Czasami zastanawiam sie dlaczemu ludzie odrzucają Szczęscie jednocześnie narzekając na jego brak ..... :???: :bluepaw:

prawdziwie filozoficzne ;) pytanie Mati :loveu:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewuniu,
czy dasz znowu kiedys Maryle do Anonsow? Ja na piatek dalam szczeniaczki. A na wtorek dam Pandka.

Mary :loveu: była 10 listopada w anonsach

ale nic mi nie wiadomo żeby to coś dało :-(

a na 17 listopada dałam Carocika i Zebre to najukochansze psiaki pod słoncem / oczywiscie poza Marylaska ;) / tych z mojego podpisu

Posted

Ulka18 napisał(a):
Straszny zastoj w tym listopadzie...nikomu sie nic nie chce, leje deszcz, malo ludzikow przychodzi do schroniska :shake:

w ta sobote nie było ani jednej osoby chętnej do adopcji :-( psa czy kota tak jeszcze nigdy nie było ...........chociaż przychodzili poglądać ...........a ostatnio jakby zaklęło nic :mad:

tylko przychodzą nowe zwierzaki w dużych ilosciach :-(