ania14p Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Dołączę się do czarowania, może moja "czarna magia" coś pomoże :diabloti: ! Quote
ewatr Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 dziewczyny to już sie zrobił prawie Sabat ;) a tak serio to : z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia życzymy z Mary Jane wszystkim Ciociom odwiedzającym ten wątek spokoju , odpoczynku i pogody ducha w te radosne świeta i aby nowe pomysły na ulżenie psiej doli wpadały nam do głowy jak najczęściej i aby rodzina dogomaniaków rosła w siłe a ilosci psiaków w schroniskach malały z dnia na dzień Quote
matinestka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ewus wcale się niesmieje!!!!!!!!!!!!!!:oops: Po Prostu był to apel do Cioteczek co by naładować akumulatory w nowe magiczne moce ( choćby nawet piekielne:eviltong:) w celu wyczarowania Marylci Kochanej NAJCUDOWNIEJSZEGO domeczku pod Słońcem i Księzycem :) A Ty to "Kapłanka" naszego miNi - Sabatu :eviltong: - rozpoczęłąs Czarowanie :) i ciagle go nakręcasz :) więc ........ KOLEJNE KADZIDłO ODPALONE!!!!!!!!!!!!!! MARY CZARUJEMY DOMEK !!!!!!!!!!!!!!!! :bluepaw: Quote
matinestka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 aaaa..... a jak wyczarujemy to mina będzie taka że ho ho ..... :) i przypuszczam że nie tylko moja ;) :bluepaw: Quote
Beata J. Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 czarujcie dziewczyny ten domek czarujcie Quote
Ulka18 Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Marylko, u mnie w domu jest duuuza jemiola, w sylwestra pożycze sobie domek dla ciebie sunieczko :modla: Quote
ewatr Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 a ja sie ostatnio dowiedziałam , że jacyś panstwo byli zainteresowani Marylką tylko te Świeta ..........i musieli sie zastanowić bo krolowa ma tyle lat :oops: ale pytaja ludzie to wcale nie jest tak ze sie nie interesuja to już znaczy , że nasze czary działaja ;):multi: no co ..... nadzieja matka głupich :cool3: Quote
ewatr Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 czarujemy dalej ;) Marylka wciąż czeka !!! Quote
Ulka18 Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Zeby tylko ci panstwo sie zdecydowali....Marylka na pewno by ich pokochala... Quote
Ulka18 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Marylko pokaż sie Śniezna Krolowo...spadl snieg, bedziesz pieknie sie prezentowac. Quote
ewatr Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Mary jutro bedzie miała sesje na śniegu to sie zaprezentuje na wątku :loveu: a już dziś chciałyśmy złożyc wszystkim odwiedzajach nas Ciociom noworoczne życzenia : Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje, zapomnij o wszystkich nieudanych dniach , przekreśl niewarte w pamięci chwile i wejdź w Nowy 2007 Rok jak w nowej sukni wchodzi się na najwspanialszy bal świata. i aby nasze psiaki i my dzień po :eviltong: nie musiały wyglądać tak ;) setImgWidth(); Quote
Ulka18 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Dziekujemy Cioci Ewuni za piękne życzenia :calus: Życzymy wszystkiego co naj, naj, naj w roku 2007. A Marylce życzymy domku, prawdziwego domku. Quote
Beata J. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 bardzo dziękujemy za wspaniałe życzenia Oby to był rekordowy rok w ilości znalezionych super domków. Marylko trzymam kciuki za Twoj domek Quote
Ulka18 Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [SIZE="3"]Marylko oby ten Nowy Rok 2007 przyniosl ci wymarzony domek :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
ewatr Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 i obiecana Śnieżna Krolowa na resztkach śniegu :eviltong: i dodam , że w dotyku ta wymieniona sierść to masa puchu do przytulania super miekka i gruba !!! taka prawdziwie zimowa :loveu: (); śnieg jednak bielszy ;) (); Quote
Ulka18 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Ale pieknie wyglada w tej czerwonej obrozce :loveu: jak prawdziwa królowa :p no i wciecie w pasie na 3-cim zdjeciu dosc juz zaznaczone :cool3: Quote
ewatr Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 tak wygląda nasz wybieg o zachodzie słońca a jak ktoś ma dobre oczy to tam wzdłuż siatki z podniesiona kitą maszeruje Marylka :loveu: setImgWidth(); dobiegła do rogu i odrazu pojaśniało :eviltong: setImgWidth(); ktos tam łazi za siatką musze to sprawdzić setImgWidth(); ta moja wirtualna mnie woła i woła no ide już ide setImgWidth(); ale to wcale nie oznacza ze przestanę niuchać setImgWidth(); Quote
Ulka18 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Marylka ma ogon do gory...wiadomo kto rzadzi na wybiegu. Quote
ewatr Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 a ja znalazłam zdjecia Mary jeszcze z naszych spacerków Mieleckich i dopiero teraz widzę jak ona sie zmieniła no zobaczcie sami tylko uśmiech pozostał niezmieniony :loveu: (); (); (); (); (); (); nawet nie pamietam czy te zdjecia znalazły sie na wątku czy to 1 raz ale nawet jak juz były to warto sobie przypomniec jak sunia wgladał pół roku temu :crazyeye: Quote
g_o_n_i_a Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ja chcialam tylko skromnie zaznaczyc, ze Mary nie jest już taka BIALA, ale BISZKOPTOWA się robi... :loveu: Quote
Recommended Posts