Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja to mimo , że stara jestem :eviltong: / no Gonia by mnie pogoniła za to stwierdzenie ;) /

to pewnych rzeczy na tym świecie nie rozumiem ........... jak ktoś może nie zauważyć takiego Merylasa jak Maryla :eviltong:

no oczywiscie jestem po odwiedzinach i zachwycać się nia bede dalej a co mi szkodzi i kto mi zabroni :mad:;)

a tak serio to sunia już się tak wycwaniła że dla smaczka robi co chcę .........Mary siad .......siedzi .........Mary łapa ............masz kobieto do wyboru , którz chcesz ? Mary pokaż blizne / nowa komenda ;)/ ..........koła do góry ......

a jakie miny potrafi robić ?

to już tylko na zdjęciach trzeba będzie uwiecznić bo słowa tego nie oddadzą :shake:

ludzie tu jest sunia marzenie i co z tego że ma 10-12 ?

Posted

No wlasnie, co z tego, ze Marylcia ma tyle latek, to najslodsza przylepka w pieknym kremowobiałym kolorze, jaka jest "dostepna na rynku". Taka oferta i nie ma chetnych :???:

Posted

Ewa, pozwolisz, ze tym razem Cie nie pogonie za stwierdzenie "ze stara jestes" Trudno, ja mam swoje zdanie, Ty swoje, a ja jestem nieagresywne dziecko. :evil_lol:
Co do wieku psa - prosze mi nie mowic, ze Mary nie ma szansy na dom. Dzisiaj wyprawiliśmy Kajtka - 10 letniego psa katowanego przez 3 lata w zamknięciu. Może więc zaczniemy bardziej reklamować naszą Mary Jane? Ja nie wierze w powiedzienie, ze są rzeczy niemożliwe. Wszystko jest możliwe! I jak tylko będę mogła to tak jak Ciocia Evita reklamowała naszego Kajtka w gazetach ze zdjęciami (cóż te 2 złote tygodniowo, mogę poświęcic), to i ja będę Pepika reklamowac, Wini... Na każdego przyjdzie czas.

Posted

Dobrze "gadasz" Gonia :evil_lol: ;)

Marylas zasługuje również na szansę i trzeba chociaż próbować jej szukać domu a już czas najwyższy bo ją energia roznosi :eviltong: a i ciekawość świata i ludzi w niej ogromna

pokazuj się Marylko na razie na dogo a my już coś z Gonią , Beatą J.

i innymi chętnymi Ciociami wymyślimy żeby Cię było łatwiej zauważyć w

innych mediach :lol:

Posted

I jak tylko będę mogła to tak jak Ciocia Evita reklamowała naszego Kajtka w gazetach ze zdjęciami (cóż te 2 złote tygodniowo, mogę poświęcic), to i ja będę Pepika reklamowac, Wini... Na każdego przyjdzie czas.

Goniu, czy mozesz napisac co wiecej nt. ogloszen w prasie? Gdzie one sie ukazywaly i w ogole? Ja tez bym dala kilka takich ogloszen. Jednak duzo ludzi nie ma kompa, np.moi Rodzice po 60-tce nie siadaja przed kompem, a gazety czytaja.

Posted

Gonia a co by było jak ja bym poprosiła o Marylke taką do podpisu jak Ty masz Pepika i Winusie :evil_lol:

bo ja nie umiem się jeszcze tak dobrze dogadywać z tym urządzeniem :comp26: ;)

a co do namiarów na te gazetowe ogłoszenia to ja też przyłączam się do zapotrzebowania na wiedzę w tym temacie

Posted

Goniu, prosze o prosta instrukcje obslugi nt. gazetowych ogloszen, gdzie, jak i co jest wymagane. 2 zl kosztuje jedna aukcja na allegro w wytluszczonym drukiem. A gazety maja wiekszosc ogladalnosc.

Posted

Marylka gotowa do adopcji na całego. Chyba czas zmienić tytuł wątku, że potrzebna pomoc w rozreklamowaniu dziewczynki. Każdy pomysł wart conajmniej zastanowienia się nad nim. Może ktoś potrafi zrobić plakacik Marylce i mozna by go w miejscowych lecznicach, sklepach zoo i pewnie w wielu innych miejscach porozwieszać. Co do gazet to chyba dość skuteczna jest Gazeta Wyborcza. Nie wiem czy macie np. w lokalnej tv jakieś programy w których przedstawiane są psiaki, kociaki itd. szukające domu

Posted

[quote name='Ulka18']Plakaciki by sie rzeczywiscie przydaly i moze ogloszenie w Wyborczej.
Juz zmieniam tytul na lepszy ;)

faktycznie dużo lepiej brzmi :lol:

a co do tego ogłoszenia w Wyborczej do masz pojęcie jak się oglasza czy czekamy na instrukcje ...........bo ja tu powoli doszłam że można też przez internet ogłaszac ale już jak te nieszczesne zdjecia wysłać itp. to mam na razie problem :wallbash: a i te regulaminy takim maczkiem pisane i długie ze wolałabym sie przemaszerować do biura i tam ogłosić przynajmniej na razie ;)

Posted

Zastanawiałam się ostatnio jakby te wszystkie bidy skutecznie promować wśród ludzi i pomyślałam sobie, że tam gdzie to możliwe można by wykorzystać do tego celu osiedlowe telewizje kablowe. Zazwyczaj taka telewizja ma kanał gdzie non stop lecą ogłoszenia, na osiedlach mieszka sporo ludzi więc może by zadziałało. Problem pewnie w dogadaniu się co do warunków umieszczania takich ogłoszeń, ale na pewno jest to możliwe. Sądzę że taka uśmiechnięta Marylka bez problemu znalazłaby domek jakby przez kilkanaście godzin na dobę "leciało" jej ogłoszenie ze zdjęciem.

Posted

trzeba bedzie zrobić rozeznanie jak to u nas w miescie jest z ta kablówka osiedlowa bo u mnie na osiedlu nie działa :shake: taka telewizja

- faktycznie mogłoby to przynieść oczekiwane efekty

tylko czy byliby chętni do wystawiania psiaków " zasięgnę języka "

każdy pomysł jest wskazany :lol: dzieki Beatko :loveu:

Posted

Jeżeli chodzi o gazety i ogloszanie, Ciocia Evita oglaszala na roznych stronach z ogloszeniami darmowymi (także np. allegro i aaaaby). Wiem, ze takimi ogloszeniami zajmuje sie Supergoga i bardzo jej to sprawnie idzie. A jezeli chodzi o ogłoszenia z gazet, to Ciocia Evita wrzucała naszego Kajtka przede wszystkim do Podkarpackich Anonsow i stamtąd zgłosiła sie rodzinka z Leżanska. Anonse to jedna z najczęstszych gazet ogloszeniowych kupowanych przez ludzi.

Posted

trzeba bedzie naszą "śnieżną królową" :loveu:tam zareklamować

jak nie pomoże to na pewno nie zaszkodzi :eviltong:

www.anonse.com

wydanie podkarpackie - dodaj ogłoszenie - flora i fauna - / z prawej /strony flora i akcesoria sprzedam - zwykłe tradycyjne- .........dalej tak jak pisze :lol:
Aga nie wiem czy jasno napisałam - tyle mnie przeszkoliła Gonia :loveu:
to przekazuje dalej

Posted

Rzeczywiscie bardzo dobre te ogloszenia w wydaniach papierowych ;)
Postaram sie dac kilka naszych mieleckich.

Ewa, czy juz dalas Marylke i ile zaplacilas na ogloszenie?

Posted

Dalam pierwsze ogloszenie do Anonsow na 20.10.2006. Koty sie beda prezentowaly :p Bardzo latwo jest dawac te ogloszenia, wystarczy sms.
Bede dawac co tydzien jakies zwierzaki.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Dalam pierwsze ogloszenie do Anonsow na 20.10.2006. Koty sie beda prezentowaly :p Bardzo latwo jest dawac te ogloszenia, wystarczy sms.
Bede dawac co tydzien jakies zwierzaki.

to mnie wyprzedziłaś ;) :eviltong:
ja dopiero mam w planie ale sie postaram cos napisac w tym tygodniu
-- a dałaś kotki ze zdjeciem ?

Posted

poszło :p też na 20 X

- zrobiłam z Marylasa - "śnieżną królową" a co mi szkodzi :eviltong:

ciekawa jestem jak to bedzie wyglądało na papierze bo troche ciemne zdjecie wybrałam ale najwyżej na następny raz sie poprawię ;)