Ulka18 Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Moze Marylka celowo tak linieje, zebyscie ja skubaly :evil_lol: moze to dziewczyna lubi ;) Quote
matinestka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 oo Marylka!!!!! :D mam nadzieje że jak sie zobaczymy nastepnym razem to ujrzę Polarną Królową z sierścią :eviltong: ha h a Cioteczki szaleją :) ha h a :bluepaw: Quote
ewatr Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Mary lubi wszystko co się koło niej robi :loveu: ona po tej sterylce to się jeszcze taka bardzo zrównoważona zrobiła nawet gromada rozwrzeszczanych i zazdrosnych szczeniaków już jej z równowagi nie wyprowadza :shake: patrzy na nich z wyzszością i idzie dalej .......... a dawniej sie wsciekała i mocno szczekała :mad: może teraz jest też pewniejsza co do moich uczuć ;) Quote
Ulka18 Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Sterylka z reguly uspakaja, wyrownuje humory, stabilizuje zachowanie. Moja sunia jest duzo bardziej zrownowazona po sterylce. Pewnie Marylka ma tak samo...nic ja nie wyprowadzi z rownowagi, a wczesniej rzeczywiscie potrafila klapnac i warknac na nizszego sobie ranga. Quote
ewatr Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 coraz trudniej mi odwiedzać Mary .............. no może nie odwiedzać tylko potem wychodzić i iść do domu a ją tam zostawiać :-( wiem , że ona niema przed sobą 100 lat i każdy taki piękny słoneczny dzięń jak dzisiaj na zielonym wybiegu / 25 listopad dodam jakby ktoś zapomniał :eviltong:/ to dar ............!!! a ona jest taka mądra - dzisiaj szczeniorki podrapały mi rękę do krwi szczerze mówiąc ja tego nie zauważyłam , wzięłam Marylke z boksu a ona zamiast gonić na wybieg cały czas liże mnie po tej jednej ręce myśle co jest ? czemu tak mi patrzy w oczy i ciągle lewa ręke mi wylizuje ? / jakby prawą tobym myślała , że jedzenie czuje :evil_lol:/ i dopiero wtedy zauważyłam o co chodzi mądrej suni :loveu: Quote
ewatr Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 widzieliscie ten kalendarz cudo :loveu: http://forum.boksery.pl/tematy13/kal...3706.htm#67105 Quote
Ulka18 Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Mlodszym psiakom trudno znalezc domki, jakby sie wszystkie domki pokonczyly czy co :???: Nikt nie chce maluchow, pieskow mlodych, w srednim wieku ani starszych :shake: Marylka tez juz tak dlugo czeka... Ewa nie dziwie Ci sie, ze Ci trudno odwiedzac Marylaska, to taki kochany suczydelek. Ja kazda wizyte w schronisku ciezko odchorowuje, a Ty masz przeciez lepszy, glebszy kontakt z Marylka niz ja z cala gromadka. I ona Cie tak bardzo kocha...patrzec bezsilnie na sunie, ktorej sie domku nie moze znalezc....bardzo to bolesne :-( Quote
Ulka18 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Marylciu madra suniu, szukaj domku na pierwszej stronie. Quote
ewatr Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 czeka z utęsknieniem ........ ona nie ma tak duzo czasu na to czekanie jak inni młodsi Quote
ewatr Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Marylka ostatnio troche smutniejsza - nie wiem co jest tego powodem obserwuje ja w czasie spacerów i wydaje mi sie jakby miała pewne problemy ze stawaniem na ta nogę z guzem - wyraznie ja oszczedza przy bieganiu a dzisiaj to nawet na karme juz sie nie rzucała z takim zapałem .....musze ja obserwować niby nie jest zle ale jakoś tak inaczej :oops: Quote
Ulka18 Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Ewuniu, czy ten guz sie powieksza :???: Czy Marylka normalnie staje na ta nóżke? Moze byc jakies badania jej zrobic np. z krwi? Tak sprawdzic, czy wszystko w porzadku. Quote
Ulka18 Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Ewuniu, napisz co u Marylci, jak tylko sie czegos o niej dowiesz :modla: Quote
ewatr Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 na pewno jak tylko coś bede wiedziec to napiszę ! a narazie trudno mi tak na oko powiedziec czy sie powieksza ten guz ona schudła , zmieniła futro mnie sie wydaje , że go bardziej widać ale nie umiem powiedziec czy on jest wiekszy :shake: musze spotkac sie z wetka i ja poprosic o konsultacje ale spotkanie jej obecnie w schronie graniczy z cudem własciwie zostaje tylko sobota.........ale jeszcze trzeba trafic bo ona przyjezdza tak na wezwanie a nie na godzine ...........:-( bede Marycie obserwowac bo to nie tylko o tego guza chodzi , ona taka mniej rozbrykana sie zrobiła - wczesniej ganiała i sie cieszyła jak młodzik a obecnie taka zrównoważona babcia sie zrobiła ............moze ja przesadzam i cos wymyślam oby :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Marylcia trzymaj sie Skarbie :kciuki: Quote
Ulka18 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Ewa, skad Ty takie fantastyczne obrazki bierzesz? A co Marylek dostanie na mikolajki? Ucho wedzone czy jakis inny przysmak? Quote
ewatr Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Ulka18']Ewa, skad Ty takie fantastyczne obrazki bierzesz? A co Marylek dostanie na mikolajki? Ucho wedzone czy jakis inny przysmak? odpowiedz 1. - http://www.gifownik.pl/swieta_b-narodzenie.php odpowiedz 2. - Marylas dostanie nowa kołderkę / bo pierwsza Meteor głupek zeżarł :mad: / i pewnie to ucho wędzone albo kość wedzona dopiero dzisiaj beda zakupy to sie zobaczy co Arni wybierze dla Mary :p ;) Quote
ewatr Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Marylka ostatnio znacznie sie ożywiła co mi poprawiło humor :p gania od nowa , skacze na mnie z radości - może to i nie pedagogiczne ale ja sie ciesze no w koncu straszej pani nie bede wychowywać jak szczeniaka - niech skacze tym bardziej , że ona słoneczko moje skacze żeby mnie polizać po twarzy , przedtem sie krygowałam i strałam robić uniki ale teraz to juz liże do woli a jaka jej to sprawia radośc :loveu: żebyście to widziały :evil_lol: Quote
matinestka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ha ha Boska Maryla !!!!!!!!! "Lizus" jeden :eviltong: :D :bluepaw: Quote
ewatr Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='matinestka']ha ha Boska Maryla !!!!!!!!! "Lizus" jeden :eviltong::D :bluepaw: no może i " lizus" ale nie tylko do mnie :loveu: / potem było lizanie wice wersa :eviltong: tylko ja oczywiscie nie zdązyłam ufocić / Marylcia dzisiaj miała świeto :multi: aż dwie ciotki ja odwiedziły tyle , że na zdjecia załapała sie tylko jedna bo druga robiła zdjecia :eviltong: karmienie z raczki : buzi ..................... no gdzie sie gapisz ? wiadomo żarełko tam było ale sie skończyło ale Ciebie lubie ........... słowo :p Quote
Recommended Posts