ewatr Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 A Marylcia faktycznie dzisiaj pobiebała troche po wybiegu , dostała dawke miziania i porządnie oszczekała młodziaki !!!:evil_lol: zdjecie z serii tam gdzies jest Mary !!! Quote
ewatr Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 no i stały punkt programu naszych spacerów ....... tam za siatką jest świat i jak kurcze pachnie !!! Quote
erka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ale piękna sunia i tak długo już czeka!:shake: POdobna do naszej Helgi, która znalazła cudowny domek w Krakowie, mam nadzieję,że jej też tak sie poszczęści. Quote
Ulka18 Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Tak, Marylcia jest podobna do Helguni. Helga jest na pewno mlodsza. Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ja wiem czemu Mary tak niucha! :evil_lol: Szuka goni! :-) Quote
ewatr Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ja wiem czemu Mary tak niucha! :evil_lol: Szuka goni! :-) pewnie masz racje bo Gonia jej ostatnio nie odwiedziła i Marylas wypatruje :-( i sie smuta .......... Quote
g_o_n_i_a Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ewatr napisał(a):pewnie masz racje bo Gonia jej ostatnio nie odwiedziła i Marylas wypatruje :-( i sie smuta .......... Marylcia nie moze smutać, bo ona jest najszczęsliwsza jak ma swoją Ewcię ze sobą, a ja to taki dodatek, co fotki pstrykać lubi. :eviltong: Zobaczysz jak przyjdą wakacje, 2 x w tygodniu odwiedzać bedę Marylasa, nawet jak na wakacje wyjedziesz! Quote
ewatr Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Zobaczysz jak przyjdą wakacje, 2 x w tygodniu odwiedzać bedę Marylasa, nawet jak na wakacje wyjedziesz! to trzymamy z Marylcia - Gonie za słowo :loveu: 2x w tygodniu !!! Quote
erka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Słuchajcie, czy Marylcia rzeczywiście ma 7 lat? Ocenianie wieku po zębach u psów po przejściach nie zawsze sie udaje. Czy mozna ja troszkę odmłodzić? Quote
ewatr Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 erka napisał(a):Słuchajcie, czy Marylcia rzeczywiście ma 7 lat? Ocenianie wieku po zębach u psów po przejściach nie zawsze sie udaje. Czy mozna ja troszkę odmłodzić? według naszej wetki to Marycia ma niestety ponad 10 lat :oops: i odmładzanie jej chyba niewiele pomoże :shake: .........albo ktoś Marylasa pokocha i na stare lata weżmie i da dom albo bedzie zdana na to co ma czyli schronisko ale z dużą dozą miziania i opieki na miejscu z naszej strony / czyli mojej i innych wolontariuszy i pracowników / Marylke wszyscy tu lubia ona jest pieszczoch i przytulacz do ludzi jej sie nie da nie lubieć :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ewatr napisał(a):to trzymamy z Marylcia - Gonie za słowo :loveu: 2x w tygodniu !!! No przeciez na wakacjach to smigałam dwa lub trzy razy. :eviltong: :eviltong: Hop! Quote
shirrrapeira Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 No to podnosimy Marylke. Na pewno jest gdzies, ktos komu brakuje czegos, wlasnie takiej slicznej Marylki Quote
matinestka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Maryla Maryla :loveu: gdzie ten Twój upragniony Domek ????? :shake: :bluepaw: Quote
matinestka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 ciagle tylko czeka i ,co oczywiste, w trakcie czekania wypatruje Ewunii z chrupeczkami co ją na spacerku poprzegania :) boska Mary :loveu: :bluepaw: Quote
matinestka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Polarna Mary !!!!!!! a gdzie żeś się Ty zapodziała?!?!?!?!!?!?!? szybciorem do przodu !! na samą góre!!!!!! tam nie tylko chrupeczki "rozdają"......... :loveu: :bluepaw: Quote
Recommended Posts