Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A Marylcia faktycznie dzisiaj pobiebała troche po wybiegu , dostała dawke miziania i porządnie oszczekała młodziaki !!!:evil_lol:

zdjecie z serii tam gdzies jest Mary !!!

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale piękna sunia i tak długo już czeka!:shake: POdobna do naszej Helgi, która znalazła cudowny domek w Krakowie, mam nadzieję,że jej też tak sie poszczęści.

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Ja wiem czemu Mary tak niucha! :evil_lol: Szuka goni! :-)

pewnie masz racje bo Gonia jej ostatnio nie odwiedziła i Marylas wypatruje :-( i sie smuta ..........

Posted

ewatr napisał(a):
pewnie masz racje bo Gonia jej ostatnio nie odwiedziła i Marylas wypatruje :-( i sie smuta ..........

Marylcia nie moze smutać, bo ona jest najszczęsliwsza jak ma swoją Ewcię ze sobą, a ja to taki dodatek, co fotki pstrykać lubi. :eviltong:
Zobaczysz jak przyjdą wakacje, 2 x w tygodniu odwiedzać bedę Marylasa, nawet jak na wakacje wyjedziesz!

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Zobaczysz jak przyjdą wakacje, 2 x w tygodniu odwiedzać bedę Marylasa, nawet jak na wakacje wyjedziesz!

to trzymamy z Marylcia - Gonie za słowo :loveu: 2x w tygodniu !!!

Posted

Słuchajcie, czy Marylcia rzeczywiście ma 7 lat? Ocenianie wieku po zębach u psów po przejściach nie zawsze sie udaje.
Czy mozna ja troszkę odmłodzić?

Posted

erka napisał(a):
Słuchajcie, czy Marylcia rzeczywiście ma 7 lat? Ocenianie wieku po zębach u psów po przejściach nie zawsze sie udaje.
Czy mozna ja troszkę odmłodzić?

według naszej wetki to Marycia ma niestety ponad 10 lat :oops:
i odmładzanie jej chyba niewiele pomoże :shake: .........albo ktoś Marylasa pokocha i na stare lata weżmie i da dom albo bedzie zdana na to co ma czyli schronisko ale z dużą dozą miziania i opieki na miejscu z naszej strony / czyli mojej i innych wolontariuszy i pracowników / Marylke wszyscy tu lubia ona jest pieszczoch i przytulacz do ludzi jej sie nie da nie lubieć :loveu: