Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
Dzisiaj po pracy opublikuję. No chyba że hmmm w pracy będzie chwilka na wykończenie. Obie dziewczyny są śliczne.

to czekamy.........

Posted

malagos napisał(a):
Przypominam sunię...Coś nie ma szczęścia :cool3: Isadora, pamietasz o nas?............

malagos napisał(a):
Panieneczki z budeczki czekają na domeczki :evil_lol:

Mika ma już allegro, nad Lawendą jeszcze pracuje

Posted

Maleńka czeka na domek
Był juz jeden telefon. Musimy pomysleć, bo plusem jest w sumie niewielka odległośc i mili ludzie, ale do sprawdzenia.

Posted

A ja poprosiłam znajomą panią z Różana, bo to chodzi o Rózan, o sprawdzenie domku. Ma jutro iść i rozejrzeć się. To p. Malgosia z akcji szczeniaków różańsko-kościelnych.

Posted

malagos napisał(a):
Maleńka czeka na domek
Był juz jeden telefon. Musimy pomysleć, bo plusem jest w sumie niewielka odległośc i mili ludzie, ale do sprawdzenia.

malagos napisał(a):
Jest i drugie zapytanie mailowe o Lawendę. W razie czego podeslę zdjęcia Miki ;)

Ło matko cudnie by było.
Ja "dorzeźbiam" zdjęcia na all dla Lawendy i opublikuje najwyżej poszukasz kogoś na jej miejsce.

Posted

No muszę sie przyznać, jak narozrabiałam............. :shake:
Rozmawiałam z tym panem wczoraj, potem jego żona zadzwoniła, potem ja zadzwoniłam i spisałam adres do kontroli przedadopcyjnej, zaangazowałam p. Małgosię do wizyty... A dziś p. Małgosia dzwoni, ze nie ma takiej ulicy w Różanie, że zadzwoniła do pana, a on mówi, ze mieszka w ...Markach :crazyeye: :crazyeye: to skad mi sie ten Różan wziął???
Nie mogę uwierzyć, cholerka :oops:
to teraz poprosiłam EVA3406 z Marek o wizytę. No ciekawe, co ci ludzie o o mnie myślą, niekumata jaks baba :diabloti:

Posted

Ewa sprawdziła ten domek, skromny ale ludzie bardzo życzliwi, lubiący psy, zresztą to niedaleko Ewy, więc będą w kontakcie.
Jutro się spotkamy, zobaczymy, pomyślimy.......

Posted

malagos napisał(a):
Ewa sprawdziła ten domek, skromny ale ludzie bardzo życzliwi, lubiący psy, zresztą to niedaleko Ewy, więc będą w kontakcie.
Jutro się spotkamy, zobaczymy, pomyślimy.......

:ptrzymam kciuki,skromy czy nie,to nie wazne,oby serduszka dla psow mieli wielkie.

Posted

Wydrukowałam umowę adopcyjną, pan potwierdził jutrzejszy przyjazd. Jeszcze suczki dostaną tabletkę od robali, drugie odrobaczenie.
Oj, cieżko bedzie :placz: