malagos Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Isadora7 napisał(a):Dzisiaj po pracy opublikuję. No chyba że hmmm w pracy będzie chwilka na wykończenie. Obie dziewczyny są śliczne. to czekamy......... Quote
malagos Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 to sie przypominamy łaskawej pamięci :eviltong: Quote
anado Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13335386&posted=1#post13 z\apraszamy na super bazarek Quote
malagos Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Przypominam sunię...Coś nie ma szczęścia :cool3: Isadora, pamietasz o nas?............ Quote
malagos Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Panieneczki z budeczki czekają na domeczki :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 malagos napisał(a):Przypominam sunię...Coś nie ma szczęścia :cool3: Isadora, pamietasz o nas?............ malagos napisał(a):Panieneczki z budeczki czekają na domeczki :evil_lol: Mika ma już allegro, nad Lawendą jeszcze pracuje Quote
malagos Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Maleńka czeka na domek Był juz jeden telefon. Musimy pomysleć, bo plusem jest w sumie niewielka odległośc i mili ludzie, ale do sprawdzenia. Quote
malagos Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 A ja poprosiłam znajomą panią z Różana, bo to chodzi o Rózan, o sprawdzenie domku. Ma jutro iść i rozejrzeć się. To p. Malgosia z akcji szczeniaków różańsko-kościelnych. Quote
kamilawa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 :-o Oby domek był fajny! Trzymam kciuki!! Quote
malagos Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Jest i drugie zapytanie mailowe o Lawendę. W razie czego podeslę zdjęcia Miki ;) Quote
Isadora7 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 malagos napisał(a):Maleńka czeka na domek Był juz jeden telefon. Musimy pomysleć, bo plusem jest w sumie niewielka odległośc i mili ludzie, ale do sprawdzenia. malagos napisał(a):Jest i drugie zapytanie mailowe o Lawendę. W razie czego podeslę zdjęcia Miki ;) Ło matko cudnie by było. Ja "dorzeźbiam" zdjęcia na all dla Lawendy i opublikuje najwyżej poszukasz kogoś na jej miejsce. Quote
malagos Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 a aj byłam pewna, ze to Mika bedzie miała większe powodzenie :razz: O, jak to nigdy nic nie wiadomo :lol: Quote
malagos Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 No muszę sie przyznać, jak narozrabiałam............. :shake: Rozmawiałam z tym panem wczoraj, potem jego żona zadzwoniła, potem ja zadzwoniłam i spisałam adres do kontroli przedadopcyjnej, zaangazowałam p. Małgosię do wizyty... A dziś p. Małgosia dzwoni, ze nie ma takiej ulicy w Różanie, że zadzwoniła do pana, a on mówi, ze mieszka w ...Markach :crazyeye: :crazyeye: to skad mi sie ten Różan wziął??? Nie mogę uwierzyć, cholerka :oops: to teraz poprosiłam EVA3406 z Marek o wizytę. No ciekawe, co ci ludzie o o mnie myślą, niekumata jaks baba :diabloti: Quote
agusiazet Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ha, ha, namieszałaś, żeby ruch w interesie był i tyle. Najważniejsze, żeby domek okazał się fajny i pokochał kruszynkę!!!! Quote
malagos Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Ewa sprawdziła ten domek, skromny ale ludzie bardzo życzliwi, lubiący psy, zresztą to niedaleko Ewy, więc będą w kontakcie. Jutro się spotkamy, zobaczymy, pomyślimy....... Quote
rita60 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 malagos napisał(a):Ewa sprawdziła ten domek, skromny ale ludzie bardzo życzliwi, lubiący psy, zresztą to niedaleko Ewy, więc będą w kontakcie. Jutro się spotkamy, zobaczymy, pomyślimy....... :ptrzymam kciuki,skromy czy nie,to nie wazne,oby serduszka dla psow mieli wielkie. Quote
malagos Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Wydrukowałam umowę adopcyjną, pan potwierdził jutrzejszy przyjazd. Jeszcze suczki dostaną tabletkę od robali, drugie odrobaczenie. Oj, cieżko bedzie :placz: Quote
figa33 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 wiadomość super!trzeba trzymać jutro kciuki!:lol: Quote
Recommended Posts