missieek Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 aktualizacja [quote name='malawaszka']kochani skontaktowałam się z opiekunką piesków - te dzieciaczki nie potrzebują tymczasów - mają opiekę ciepło i jedzonko - to były zdjęcia robione jak było cieplej na dworze, teraz mają ciepło i sa bezpieczne, zaopiekowane, jeden czarny mniejszy ma już domek, druga czarna ta puchata sunia ma być odebrana w sobotę, psiaki mogą być tam gdzie są do czasu znalezienia nowych domków -------------------------------------------- trafilam na aukcje allegro >>aukcja pytalam na gg, aktualne Oddam 4 bezdomne szczeniaczki w wieku ok. 1,5 miesiąca znalezionych w starym, opuszczonym domu. 2 suczki (zdjęcie 4 i 5 ) i 2 pieski. Pieski będą nieduże . Możliwy bezpłatny dowóz do Częstochowy. numer gg : 6380586 na zdjeciach nie widac czy maja schronienie? czy maja matke? jak czesto ktos je karmi? czy jest ktos kto mieszka w poblizu miejscowosci Pajeczno?? pomoc potrzebna, moze jakies DT? Quote
Aleksandra Bytom Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 śliczne a już tak zimno,ja bym mogła ze dwa wziąść na jakiś czas ale bytom jest daleko a nie mamy smochodu no i co by było jakby nikt ich nie chciał? w każdym razie jeśli nikogo nie znajdziecie to się oferuje że 2 na trochę mogę przetrzymać,nie wiem chyba zwariowałam :oops: tylko serio moja propozycja to ostateczność tylko jak nikt bliżej się nie znajdzie do zabrania maluchów,bo ja mam swojego szczeniora i ctra z psitula, małe mieszkanko ale serce ściska jak pomyśle o takich maluchach na dworze a zima tuż tuż... Quote
Cudak Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1161/2-tygodniowe-sczeniaki-148828/ Przepraszam za offa i zapraszam na wątek. Bezdomna suka i 7 szczeniaków szukają domu lub chociaż tymczasu, inaczej mogą trafić do schroniska :( Quote
andzia69 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 No to do Aleksandry 2:loveu: i tu z wątku pseudo: http://www.dogomania.pl/forum/f936/likwidacja-pseudo-labki-onki-dalmatynczyki-yorki-ds-dt-na-cito-148913/index17.html jest też pomoc od Wioleta_r - ale to Szczecin: "Mogę wziąść na tymczas przynajmniej dwa szczeniaczki, tylko chyba byłby problem z transportem.. Mogę wziąść na tymczas przynajmniej dwa szczeniaczki, tylko chyba byłby problem z transportem.." haloo - jest tu ktos władny??? Quote
Aleksandra Bytom Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 a kiedy były by te psiaki? i jak to wygląda z psami na hm można powiedzieć tymczasie? to moje takie pierwsze psy ;) Quote
missieek Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 potrzebny ktos z okolic pajeczna aby wybadal sprawe kto chetny dowiezc psa do szczecina? :cool1: Aleksandra a co to znaczy wziasc szczeniaki "na troche"? Quote
Aleksandra Bytom Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 ech no na tyle ile będzie trzeba,nie wiem miesiąc,dwa? ja nie miałam jeszcze takiego typu zwierząt u siebie,nie wiem ile trwa znalezienie takim szczeniętom domku,tak jak pisałam jeśli nie znajdziecie nikogo bliżej i bardziej doświadczonego na dogo to oferuje dach nad głową dla dwóch maluchów,nie wiem jak to bardziej sprecyzować? :roll: Quote
wioleta_r Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 andzia69 dzieki za wspomnienie o mnie, nie miałam czasu dotrzeć tu wcześniej. Oczywiście potwierdzam DT dla psiaków. Jest problem z transportem, bo to strasznie daleko, ale może udałoby się jakoś posklejać kilka osób na trasie.. Ja moge dać domek aż do znalezienia DS, całodniowa opieka (pracuję w domu), ogród i duużo miejsca, ciepłe kocyki:). Myślę, że przy odpowiedniej reklamie;) znajda szybko domki. Nie mogą jednak marznąć na dowrze!! Mam dwie sunie, ale to bardzo przyjazne istoty, ktore się zgadzają na towarzystwo:p Quote
malawaszka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 kochani skontaktowałam się z opiekunką piesków - te dzieciaczki nie potrzebują tymczasów - mają opiekę ciepło i jedzonko - to były zdjęcia robione jak było cieplej na dworze, teraz mają ciepło i sa bezpieczne, zaopiekowane, jeden czarny mniejszy ma już domek, druga czarna ta puchata sunia ma być odebrana w sobotę, psiaki mogą być tam gdzie są do czasu znalezienia nowych domków Quote
malawaszka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Aleksandra - są koło missieek szczeniaczki które potrzebują tymczasu - są u jakiegoś chłopa na podwórku - tam nikt nie mieszka, tylko jakiś pijaczek czasem coś do jedzenia rzuci - są zdaje się 4 czarne, śliczne puchate - będa nieduże Quote
Laura1108 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 No to może by ten tytuł ktoś zmienił bo ja myślałam , że te biedactwa potrzebuję DT na cito ... na szczęście , że nie . Quote
Marlena:) Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Mam dom dla szczeniaka 'mini' - pieska. Które to pieski? Quote
malawaszka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 to już nieaktualne zdaje się, aukcji na allegro już nie ma od dłuższego czasu Quote
missieek Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 potwierdzam, zadalam pytanie osobie ktora szukala im domu, juz wszystkie je znalazly Quote
Recommended Posts