Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aktualizacja
[quote name='malawaszka']kochani skontaktowałam się z opiekunką piesków - te dzieciaczki nie potrzebują tymczasów - mają opiekę ciepło i jedzonko - to były zdjęcia robione jak było cieplej na dworze, teraz mają ciepło i sa bezpieczne, zaopiekowane, jeden czarny mniejszy ma już domek, druga czarna ta puchata sunia ma być odebrana w sobotę, psiaki mogą być tam gdzie są do czasu znalezienia nowych domków

--------------------------------------------

trafilam na aukcje allegro >>aukcja
pytalam na gg, aktualne

Oddam 4 bezdomne szczeniaczki w wieku ok. 1,5 miesiąca znalezionych w starym, opuszczonym domu. 2 suczki (zdjęcie 4 i 5 ) i 2 pieski. Pieski będą nieduże . Możliwy bezpłatny dowóz do Częstochowy. numer gg : 6380586

na zdjeciach nie widac
czy maja schronienie?
czy maja matke?
jak czesto ktos je karmi?

czy jest ktos kto mieszka w poblizu miejscowosci Pajeczno??
pomoc potrzebna, moze jakies DT?

Posted

śliczne a już tak zimno,ja bym mogła ze dwa wziąść na jakiś czas ale bytom jest daleko a nie mamy smochodu no i co by było jakby nikt ich nie chciał? w każdym razie jeśli nikogo nie znajdziecie to się oferuje że 2 na trochę mogę przetrzymać,nie wiem chyba zwariowałam :oops: tylko serio moja propozycja to ostateczność tylko jak nikt bliżej się nie znajdzie do zabrania maluchów,bo ja mam swojego szczeniora i ctra z psitula, małe mieszkanko ale serce ściska jak pomyśle o takich maluchach na dworze a zima tuż tuż...

Posted

No to do Aleksandry 2:loveu:

i tu z wątku pseudo:
http://www.dogomania.pl/forum/f936/likwidacja-pseudo-labki-onki-dalmatynczyki-yorki-ds-dt-na-cito-148913/index17.html

jest też pomoc od Wioleta_r - ale to Szczecin:

"Mogę wziąść na tymczas przynajmniej dwa szczeniaczki, tylko chyba byłby problem z transportem..

Mogę wziąść na tymczas przynajmniej dwa szczeniaczki, tylko chyba byłby problem z transportem.."

haloo - jest tu ktos władny???

Posted

ech no na tyle ile będzie trzeba,nie wiem miesiąc,dwa? ja nie miałam jeszcze takiego typu zwierząt u siebie,nie wiem ile trwa znalezienie takim szczeniętom domku,tak jak pisałam jeśli nie znajdziecie nikogo bliżej i bardziej doświadczonego na dogo to oferuje dach nad głową dla dwóch maluchów,nie wiem jak to bardziej sprecyzować? :roll:

Posted

andzia69 dzieki za wspomnienie o mnie, nie miałam czasu dotrzeć tu wcześniej.

Oczywiście potwierdzam DT dla psiaków. Jest problem z transportem, bo to strasznie daleko, ale może udałoby się jakoś posklejać kilka osób na trasie..
Ja moge dać domek aż do znalezienia DS, całodniowa opieka (pracuję w domu), ogród i duużo miejsca, ciepłe kocyki:). Myślę, że przy odpowiedniej reklamie;) znajda szybko domki. Nie mogą jednak marznąć na dowrze!!
Mam dwie sunie, ale to bardzo przyjazne istoty, ktore się zgadzają na towarzystwo:p

Posted

kochani skontaktowałam się z opiekunką piesków - te dzieciaczki nie potrzebują tymczasów - mają opiekę ciepło i jedzonko - to były zdjęcia robione jak było cieplej na dworze, teraz mają ciepło i sa bezpieczne, zaopiekowane, jeden czarny mniejszy ma już domek, druga czarna ta puchata sunia ma być odebrana w sobotę, psiaki mogą być tam gdzie są do czasu znalezienia nowych domków

Posted

Aleksandra - są koło missieek szczeniaczki które potrzebują tymczasu - są u jakiegoś chłopa na podwórku - tam nikt nie mieszka, tylko jakiś pijaczek czasem coś do jedzenia rzuci - są zdaje się 4 czarne, śliczne puchate - będa nieduże

• 1 month later...