Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Monika z Katowic']I dzięki Bogu, EDZIU :loveu: do UK nie jedzie!:multi::multi:

No teraz protestuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: , przecież jak dotąd, nikt Edka nigdzie nie wysyłał :shake: .

Posted

Dzisiaj dzwoniła do mnie pani zainteresowana adopcją Edzia.Pani jest z miejscowości Branice to jest gdzieś między Opolem a Raciborzem tak mi tłumaczyła.Czy jest jakas możliwość wizyty przedadopcyjnej?Bo pani niestety nie moze przyjechać do nas zobaczyć Edzia bo jest lekarzem w szpitalu i ma czeste dużury.Edi miałby pójść do mieszkania.dajcie znać dziewczyny czy jest jakaś możliwość wizyty u pani w domu.W razie czego mogę podać numer telefonu do pani.

Posted

ast napisał(a):
Dzisiaj dzwoniła do mnie pani zainteresowana adopcją Edzia.Pani jest z miejscowości Branice to jest gdzieś między Opolem a Raciborzem tak mi tłumaczyła.Czy jest jakas możliwość wizyty przedadopcyjnej?Bo pani niestety nie moze przyjechać do nas zobaczyć Edzia bo jest lekarzem w szpitalu i ma czeste dużury.Edi miałby pójść do mieszkania.dajcie znać dziewczyny czy jest jakaś możliwość wizyty u pani w domu.W razie czego mogę podać numer telefonu do pani.

No to cieszę się że nie tylko spam wyszedł z tych ogłoszeń :multi:. Edziu trzymam kciuki.

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Mój TŻ jest z Opola. W miarę jego możliwości, może przeprowadzić tą wizytę.

To jest spory kawałek od Opola, gadałaś z TŻetem?

Posted

To jest miejscowość Branice.pani podczas rozmowy telefonicznej powiedziała mi ze to jest miedzy Opolem a Raciborzem tak jak pisałam wcześniej.A nie pod samym Opolem.W razie czego mam numer telefonu do pani to moge podać.

Posted

To jest miejscowość Branice.pani podczas rozmowy telefonicznej powiedziała mi ze to jest miedzy Opolem a Raciborzem tak jak pisałam wcześniej.A nie pod samym Opolem.W razie czego mam numer telefonu do pani to mogę podać.

Posted

[quote name='Pianka']I co nikt nie pomoże?
Taka szansa.
[/QUOTE]

Trzeba ustalić i to szybko, kto jest za Edka odpowiedzialny. Bo tak - przynajmniej ja mam takie wrażenie - każdy myśli, ze ktoś inny już zadzwonił, sprawdził itd. I w ten sposób on nigdy domu nie znajdzie.

Posted

dziewczyny ten domek pewnie nieaktualny już
nie może być tak jak napisała sonikowa że każdy czeka aż ktoś innu coś zrobi
ostatnio było tu na wątku zamieszanie jak chodziło o te wizyty na klinikach że każdy pisze coś pzrez kogoś
przecież u Edka są ze 2 osoby odpowiedzialne za jego adopcję i te osoby powinny pisać do osób w sprawie wizyty
a nie siedzieć i czekać na cud
myślę że Pianka jest taką osobą odpowiedzialną za adopcję Edka i pewnie jeszcze ktoś, więc musicie działać a nie czekać! piesek jest od Was że tak powiem, albo jak nie macie czasu to konkretnie poprosić żeby ktoś postarał się załatwić osobę na wizytę
a tak to przepadła Edkowi okazja bo się nie chciało komuś wziąć sprawy w swoje ręce, nie mamy chyba 15 lat, czy mają niektórzy i dlatego tak sie dzieje?