GoskaGoska Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ast juz pisala ze do weta na szczepiania się wybiera - więc już moze byla :) Quote
Monika z Katowic Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 I dzięki Bogu, EDZIU :loveu: do UK nie jedzie!:multi::multi: Quote
kaa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Monika z Katowic']I dzięki Bogu, EDZIU :loveu: do UK nie jedzie!:multi::multi: No teraz protestuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: , przecież jak dotąd, nikt Edka nigdzie nie wysyłał :shake: . Quote
Monika z Katowic Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Wiem, wiem, że jeszcze Go nie wysyłali :) ale ja się tak do Edzia przywiązałam i tak się martwię o Jego los :( Quote
ast Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Edzio jest świerzo po szczepieniu,byliśmy pupkę kłuć 14 stycznia:)A ile sie na denerwował biedaczek, ale wszystko jest ok:) Quote
ast Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Dzisiaj dzwoniła do mnie pani zainteresowana adopcją Edzia.Pani jest z miejscowości Branice to jest gdzieś między Opolem a Raciborzem tak mi tłumaczyła.Czy jest jakas możliwość wizyty przedadopcyjnej?Bo pani niestety nie moze przyjechać do nas zobaczyć Edzia bo jest lekarzem w szpitalu i ma czeste dużury.Edi miałby pójść do mieszkania.dajcie znać dziewczyny czy jest jakaś możliwość wizyty u pani w domu.W razie czego mogę podać numer telefonu do pani. Quote
GoskaGoska Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 to trzeba poprosic ludzi z Opola czy ktos moglby podjechac Shell jest chyba z Opola tak na szybko Quote
Pianka Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 no musimy znaleźc kogoś do wizyty. Nie można zmarnować szansy. Zmienie tytuł :) Quote
sonikowa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Trzymam kciuki! Madziek też jst z Opola. A Poker? Quote
kaa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 ast napisał(a):Dzisiaj dzwoniła do mnie pani zainteresowana adopcją Edzia.Pani jest z miejscowości Branice to jest gdzieś między Opolem a Raciborzem tak mi tłumaczyła.Czy jest jakas możliwość wizyty przedadopcyjnej?Bo pani niestety nie moze przyjechać do nas zobaczyć Edzia bo jest lekarzem w szpitalu i ma czeste dużury.Edi miałby pójść do mieszkania.dajcie znać dziewczyny czy jest jakaś możliwość wizyty u pani w domu.W razie czego mogę podać numer telefonu do pani. No to cieszę się że nie tylko spam wyszedł z tych ogłoszeń :multi:. Edziu trzymam kciuki. Quote
Monika z Katowic Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 I jak wyniki wizyty przedadopcyjnej? :) Czy wogóle się odbyła? Quote
xmartix Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 czy ktośa pisał do jakiś dziewczyn z Opola z prośbą o wizytę?? Quote
Monika z Katowic Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 xmartix napisał(a):czy ktośa pisał do jakiś dziewczyn z Opola z prośbą o wizytę?? Chyba nikt nie napisał... Edek coś nie ma szczęścia, a niedługo nie będzie miał i pieniędzy :( :( :( Quote
NaamahsChild Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Mój TŻ jest z Opola. W miarę jego możliwości, może przeprowadzić tą wizytę. Quote
xmartix Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 to prześlijcie Naa dane tego domku niech sobie spisze punkty na które mają mu odpowiedzieć podczas wizyty:) Quote
kwasek Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 NaamahsChild napisał(a):Mój TŻ jest z Opola. W miarę jego możliwości, może przeprowadzić tą wizytę. To jest spory kawałek od Opola, gadałaś z TŻetem? Quote
NaamahsChild Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Dlatego prosiłabym o precyzyjniejszą nazwę miejscowości - wtedy powiem wam, czy dałoby radę:) Quote
ast Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 To jest miejscowość Branice.pani podczas rozmowy telefonicznej powiedziała mi ze to jest miedzy Opolem a Raciborzem tak jak pisałam wcześniej.A nie pod samym Opolem.W razie czego mam numer telefonu do pani to moge podać. Quote
ast Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 To jest miejscowość Branice.pani podczas rozmowy telefonicznej powiedziała mi ze to jest miedzy Opolem a Raciborzem tak jak pisałam wcześniej.A nie pod samym Opolem.W razie czego mam numer telefonu do pani to mogę podać. Quote
NaamahsChild Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Oj, niestety, to jest jakieś 70 km od Opola, więc mój TŻ niestety nie będzie mógł pomóc. Szukajcie prędzej kogoś z Raciborza, Głubczyc albo Kietrza. Quote
Monika z Katowic Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Wklejam sobie stare zdjęcie EDZIA... Jaki będzie Jego los? Quote
Pianka Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 I co nikt nie pomoże? Taka szansa. wysyłam opłate za DT za styczeń- 372 zł Quote
sonikowa Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Pianka']I co nikt nie pomoże? Taka szansa. [/QUOTE] Trzeba ustalić i to szybko, kto jest za Edka odpowiedzialny. Bo tak - przynajmniej ja mam takie wrażenie - każdy myśli, ze ktoś inny już zadzwonił, sprawdził itd. I w ten sposób on nigdy domu nie znajdzie. Quote
xmartix Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 dziewczyny ten domek pewnie nieaktualny już nie może być tak jak napisała sonikowa że każdy czeka aż ktoś innu coś zrobi ostatnio było tu na wątku zamieszanie jak chodziło o te wizyty na klinikach że każdy pisze coś pzrez kogoś przecież u Edka są ze 2 osoby odpowiedzialne za jego adopcję i te osoby powinny pisać do osób w sprawie wizyty a nie siedzieć i czekać na cud myślę że Pianka jest taką osobą odpowiedzialną za adopcję Edka i pewnie jeszcze ktoś, więc musicie działać a nie czekać! piesek jest od Was że tak powiem, albo jak nie macie czasu to konkretnie poprosić żeby ktoś postarał się załatwić osobę na wizytę a tak to przepadła Edkowi okazja bo się nie chciało komuś wziąć sprawy w swoje ręce, nie mamy chyba 15 lat, czy mają niektórzy i dlatego tak sie dzieje? Quote
Monika z Katowic Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Przecież Edziu nie może siedzieć w dt w nieskończoność :( Najzwyczajniej w świecie nie starczy mu pieniążków :( Quote
Recommended Posts