Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Edziu to taki cwaniaczek,że w dzien to czasami położy się na swoim posłanku na podłodze:)Ale noc cała przespana jest oczywiscie w łóżeczku:)

Posted

Ile razy mam jeszcze napisać, ze ogłoszenia sa wypisane na poczatku watku?

prosze, teraz widać?:eviltong:

ogłoszenia

robione przez Pianka
allegro.pl
cafeanimal.pl
naszaklasa.pl

robione przez GoskaGoska
gumtree.pl
morusek.pl

Posted

:diabloti:hehehe ale ja się pytam o aktualne, a nie robione 1,5 miesiąca temu jak moj morsuek czy gumtree czyli wychodzi ze Edi nie ma nowych procz allegro.
Jeśli ktoś może nich porobi , bo tak to szukanie domu się będzie przeciągać w nieskończoność

Posted

GoskaGoska napisał(a):

Jeśli ktoś może nich porobi , bo tak to szukanie domu się będzie przeciągać w nieskończoność

Zrobiłam na mojpupil.pl i ojej.pl

Posted

GoskaGoska napisał(a):
:diabloti:hehehe ale ja się pytam o aktualne, a nie robione 1,5 miesiąca temu jak moj morsuek czy gumtree czyli wychodzi ze Edi nie ma nowych procz allegro.

po to się daje ogłoszenia na poczatek watku, żeby wiedziec kto nad jakimi stronami czuwa i żeby zamiast robic duble to ogłaszaj psa w najnajwiększej ilości miejsc.
Rozumiem, ze nie ponawiasz? więc usuwam z 1 strony twoje ogłoszenia.

kwasek dzieki, dodaje na poczatek :)

Posted

dziękuje bardzo w imieniu swoim i Edzia:)Edziu właśnie wrócił przed chwilą zmeczony ze spacerku pełnego zabaw w śniegu:)Pozdrawiam

Posted

moja znajoma jest gotowa wziac Edka na tymczas ,tak jak kiedys wspominalam - trzeba ja bedzie wesprzec finansowo ale jest szanasa ze DT stanie sie DS..co wy na to?

Posted

witam wszystkich u Edzia wszystko ok:)Przedwczoraj dzwoniła jedna pani w sprawie adopcji edka ale powiedziała ze odezwie sie dopiero po nowym roku bo teraz wyjeżdza na swięta i sylwestra.także nie wiem czy to bedzie jeszcze aktualne:(Czas pokaze.

Posted

dziekuje bardzo wszystkim za zyczenia w imieniu edzia:):)my również Życzymy wszystkim Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku.za niedługo dodam kilka zdjęć naszego kochanego Edzia:)