jola_li Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Ninka']Bardzo dziekujemy!!!!!!!!!11 Juz wysylam PW!!![/QUOTE] PW nie dotarło. Czy to jest to samo konto, na które wpłacałam na transport? Quote
Ninka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='jola_li']PW nie dotarło. Czy to jest to samo konto, na które wpłacałam na transport?[/QUOTE] Tak, to samo konto!!! Nie rozumiem dogo czasem...:shake: Quote
Ninka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Przelalam Mosi, 160zl.. Tylko tyle sie uzbieralo:placz::placz::placz: Quote
Ninka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [B][SIZE=6][COLOR=Red]Ze wzgledow finansowych Remik w przyszlym tygodniu wraca do schronu!!![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
gos Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Nie! Nie możemy na to pozwolić! Zbierzmy więcej deklaracji - przecież on jest wspaniały. Moje 30/mies doliczcie. [B]KTO JESZCZE SIĘ DOŁOŻY?![/B] Quote
Malwi Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 o nie! tak być nie może ! może akcja literkowa pomoże ? Quote
Ninka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Malwi']o nie! tak być nie może ! może akcja literkowa pomoże ?[/QUOTE] Kazda pomoc na wage zlota!!!!!!! Quote
gonia66 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='gos']Nie! Nie możemy na to pozwolić! Zbierzmy więcej deklaracji - przecież on jest wspaniały. Moje 30/mies doliczcie. [B]KTO JESZCZE SIĘ DOŁOŻY?![/B][/QUOTE] Ja mogę juz tylko 5 zł....wybaczcie....:cool3:I numer konta poprosze...tylko pliiissss...nie do schronu!!!!!!!!! Quote
_ogonek_ Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Dobra, to ja zaczne od literki A. gos, którą sobie życzysz? Alfabet jest duzy dogomaniakow tez!!! PW wysylajcie do osob ktore logowaly sie przynajmniej 3-4 mies. temu. inaczej sie nie oplaca. A - _ogonek_ B- Paulina_mickey C- Ninka D - E- F G H I J K L Ł M N Ń (?) O P R S ś (?) T U W X Y Z POmóżmy!!! A teraz na szyko tekst: [CENTER] Remik to ok. 3 - letni bernardyn. Przeżył jeden koszmar w schronisku, drugi bez naszej pomocy lada dzień nastanie... Siedział w schronisku z metką "agresor". Ale trafił do hotelu dzięki wspaniałym ludziom. Jednak nagle wyrosła olbrzymia góra, której bez twojej pomocy nie pokonamy!!![B] Brakuje pieniędzy na hotel, gdzie Remik byłby już bezpieczny. [/B] [U][COLOR=Red]W przyszłym tygodniu Remik wróci do schroniska!!! Zajrzyj na wątek:[/COLOR][/U] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/powrot-do-schrniska-nie-pozwolcie-mu-na-148788/[/URL] I [COLOR=Red][U][B]zadeklaruj choćby 5 zł jednorazowo, lub miesięcznie. Zrób bazarek itp. Jeśli masz pomysł pisz!!! Każdy pomysł jest na wagę złota, a tu potrzeba ich dużo...[/B][/U][/COLOR][/CENTER] Quote
_ogonek_ Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ninka wrzuć proszę literki do pierwszego! :( Quote
Paulina_mickey Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ja już rozsyłam moim osobom na B:cool3: Quote
Ninka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Poprosze C i instrukcje jak ja mam osoby na c znalezc:roll: Quote
_ogonek_ Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ninka ;) Otóż: na samej górze forum w pasku jest zakladka "Community" wchodzisz w nią rozwija ci sie lista klikasz "Lista użytkowników" przechodzisz do lity. Potem o góry już troche nizej w pasku sa poszczegolne litery alfabetu klikasz C i masz całą listę ;) Prościej wygląda to tak: Community -> Lista użytkowników -> C Quote
Ninka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Cioteczki kochane!!! Moglby ktos tekst do ogloszen skrobnac..? Prosze, prosze, prosze.. Zrobie chlopakowi allegro, niech szybko do domku idzie!!! Quote
_ogonek_ Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 dobr azałtwiłam 2 str. jeszcze tylko 100 :D Quote
_ogonek_ Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Ninka']Cioteczki kochane!!! Moglby ktos tekst do ogloszen skrobnac..? Prosze, prosze, prosze.. Zrobie chlopakowi allegro, niech szybko do domku idzie!!![/QUOTE] Ninka, napisze, ale tak za godzinke/ połtorej... Quote
gos Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Wezmę pierwszą wolną (D?) Ale będę mogła wysyłać dopiero wieczorem późniejszym. Quote
Paulina_mickey Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Moja rada jest taka żeby omijać osoby, które nie są dość długo aktywne i takie które mają np 0 postów. Quote
_ogonek_ Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 ja biore te ktore bylyl aktywne we wrzesniu i niewazne ile maja postow ;) Quote
_ogonek_ Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 tekst: [I]Kiedyś przeżywał koszmar w schroniskowym boksie. Zamknięty za kratami na ograniczonej przestrzeni cierpiał... Pośród tylu żalów i psich płaczów otrzymał metkę "agresora". Nikogo nie interesował jego los. Wszyscy go mijali. No bo po co zaopiekować się dużym złym bernardynem? Ale czy to jego wina, że "przyjaciel" (jakim niby jest człowiek) uznał, iż musi go przyczepić do żelaznego łańcucha i budy? Że uznał, iż ten pies jest mu już niepotrzebny? Remik to cudnej urody 3-letni bernardyn. Jest naprawdę cudownym psem, może być jeszcze lepszy jeżeli pomożemy utrzymać go w hotelu lub znajdziemy mu azyl u osoby o wielkim sercu. Jeżeli nie utrzymamy go w hotelu lub nie znajdzie się dobra dusza w tym tygodniu Remik wróci do koszmaru...[/I] Quote
_ogonek_ Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 czy może taki być? niestety nie mam na razie lepszej weny... Quote
Ninka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='_ogonek_']tekst: [I]Kiedyś przeżywał koszmar w schroniskowym boksie. Zamknięty za kratami na ograniczonej przestrzeni cierpiał... Pośród tylu żalów i psich płaczów otrzymał metkę "agresora". Nikogo nie interesował jego los. Wszyscy go mijali. No bo po co zaopiekować się dużym złym bernardynem? Ale czy to jego wina, że "przyjaciel" (jakim niby jest człowiek) uznał, iż musi go przyczepić do żelaznego łańcucha i budy? Że uznał, iż ten pies jest mu już niepotrzebny? Remik to cudnej urody 3-letni bernardyn. Jest naprawdę cudownym psem, może być jeszcze lepszy jeżeli pomożemy utrzymać go w hotelu lub znajdziemy mu azyl u osoby o wielkim sercu. Jeżeli nie utrzymamy go w hotelu lub nie znajdzie się dobra dusza w tym tygodniu Remik wróci do koszmaru...[/I][/QUOTE] Sama nie wiem, moze cos wiecej o charakterze..:roll: I czy moglby ktos mu allegro machnac...? Ja siedze i siedze i siedze i KUPA:-( Quote
Recommended Posts