Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 616
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jola_li']PW nie dotarło. Czy to jest to samo konto, na które wpłacałam na transport?[/QUOTE]

Tak, to samo konto!!! Nie rozumiem dogo czasem...:shake:

Posted

Nie!
Nie możemy na to pozwolić!
Zbierzmy więcej deklaracji - przecież on jest wspaniały.
Moje 30/mies doliczcie.

[B]KTO JESZCZE SIĘ DOŁOŻY?![/B]

Posted

[quote name='gos']Nie!
Nie możemy na to pozwolić!
Zbierzmy więcej deklaracji - przecież on jest wspaniały.
Moje 30/mies doliczcie.

[B]KTO JESZCZE SIĘ DOŁOŻY?![/B][/QUOTE]
Ja mogę juz tylko 5 zł....wybaczcie....:cool3:I numer konta poprosze...tylko pliiissss...nie do schronu!!!!!!!!!

Posted

Dobra, to ja zaczne od literki A.
gos, którą sobie życzysz?

Alfabet jest duzy dogomaniakow tez!!! PW wysylajcie do osob ktore logowaly sie przynajmniej 3-4 mies. temu. inaczej sie nie oplaca.

A - _ogonek_
B- Paulina_mickey
C- Ninka
D -
E-
F
G
H
I
J
K
L
Ł
M
N
Ń (?)
O
P
R
S
ś (?)
T
U
W
X
Y
Z

POmóżmy!!!

A teraz na szyko tekst:

[CENTER] Remik to ok. 3 - letni bernardyn. Przeżył jeden koszmar w schronisku, drugi bez naszej pomocy lada dzień nastanie... Siedział w schronisku z metką "agresor". Ale trafił do hotelu dzięki wspaniałym ludziom. Jednak nagle wyrosła olbrzymia góra, której bez twojej pomocy nie pokonamy!!![B] Brakuje pieniędzy na hotel, gdzie Remik byłby już bezpieczny. [/B]
[U][COLOR=Red]W przyszłym tygodniu Remik wróci do schroniska!!!
Zajrzyj na wątek:[/COLOR][/U]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/powrot-do-schrniska-nie-pozwolcie-mu-na-148788/[/URL]
I [COLOR=Red][U][B]zadeklaruj choćby 5 zł jednorazowo, lub miesięcznie. Zrób bazarek itp. Jeśli masz pomysł pisz!!! Każdy pomysł jest na wagę złota, a tu potrzeba ich dużo...[/B][/U][/COLOR][/CENTER]

Posted

Ninka ;)
Otóż:
na samej górze forum w pasku jest zakladka "Community" wchodzisz w nią rozwija ci sie lista klikasz "Lista użytkowników" przechodzisz do lity. Potem o góry już troche nizej w pasku sa poszczegolne litery alfabetu klikasz C i masz całą listę ;)
Prościej wygląda to tak:
Community -> Lista użytkowników -> C

Posted

[quote name='Ninka']Cioteczki kochane!!! Moglby ktos tekst do ogloszen skrobnac..? Prosze, prosze, prosze..

Zrobie chlopakowi allegro, niech szybko do domku idzie!!![/QUOTE]
Ninka, napisze, ale tak za godzinke/ połtorej...

Posted

tekst:

[I]Kiedyś przeżywał koszmar w schroniskowym boksie. Zamknięty za kratami na ograniczonej przestrzeni cierpiał... Pośród tylu żalów i psich płaczów otrzymał metkę "agresora". Nikogo nie interesował jego los. Wszyscy go mijali. No bo po co zaopiekować się dużym złym bernardynem? Ale czy to jego wina, że "przyjaciel" (jakim niby jest człowiek) uznał, iż musi go przyczepić do żelaznego łańcucha i budy? Że uznał, iż ten pies jest mu już niepotrzebny?
Remik to cudnej urody 3-letni bernardyn. Jest naprawdę cudownym psem, może być jeszcze lepszy jeżeli pomożemy utrzymać go w hotelu lub znajdziemy mu azyl u osoby o wielkim sercu.
Jeżeli nie utrzymamy go w hotelu lub nie znajdzie się dobra dusza w tym tygodniu Remik wróci do koszmaru...[/I]

Posted

[quote name='_ogonek_']tekst:

[I]Kiedyś przeżywał koszmar w schroniskowym boksie. Zamknięty za kratami na ograniczonej przestrzeni cierpiał... Pośród tylu żalów i psich płaczów otrzymał metkę "agresora". Nikogo nie interesował jego los. Wszyscy go mijali. No bo po co zaopiekować się dużym złym bernardynem? Ale czy to jego wina, że "przyjaciel" (jakim niby jest człowiek) uznał, iż musi go przyczepić do żelaznego łańcucha i budy? Że uznał, iż ten pies jest mu już niepotrzebny?
Remik to cudnej urody 3-letni bernardyn. Jest naprawdę cudownym psem, może być jeszcze lepszy jeżeli pomożemy utrzymać go w hotelu lub znajdziemy mu azyl u osoby o wielkim sercu.
Jeżeli nie utrzymamy go w hotelu lub nie znajdzie się dobra dusza w tym tygodniu Remik wróci do koszmaru...[/I][/QUOTE]

Sama nie wiem, moze cos wiecej o charakterze..:roll:

I czy moglby ktos mu allegro machnac...? Ja siedze i siedze i siedze i KUPA:-(