jola_li Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 [quote name='Cajus JB']Nie zdążyłem sprawdzić czy wszystkie chodzą. [/QUOTE] Cajus......... Aż mi mowę odjęło z wrażenia....... Strasznie się napracowałeś!!!! DZIĘKUJĘ.................................. Quote
Ma6da Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 jola_li dziękuję za informację o Remiku, a czy Mosii ma jakąś stronę internetową swojego hoteliku? pozdrawiam REMIKA i jego psijaciół szacun dla Cajus JB :) Quote
Goś Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Tyle ogłoszeń - ktoś musi pięknotę wypatrzeć:-) Quote
jola_li Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 [quote name='Ma6da'] czy Mosii ma jakąś stronę internetową swojego hoteliku? pozdrawiam REMIKA i jego psijaciół [/QUOTE] Przyznam, że nie wiem. Ale LACRIMA na pewno wie to nam powie :-). I my pozdrawiamy :-)! Quote
jola_li Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Powiedzieć Wam coś ;-)???? Remik jest bogatszy o 50 złotych!!! :bigcool: A wszystko dzięki Natalijo!!! O, Nataliiiijo, jak my Ci dziękujemy :-)! (Tylko jak mam to zaksięgować? Za 2,5 miesiąca?) Quote
natalijo Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='jola_li']Powiedzieć Wam coś ;-)???? Remik jest bogatszy o 50 złotych!!! :bigcool: A wszystko dzięki Natalijo!!! O, Nataliiiijo, jak my Ci dziękujemy :-)! (Tylko jak mam to zaksięgować? Za 2,5 miesiąca?)[/QUOTE] O, jak szybko doszło :) Coś Ty,zaksięguj jako deklarację stałą za grudzień + 30 zł w prezencie świątecznym :):) Jak wszystko pójdzie po mojej myśli i wpłynie mi w tym tygodniu większa kwota na konto, to jeszcze coś Remisiowi doślę. Dałam małą deklaracje stałą - bo u mnie różnie bywa z wpływem pieniędzy, ale nadrobię to częstymi (mam nadzieję) wpłatami dodatkowymi. Remisiu trzymam za Ciebie kciuki - masz już miejsce w moim serduszku. Agata i Iza, które przewoziły Remika przywiozły mi też moją Dabiszonkę, dzięki temu trafiłam tu na wątek i tak szybko się mnie stąd nie pozbędziecie :) Quote
jola_li Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 [quote name='natalijo']O, jak szybko doszło :) Coś Ty,zaksięguj jako deklarację stałą za grudzień + 30 zł w prezencie świątecznym :):)[/QUOTE] Natalijo-Mikołaju ---- buźka :-)! [QUOTE]Jak wszystko pójdzie po mojej myśli i wpłynie mi w tym tygodniu większa kwota na konto, to jeszcze coś Remisiowi doślę. Dałam małą deklaracje stałą - bo u mnie różnie bywa z wpływem pieniędzy, ale nadrobię to częstymi (mam nadzieję) wpłatami dodatkowymi. [/QUOTE] Wcale nie małą!!! Nie ma małych deklaracji - jeżeli mierzy się je miarą serca - a tylko tak można to robić! A po myśli to niech idzie Ci zawsze! Niezależnie czy Remiś na tym też skorzysta, czy nie ;-)! [QUOTE]Remisiu trzymam za Ciebie kciuki - masz już miejsce w moim serduszku.[/QUOTE] I z wzajemnością :-)! [QUOTE]Agata i Iza, które przewoziły Remika przywiozły mi też moją Dabiszonkę, dzięki temu trafiłam tu na wątek [/QUOTE] Agatę i Izę bardzo serdecznie pozdrawiamy ---- słyszeliśmy o wypadku podczas podróży z Remikiem :-(... Kurcze, że też taki dobry uczynek tak się na złe obrócił.... [QUOTE]i tak szybko się mnie stąd nie pozbędziecie ;-)[/QUOTE] Ufffff ;-).... Jak to dobrze :-)! Quote
Goś Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Szybkie spojrzenie, co u Remika. Jak zwykle dobrze! I oby tak dalej;-) Quote
Cajus JB Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Poprawiłem swój błąd w ogłoszeniach i dodałem kilka. Quote
Livka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Remik, psinko jak się masz ? Dziwię się , że taki superowy psiak jeszcze nie ma domu , on jest cudowny :):):) Quote
jola_li Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 [quote name='Cajus JB']Poprawiłem swój błąd w ogłoszeniach i dodałem kilka.[/QUOTE] Bardzo serdecznie dziękujemy :-)!!!! A ja się biorę za poszukiwania Remikowych przyjaciół ;-)! Quote
jola_li Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Kolejna wpłata dotarła na konto Remisia :bigcool:!!! 40 zł od Cajusa JB :bigcool:!!! Dzię-ku-je-my :bigcool:!!! (pierwsza strona uaktualniona ;-)) Quote
magenka1 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Kochane cioteczki dużo nie mogę wpłacić bo tych bid trochę mam ale 5 zł miesięcznie mogę dać choć tyle na bernardynka, wpłata będzie zawsze na początek miesiąca, poproszę o nr konta a pierwsza wpłata będzie na początku stycznia. pozdraiwam Quote
jola_li Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 [quote name='magenka1']Kochane cioteczki dużo nie mogę wpłacić bo tych bid trochę mam ale 5 zł miesięcznie mogę dać choć tyle na bernardynka, wpłata będzie zawsze na początek miesiąca, poproszę o nr konta a pierwsza wpłata będzie na początku stycznia. pozdraiwam[/QUOTE] Oj, strasznie się cieszę, że fanclub Remika rośnie :-)! Bardzo, ale to bardzo dziękujemy za deklarację!!! Magenko, zaraz wyślę Ci numer konta ;-). Wiecie co, "cegiełki", które zbieramy nasunęły mi taki pomysł - na pierwszej stronie powinna być układanka - odwrócone (plecami ;-)) zdjęcie Remika podzielone na 90 kawałków. Każdy wykupując jedną cegiełkę odwraca (rękami osoby prowadzącej wątek ;-)) jeden prostokącik. Jak wszystkie zostałyby odwrócone - Remik mógłby spojrzeć na świat! A świat na Remika! I od razu byłoby widać, że wygrał! Teraz już trochę za późno, ale może kiedyś jeszcze jakiś wątek będę prowadziła ;-)..... Magenko - dziękuję Ci, że pomagasz Remikowi w drodze do domu.... Quote
Goś Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Świetny pomysł z tą układanką - do wykorzystania koniecznie! Quote
MagYa^^ Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 hej, nie mam kiedy zapoznać się z watkiem, ale jeśli moj "piątak" ma pomoc psiorwi takiemu pięknemu Beńkowi, to dokladam miesicznią deklarację. I mam ogromną prośbę.. Przypominajcie mi co miesiąc jeśli zapomnę... nr konta proszę na pw :) Quote
jola_li Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 [quote name='MagYa^^']hej, nie mam kiedy zapoznać się z watkiem, ale jeśli moj "piątak" ma pomoc psiorwi takiemu pięknemu Beńkowi, to dokladam miesicznią deklarację. I mam ogromną prośbę.. Przypominajcie mi co miesiąc jeśli zapomnę... nr konta proszę na pw :)[/QUOTE] Ogromne dzięki!!! To się naszemu Remisiowi dzisiaj poszczęściło :bigcool:!!! Kolejna "cegiełka" trafiła na Wielkie Serce! A przypominać będziemy, oj, będziemy ;-). (Zaraz wysyłam numer konta na pw). Quote
MagYa^^ Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jolu, poszlo :) nawet 10,- tak świątecznie. Przepraszam, że zalatuje odemnie taką skromnością.. Ale u nas ciężkie czasy nastały..eh.. Powodzenia psinko! Obyś domeczek znalazł, bo jeste piękny. Proszę wydrapać po grzbiecie i pomiziać między pięknymi oczętami pięknego Pana ode mnie i mojej córci :) Quote
jola_li Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 [quote name='MagYa^^']Jolu, poszlo :) nawet 10,- tak świątecznie. Przepraszam, że zalatuje odemnie taką skromnością.. Ale u nas ciężkie czasy nastały..eh.. [/QUOTE] Dziękuję, bardzo dziękuję :-)! Zawsze mnie strasznie peszy jak ktoś przeprasza i mówi, że skromnie :-(... Doskonale wiem, że bardzo często 5 zł oznacza o wiele więcej i nie wysokością kwoty się mierzy serce człowieka... Serdecznie życzę Wam lepszych czasów!!! [QUOTE]Powodzenia psinko! Obyś domeczek znalazł, bo jeste piękny.[/QUOTE] Wszycy ściskamy kciuki za domek dla Remika :-)! [QUOTE]Proszę wydrapać po grzbiecie i pomiziać między pięknymi oczętami pięknego Pana ode mnie i mojej córci :)[/QUOTE] Mosii - słyszysz ;-)?! Niech Remik wie jakich ma Przyjaciół :-)! Quote
Magdina Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 dostałm zaporszenie... dzisiaj coś przeleje Quote
jola_li Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='Magdina']dostałm zaporszenie... dzisiaj coś przeleje[/QUOTE] Ale wspaniała wiadomość na początek dnia :-)!!! Dziękujemy Ci bardzo i Remik też :-)!!! Już przesyłam numer konta ;-). Quote
jola_li Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Przepraszam za informację nie na temat, ale - jeśli macie siłe - przeczytajcie ---- [URL]http://tygodnik.onet.pl/30,0,37746,artykul.html[/URL] Ja nie dałam rady... Quote
jola_li Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='MagYa^^']Jolu, poszlo :) nawet 10,- tak świątecznie. [/QUOTE] I nawet już doszło!!! :bigcool: Ślicznie Ci dziękujemy - a dla Córci serdeczne uściski! Ma Dziewczyna szczęście, że ma taką Mamę, która uczy Ją wrażliwości... Quote
Ma6da Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 dlatego jestem wegetarianką - nie dziele zwierząt na te do kochania i do jedzenia, raz na zawsze skończyłam z tym dylematem :) zwierzęta traktuje na równi z ludźmi Quote
Recommended Posts