Konrado Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Proponowana obsada sędziowska : Sobota : Grupa II Brandys Barbara (PL) Jabłońska Jolanta (PL) Kaźmierski Andrzej (PL) Kotik Wanda (PL) Król Piotr (PL) Mrugasiewicz Jerzy (PL) Pernis Lubomir (SK) - boksery Schjoth Birgitte (DK) Slukin Siergiej (UA) Staviarska Viera (SK) Stefik Stefan (SK) Tarasiewicz Urszula (PL) Zamoyski Andrzej (PL) Grupa IV Brabletz Andrzej (PL) Pawlikowska - Rosół Dorota (PL) Grupa V Granheim Torbjorn (NO) Klucniece Vija (LV) Piskay Vladimir (SK) Grupa VII Cuccilliato Alberto (I) Matyas Jaroslav (SK) Grupa IX Gabrielli Mondo Maria teresa (I) Kanas Robert (SK) Javorcik Vladimir (SK) Junikiewicz Elżbieta (PL) Kuriata - Okarmus Monika (PL) Młody Prezenter Kozłowska Magdalena (PL) Niedziela : Grupa I Javorcik Vladimir (SK) Kochan Anna (PL) Magdziarska Iwona (PL) Robak Grzegorz (PL) Schjoth Birgitte (DK) Zamoyski Andrzej (PL) Grupa III Gabrielli Mondo Maria Teresa (I) Cwiecekova Anna (SK) Kanas Robert (SK) Kitliński Zdzisław (PL) Kozłowska Magdalena (PL) Król Piotr (PL) Trębala Marek (PL) Grupa VI Granheim Torbjorn (NO) Nocoń Zbigniew (PL) Sobieszczańska Elżbieta (PL) Piskay Vladimir (SK) Grupa VIII Cuccilliato Alberto (I) Kaźmierski Andrzej (PL) Matyas Jaroslav (SK) Slukin Siergiej (UA) Grupa X Klucniece Vija (LV) Stefik Stefan (SK) Quote
AnkaW Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Kurna, znów mi grupy nie pasują :placz::placz: Quote
lupak Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Kraków we wrześniu, a nie jak dotąd w ostatni weekend czerwca :crazyeye: Quote
Shetanka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 WOW :-o nieźli są :cool3: To daaalekie plany, ale raczej będziemy. Zwłaszcza, że na całą "piątkę" sędziowie zagraniczni :multi: Quote
Shetanka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='lupak']Kraków we wrześniu, a nie jak dotąd w ostatni weekend czerwca :crazyeye:[/quote] Jest przełożony jednorazowo (?) , ponieważ w ten weekend co zawsze był Kraków w 2010 będzie Światówka w Danii. Quote
Iza. Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 łoooł maja tempo, jeszcze prawie rok do wystawy ;) Quote
Elitesse Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 o rany znajac zycie nam sie trafi niefajna sedzina :shake: ale tzra poczekac az dadza rozpiske na rasy Quote
konikowa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ja na 95% powinnam być;) W końcu daleko nie mam:P Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 My też planujemt. Oobjętne, który z sędziów (są wpisani 3) będzie miał baski - chyba pojedziemy.:lol: Pzdr. Quote
Tecia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Hmm wystawa na miejscu we własnym oddziale i trochę będzie żal nie być ale przy tej obsadzie sędziowskiej to my podziękujemy:) Wystarczy nam użerania się ze Słowakami i Czechami na ich podwórku :) Quote
UlciaK Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 na stronie oddziału jest info: [FONT=Georgia][COLOR=#0000ff][B] XIV MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH KRAKÓW 04-05.09.2010 [/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Times New Roman][COLOR=#ff0000]Ostateczny termin przyjmowania zgłoszeń 04 .08.2010[/COLOR][/FONT][/B] Quote
mare Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Czy dobrze rozumiem, że nie ma szans na klasę baby? Quote
panbazyl Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 a właśnie, co z klasą maluchów???? bo swoje jakieś bym też przywiozła. Quote
mare Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Pisałam do związku z pytaniem o klasę baby - nie dostałam odpowiedzi. Quote
Recommended Posts