paulaa. Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='rashelek']Mnie się strasznie ta różowa podoba :loveu: Co to w ogóle za obróżki? Jakaś firma czy coś? Pytania może głupie, ale cóż :([/QUOTE] to obroże Dublin Dog Quote
Marchewkowy Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Pofociłam dziś troszkę ;) Nasza flexi [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-L5MPpSzhK2M/Ts0GO5PcemI/AAAAAAAAHwE/ZL4WLGdKDHQ/s600/DSC_0186mn.jpg[/IMG] i dogstylowe obróżki wprawdzie nic nowego ale ;) [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-CARl6YuBhps/Ts0GR9kTuaI/AAAAAAAAHwM/6VJGCzb9q8s/s600/DSC_0165.jpg[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-bQP-Vpe8cus/Ts0GUWQ8KZI/AAAAAAAAHwU/v2E_95LeWR4/s600/DSC_0158.jpg[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-fWRGFidf7PA/Ts0GUSgHJVI/AAAAAAAAHwY/ahjs8k9In6Q/s600/DSC_0161.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-MbRfwgxcUC0/Ts0GW3UgwFI/AAAAAAAAHwk/W9-cY4QSlgk/s600/mnDSC_0168.jpg[/IMG] Quote
lawendowa Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='rashelek']Mnie się strasznie ta różowa podoba :loveu: Co to w ogóle za obróżki? Jakaś firma czy coś? Pytania może głupie, ale cóż :([/QUOTE] To są obroże dublin dog, ale te wzory wygrzebałam na zagranicznych stronach. Wzór niedostępny w polsce. I w sumie to nie dziwne, bo to super obroże do wodno błotnych szaleństw itp. więc przy naszej standardowej zimie ich super właściwości są średnio potrzebne chyba :) No może fakt, że nie zamokną od śniegu. Ale i fakt dość droga ozdobna co sprawia, że kupowanie jej z tym akurat motywem jest mało ekonomiczne. Ale i tak pozachwycać się można :D Skoro można mieć całą masę smyczy/obroży/szelek to czemu nie pozwolić sobie na takie tematyczno - sezonowe. [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-CARl6YuBhps/Ts0GR9kTuaI/AAAAAAAAHwM/6VJGCzb9q8s/s600/DSC_0165.jpg[/URL] Ten motyw mnie urzekł :) Ale się w domu śmieją że mało męski :P Quote
Marchewkowy Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 ojj tam mało męski :P niebieska to chłopięca :P Quote
Marta_Ares Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='lawendowa'] Skoro można mieć całą masę smyczy/obroży/szelek to czemu nie pozwolić sobie na takie tematyczno - sezonowe. [/QUOTE] ja akurat lubię sezonowe, zawsze jakaś wymówka jak część mam schowaną na zime albo lato :D wtedy wydaje się mniej w pudełku z rzeczami Quote
gops Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 ja raczej nie lubię jak coś leży miesiącami w pudle z obrożami i się kurzy ;) a dublin dog na zime w sam raz! na pewno obroża nie będzie mokra po każdym spacerze przy śnieżnych szaleństwach :lol: Quote
Marta_Ares Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='gops']ja raczej nie lubię jak coś leży miesiącami w pudle z obrożami i się kurzy ;)[/QUOTE] dlatego ja to chowam oddzielnie :P Quote
gops Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='Marta_Ares']dlatego ja to chowam oddzielnie :P[/QUOTE] :evil_lol: też racja, ja mam kagańce metalowe chowane na zimę w szafie więc w sumie na obrożę też by się tam znalazło miejsce :lol: Quote
sator_k_ Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='Marchewkowy']Pofociłam dziś troszkę ;) Nasza flexi [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-L5MPpSzhK2M/Ts0GO5PcemI/AAAAAAAAHwE/ZL4WLGdKDHQ/s600/DSC_0186mn.jpg[/IMG] [/QUOTE] Ha ha jeszcze nie porysowana:evil_lol: Quote
Molowe Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='sator_k_']Ha ha jeszcze nie porysowana:evil_lol:[/QUOTE] do czasu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nasza pierwsze dwa miesiące też wyglądała jak nowa a potem upadła raz na chodnik i się zaczęło :lol: A co do DD to podoba mi się różowy i niebieski :loveu: Quote
Marchewkowy Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Hahahah jeszcze nie ;) ale 3 ci spacer z nią za nami i już się zaczynam przyzwyczajać do wielkości i wagi :) Quote
MaDi Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Przypomnę się;) Może ktoś ma smycze, obroże, szelki, kagańce czy zabawki które niepotrzebnie zajmują miejsce w domu? Chętnie przyjmę je dla psów z interwencji. Proszę o PW Z góry dziękuję Quote
sator_k_ Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Nasza flexi upadła jakoś w 2 tygodniu. Od tego czasu (mamy ją już po nad rok) nie upadła oczywiście ani razu... Quote
Victoria Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 a nasza jedna nie upadła ani razu. tylko jest lekko przybrudzona. A druga jest cała porysowana i nawet nie wiem o czego bo chyba tez nie upadła ni razu.. Cała jest w drobnych czarnych ryskach A trzecia zleciała kilka razy i jest nadal jak nowa ;p Quote
Marta_Ares Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 nasza flexi rysuje się od innych smycz jak razem w pudełku leżą :roll: Quote
omry Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ja się kiedyś nie przejmowałam tym, że Flexi jest cała zarysowana do czasu, aż z chłopakiem uzbieraliśmy kasę i obkupiliśmy psy za swoje pieniądze. Jak kiedyś zobaczyłam, jak wygląda Flexi Iwana, to aż mnie serce zabolało. Toriki, o dziwo, trzyma się ładnie, ale ta Iwana to masakra jakaś.. Trzeba mu nową kupić, a ta będzie na pola :) Quote
xxxkaluniaxxx Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Kali flexi ma 3 miesiące i ma pełno rysek, dobrze że jest czarna i nic nie widać :evil_lol: Różowa dla małej niema ani jednej ryski chociaż Kala ją przez jakiś czas używała :p Quote
MaDi Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Moje flexi raz na jakiś czas suną po asfalcie czy chodniku, lądują w piachu, kilka razy pływały w jeziorze i co? Trafiłam na jakieś niezniszczalne okazy:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 moja flexi nie policzę ile razy biegała za psem, albo pies ją w pysku niósł :evil_lol: wygląda tragicznie :diabloti: Quote
Diana S Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='Unbelievable']moja flexi nie policzę ile razy biegała za psem, albo pies ją w pysku niósł :evil_lol: [B]wygląda tragicznie[/B] :diabloti:[/QUOTE] Poka, poka :evil_lol: Nasze trzy fleksi tez wyglądaja, jak wyglądaja.... Sa czarne, ( bo takowy maja kolor) min. sa porysowane, ma sie psy, wiec musi być rysa... :evil_lol: Quote
weszka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='lawendowa']To są obroże dublin dog, ale te wzory wygrzebałam na zagranicznych stronach. Wzór niedostępny w polsce. I w sumie to nie dziwne, bo to super obroże do wodno błotnych szaleństw itp. więc przy naszej standardowej zimie ich super właściwości są średnio potrzebne chyba :) No może fakt, że nie zamokną od śniegu. Ale i fakt dość droga ozdobna co sprawia, że kupowanie jej z tym akurat motywem jest mało ekonomiczne. Ale i tak pozachwycać się można :D Skoro można mieć całą masę smyczy/obroży/szelek to czemu nie pozwolić sobie na takie tematyczno - sezonowe. [/QUOTE] Te zimowe modele to z ubiegłego roku akurat ;) Wkrótce pojawią się nowe tegoroczne wzory i u nas też je będzie można kupić :) Quote
w deszczu rosnę Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 O, Dubliny fajne :) Właśnie miałam napisać, że mam wielką chętkę na drugiego :) Quote
NightQueen Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='Marta_Ares']bazarek Taks :) jednak 2 wezmę :D bo malowaną jedną już kupiłam :D [URL]http://www.dogomania.pl/threads/218155-taksowe-obro%C5%BCe-smycze-adres%C3%B3wki-do-30.11-na-Kielce-i-Szyd%C5%82owiec[/URL][/QUOTE] no widzisz, przegapiłam bym bez Ciebie bazarek :evil_lol: ostatecznie wezmę dwie, chyba że do końca tygodnia jeszcze coś obmyślę :evil_lol: Quote
lawendowa Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='weszka']Te zimowe modele to z ubiegłego roku akurat ;) Wkrótce pojawią się nowe tegoroczne wzory i u nas też je będzie można kupić :)[/QUOTE] Super :) Ale dla mnie troszkę cena za wysoka jak na ten akurat motyw :). Mam nadzieję, że na wiosnę pojawią się jakieś nowe wzory bardziej takie codzienne i praktyczne, bo jednak sezon wiosna - jesień jest dla Nas takim w którym taką obroża świetnie zda egzamin. Pytanie też dla bardziej doświadczonych i mających długowłose psy, czy ten materiał a raczej tworzywo z którego są wykonane dubliny nie wyciaga jakoś nadmiernie sierści? Tzn nie wyciąga kłaków? Patrząc na zdjecia wydaje się tworzywem trochę podobnym do sylikonu / gumy która jednak ma takie właściwości ściągające. Nie wiem czy dobrze wyjasniłam o co mi chodzi :oops: Quote
Ewa&Duffel Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='lawendowa'] Pytanie też dla bardziej doświadczonych i mających długowłose psy, czy ten materiał a raczej tworzywo z którego są wykonane dubliny nie wyciaga jakoś nadmiernie sierści? Tzn nie wyciąga kłaków? Patrząc na zdjecia wydaje się tworzywem trochę podobnym do sylikonu / gumy która jednak ma takie właściwości ściągające. Nie wiem czy dobrze wyjasniłam o co mi chodzi :oops:[/QUOTE] Nic nie wyciąga, nie wyciera też sierści ;) Ogólnie to obroża idealna na lato, naprawdę polecam :) Quote
Recommended Posts