WeronikaM Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 jeszcze nic pobnego nie było ;) ale nie jest zachwycający Quote
& Gloria & Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Marta_Ares']oo uwielbiam plecionki :) i jeszcze taki kolorek... jakiej firmy smycz? i jaka cena :) moge sie usmiechnac o fotke?[/QUOTE] Nie mam jeszcze zdjęć z PSIURĄ :) [URL]http://zooleszcz.pl/index.php?kateg=2#[/URL] obroży nie było do kompletu akurat w tym sklepie. [B]"Smycz Plecionka [/B] * na zdjęciu przedstawiono z obrożą o kodzie 953/a" między granatową a pomarańczową- kolor jest rewelacyjny i cena również :) 19zł :) 10mm/220cm Firma- ZOOleszcz :eviltong: Quote
Ewa&Duffel Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 A do nas doszedł dziś komplecik od Marty ;) Quote
Kateczka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 dla mniejszych psiaków to ciekawsze rzeczy zawsze robili :P Quote
gops Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='& Gloria &']Nie mam jeszcze zdjęć z PSIURĄ :) [URL]http://zooleszcz.pl/index.php?kateg=2#[/URL] między granatową a pomarańczową- kolor jest rewelacyjny i cena również :) 19zł :) 10mm/220cm Firma- ZOOleszcz :eviltong:[/QUOTE] o kurcze swietna!! sama bym taka chetnie zamowila Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 sliczna ta błekitna!!! a necie sa gdzies dotsepne? Quote
Kateczka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 na psiej juz też nie ma :( chyba czas zamienić psa na mniejszego :P Quote
Illusion Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Nie taki zły ten nowy wzorek :cool3:. Na mojego Tosiaka i tak za małe i czekam na coś dla średniaków. Love Struck [img]http://www.lupinepet.com/img/slideshow/LoveStruck.jpg[/img] Quote
& Gloria & Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Marta_Ares']sliczna ta błekitna!!! a necie sa gdzies dotsepne?[/QUOTE] [URL]http://www.zoopaja.pl/index.php?kateg=2[/URL] To jest sklep z akcesoriami tej firmy, ale nie wiem jak i co :P Oprócz tej błękitnej była jeszcze taka perłowo- różowa, równie ładna :) Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='& Gloria &'][URL]http://www.zoopaja.pl/index.php?kateg=2[/URL] To jest sklep z akcesoriami tej firmy, ale nie wiem jak i co :P Oprócz tej błękitnej była jeszcze taka perłowo- różowa, równie ładna :)[/QUOTE] wlasnie tez trafilam tam:D rozowej dla Aresa nie chce:D na niebieskim mi zalezy :) a tasm nie lubie, wole plecionki Quote
WeronikaM Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']A do nas doszedł dziś komplecik od Marty ;)[/QUOTE] dawaj fotki !!! :cool3: Quote
anetta Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Mayki obroża prześliczna :loveu::loveu: Marta, widzę że Aresisko ma sledy. Które będą lepsze, sledy czy te szelki z kółeczkami po bokach? W których pies lepiej się czuje ciągnąc? Chciałam coś dla małego kupić bo teraz ma guardy, ale są kiepawe do sanek :shake: Quote
Marta_Ares Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='anetta']Mayki obroża prześliczna :loveu::loveu: Marta, widzę że Aresisko ma sledy. Które będą lepsze, sledy czy te szelki z kółeczkami po bokach? W których pies lepiej się czuje ciągnąc? Chciałam coś dla małego kupić bo teraz ma guardy, ale są kiepawe do sanek :shake:[/QUOTE] Wiesz co, nie znam sie aż tak dobrze na tym, ale do ciagniecia lepsze jednak sledy, ale znowu sledy nie nadaja sie wogole na zwykly spacer, a tamte co maja kuleczka po boku spokojnie na codzien mozesz stosowac. Quote
anetta Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Nie no, on w sumie mało wskakuje w szelki na spacerki (nie czyje że rymuje :evil_lol::evil_lol:). To mają być szele tylko do ciągnięcia. Czyli sledy, okeeej :cool1: Jeszcze poczytam o nich na Zaprzęgach. Quote
konikowa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 A ja mam problem. Chcę kupić Lupine Meadow i Oak&Maple i nie wiem teraz do której dokupić sobie smycz... Bo jeżeli kupiłabym dwa komplety to mój portfel bardzo by się na mnie wkurzył:P Ale idą moje urodziny i jeszcze Walentynki... Hmmm... Quote
gops Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='konikowa']A ja mam problem. Chcę kupić Lupine Meadow i Oak&Maple i nie wiem teraz do której dokupić sobie smycz... Bo jeżeli kupiłabym dwa komplety to mój portfel bardzo by się na mnie wkurzył:P Ale idą moje urodziny i jeszcze Walentynki... Hmmm...[/QUOTE] kup jedna czarna smycz dobrej firmy i z glowy :) Quote
Kateczka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ja np kupiąłm czarną flexi...bo akurat Flexi jestem wierna :P compact Comfort czy coś...i jak na razie każdy wzór plus kolor pasuje :) Quote
konikowa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Mam już dwie Flexi, ale jednak komplet to komplet:P Biorąc pod uwagę stopień mojej choroby to zapewne uda mi się wszystko wytłumaczyć rodzicom:D Quote
Kateczka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 ja to doskonale rozumiem...do mojej zielonej Flexi summertime obroży szukałam dwa miesiace......niestety teraz już za mała :( Cały czas namiętnie poszukuję kompletu pomarańczowego Rogza w liski...jak już znajdę to osobno smycz...osobno obroża....i ceny plus przesyłka podwójnie trochę mnie przerażają.....dlatego kupiłam flexi czarną ...moze chociaż kupie kolorowe obroże ;P Quote
konikowa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 No właśnie ja znalazłam w 3 różnych sklepach wszystko co chcę kupić i łącznie przesyłka wyjdzie tyle ile zapłaciłabym za obrożę... Jakaś masakra... Szkoda, że w sklepach stacjonarnych nie ma dużego wyboru. Quote
Kateczka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 raz że wybór mizerny to cenki też stosownie wyższe niż w necie niestety Quote
gops Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 ja mam kolo 15 obrozy i moze z tego to mam 4 komplety do reszty obroz uzywam flexi lub zwyklej linowej smyczy czarnej marzy mi sie jescze rozowa flexi , tylko kasy zabraklo heh Quote
Onomato-Peja Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 A mnie wyleczył brak kasy. Wszystkie moje planowane obroże zostały odrzucone ;P Jedynie myślę o czymś szerszym, jak już hilton zostanie rozwalony i będzie to zapewne skórka - albo z wozy albo natłuszczana z dingo :D Quote
chi23 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Biorąc pod uwagę stopień mojej choroby to zapewne uda mi się wszystko wytłumaczyć rodzicom:D[/QUOTE Super, super:cool3:. Ja mam zakaz na ten psi szmelc a korci mnie jakaś fajna smyczka dla psicy:evil_lol: Jutro będę w Kakadu, może jakoś się uda:diabloti: Quote
Recommended Posts