Gilotyna Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Smile of Red Witch']Ślicznie wygląda ta obróżka na Jadze ;) Bazylowa, czy mogłabym zamówić taki sam komplecik dla mojej suczy?? Czy smycz, która trzyma Jaga też robicie??[/QUOTE] Witaj Kasieńko hehe, fajnie się i tu spotkać ;) Super, że rozpoznałaś mojego Jagulca w całkiem innym miejscu niż zwykle :) Ta smycz, którą trzyma Jaga jest jak najbardziej do kompletu razem z obróżką, jestem bardzo zadowolona z tych produktów Gadżeciakowych :) i wysyłałyśmy też do Irlandii ale dla staffików :) pozdrawiam Quote
anorektyczna.nerka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Anabella, moim zdaniem jest łądnie, ale rzeczywiście z dwoma rzędami byłoby lepiej. Sama sobie postanowiłam, że kupię kiedyś tam taką obroże dla Benalskiego. Quote
sator_k_ Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Mam nadzieję, że ktoś zrozumie moją wizję. ;) Mam muscata musztardowego/pomarańczowego. Będę zamawiała do niego brązową smycz z dogstyle, ale że na większość spacerów zakładamy szelki to przydałyby się też szelki :P Miałam ochotę na coś z activdoga i sobie wymyśliłam norwegi z tasiemki agilitowej kawowej, taśma podkładowa brązowa i polar słoneczny pomarańcz jako podszycie. Co myślicie o takim "komplecie"? :D Quote
anorektyczna.nerka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Zamierzasz psu zakładać szelki i obrożę na raz? Wg. mnie komplet może, być na Twoim owczarze bym widziała żywsze kolory. Quote
anabella Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 HelloKally-twój Ben jest bardziej fotogeniczny(obejrzałam galerię),niż mój ,ale widzę,że też mu w futrze niezbyt dobrze widać obroże.U mojego widać tylko jak biegnie lub jak wieje wiatr. Quote
sator_k_ Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Tak szelki i obroża na raz. Pomysł jest jeszcze na razie w fazie planów. Mam jeszcze pomysł na zielono-czerwony "komplet", czyli poszczególne elementy łączone ze sobą, ale to dalsze jeszce bardziej odległe plany. Quote
Marchewkowy Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='anabella']HelloKally-twój Ben jest bardziej fotogeniczny(obejrzałam galerię),niż mój ,ale widzę,że też mu w futrze niezbyt dobrze widać obroże.U mojego widać tylko jak biegnie lub jak wieje wiatr.[/QUOTE] Ojjj nie narzekajcie :P to ja mogę narzekać że u mojego nic nie widać. A tak offowo byliśmy u malutkich i są przesłodkie :P Dam jedną fotkę :D [IMG]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/283097_241191085921485_100000917870047_729594_2317455_n.jpg[/IMG] Quote
Kasi i Lena Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 jaka ślicznotka:loveu: Faktycznie u niej obróżkę przez jakiś czas będzie widać;) Quote
Marchewkowy Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Jak Prince był mały kupiłam mu super smycz z taśmy beżową z czerwoną naszywką we wzorki widział ktoś gdzieś taką? [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-9h4U7ggj504/TAaFGO9Uz4I/AAAAAAAAACA/a82OMlbizGs/op%252520004.jpg[/IMG] Przy okazji Prince na fotce 3 miesiące:D Quote
Kasi i Lena Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 On nigdy nie był mały;) Kupuj dla młodej większe obróżki bo z tych 15mm to ona błyskawicznie wyrośnie;) Quote
Marchewkowy Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Kasi i Lena']On nigdy nie był mały;) Kupuj dla młodej większe obróżki bo z tych 15mm to ona błyskawicznie wyrośnie;)[/QUOTE] Tyle mojego co się nacieszę mini mini obróżkami jak ona będzie mini mini ;) dlatego kupuję te malutkie jak szalona :) Quote
Kasi i Lena Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 No tak zawsze później sprzedać możesz;) np. mi dla mojej suczy bo ona chyba mniejsza jest niż był Prince w wieku 3miesięcy:P Quote
Marchewkowy Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Prince był malutki on tylko 13,5 kg ważył :P Quote
Diora Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Marchewkowy']Jak Prince był mały kupiłam mu super smycz z taśmy beżową [B]z czerwoną naszywką we wzorki widział ktoś gdzieś taką[/B]? [/QUOTE] Na zdjęciu średnio widać tą smycz, ale skojarzyła mi się z Wozą: [IMG]http://www.woza.pl/warehouse/big_photos/Smycz_Tasma_25_120,_Ozdobna_600.jpg[/IMG] Quote
Kasi i Lena Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Marchewkowy']Prince był malutki on tylko 13,5 kg ważył :P[/QUOTE] Moja 2 letnia sucz waży niespełna 10kg, więc dla mnie kawał psa z niego był i jest:) A smycz faktycznie wygląda bardzo podobnie do tej co pokazała Diora. Quote
Marchewkowy Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Niestety nie mam lepszej fotki tamta była inna były na niej misie i jakies gwiazdki chyba chciałam małej taką kupić ale pewnie już nie spotkam takiej samej. znalazłam w historii zamówień to była DOG'S LIFE - smycz ale nie ma ich już chyba a szkoda Quote
anabella Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Maleństwo śliczne,a 3-miesięczny Prince rzeczywiście niczego sobie chłopak,chociaż mój Homer chyba mu w tym wieku dorównywał,nie wiem dokładnie,ale w wieku 9msc wżył 32kg.Marchewkowy, obejrzałam Twoja kolekcję i padłam-robi wrażenie,super zbiory,pokazałam Tz,żeby nie miał do mnie pretensji,jak się zagalopuję w zakupach:lol: Quote
Maalwi Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Marchewkowy! strasznie mi się twój Price podoba i szukałam,ale chyba nie macie galerii, i nie orientuje się,ale kupiłas sobie 2 briarda? ;) Quote
taxelina Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Maalwi']Marchewkowy! strasznie mi się twój Price podoba i szukałam,ale chyba nie macie galerii, i nie orientuje się,ale kupiłas sobie 2 briarda? ;)[/QUOTE] Maja ale dawno nie aktualizowana wchodzisz w profil potem w tematy uzytkownika i masz [url]http://www.dogomania.pl/search.php?searchid=15286452[/url] a temat to [B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/114305-Marchewkowy-bandyta"]Marchewkowy bandyta[/URL][/B] Quote
barberry Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Marchewkowy']Prince był malutki on tylko 13,5 kg ważył :P[/QUOTE] Moja 1,5 letnia suczka waży 2,9kg więc z Prince'a faktycznie był kawał chłopa :evil_lol: Kupuj, kupuj małe obróżki - przydadzą się... :diabloti::diabloti: Quote
Marchewkowy Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='anabella']Maleństwo śliczne,a 3-miesięczny Prince rzeczywiście niczego sobie chłopak,chociaż mój Homer chyba mu w tym wieku dorównywał,nie wiem dokładnie,ale w wieku 9msc wżył 32kg.Marchewkowy, obejrzałam Twoja kolekcję i padłam-robi wrażenie,super zbiory,pokazałam Tz,żeby nie miał do mnie pretensji,jak się zagalopuję w zakupach:lol:[/QUOTE] Dzięki :) a ja dziś dokupiłam kolejne 3 obroże i smycz dla małej :D Hitlony :diabloti: [quote name='klaudusia0219']ale śliczna dziołcha :loveu:[/QUOTE] Moja dziewczyna jeszcze nie wybrana, ale mamy czas myślimy nad 3-ema zobaczymy jak podrosną. Na fotce właśnie jedna z tych 3 :) ale najchętniej to bym wszystkie zabrała do domku takie są słodkie [quote name='Maalwi']Marchewkowy! strasznie mi się twój Price podoba i szukałam,ale chyba nie macie galerii, i nie orientuje się,ale kupiłas sobie 2 briarda? ;)[/QUOTE] Dziękuję :) Ciesze się że futro się podoba, galerie mamy dość starą ale planuję reaktywację jak mała już będzie... Mała zamówiona ale jeszcze nie wybrana, ona będzie do odbioru w połowie września... [quote name='deer_1987']Maja ale dawno nie aktualizowana wchodzisz w profil potem w tematy uzytkownika i masz [url]http://www.dogomania.pl/search.php?searchid=15286452[/url] a temat to [B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/114305-Marchewkowy-bandyta"]Marchewkowy bandyta[/URL][/B][/QUOTE] O właśnie, dziękuję że podałaś. Niebawem ruszy nasza nowa www :) wtedy będą na bierząco zdjęcia itp. Tymczasem zapraszam na Facebooka Tutaj link do zdjęć z wizyty u maluszków: [url]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.241190822588178.62681.100000917870047&l=f5ec19b6de&type=1[/url] Quote
Culineo Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 a ile one mają ? :) śliczne są wszystkie ;) Quote
NightQueen Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Mam pytanie do was :cool3: Kto wie ile ma mniej więcej cm w szyi dorosły berneńczyk ? i w ogóle zastanawiam się czy dałoby się zrobić jedną obrożę dla szczeniaka, który w przyszłości urośnie? jaki zakres w obwodzie musiałaby mieć. bardzo proszę o pomoc :cool3: Quote
vege* Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='NightQueen']Mam pytanie do was :cool3: Kto wie ile ma mniej więcej cm w szyi dorosły berneńczyk ? i w ogóle zastanawiam się czy dałoby się zrobić jedną obrożę dla szczeniaka, który w przyszłości urośnie? jaki zakres w obwodzie musiałaby mieć. bardzo proszę o pomoc :cool3:[/QUOTE] Myślę, że w granicach 60-70 cm ;-) Quote
Recommended Posts