Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już mam od Eweliny obroże i smycze :p
Zaraz będą fotki, jak ktoś chce ;p
EDIT :
Fotka zbiorów z nowymi .
[IMG]http://i48.tinypic.com/2m47m2v.jpg[/IMG]
I nowe :
[IMG]http://i49.tinypic.com/2dtn3ba.jpg[/IMG]

Mam jeszcze szelki x 2 i obroże x 2 ale idą do sprzedania, ale w tygodniu będę mieć jeszcze łańcuszek i 2 obroże hiltona, w kwiatki zielona i w gwiazdki :loveu:

Posted

Muszę młodej kupić obrożę i się zastanawiam między ami play a lupine :roll:. Chcę wziąć im takie same obróżki i ta 'nowość' lupine mi by bardzo pasowała. Ale z drugiej strony młoda już ma na koncie zerwanie zapięcia w obroży (nawet Hexa tego nie dokonała, a dużo bardziej ciągała) i musi być zacisk, teraz już nie ma w czym chodzić, a na lupina będzie trzeba poczekać..
Z ami playa bym wzięła różowy z kwiatkami najchętniej, a z lupina te dwie takie same w różnych rozmiarach. Ale nie wiem jak z wytrzymałością ami play :roll:. No i jaka jest szerokość tych mniejszych? Jest napisane, że 2 i 2,5 cm, czyli obroża ma 2,5 a ta tasiemka ozdobna 2cm?
Jak znacie jeszcze jakieś niedrogie takie obroże w różnych rozmiarach (dla czarnucha z podpisu i czarnucha podpalanego) to jestem otwarta na propozycje :razz:. Mi akurat te wpadły w oko, a że muszę jakoś szybko młodej coś kupić to i Hexolinie kupię to samo żeby pasowały do siebie paskudy.

Posted

[quote name='*Monia*']Muszę młodej kupić obrożę i się zastanawiam między ami play a lupine :roll:. Chcę wziąć im takie same obróżki i ta 'nowość' lupine mi by bardzo pasowała. Ale z drugiej strony młoda już ma na koncie zerwanie zapięcia w obroży (nawet Hexa tego nie dokonała, a dużo bardziej ciągała) i musi być zacisk, teraz już nie ma w czym chodzić, a na lupina będzie trzeba poczekać..
Z ami playa bym wzięła różowy z kwiatkami najchętniej, a z lupina te dwie takie same w różnych rozmiarach. Ale nie wiem jak z wytrzymałością ami play :roll:. No i jaka jest szerokość tych mniejszych? Jest napisane, że 2 i 2,5 cm, czyli obroża ma 2,5 a ta tasiemka ozdobna 2cm?
Jak znacie jeszcze jakieś niedrogie takie obroże w różnych rozmiarach (dla czarnucha z podpisu i czarnucha podpalanego) to jestem otwarta na propozycje :razz:. Mi akurat te wpadły w oko, a że muszę jakoś szybko młodej coś kupić to i Hexolinie kupię to samo żeby pasowały do siebie paskudy.[/QUOTE]

bierz lupina, ami play nie jest tak solidny ;) chyba warto poczekać niż wywalać kasę w błoto :razz:

Posted

Ok, dzięki :loveu:. W takim razie poczekamy na lupina różowego. Od dawna chciałam róż Hexolinie jakiś sprawić, ale nic mi nie pasowało. Ciekawe kiedy będzie dostępny u nas nowy wzorek...

Posted

[quote name='*Monia*']Ok, dzięki :loveu:. W takim razie poczekamy na lupina różowego. Od dawna chciałam róż Hexolinie jakiś sprawić, ale nic mi nie pasowało. Ciekawe kiedy będzie dostępny u nas nowy wzorek...[/QUOTE]

obydwie będą w tym różu wyglądać ślicznie :loveu:

Posted

To się nie mogę doczekać, ja straszliwie niecierpliwa jestem - już prawie ami playa zamówiłam :roll:. Szczeniucha chodzi teraz w półzacisku Hexy, który jest na nią za duży.. Ale przez to że jest również szeroki (2,5 cm) to zaczynam się przyzwyczajać do takiej szerokości na małej i może taką jej kupię lupinkę :razz:.

Posted

[quote name='Chantell']eMke. Właśnie mi chodzi o to, żeby były miękkie.[/QUOTE]
ja też lubię miękkie obroże i smycze, ale te seria jest beznadziejna, zresztą zobaczysz sama, u mnie się ona nie sprawdza

[QUOTE]i narazie koniec [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/diablotin.gif[/IMG]
tzn mam taka nadzieje ze to juz koniec [/QUOTE]
taaa.... zobaczymy :cool3:
a mi przeszło, nie mam obrożo-holizmu :multi: RD zamówiłam, dwa miesiące wcześniej, a przedtem chyba z 4 miesiące nic :p I jakoś nie mam ochoty na nowe obroże, po za tym mam inne ważniejsze wydatki

Posted

[url]http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_5650.jpg[/url] suuuuuper mu :loveu: planet mi się ogólnie podoba, ale na czarnym psie wygląda jeszcze lepiej :p

Posted

[quote name='agaciaaa'][url]http://i683.photobucket.com/albums/vv193/Kinia_K/Marley/IMG_5650.jpg[/url] suuuuuper mu :loveu: planet mi się ogólnie podoba, ale na czarnym psie wygląda jeszcze lepiej :p[/QUOTE]

Miał być viva rogz ale nie było XL w zoologu, więc wzięłam mu planet i nie żałuje, pasuje mu;)

Posted

a mi sie planet za bardzo nie podoba , ale to kwestia gustu
viva mi sie marzy ale kasy nie ma i za duzo juz tych obrozy trzeba przystopowac

czarnemu slicznie w tym planecie!

Posted

Jemu super w planecie ;pp Mi sie jakos planet na mojej niezbyt podoba i sie zastanawiam czy nie sprzedac.....
Co do swiat- moja dostanie komplecik Rogza od RCookie :D Oprocz tego smaczki, conajmniej jedna zabawke, gryzaki i moze nowy szampon :D

Posted

[quote name='Kinia']Miał być viva rogz ale nie było XL w zoologu, więc wzięłam mu planet i nie żałuje, pasuje mu;)[/QUOTE]

Mi się planet dużo bardziej od vivy podoba ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Mi się planet dużo bardziej od vivy podoba ;)[/QUOTE]
Mnie też. Miałam obie i vivę sprzedałam bo podobała mi się tylko na zdjęciach. ;)

Świetnie mu w tym niebieskim :loveu: