sator_k_ Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Marta_Ares, a może się podzielisz?:razz: Quote
Marta_Ares Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 może.... :diabloti: :diabloti: [IMG]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/DSC09201.jpg[/IMG] [IMG]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/DSC09200.jpg[/IMG] Quote
sator_k_ Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Jak na razie super. Czekam z niecierpliwością :D Quote
kasia_1982 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [quote name='Endher']Poszło PW ;). Orientujecie się czy można gdzieś dostać jeszcze lupine w starej cenie ? :sad:[/QUOTE] bylo w sklepie Bewet. Wg ich strony obroza zaciagana 2,5 cm kosztuje 33,90 - normalnie kosztuje juz 50zl. Ale... ponad miesiac temu zlozylam u nich zamowienie na 2 obroze i smycz. Nastepnego dnia dostalam info ze zamowienie jest w trakcie realizacji, a po kolejnych dniach kolejne info ze dostawa bedzie u mnie za 3 dni. Niestety zamowienie nigdy do mnie nie dotarlo. Wlasnie dzisiaj dostalam maila ze zostalo ono anulowane z powodu BRAKU W MAGAZYNIE. Troche sie zesmaczylam, ponad miesiac zajelo im sprawdzenie ze jednak tego co zamowilam nie maja, a mimo wszystko wczesniej napisali ze jest. I na moje zapytania o to co sie dzieje odpowiedzieli dopiero po 3 tygodniach. Nkie wiem czy w ogole nic juz nie maja czy tylko tego co zamowilam. Tez szukam sklepu ze starymi cenami ;( Quote
Migori Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [quote name='anka11']Migori miałaś pokazać szele od activdoga! :) my juz zamowilismy i czekamy.... edit przy okazji - czemu nosi sie obrożę + szele? :oops:[/QUOTE] Nie szele a obrożę ;) Pogoda jest tak fatalna że nie zabieram aparatu na spacer...także jak wyjdzie słońce bedą foty Lupine wyczaiłam w Futrzakowie, jeszcze po starej cenie, zapytałam więc czy są dostępne w magazynie. Na odpowiedź czekałam dzień. Okazało się że ten wzór który chciałam jest dostępny, ale cena, w cudowny sposób, w ciągu 24h, wzrosła do 52zł ;) Także nawet jeśli mają po starej cenie, to sprzedadzą po nowej, wyższej... a lupine 52zł warte nie jest. Taka prawda. Quote
Kateczka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 boja wiem czy ta Polska taka zacofana :P każdy zooplus...niezależnie od kraju ma taką samą rozmiarówkę...gdzie nie gdzie jest tylko czasem wiekszy lub mniejszy wybór. Szkoda, że nie ma 2 starych modeli, których szukam :( Quote
Agnes Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Patrzac na oferte huntera w necie to tak PL jest zacofana, bo tylko w zooplusie mamy huntery, a wzorow jest duzo wiecej niz ten sklep oferuje Quote
Kateczka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 a czy gdzieśpoza zooplusemi teraz all jest jeszcze dostępna oferta Huntera?? juz kiedyś przeszukałam neta :( to najlepsze akcesoria jakie miałam..... Quote
Agnes Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Widzialam duzo, ale w zagranicznych sklepach, tak jak napisalam wyzej Quote
Kateczka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 kurczaki...to pewnie ceny też stosowne w EUR.... Quote
Karilka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/195552-POMOCY!!!!-NU%C5%BBYCA-ATAKUJE-kolejny-pies-CHORY!!!-8-mies.-Shila-z-%C5%81odzi.-POMOCY!!!!?p=15645341#post15645341[/url] Pomożcie prosze - mam już dwa psy z nużycą... Quote
chi23 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [quote name='MakeBelieve']Kurczee, fajne te obróżki flexi.. Szkoda, że facet nie sprzedaje 16 mm to bym wzięła dla młodej ;dd Wiecie w ogóle gdzie jeszcze mogę je dostać, w przystepnej cenie?[/QUOTE] Ja widziałam wszędzie po 60coś i raczej nic taniej:shake: wgl to w jakimś sklepie widziałam tą obroże i to jest takie strasznie sztywne że masakra, ze trzy warstwy skóry, nie sądze żeby Daisy było w takiej wygodnie Quote
anka11 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [QUOTE]Mój pies chodzi w szelkach i obroży, bo przy nodze idziemy na obroży, a na szelkach resztę spaceru[/QUOTE] ach, rozumiem. Zauważyłam właśnie, że większość zawsze zakłada też psu obroże i tak się zastanawiałam czemu. Migori, ojć to przepraszam za pomyłkę ;) w takim razie poczekam... Quote
monika15 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 A jak się sprawdzają obroże firmy ManMat i Ami Play? Poluję na na taką i nie wiem, czy jest warta swojej ceny ;) Quote
Kateczka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ManMat to dobre jakosciowo akcesoria...Ami Play już niekoniecznie...inna pólka cenowa...estetyka, użytecznosć i takie tam :P Quote
monika15 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 No to Ami Play idzie w odstawkę ;P A jakie firmy jeszcze dobre? Szukam obroży dla labradora, czyli mocnej i trwałej ;P Quote
monika15 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Migori, a na zdjęciu z jakiej firmy ta obróżka? Quote
Migori Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='Kateczka']ManMat to dobre jakosciowo akcesoria...Ami Play już niekoniecznie...inna pólka cenowa...estetyka, użytecznosć i takie tam :P[/QUOTE] Inna półka cenowa ? Akcesoria AmiPlay są droższe od wyrobów ManMat, ale niestety jakościowo gorsze. Używam smyczy o kilku lat, ale na obrożę nie zdecydowałabym się. Zatrzask nie wzbudza mojego zaufania, podobnie jak metalowe kółka. ManMat pomimo tego że obroże i smycze są odrobinę tańsze to wytrzymałe, pewne i super jakościowo. Jeśli miałabym wybierać, zdecydowałabym się na ManMat Noje ciuch [IMG]http://i769.photobucket.com/albums/xx338/MagdaBora/BORA/DSC07813.jpg[/IMG] [IMG]http://i769.photobucket.com/albums/xx338/MagdaBora/BORA/DSC07803.jpg[/IMG] Quote
Kateczka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ami Play drozsze od Man Mata?? przecież oni to na allegro za "grosze" sprzedają ;) Quote
vege* Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='monika15']Migori, a na zdjęciu z jakiej firmy ta obróżka?[/QUOTE] to activdog [url]http://activdog.pl/witamy.php[/url] Quote
Migori Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='Kateczka']Ami Play drozsze od Man Mata?? przecież oni to na allegro za "grosze" sprzedają ;)[/QUOTE] Sklep pełna miska sprzedaje ManMat Przykładowo: obroża kosztuje: 30zł [url]http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=82[/url] smycz reg.: ok 40zł Amiplay w sklepie futrzakowo: smycz regulowana 43zł obroża 30zł Jak dla mnie to nie są "gorsze", zwłaszcza biorąc pod uwagę to, że okucia pozostawiają wiele do życzenia. Za zwykłą regulowaną smycz wołają ponad 40zł! Ciekawy ten "grosz". Patrząc na to że w podobnej cenie można kupić komplet Huntera ze smyczą regulowaną. Quote
Marta_Ares Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 futrzakowo to chyba do tanich sklepow nie nalezy czy na Amiplayu tak po prostu zarabiają?? przeciez amiplay dostepny praktycznie w wiekszosci zoologów w wiekszych miastach i obroży nie widziałam droższej niż 25zł, ale 25 to kosztowala 30mm za 20mm placiłam 14zł.... nie wiem jak smycze bo nigdy nie mialam. Quote
Migori Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='Marta_Ares']futrzakowo to chyba do tanich sklepow nie nalezy czy na Amiplayu tak po prostu zarabiają?? przeciez amiplay dostepny praktycznie w wiekszosci zoologów w wiekszych miastach i obroży nie widziałam droższej niż 25zł, ale 25 to kosztowala 30mm za 20mm placiłam 14zł.... nie wiem jak smycze bo nigdy nie mialam.[/QUOTE] U nas nie ma amiplay w zoologu. W innych sklepach internetowych tych rzeczy nie widziałam. Futrzakowo ma chyba normalne ceny, patrząc na np. Lupiny. No ale żeby za regulowaną smycz wołać 43zł ? Przesada. Quote
gops Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ami play nie jest wart swojej ceny , zatrzask i okucia zostawiaja wiele do zyczenia ja poszukuje flexi do 50kg moze byc linka , jesli ktos ma na zbyciu to prosze o pw :) Quote
zaba14 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Migori czy to Ty czekałaś na el perro 30mm? bo czekam na fotkę ;) Quote
Recommended Posts