gops Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 to jest wlasnie logo starszej wersji , mialam kiedys z zologa taka obroze z tym logo ciekawa ta regulacja! nie widizalam na zadnej rogzowej tego Quote
Onomato-Peja Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Kasia - naszywki wyglądaja jak z jakiejś starej serii, albo to najnowsza seria... rany nie wiem. Quote
kasia_1982 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 raczej starsza. Kupiona w Anglii a ona niestety jeszcze do tylu jesli chodzi o Rogz. Nie maja jeszcze wszystkich nowych wzorow w ofercie. Ale troche sie zdziwilam otwierajac przesylke ;) i dalej sie zastanawiam jaka obroze do niej dokupic... Quote
Okamia Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='Natula']to fajnie, bo na zdjęciach własnie tak dziwnie jest widział ktoś szelki z napisem ale wymiennym i np 4 napisy do zmiany w komplecie ? cos takiego jak to [URL]http://allegro.pl/szelki-dla-psa-szelki-na-owczarka-z-napisem-szorki-i1344948531.html[/URL] tylko z wymiennymi w tych nie podoba mi się też grubośc paska pod spodem... wolałabym grubszy a nie taką tasiemke[/QUOTE] Mam dokładnie te szele i jestem z nich zadowolona choć musiałam skrócić ten pasek między łapami. Nie jest on jakąś tasiemką, jest cąłkiem mocny ;) Quote
gops Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='kasia_1982']raczej starsza. Kupiona w Anglii a ona niestety jeszcze do tylu jesli chodzi o Rogz. Nie maja jeszcze wszystkich nowych wzorow w ofercie. Ale troche sie zdziwilam otwierajac przesylke ;) i dalej sie zastanawiam jaka obroze do niej dokupic...[/QUOTE] zileonego manmata , jakos mi pasuje do Twojej suczki :) Quote
murakami Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='kasia_1982']Kupiona w Anglii [...][/QUOTE] A bo w Anglii to wszystko jest inne niż gdzie indziej:evil_lol: Quote
Chantell Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 a skąd bierzecie kółka do obroży? takie żeby się nie wyciągały jak są luźno, do obroży półzaciskowej... Quote
vege* Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='Chantell']a skąd bierzecie kółka do obroży? takie żeby się nie wyciągały jak są luźno, do obroży półzaciskowej...[/QUOTE] i regulatory :-) Quote
Natula Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='Okamia']Mam dokładnie te szele i jestem z nich zadowolona choć musiałam skrócić ten pasek między łapami. Nie jest on jakąś tasiemką, jest cąłkiem mocny ;)[/QUOTE] nie chodzi mi o jakość czy grubość bo szelki wyglądają porządnie, a szerokość taśmy... dla moich niedzwiedzi bedzie zdecydowanie za cieńki dasz zdjęcia ? Quote
zaba14 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 mam nadzieje ze to nie nowość w rogzie z ta regulacją, bo nie kupie tego :) jak dla mnie nie wygodna taka regulacja.. jak ide z psem to zawsze mam na całą długość smycz, ale jak dochodzę do miasta to od razu skracam .. i bawić się w regulację to tak trochę niewygodnie... :o Quote
Okamia Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='Natula']nie chodzi mi o jakość czy grubość bo szelki wyglądają porządnie, a szerokość taśmy... dla moich niedzwiedzi bedzie zdecydowanie za cieńki dasz zdjęcia ?[/QUOTE] [img]http://fc09.deviantart.net/fs71/i/2010/249/f/1/kellson_bodyguard_by_okamiaamaterasu-d2y4ybe.jpg[/img] [img]http://fc08.deviantart.net/fs70/i/2010/341/f/1/zabawa_2_by_okamiaamaterasu-d34egc7.jpg[/img] [img]http://fc00.deviantart.net/fs71/i/2010/341/a/0/zabawa_4_by_okamiaamaterasu-d34egid.jpg[/img] Lepsiejszych niestety nie mam :oops: Moja suka jest mniej więcej wymiarów malamuciej suki ;) Ostatnio na nich prowadziłam wściekłego ONka wielkości potworzej wiec wytrzymają chyba wszystko :evil_lol: Quote
Natula Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 fajnie to wygląda, dzieki :) o wytrzymałośc sie nie boje bo miśki spokojne tylko boje się ze niewygodny , za wąski będzie ten pasek. Choć w sumie zawsze moge obszyć polarkiem i będzie grubszy :) Quote
*Monia* Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Hexoliny nowy Lupinek na brudne spacery, zrobiłam fotki zanim zacznie wyglądać jak obecny spacerowy fioletowy :evil_lol: Hexolina: [img]http://i790.photobucket.com/albums/yy181/Hexiula/23-12-10/IMG_0689.jpg?t=1293133515[/img] I Shina sztywniak ;) [img]http://i790.photobucket.com/albums/yy181/Hexiula/23-12-10/IMG_0685.jpg?t=1293133517[/img] Młoda ma żółwiki, ale ona w domu obroży nie uznaje i po jej założeniu wygląda jak by szyi nie miała więc fotki kiedy indziej ;). Mam nadzieję że ta obróżka posłuży nam w dobrym stanie tak samo długo jak Surf Pup.. Quote
evel Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Jak mi się nie podobają lupiny, to ten [url]http://i790.photobucket.com/albums/yy181/Hexiula/23-12-10/IMG_0689.jpg?t=1293133515[/url] jest świeeeetny :loveu: Quote
*Monia* Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='gops']swietny wzorek! bardzo im pasuje !![/QUOTE] [quote name='evel']Jak mi się nie podobają lupiny, to ten [URL]http://i790.photobucket.com/albums/yy181/Hexiula/23-12-10/IMG_0689.jpg?t=1293133515[/URL] jest świeeeetny :loveu:[/QUOTE] Dzięki :). Ten wzorek wzięłam ze względu na to że jest ciemny i mniej brud na nim będzie widać, a jak zobaczyłam na żywo to stwierdziłam że jest ładniejszy niż żółwie. [SIZE=1]Tak szczerze to żółwie mi się 'odpodobały' jak je przymierzyłam Shinie :roll:[/SIZE] Quote
gops Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='*Monia*']Dzięki :). Ten wzorek wzięłam ze względu na to że jest ciemny i mniej brud na nim będzie widać, a jak zobaczyłam na żywo to stwierdziłam że jest ładniejszy niż żółwie. [SIZE=1]Tak szczerze to żółwie mi się 'odpodobały' jak je przymierzyłam Shinie :roll:[/SIZE][/QUOTE] to wstaw w podpis napewno ktos kupi :) rzeczywiscie ten wzorek ktory pokazalas na zdjeciach w pelnej misce wyglada duzo gorzej , a na psach super! Quote
*Monia* Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='gops']to wstaw w podpis napewno ktos kupi :) rzeczywiscie ten wzorek ktory pokazalas na zdjeciach w pelnej misce wyglada duzo gorzej , a na psach super![/QUOTE] Muszę się zastanowić, pstryknąć kilka fotek w świetle dziennym i zobaczę czy sprzedam czy zostawię ;). To nasze ostatnie Lupiny, bo 50 parę zł za obrożę nie dam, przegięcie z tymi cenami :cool1:. Już wolę Pitmany im kupić, ale to i tak za jakiś czas ;). Chyba w końcu czas się pozbyć nie używanych akcesoriów, bo rodzinka ma za ciekawy temat do żartów. Jak TZ wyjeżdżał z dużą ciężką torbą to się śmiał że taka ciężka bo spakował tam [U]tylko kilka[/U] obróżek i [U]kilka[/U] smyczek :evil_lol:. Quote
Agnes Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Ale ten rogz to 120 cm? A coz tam regulowac:evil_lol: Monia bardzo fajnie suki wygladaja w tym wzorku! Quote
*Monia* Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='gops']nooo zrob wyprzedarz!czekam :eviltong:[/QUOTE] Raczej z wielkiej wyprz nic Cię nie zainteresuje, bo będę się cienkich obróżek pozbywać. Na trzeciego psa ich zostawiać nie będę, bo do tego czasu się rozsypią :evil_lol: [quote name='Agnes'] Monia bardzo fajnie suki wygladaja w tym wzorku![/QUOTE] I nawet tak się nie zlewa z czarnuchem ;). Gdybym wiedziała to bym dwie takie kupiła zamiast żółwi :roll: Quote
*Monia* Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='gops']nooo zrob wyprzedarz!czekam :eviltong:[/QUOTE] Raczej z wielkiej wyprz nic Cię nie zainteresuje, bo będę się cienkich obróżek pozbywać. Na trzeciego psa ich zostawiać nie będę, bo do tego czasu się rozsypią :evil_lol: [quote name='Agnes'] Monia bardzo fajnie suki wygladaja w tym wzorku![/QUOTE] I nawet tak się nie zlewa z czarnuchem ;). Gdybym wiedziała to bym dwie takie kupiła zamiast zółwi :roll: Quote
Onomato-Peja Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Faktycznie na psie wygląda ciekawie. W sklepach netowych oglądam go zawsze z "Bleeee". Mi się juz kończą obroże, które chciałabym posiadac. :P Na pewno czarną z kolcami i jakąś czarną skórkę. Poza tym to rogz lekkie i miękkie czarny, czarna nitka, rogzowy drut - wszystko zaciski. Z lupine tylko ten nowy wzór z pająkami i Red Dingo czarny w odblaskowe kostki obroża + smycz. Quote
Agnes Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='Onomato-Peja']Faktycznie na psie wygląda ciekawie. W sklepach netowych oglądam go zawsze z "Bleeee". Mi się juz kończą obroże, które chciałabym posiadac. :P Na pewno czarną z kolcami i jakąś czarną skórkę. Poza tym to rogz lekkie i miękkie czarny, czarna nitka, rogzowy drut - wszystko zaciski. Z lupine tylko ten nowy wzór z pająkami i Red Dingo czarny w odblaskowe kostki obroża + smycz.[/QUOTE] czy masz jakis czarny okres w zyciu?:evil_lol: jest fajny hunter w pajaki:cool3: Quote
Onomato-Peja Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='Agnes']czy masz jakis czarny okres w zyciu?:evil_lol: jest fajny hunter w pajaki:cool3:[/QUOTE] A tak jakoś Rasta najlepiej wygląda w czarnym a i do mnie wtedy przynajmniej pasuje. ;) Hunter za jasny, Lupine lepszy. :P Ojej, zapomniałam o woodstocku lupinowym, też byłby super. Quote
Recommended Posts