DomixX Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Diora']Fakt, ślicznie mu w hibiskusach. Te jaszczurki rogza zamówiłaś dla tego maleństwa czy innego pieska? :)[/QUOTE] Dziękuje:lol: Mi też sie podoba..:eviltong: Nie, nie dla niego, dla niego to by było stanowczo za szeroko a zmniejszać to bym musiała z 3 razy:-D Jaszczury są dla mojego 2 psa :p [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]super Maksowi:loveu::loveu: ja kupiłam łańcuch na mikołajki ale niestety za mały i jutro idę wymienić:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Dzięki dzięki;) A jaki łańcuch? Quote
Tepes Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [COLOR="blue"]a taki se;) [url]http://zoo-sklep.pl/galerie/4/416e129b2283a998a8cfb657fec2ae6010193.jpg[/url] i zamawiam activdoga;)[/COLOR] Quote
DomixX Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]a taki se;) [URL]http://zoo-sklep.pl/galerie/4/416e129b2283a998a8cfb657fec2ae6010193.jpg[/URL] i zamawiam activdoga;)[/COLOR][/QUOTE] Aha, na pewno fajnie na Bonku będzie wyglądać:loveu: Miałam taki łańcuszek tylko podwójny dla mikusia, ale gdzieś mi go wcieło:roll: I jaki w końcu wzór? Quote
gops Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 ja psu kupuje duuuzo gryzakow :) a sobie kupilam rogza i smycz skorzana :evil_lol: watopie zeby pies sie cieszyl z rogza ;) Quote
Culineo Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 ee ja mojemu kupiłam piłeczke i gryzaczka co by się nie rozbestwił :D Quote
Tepes Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [COLOR="blue"]no znaczy się smaki na pierwszym miejscy już większość wcząchnięta:evil_lol: wzór ptaszki na ciemno niebieskiej taśmie i polar jakiś z 2 turkusów:) miejmy nadzieję, że będzie fajnie wyglądało:)[/COLOR] Quote
Marta_Ares Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 na mojego czekaja hydranty i reklamówka najróżniejszych smakołyków ;d Quote
DomixX Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='gops']ja psu kupuje duuuzo gryzakow :) a sobie kupilam rogza i smycz skorzana :evil_lol: watopie zeby pies sie cieszyl z rogza ;)[/QUOTE] Też wątpie, pies może jedynie cieszyć sie na widok obroży, że pójdzie na spacer.. A te wszystkie wzorki są dla właścicieli:smile: Moje dostały też smaki, które oczywiście są na pierwszym miejscu i zabawki:smile: Oczywiście idąc do zoologa miałam kupić tylko jakieś smaki a wyszłam już z gotowymi paczkami świątecznymi:evil_lol: Quote
mala_czarna Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Diora'] RD na pewno dłużej Ci posłuży (pomijając odblaskową serię - moim zdaniem to niewypał; jeżeli nastawiałaś się na odblaski, to proponuję jednak rogza) :)[/QUOTE] Dzięki za informację ;) Upatrzyłam sobie tę, [url]http://reddingo.bazarek.pl/opis/127932/obroza-m---pawprint-purple.html[/url], ale jak znam życie to jeszcze kilka razy zmienię zdanie. Podobają mi się jeszcze niektóre modele w Lupine, także sama jeszcze nie wiem. Quote
BullWest Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='mala_czarna']Dzięki za informację ;) Upatrzyłam sobie tę, [url]http://reddingo.bazarek.pl/opis/127932/obroza-m---pawprint-purple.html[/url], ale jak znam życie to jeszcze kilka razy zmienię zdanie. Podobają mi się jeszcze niektóre modele w Lupine, także sama jeszcze nie wiem.[/QUOTE] Ten wzór mi się zawsze podobał, ale jakoś nigdy go nie kupiłam. Zresztą może i dobrze:d Quote
MakeBelieve Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Eee my mamy Surf Tartana, ale pozbędziemy się go i nabędziemy limit fioletowy ;) Myślę o np. czerwieni albo pomarańczy z odblasków. No i nowe taśmy Tani, ohh! Pacyfkowe szelaski będą moje Quote
vege* Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 a mogłabyś pokazać tą taśmę w pacyfki? nie mogę znaleźć :oops: Quote
Zuzia&Snoopy Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Kupiłam dziś komplet Surt Tartan z Rogza (BF), świetny jest i bardzo pasuje Dufflowi :) I...niespodzianka-mieli obroże i smycze Gekko :crazyeye:Również kupiłam, ale jeszcze nie wiem, czy zostawię Dufflowi :diabloti: [/QUOTE] Ewa, gdzie kupiłaś Gekko?:crazyeye: Były też nie zaciski? [B]Cimi[/B] - [URL]http://img97.imageshack.us/img97/818/obrk.jpg[/URL] super! :) Kurcze a mi się tak strasznie spodobały pingwinki i pacyfki z activdoga:loveu:Ale muszę byc twarda! Quote
MakeBelieve Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [url]http://activdog.pl/attachments/Image/t_pacyfki.JPG[/url] *.* ! [url]http://activdog.pl/abcinfo.php[/url] Tutaj są inne też. Quote
vege* Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 takie średnie te pacyfki, wg mnie zbyt dużo na tej tasiemce jest tego wszystkiego ;-) ale za to pingwinki i szopy, no cudo :loveu: Quote
MakeBelieve Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Właśnie o to chodzi, rozweselą psa ;) A jaki podkład do tego i polar? (podkład 1,5 cm) Quote
sator_k_ Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='vege*']takie średnie te pacyfki, wg mnie zbyt dużo na tej tasiemce jest tego wszystkiego ;-) ale za to pingwinki i szopy, no cudo :loveu:[/QUOTE] Sama tasiemka jest pstrokata, ale jeśli połączy się to z gładkimi taśmami to na prawdę ładne akcesroia wychodzą. Choć oczywiście każdy może mieć swój gust :) Quote
vege* Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [B]MakeBelieve[/B] polar to bym wzięła fuksja, a podkład to nie wiem ;p Quote
sator_k_ Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='vege*'][B]MakeBelieve[/B] polar to bym wzięła fuksja, a podkład to nie wiem ;p[/QUOTE] Ja lubię połączenie fuksji z soczystą zielenią, ale dla Was to za szerkoie by było. A ciemna śliwka z czerwienią? Quote
Diora Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='mala_czarna']Dzięki za informację ;) Upatrzyłam sobie tę, [url]http://reddingo.bazarek.pl/opis/127932/obroza-m---pawprint-purple.html[/url], ale jak znam życie to jeszcze kilka razy zmienię zdanie. Podobają mi się jeszcze niektóre modele w Lupine, także sama jeszcze nie wiem.[/QUOTE] Mój ulubiony ;) Miałam kiedyś smycz z pawprint purple. Bardzo polecam, jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu. Lupine też ma swój urok, ale jest duuuuużo sztywniejsza taśma w porównaniu z RD czy Rogzem. Quote
gops Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Diora']Mój ulubiony ;) Miałam kiedyś smycz z pawprint purple. Bardzo polecam, jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu. Lupine też ma swój urok, ale jest duuuuużo sztywniejsza taśma w porównaniu z RD czy Rogzem.[/QUOTE] w lupinie to jest dziwne ze zalezy ktora tasma one sie dziela na twarde/sztywne i takie zwykle miekkie , mialam kilka lupinow i naprawde byly rozne teraz mam jednego lupine i jest miekki! super sie uklada i rpzyjemny w dotyku ;) Quote
Diora Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='gops']w lupinie to jest dziwne ze zalezy ktora tasma one sie dziela na twarde/sztywne i takie zwykle miekkie , mialam kilka lupinow i naprawde byly rozne teraz mam jednego lupine i jest miekki! super sie uklada i rpzyjemny w dotyku ;)[/QUOTE] Ja mam Meadow - obrożę, szelki i smycz. Obroża jest najbardziej miękka, szelki i smycz na równi, ale bardziej sztywne niż miękkie. Nie wiem od czego to zależy ;) Przecież to ten sam wzorek... Quote
gops Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Diora']Ja mam Meadow - obrożę, szelki i smycz. Obroża jest najbardziej miękka, szelki i smycz na równi, ale bardziej sztywne niż miękkie. Nie wiem od czego to zależy ;) Przecież to ten sam wzorek...[/QUOTE] ja mam splash i jest miekka moze kwestia wyrobienia sie tasmy ? nie wiem , ale to dziwne rzeczywiscie :) Quote
Diora Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='gops']ja mam splash i jest miekka moze kwestia wyrobienia sie tasmy ? nie wiem , ale to dziwne rzeczywiscie :)[/QUOTE] A używasz jej często? Nasze szelki były już prane trzy razy, bo panna się tarzała w smrodach (akurat za każdym razem jak miała je na sobie). Plus płukałam w zmiękczającym płynie - i nic - jak były, tak są sztywne ;) Quote
gops Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Diora']A używasz jej często? Nasze szelki były już prane trzy razy, bo panna się tarzała w smrodach (akurat za każdym razem jak miała je na sobie). Plus płukałam w zmiękczającym płynie - i nic - jak były, tak są sztywne ;)[/QUOTE] nie tak czesto , moze ponosi kilka dni w miesiacu :) prana jeszcze nie byla nie wiem na czym to polega :) jakby mieli inne tasmy moze przy prodkucji , raz takie ,raz takie Quote
Recommended Posts