Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Diora']Fakt, ślicznie mu w hibiskusach. Te jaszczurki rogza zamówiłaś dla tego maleństwa czy innego pieska? :)[/QUOTE]
Dziękuje:lol: Mi też sie podoba..:eviltong:
Nie, nie dla niego, dla niego to by było stanowczo za szeroko a zmniejszać to bym musiała z 3 razy:-D
Jaszczury są dla mojego 2 psa :p

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]super Maksowi:loveu::loveu:

ja kupiłam łańcuch na mikołajki ale niestety za mały i jutro idę wymienić:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]
Dzięki dzięki;)
A jaki łańcuch?

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]a taki se;)
[URL]http://zoo-sklep.pl/galerie/4/416e129b2283a998a8cfb657fec2ae6010193.jpg[/URL]

i zamawiam activdoga;)[/COLOR][/QUOTE]

Aha, na pewno fajnie na Bonku będzie wyglądać:loveu:
Miałam taki łańcuszek tylko podwójny dla mikusia, ale gdzieś mi go wcieło:roll:

I jaki w końcu wzór?

Posted

[COLOR="blue"]no znaczy się smaki na pierwszym miejscy już większość wcząchnięta:evil_lol:

wzór ptaszki na ciemno niebieskiej taśmie i polar jakiś z 2 turkusów:)
miejmy nadzieję, że będzie fajnie wyglądało:)[/COLOR]

Posted

[quote name='gops']ja psu kupuje duuuzo gryzakow :) a sobie kupilam rogza i smycz skorzana :evil_lol:
watopie zeby pies sie cieszyl z rogza ;)[/QUOTE]
Też wątpie, pies może jedynie cieszyć sie na widok obroży, że pójdzie na spacer..
A te wszystkie wzorki są dla właścicieli:smile:
Moje dostały też smaki, które oczywiście są na pierwszym miejscu i zabawki:smile:
Oczywiście idąc do zoologa miałam kupić tylko jakieś smaki a wyszłam już z gotowymi paczkami świątecznymi:evil_lol:

Posted

[quote name='Diora']

RD na pewno dłużej Ci posłuży (pomijając odblaskową serię - moim zdaniem to niewypał; jeżeli nastawiałaś się na odblaski, to proponuję jednak rogza) :)[/QUOTE]

Dzięki za informację ;)
Upatrzyłam sobie tę, [url]http://reddingo.bazarek.pl/opis/127932/obroza-m---pawprint-purple.html[/url], ale jak znam życie to jeszcze kilka razy zmienię zdanie. Podobają mi się jeszcze niektóre modele w Lupine, także sama jeszcze nie wiem.

Posted

[quote name='mala_czarna']Dzięki za informację ;)
Upatrzyłam sobie tę, [url]http://reddingo.bazarek.pl/opis/127932/obroza-m---pawprint-purple.html[/url], ale jak znam życie to jeszcze kilka razy zmienię zdanie. Podobają mi się jeszcze niektóre modele w Lupine, także sama jeszcze nie wiem.[/QUOTE]

Ten wzór mi się zawsze podobał, ale jakoś nigdy go nie kupiłam. Zresztą może i dobrze:d

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Kupiłam dziś komplet Surt Tartan z Rogza (BF), świetny jest i bardzo pasuje Dufflowi :)
I...niespodzianka-mieli obroże i smycze Gekko :crazyeye:Również kupiłam, ale jeszcze nie wiem, czy zostawię Dufflowi :diabloti:
[/QUOTE]

Ewa, gdzie kupiłaś Gekko?:crazyeye: Były też nie zaciski?

[B]Cimi[/B] - [URL]http://img97.imageshack.us/img97/818/obrk.jpg[/URL] super! :)

Kurcze a mi się tak strasznie spodobały pingwinki i pacyfki z activdoga:loveu:Ale muszę byc twarda!

Posted

[quote name='vege*']takie średnie te pacyfki, wg mnie zbyt dużo na tej tasiemce jest tego wszystkiego ;-) ale za to pingwinki i szopy, no cudo :loveu:[/QUOTE]

Sama tasiemka jest pstrokata, ale jeśli połączy się to z gładkimi taśmami to na prawdę ładne akcesroia wychodzą. Choć oczywiście każdy może mieć swój gust :)

Posted

[quote name='vege*'][B]MakeBelieve[/B] polar to bym wzięła fuksja, a podkład to nie wiem ;p[/QUOTE]
Ja lubię połączenie fuksji z soczystą zielenią, ale dla Was to za szerkoie by było. A ciemna śliwka z czerwienią?

Posted

[quote name='mala_czarna']Dzięki za informację ;)
Upatrzyłam sobie tę, [url]http://reddingo.bazarek.pl/opis/127932/obroza-m---pawprint-purple.html[/url], ale jak znam życie to jeszcze kilka razy zmienię zdanie. Podobają mi się jeszcze niektóre modele w Lupine, także sama jeszcze nie wiem.[/QUOTE]

Mój ulubiony ;) Miałam kiedyś smycz z pawprint purple. Bardzo polecam, jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu. Lupine też ma swój urok, ale jest duuuuużo sztywniejsza taśma w porównaniu z RD czy Rogzem.

Posted

[quote name='Diora']Mój ulubiony ;) Miałam kiedyś smycz z pawprint purple. Bardzo polecam, jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu. Lupine też ma swój urok, ale jest duuuuużo sztywniejsza taśma w porównaniu z RD czy Rogzem.[/QUOTE]
w lupinie to jest dziwne ze zalezy ktora tasma
one sie dziela na twarde/sztywne i takie zwykle miekkie , mialam kilka lupinow i naprawde byly rozne
teraz mam jednego lupine i jest miekki! super sie uklada i rpzyjemny w dotyku ;)

Posted

[quote name='gops']w lupinie to jest dziwne ze zalezy ktora tasma
one sie dziela na twarde/sztywne i takie zwykle miekkie , mialam kilka lupinow i naprawde byly rozne
teraz mam jednego lupine i jest miekki! super sie uklada i rpzyjemny w dotyku ;)[/QUOTE]

Ja mam Meadow - obrożę, szelki i smycz. Obroża jest najbardziej miękka, szelki i smycz na równi, ale bardziej sztywne niż miękkie. Nie wiem od czego to zależy ;) Przecież to ten sam wzorek...

Posted

[quote name='Diora']Ja mam Meadow - obrożę, szelki i smycz. Obroża jest najbardziej miękka, szelki i smycz na równi, ale bardziej sztywne niż miękkie. Nie wiem od czego to zależy ;) Przecież to ten sam wzorek...[/QUOTE]
ja mam splash i jest miekka
moze kwestia wyrobienia sie tasmy ?
nie wiem , ale to dziwne rzeczywiscie :)

Posted

[quote name='gops']ja mam splash i jest miekka
moze kwestia wyrobienia sie tasmy ?
nie wiem , ale to dziwne rzeczywiscie :)[/QUOTE]

A używasz jej często? Nasze szelki były już prane trzy razy, bo panna się tarzała w smrodach (akurat za każdym razem jak miała je na sobie). Plus płukałam w zmiękczającym płynie - i nic - jak były, tak są sztywne ;)

Posted

[quote name='Diora']A używasz jej często? Nasze szelki były już prane trzy razy, bo panna się tarzała w smrodach (akurat za każdym razem jak miała je na sobie). Plus płukałam w zmiękczającym płynie - i nic - jak były, tak są sztywne ;)[/QUOTE]
nie tak czesto , moze ponosi kilka dni w miesiacu :)
prana jeszcze nie byla
nie wiem na czym to polega :) jakby mieli inne tasmy moze przy prodkucji , raz takie ,raz takie