angineuuka Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 1 godzinę temu, Milena9 napisał: 23 godzin temu, Aleksandrossa napisał: Szukam czarnych smyczy! Wygodne musza byc i nie kosztowac fortuny :P Quote
Aleksandrossa Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 32 minut temu, Angi napisał: Szukam czarnych smyczy! Wygodne musza byc i nie kosztowac fortuny :P Rogzik :) Quote
Clavia Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 40 minut temu, Angi napisał: Szukam czarnych smyczy! Wygodne musza byc i nie kosztowac fortuny :P ja mam z taśmy rurowej. Najwygodniejsza smycz pod słońcem i super mocna :) Quote
angineuuka Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 32 minut temu, Aleksandrossa napisał: Rogzik :) A gdzie kupie poza prodogiem? :D Rurowe, kompletnie o nich zapomnialam! :D Dzieki dziewczyny! :) Quote
nadira Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Kocurkotka; ja wybrałabym którąś z trzech pierwszych (pewnie dlatego, że ta blaszka bardzo mi się podoba), a biorąc pod uwagę, że dopiero co kupiłaś jej biało- czerwoną, wzięłabym biało- czarną lub biało- niebieską :) Quote
Kocurkotka Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 no właśnie chyba z blaszką wybiorę niebieskie Quote
angineuuka Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 O 4/3/2016o23:34, Victoria napisał: jakie to slicznee Jakby ktos zamawial to dajcie znać :P Znalazlam rogzowe :P Quote
nadira Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 8 godzin temu, Kocurkotka napisał: no właśnie chyba z blaszką wybiorę niebieskie A może fiolecik zamiast niebieskiego? Albo zielony? ;) Quote
Agnes Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 15 godzin temu, Angi napisał: Szukam czarnych smyczy! Wygodne musza byc i nie kosztowac fortuny :P ja mam ja mam :P na sprzedaż. Czarna z nitką Lka przepinana nooowa Quote
Kocurkotka Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 6 godzin temu, nadira napisał: A może fiolecik zamiast niebieskiego? Albo zielony? ;) fiolet raczej ładny nie będzie - zależy jaki fiolet farby będzie myśle jeszcze nad czarną bo jest "elegancka" ;) no i zielony no bo rzadko się go widuje :D Quote
Milena9 Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 A ja szukam jakiegoś łancuszka, który nie ubrudzi mi białego psa, macie jakiś pomysł? Quote
Milena9 Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Tak właśnie myślałam, że z curoganu, tylko średnio mi się kolor podoba, ale jak nie znajdę innego niebrudzącego to kupie ten Quote
gops Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 1 godzinę temu, Dogha napisał: Milena9 HS z curoganu Tu można się również zawieść :) miałam oryginalny HS z curoganu i brudził... Quote
Aleksandrossa Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Miał ktoś kiedyś problemy z Gadżeciakami? Quote
Clavia Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 32 minut temu, Aleksandrossa napisał: Miał ktoś kiedyś problemy z Gadżeciakami? Tak, ja. Robiliśmy duże zamówienie, dla klubu. Wszystkie obroże uszyte na styk. Tzn maławe. Czekaliśmy baaardzooo długo, na 10 kompletów (smycz+obroża). I w dodatku o jednym zapomnieli... Quote
gops Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 33 minut temu, Aleksandrossa napisał: Miał ktoś kiedyś problemy z Gadżeciakami? Raz zamówiłam u nich obroże i to był ostatni raz... Zamówiłam na szyje 45 (to było z 3 lata temu) a obroża przyszła calutka podwójna, na max zwiększona miała chyba z 90cm ... po całej długości nakładała się na siebie i dopiero na zaciśniętym pasku miała właśnie to 45 o które prosiłam. Szkoda mi było nerwów i po prostu sprzedałam ją dalej a teraz żałuje bo powinnam im to zgłosić, że zrobili takiego babola. 1 Quote
Dogha Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 1 godzinę temu, Aleksandrossa napisał: Miał ktoś kiedyś problemy z Gadżeciakami? Tak, kontakt tragiczny, szelki musiałam odsyłać do poprawki... I wow, sądziłam, że curogan nie ma prawa brudzić :O Quote
Aleksandrossa Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Godzinę temu, gops napisał: Raz zamówiłam u nich obroże i to był ostatni raz... Zamówiłam na szyje 45 (to było z 3 lata temu) a obroża przyszła calutka podwójna, na max zwiększona miała chyba z 90cm ... po całej długości nakładała się na siebie i dopiero na zaciśniętym pasku miała właśnie to 45 o które prosiłam. Szkoda mi było nerwów i po prostu sprzedałam ją dalej a teraz żałuje bo powinnam im to zgłosić, że zrobili takiego babola. Godzinę temu, gops napisał: Raz zamówiłam u nich obroże i to był ostatni raz... Zamówiłam na szyje 45 (to było z 3 lata temu) a obroża przyszła calutka podwójna, na max zwiększona miała chyba z 90cm ... po całej długości nakładała się na siebie i dopiero na zaciśniętym pasku miała właśnie to 45 o które prosiłam. Szkoda mi było nerwów i po prostu sprzedałam ją dalej a teraz żałuje bo powinnam im to zgłosić, że zrobili takiego babola. 17 minut temu, Dogha napisał: Tak, kontakt tragiczny, szelki musiałam odsyłać do poprawki... I wow, sądziłam, że curogan nie ma prawa brudzić :O Eh czyli nie tylko ja mam powód do narzekania :/ Chciałam zamówić personalizowaną obrożę ale kontakt z nimi to jakaś masakra. Znajoma która też tego samego dnia personalizowana zamawiała ma ją już wysłaną a ja jeszcze projektu nie dostałam :/ W takim razie dobrze, że jednak zrezygnowałam Zamówię u Weeheei jak tylko ruszą :) Quote
angineuuka Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Przyszly kolejne szele.. troche za male :P takze nie dane mi jest miec szelki rogza :P Ja tez czekam na Weeheei!:D Quote
Clavia Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 A ja w końcu sama uszyłam młodej szele. Efekt całkiem niezły, kolorki do niej pasują, tak myślę :) Zobaczymy jak w praktyce będą się sprawować. Podszycie to czarny softshell. Matko, wyszła na tym zdjęciu jak szczenior :D Juliusy nadal w planach, czekam na przypływ niepotrzebnej gotówki. Macie pomysł, jak pozbyć się niepotrzebnych obroży? Chodzi mi o to, że właściwie nie używam obroży, bo tą damę wszystko wyciera i ma łysy placek na szyi. No ale te obroże są takie ŁADNE :( i szkoda mi sprzedać :P potrzebuję dobrej wymówki dla mojego sumienia :)) 1 Quote
Dogha Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 13 minut temu, Clavia napisał: Macie pomysł, jak pozbyć się niepotrzebnych obroży? Chodzi mi o to, że właściwie nie używam obroży, bo tą damę wszystko wyciera i ma łysy placek na szyi. No ale te obroże są takie ŁADNE :( i szkoda mi sprzedać :P potrzebuję dobrej wymówki dla mojego sumienia :)) Brzmi jak potrzeba posiadania drugiego psa :P 2 Quote
Clavia Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 4 minuty temu, Dogha napisał: Brzmi jak potrzeba posiadania drugiego psa :P Ekhm...nie pomagasz..:P czyli mam schować obroże na rok do kartonu? :D Quote
Niewyspana Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Zależy, jakie to obroże :D Jak z dużą regulacją, to może przerobić na szelki? Oryginalne będą :D Quote
gops Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 8 minut temu, Clavia napisał: Ekhm...nie pomagasz..:P czyli mam schować obroże na rok do kartonu? :D Jak masz obroże z dużą regulacją to możesz z niej zrobić przód do norwegów :p reszta pasków może być bez tasiemki i podszycia aby pasowała kolorem. Quote
Recommended Posts