snuszak Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 a no fakt link sprzedam też nie chce mnie wpuścić :) Quote
Karilka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Christiane']Szelki mają kolorową tasmę, posiadają rączkę, pasek na piersi podszyty mięciutkim polarem, regulacja dookoła psa 70 - 90 cm. Rączka z podwójnej taśmy, wygodna i mocna.[/QUOTE] Aj, no to mój ma 92cm w klatce piersiowej... Nie dopiąłby sie. Już naprawiam swój podpis handlarski ;). Quote
Marta_Ares Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Karilka']Aj, no to mój ma 92cm w klatce piersiowej... Nie dopiąłby sie. Już naprawiam swój podpis handlarski ;).[/QUOTE] te szelki na spanielke były robione a nie na Twojego wielkoluda :P a mi podpis nadal sie nie pokazuje..... Quote
Karilka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 i mają w regulacji do 90? Ja chce tego spaniela poznać! Wrzuciłam na jakiś hosting i założyłam album - opis oddzielnie. Jak coś to pisać. Wszystko nowe. Quote
Agnes Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Karilka']Trzeba bylo tak od razu, ze nie ma dostepu. :mdleje::niewiem:[/QUOTE] a to tak swoja droga:evil_lol: szelki widzialam i nie nasz rozmiar, ale skoro juz o tym gadamy to postanowilam uswiadomic:diabloti: [quote name='Karilka']Agnes wiem co to jest bazarek, jak działa i wiele ich już w swoim życiu dogomaniackim wystawiłam. Otóż, powód jest prosty: :candle:NIE CHCE MI SIE PODBIJAĆ I GADAĆ DO SIEBIE!:evil_lol:[/QUOTE] na dogo jestem nie od wczoraj i wiem ze wiesz:diabloti: ale to by bylo latwiej:eviltong: Quote
Karilka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Czy ja wiem czy łatwiej. Więcej czasu wtedy spędzam przy kompie bo mam manie "podrzucam" jak nikt nie chce przyjść.. Szkoda prądu ;) Quote
Agnes Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 No teraz jak masz prawidlowy podpis nie mam zastrzezen ;) Quote
Lucky. Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Spaniel jest mój ale szelki na pewno nie są od 70 cm tylko 60 . Kupiłam smycz rogza : / Niby fajny ten nałóg, ale tyle kasy na niego idzie że masakra . ! Quote
Unbelievable Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Agnes']No teraz jak masz prawidlowy podpis nie mam zastrzezen ;)[/QUOTE] a ja mam, bo mi się zdjęcie nie otwiera :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Agnes']No teraz jak masz prawidlowy podpis nie mam zastrzezen ;)[/QUOTE] zdjecia sie nie otwierają :P Quote
Agnes Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Unbelievable']a ja mam, bo mi się zdjęcie nie otwiera :evil_lol:[/QUOTE] oj tam oj tam:evil_lol: czepiasz sie:diabloti: ale zdjecie sie faktycznie nie otwiera:eviltong: Quote
Karilka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Agnes']No teraz jak masz prawidlowy podpis nie mam zastrzezen ;)[/QUOTE] [quote name='Unbelievable']a ja mam, bo mi się zdjęcie nie otwiera :evil_lol:[/QUOTE] Kuuuurdeee... ale ze mnie kiepska hondlora... Moze podlinkuje każde oddzielnie i ju. Czekojta tylko zoo nakarmie bo kwiczą. Quote
Karilka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Działa? [quote name='Agnes']No teraz jak masz prawidlowy podpis nie mam zastrzezen ;)[/QUOTE] A miałaś jakieś zastrzeżenia:mad::diabloti:? ...A może chce ktoś szelki do obrony? Może Sledy XL? Quote
Diora Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Pokaż :) Woza do 85cm. jest super, ale mój pies by zerwał to oczko przy pierwszym pociągnięciu... Quote
gops Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Diora']Pokaż :) Woza do 85cm. jest super, ale mój pies by zerwał to oczko przy pierwszym pociągnięciu...[/QUOTE] no wlasnie to samo pomysllam a rzeczywiscie piekne Quote
GameBoy Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 mam do sprzedania dwie obroze, obie to XLki moge wystawic na bazarek, obie sa Mumiski prezentem ale ona tylko dlawiki nosi [URL=http://img199.imageshack.us/i/urbannubuckcollargreenp.jpg/][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/3061/urbannubuckcollargreenp.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] [URL=http://img155.imageshack.us/i/sailorsknotcollarnatura.jpg/][IMG]http://img155.imageshack.us/img155/6933/sailorsknotcollarnatura.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Quote
Karilka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Hm. To jest kółeczko spawane Diora. Wiesz jak wygląda kółeczko spawane? To takie jak jest w łańcuszkach typu dławik. Mojemu jeszcze nigdy nie udało sie tego zerwać. Kółko nie poszłoby na 100% ale skóra + filc - pójdzie pewnie, chociaż ja używam do szkolenia i tam gdzie mi sie nie chce tachać nic ciężkiego - smyczy tej grubości i nie zdarzyło mi sie nigdy żeby zerwał mój pies smycz. Poszły ewentualnie nity przy rączce. Te 85cm mają pasek łączący między przednimi łapami. Nie są to szelki do obrony, do psa ciagnącego na smyczy w wersji zrywów - bardziej funkcja ozdobna, wyjściowa. Przy pierwszym lepszym pociągnięciu nie pójdą ale samo to, że sprzedają je tylko w Niemczech potwierdza to, ze żaden dystrybutor nie chce odpowiadać za ich zerwanie przy masie psa, posiadającego 85 w klatce piersiowej. Quote
Agnes Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Karilka a nie masz dostepu do innych produktow skorzanych?:diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='GameBoy']mam do sprzedania dwie obroze, obie to XLki moge wystawic na bazarek, obie sa Mumiski prezentem ale ona tylko dlawiki nosi [/QUOTE] czemu to nie jest mniejsze :placz: są przecudowne, nawet nie wiem która ładniejsza, ale na szczura na pewno za wielkie.... Quote
GameBoy Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Unbelievable']czemu to nie jest mniejsze :placz: są przecudowne, nawet nie wiem która ładniejsza, ale na szczura na pewno za wielkie....[/QUOTE] jezeli myslisz o zwierzatku z podpisu Twojego to na 3 razy moglby sie okrecic :) jedna emke mam ( taka jak na zdjeciu numer 2 ) ale co z nia bede wiedziala jutro Quote
Karilka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Agnes']Karilka a nie masz dostepu do innych produktow skorzanych?:diabloti:[/QUOTE] To jest Woza z Niemiec, która kupiłam w ramach własnego kaprysu nie wiem po co, natomiast znam bardzo dobrego Polskiego Producenta, który ma jakość bardzo zbliżoną do Hoffero i Wozy. Co konkretnie potrzebujesz? No ale chyba warto. Te największe opchne za 35zł, mniejsze za 30zł i najmniejsze za 25zł. Na prawde nikt nie chce? Quote
Unbelievable Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='GameBoy']jezeli myslisz o zwierzatku z podpisu Twojego to na 3 razy moglby sie okrecic :) jedna emke mam ( taka jak na zdjeciu numer 2 ) ale co z nia bede wiedziala jutro[/QUOTE] 30cm w szyjce :diabloti: Mka też pewnie za duża będzie ;) ale i tak jestem ciekawa ile ma długości (i szerokości) Quote
Agnes Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Karilka']To jest Woza z Niemiec, która kupiłam w ramach własnego kaprysu nie wiem po co, natomiast znam bardzo dobrego Polskiego Producenta, który ma jakość bardzo zbliżoną do Hoffero i Wozy. Co konkretnie potrzebujesz?[/QUOTE] Ciagle mam ochote na skorzany komplecik albo chociaz obroze. Tak na prawde nic wymyslnego, nie chce cwiekow, chce ladna miekka obroze podszyta skora (nie filc). Nie wiem czy teraz czy jutro, caly czas szukam az cos mi wpadnie w oko. Czy ten ktos ma w necie swoja oferte? Quote
GameBoy Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Unbelievable']30cm w szyjce :diabloti: Mka też pewnie za duża będzie ;) ale i tak jestem ciekawa ile ma długości (i szerokości)[/QUOTE] wiesz co to jest zamkniete i dane nie sa w centymentrach - jak wroci tz to odszyfruje XL jest takiej szerokosci jak Rogz XL Quote
Agnes Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Unbelievable pogrzebalam:eviltong: i w necie znalazlam: Small - 11" - 13" Medium - 13.5" - 16.5" Large - 17" - 21" X Large - 22-26" Czyli x 2,5 i beda cm Quote
Recommended Posts