Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A dla mojego psa dobranie Hurtt to jest problem. :P Młody ma w klacie ok. 50cm i nie wiem, na jaki rozmiar Lifeguard się zdecydować. Mam talent do kupowania za dużych rzeczy dla niego, więc pytam o to gdzie tylko się da i słyszałam już tyle wersji odpowiedzi, że... :)

Moim zdaniem 55. A problemem chyba nie jest dopasowanie, tylko to, że nie wiesz w jaki rozmiar celować :P

Posted

No wlasnie ona nie jest krepa. :P bylam wczoraj na westikowym spacerze i wiekszosc byla bardziej krepa :lol: tylko z tego co ja pamietam to w 55 przod bylby u niej idealny.. Nie wiem czy nie za idealny :P

Posted

No wlasnie ona nie jest krepa. :P bylam wczoraj na westikowym spacerze i wiekszosc byla bardziej krepa :lol: tylko z tego co ja pamietam to w 55 przod bylby u niej idealny.. Nie wiem czy nie za idealny :P

Ja niestety dysponuję tylko rozmiarem 90 i 100 więc dwa razy by się mogła owinąć :/ :P

Posted

Jaki kolor taśmy bazowej pod ten wzorek?
Zakochałam się <3

Lazurowy jak nic! ♥

12144785_530540703778081_18011154758130610537023_530530460445772_357767906437565
Lazurowy jest boski <3 A tak apropo lazuru, nasza lazurowa obróżka od ohmydog.pl ma już ponad 2 latka i świetnie się trzyma!
Więc z czystym serduchem polecamy! ♥
Posted

Napisałam do nich, żeby mi zrobili zestawienie tej tasiemki z pomarańczową, szarą i lazurową taśmą.
Odpisali mi, że pokażą późnym wieczorem, jak skończą szyć, więc czekam, a jutro pewnie zamówię :D