Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

klaudiaZak, bardzo ładne, żywe kolorki - pasują mu 

Nasza też wczoraj doszła. Ogólnie super fajna, jedyny minus to że  tasiemka jest trochę krzywo przyszyta do taśmy nośnej Mam zdjęcia:

I jeszcze mam zdjęcie na którym fajnie widać smycz od pako-dog 

2061ugy.jpg

Jaaa smycz genialna!

Ja bym napisała do Kudłatego, oni są spoko i myślę, że na prośbę bez problemu ci to przerobią 

Ja ostatnio u PSDD zamawiałam dwie obrożę, miała być malinowa i limonkowa, przyszła malinowa i niebieska. Bez żadnych pretensji napisałam tylko, że zaszła pomyłka w kolorach, ale już nie będę bawić się w wymianę. Przeprosili i dali mi rabat na następne zakupy 

Oni sa bardzo sympatyczni tam, zawsze idą na rękę :)

taki mam śliczny widok 

ale na tym koniec, bo tyle z mojej radości..

szele%20lucynki_zpsztfnqv2u.png

nadzieja w szczeniaku... 

oooj hahaha :D Ten kolor też jest świetny !

Ładne, nie powiem :D
P1014403.jpg

oo chyba szybko Wam wysłali? Cudne są, no! Mnie jest szkoda ich używać :P

A do nas doszły Lupine. Jestem oczarowana, po prostu <3

Tail Feathers:

tail%252520feathershc.jpg

Wet Paint:

i tu pytanie - czy lepiej u Baloo:

wet%252520painthc.jpg

czy Ru?

wet%252520paint%252520Ru%252520modelkahc

Plum Blossom:

plum%252520blossomhc.jpg

(człowiek się wykosztowywuje, kupuje...a potem tego i tak spod sierści nie widać :P

Posted

A właśnie widzę, dzięki ;)

Na Balu lepiej mi się podoba :D znowu oczyma wyobraźni widzę te pawie na Ru :D

Hahahhaa wyobraziłam sobie nieco innego "pawia" na Ru :D:D

Posted

Boże jakie piękne te hurtty  :P Mi to się najbardziej podobają pomarańczowo-żółte lifeguardy, akurat takie jakie by nam pasowały :D

I dzięki Angina za The walking dog - nie słyszałam wcześniej, poluję na pomarańczowe 70tki, których jak na złość nie ma dostępnych :P

neyna kolorystycznie pasują na obydwoje ale na Ru jakoś szerzej - pewnie z powodu większej kryzy Balu :)

I dziękujemy za super owieczki! :) szkoda tylko, że łańcuszek chyba jest za ciężki na chudą szyjkę Muffina i kłócę się z myślami, żeby jej nie sprzedawać :(

Posted

&nbsp;

A&nbsp; kto bogatemu zabroni :) a ja zamówiłam drugie julki :P

&nbsp;

gdyby na prawdę było mnie na nie stać to bym nie miała takiego moralniaka :P a żeby moralniaka pogłębić to zamówiłam dwie obróżki dingo kolorado :P
Posted

&nbsp; &nbsp;

gdyby na prawdę było mnie na nie stać to bym nie miała takiego moralniaka :P a żeby moralniaka pogłębić to zamówiłam dwie obróżki dingo kolorado :P

Nie no, zdecydowanie popieram jak już mieć moralniaka to przynajmniej wiedzieć dlaczego taki duuuuży, zresztą co dwie obroże to nie jedna :)

A tam, raz się żyje :P szelki przyjechały siodłowe, niebieskie dla chłopaka kolor akurat :) pięknie wyglądają i chyba się jeszcze skuszę na latarkę do uprzęży. Niestety obroża w kolorze niebieskim za mała odsyłam w zamian biorę czarną, będzie pasowała do wszystkiego i koniec zakupów - heh chyba ???

Posted

Ruffweary brałam znowu z lupo sklepu, tym razem pomarańczowe. Myślę że Ski spokojnie będą dobre na sznaucera, chyba że jest z tych malutkich to mogą być za duże.

Mam dwa psy - musiałam wziąć dwie obroże :P

A dzisiaj odebrałam julki pasowe dla Froda, wziełam czarne z napisem FBI, koleżanka zamawiała razem ze mną czerwone i trochę się zasmuciłam że też nie wzięłam czerwieni ale jak założyłam Frodziakowi to byłam pewna że to jedyny słuszny kolor dla niego, wygląda w nich bosko.

A smycze z juliusa są cudowne, myślałam ze 14 mm będzie za cienkie ale są super :)

Posted

Pepper raczej z tych wyrośniętych. Ja czekam z karuska ponoć od ręki mieli, niestety pomarańczowych nie mają więc będą niebieskie. Smycze juliusa są rewelacyjne, też się bałam że 14mm będzie za wąska a jest w sam raz.

Posted

A czemu zamawiałaś na karusku? W lupo są za 169 zł i wszystkie kolory. Ski są dobre na mojego bostona, kundla wielkości wyrośniętego parsona i na kundla znajomej 12 kg ale szczuplak więc na sznaucera też powinny być ok.

No właśnie posprzedawałam wszystkie smycze (została mi skórzana huntera wyjściowa i podwójna na dwa psy) i te z juliusa są jedynymi smyczami jakie mam tak na codzień dlatego bardzo zależało mi na wygodnych i jestem bardzo zadowolona. I długość fajna i materiał i jeszcze odblaskowe, super :)

Posted

Boże jakie piękne te hurtty  :P Mi to się najbardziej podobają pomarańczowo-żółte lifeguardy, akurat takie jakie by nam pasowały :D

I dzięki Angina za The walking dog - nie słyszałam wcześniej, poluję na pomarańczowe 70tki, których jak na złość nie ma dostępnych :P

neyna kolorystycznie pasują na obydwoje ale na Ru jakoś szerzej - pewnie z powodu większej kryzy Balu :)

I dziękujemy za super owieczki! :) szkoda tylko, że łańcuszek chyba jest za ciężki na chudą szyjkę Muffina i kłócę się z myślami, żeby jej nie sprzedawać :(

Ojoj, szkoda:( Ale już Ci podesłałam na FP potencjalnego nabywcę :D

BTW dziewczyny, jakby ktoś chciał obejrzeć naszą niezdrową kolekcję obroży i szelek to na blogu się wyspowiadałam :http://bit.ly/1IbsqfZ :P

Posted

BTW dziewczyny, jakby ktoś chciał obejrzeć naszą niezdrową kolekcję obroży i szelek to na blogu się wyspowiadałam :http://bit.ly/1IbsqfZ :P

Rewelacyjna kolekcja! :D najbardziej mi się podobają szelkiii :P
Zbieramy kasę na kolejne hurtty...
Posted

nenya,

cudna kolekcja, piękne te obroże w pawie piórka, wzdycham sobie oglądając kolekcję i dziękuje za umieszczenie pokaźnego zbioru pokaże go dziś małżonkowi to zamilknie na zawsze i nie będzie się czepiał naszych tylko trzech par szelek :)

Ale i tak z obrożami, szelkami czy bez psiaki najpiękniejsze ;)

Posted

Faktycznie ale i cena wyższa. Zostanę przy niebieskich. Petkarma wreszcie wysłała obroże, dzieci wybrały pirackie reddingo ;).

Nenya piękna kolekcja i psy faktycznie przecudne.

Posted

Rewelacyjna kolekcja! :D najbardziej mi się podobają szelkiii :P
Zbieramy kasę na kolejne hurtty...

Dziękuję :) Jakie Hurtty? Jakie? :D

nenya,

cudna kolekcja, piękne te obroże w pawie piórka, wzdycham sobie oglądając kolekcję i dziękuje za umieszczenie pokaźnego zbioru pokaże go dziś małżonkowi to zamilknie na zawsze i nie będzie się czepiał naszych tylko trzech par szelek :)

Ale i tak z obrożami, szelkami czy bez psiaki najpiękniejsze ;)

Ta obroża w pawie piórka totalnie mnie podbiła - materiał lekko opalizuje w słońcu, no bajka! :) Hahah na każdego psa u mnie w sumie też przypadają trzy pary szelek...także ten no :PP

Faktycznie ale i cena wyższa. Zostanę przy niebieskich. Petkarma wreszcie wysłała obroże, dzieci wybrały pirackie reddingo  ;).

Nenya piękna kolekcja i psy faktycznie przecudne.

Dzięki wielkie! :)) Dogha się podzieliła, to też postanowiłam zrobić coming out ! :P
Posted

Dziękuję :) Jakie Hurtty? Jakie? :D

Nie wiem jakie, nie wiem skąd i nie wiem kiedy... :P nie no, najprawdopodobniej jakieś limitki. Może z tej strony co ty brałaś, bo mają fajny wybór ;)