nenya Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 klaudiaZak, bardzo ładne, żywe kolorki - pasują mu Nasza też wczoraj doszła. Ogólnie super fajna, jedyny minus to że tasiemka jest trochę krzywo przyszyta do taśmy nośnej Mam zdjęcia: I jeszcze mam zdjęcie na którym fajnie widać smycz od pako-dog Jaaa smycz genialna! Ja bym napisała do Kudłatego, oni są spoko i myślę, że na prośbę bez problemu ci to przerobią Ja ostatnio u PSDD zamawiałam dwie obrożę, miała być malinowa i limonkowa, przyszła malinowa i niebieska. Bez żadnych pretensji napisałam tylko, że zaszła pomyłka w kolorach, ale już nie będę bawić się w wymianę. Przeprosili i dali mi rabat na następne zakupy Oni sa bardzo sympatyczni tam, zawsze idą na rękę :) taki mam śliczny widok ale na tym koniec, bo tyle z mojej radości.. nadzieja w szczeniaku... oooj hahaha :D Ten kolor też jest świetny ! Ładne, nie powiem :D oo chyba szybko Wam wysłali? Cudne są, no! Mnie jest szkoda ich używać :P A do nas doszły Lupine. Jestem oczarowana, po prostu <3 Tail Feathers: Wet Paint: i tu pytanie - czy lepiej u Baloo: czy Ru? Plum Blossom: (człowiek się wykosztowywuje, kupuje...a potem tego i tak spod sierści nie widać :P Quote
angineuuka Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Trzeba sobie sprawić krótkowłosego psa :D cudnie wyglądają :) Quote
Dink Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ma ktoś może takie szelki http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=22061?Zastanawiam się nad nimi albo nad Ruffwearami pomarańczowymi. Quote
nenya Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Trzeba sobie sprawić krótkowłosego psa :D cudnie wyglądają :) Nie wymyślili jeszcze aussie smooth :( Quote
angineuuka Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=20443jeszcze myślę o tych szelkach :D Quote
nenya Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=20443jeszcze myślę o tych szelkach :D Chyba wcześniej o nich pisali :) Na poprzedniej stronie :) A ja mam pytanie - dorzuciłam zdjęcie Ru z Wet Paint - które wygląda lepiej? Ru czy Bal?:) Quote
angineuuka Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 A właśnie widzę, dzięki ;) Na Balu lepiej mi się podoba :D znowu oczyma wyobraźni widzę te pawie na Ru :D Quote
nenya Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 A właśnie widzę, dzięki ;) Na Balu lepiej mi się podoba :D znowu oczyma wyobraźni widzę te pawie na Ru :D Hahahhaa wyobraziłam sobie nieco innego "pawia" na Ru :D:D Quote
.Agata. Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Boże jakie piękne te hurtty :P Mi to się najbardziej podobają pomarańczowo-żółte lifeguardy, akurat takie jakie by nam pasowały :D I dzięki Angina za The walking dog - nie słyszałam wcześniej, poluję na pomarańczowe 70tki, których jak na złość nie ma dostępnych :P neyna kolorystycznie pasują na obydwoje ale na Ru jakoś szerzej - pewnie z powodu większej kryzy Balu :) I dziękujemy za super owieczki! :) szkoda tylko, że łańcuszek chyba jest za ciężki na chudą szyjkę Muffina i kłócę się z myślami, żeby jej nie sprzedawać :( Quote
katasza1 Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 A kto bogatemu zabroni :) a ja zamówiłam drugie julki :P gdyby na prawdę było mnie na nie stać to bym nie miała takiego moralniaka :P a żeby moralniaka pogłębić to zamówiłam dwie obróżki dingo kolorado :P Quote
Pepper-oni Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Katasza gdzie zamawiałaś ruffweary? I jaki kolor tym razem? Ja mam nadzieję że nasza S-ka będzie dla Peppera ok. Quote
dcz Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 gdyby na prawdę było mnie na nie stać to bym nie miała takiego moralniaka :P a żeby moralniaka pogłębić to zamówiłam dwie obróżki dingo kolorado :P Nie no, zdecydowanie popieram jak już mieć moralniaka to przynajmniej wiedzieć dlaczego taki duuuuży, zresztą co dwie obroże to nie jedna :) A tam, raz się żyje :P szelki przyjechały siodłowe, niebieskie dla chłopaka kolor akurat :) pięknie wyglądają i chyba się jeszcze skuszę na latarkę do uprzęży. Niestety obroża w kolorze niebieskim za mała odsyłam w zamian biorę czarną, będzie pasowała do wszystkiego i koniec zakupów - heh chyba ??? Quote
angineuuka Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Tak wymierzyłam porządnie te suki i te 60 to chyba nie będą zbyt ładnie wyglądać, takie odstające.. Ta chwila zwątpienia :P Quote
katasza1 Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ruffweary brałam znowu z lupo sklepu, tym razem pomarańczowe. Myślę że Ski spokojnie będą dobre na sznaucera, chyba że jest z tych malutkich to mogą być za duże. Mam dwa psy - musiałam wziąć dwie obroże :P A dzisiaj odebrałam julki pasowe dla Froda, wziełam czarne z napisem FBI, koleżanka zamawiała razem ze mną czerwone i trochę się zasmuciłam że też nie wzięłam czerwieni ale jak założyłam Frodziakowi to byłam pewna że to jedyny słuszny kolor dla niego, wygląda w nich bosko. A smycze z juliusa są cudowne, myślałam ze 14 mm będzie za cienkie ale są super :) Quote
Pepper-oni Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Pepper raczej z tych wyrośniętych. Ja czekam z karuska ponoć od ręki mieli, niestety pomarańczowych nie mają więc będą niebieskie. Smycze juliusa są rewelacyjne, też się bałam że 14mm będzie za wąska a jest w sam raz. Quote
katasza1 Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 A czemu zamawiałaś na karusku? W lupo są za 169 zł i wszystkie kolory. Ski są dobre na mojego bostona, kundla wielkości wyrośniętego parsona i na kundla znajomej 12 kg ale szczuplak więc na sznaucera też powinny być ok. No właśnie posprzedawałam wszystkie smycze (została mi skórzana huntera wyjściowa i podwójna na dwa psy) i te z juliusa są jedynymi smyczami jakie mam tak na codzień dlatego bardzo zależało mi na wygodnych i jestem bardzo zadowolona. I długość fajna i materiał i jeszcze odblaskowe, super :) Quote
Pepper-oni Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 W karusku było minus 20% plus darmowa wysyłka i wyszły najtaniej po 143zł. Quote
nenya Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Boże jakie piękne te hurtty :P Mi to się najbardziej podobają pomarańczowo-żółte lifeguardy, akurat takie jakie by nam pasowały :D I dzięki Angina za The walking dog - nie słyszałam wcześniej, poluję na pomarańczowe 70tki, których jak na złość nie ma dostępnych :P neyna kolorystycznie pasują na obydwoje ale na Ru jakoś szerzej - pewnie z powodu większej kryzy Balu :) I dziękujemy za super owieczki! :) szkoda tylko, że łańcuszek chyba jest za ciężki na chudą szyjkę Muffina i kłócę się z myślami, żeby jej nie sprzedawać :( Ojoj, szkoda:( Ale już Ci podesłałam na FP potencjalnego nabywcę :D BTW dziewczyny, jakby ktoś chciał obejrzeć naszą niezdrową kolekcję obroży i szelek to na blogu się wyspowiadałam :http://bit.ly/1IbsqfZ :P Quote
Kesja Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 BTW dziewczyny, jakby ktoś chciał obejrzeć naszą niezdrową kolekcję obroży i szelek to na blogu się wyspowiadałam :http://bit.ly/1IbsqfZ :P Rewelacyjna kolekcja! :D najbardziej mi się podobają szelkiii :P Zbieramy kasę na kolejne hurtty... Quote
Dink Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Pepper raczej z tych wyrośniętych. Ja czekam z karuska ponoć od ręki mieli, niestety pomarańczowych nie mają więc będą niebieskie. Smycze juliusa są rewelacyjne, też się bałam że 14mm będzie za wąska a jest w sam raz. Już są pomarańczowe na karusku http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=24583, ale chyba już nie ma tej promocji -20% Quote
dcz Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 nenya, cudna kolekcja, piękne te obroże w pawie piórka, wzdycham sobie oglądając kolekcję i dziękuje za umieszczenie pokaźnego zbioru pokaże go dziś małżonkowi to zamilknie na zawsze i nie będzie się czepiał naszych tylko trzech par szelek :) Ale i tak z obrożami, szelkami czy bez psiaki najpiękniejsze ;) Quote
dcz Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Już są pomarańczowe na karusku http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=24583, ale chyba już nie ma tej promocji -20% Tak tylko do niedzieli była niestety :( Quote
Pepper-oni Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Faktycznie ale i cena wyższa. Zostanę przy niebieskich. Petkarma wreszcie wysłała obroże, dzieci wybrały pirackie reddingo ;). Nenya piękna kolekcja i psy faktycznie przecudne. Quote
nenya Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Rewelacyjna kolekcja! :D najbardziej mi się podobają szelkiii :P Zbieramy kasę na kolejne hurtty... Dziękuję :) Jakie Hurtty? Jakie? :D nenya, cudna kolekcja, piękne te obroże w pawie piórka, wzdycham sobie oglądając kolekcję i dziękuje za umieszczenie pokaźnego zbioru pokaże go dziś małżonkowi to zamilknie na zawsze i nie będzie się czepiał naszych tylko trzech par szelek :) Ale i tak z obrożami, szelkami czy bez psiaki najpiękniejsze ;) Ta obroża w pawie piórka totalnie mnie podbiła - materiał lekko opalizuje w słońcu, no bajka! :) Hahah na każdego psa u mnie w sumie też przypadają trzy pary szelek...także ten no :PP Faktycznie ale i cena wyższa. Zostanę przy niebieskich. Petkarma wreszcie wysłała obroże, dzieci wybrały pirackie reddingo ;). Nenya piękna kolekcja i psy faktycznie przecudne. Dzięki wielkie! :)) Dogha się podzieliła, to też postanowiłam zrobić coming out ! :P Quote
Kesja Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Dziękuję :) Jakie Hurtty? Jakie? :D Nie wiem jakie, nie wiem skąd i nie wiem kiedy... :P nie no, najprawdopodobniej jakieś limitki. Może z tej strony co ty brałaś, bo mają fajny wybór ;) Quote
Recommended Posts