Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki! Info godne przemyślenia ;)

gops, a te smycze z El perro w wersji różowej widziałaś może gdzieś w internecie na bardziej realnym zdjęciu? Ciekawa jestem jak ten kolor w rzeczywistości wygląda..

Niestety w necie nie widziałam , ale widziałam na żywo i jest zdecydowanie bardziej "żarowiasta" niż na zdjęciu .

Gdybym miała suka na pewno bym ją kupiła :p bardzo mi się podoba .

Posted

Zamawiał ostatnio ktoś coś z PSDD? Długo czekaliście? Wiem teraz będzie weekend majowy więc obroże dojdą pewnie dopiero po ;) I jeszcze jedno dla tej pani chcę wziąć limonkę i malinę, będzie ok? :D Nie chcę żadnej obroży z ozdobnymi taśmami/bawełną bo sunia to straszny brudas więc obrożą długo ładna by nie była :p 

http://pawsitivedog.pl/pl/p/OBROZA-BASIC-LIMONKA/92

http://pawsitivedog.pl/pl/p/OBROZA-BASIC-MALINOWA/146

2348902_11160234_885461624835544_3632928

Posted

Vege, będą super! ;)
A ja dostałam odpowiedź od kudłatego - będę zamawiać u nich różową smycz + obróżkę :D ale do końca kwietnia nie przyjmują zamówień, więc po majówce dopiero zamówię.

Posted

Smycz z taśmy fuksja, a obroża tasiemka różowa mozaika na fioletowej taśmie nośnej + podszycie różowym softshellem -będzie cukierkowo :P

Posted

Kesja znalazłam jeszcze coś takiego u Pako-dog :D
Wybaczcie za rozmiar, ale brałam z Facebooka.
Na ich stronie pisze, że będą dostępne już niedługo :P

10847434_755973241183375_779463859291886

O nieee! Dlaczego mi to pokazałaś!? :P
Piękna! zaraz do nich skleje maila... jest idealna!
Posted

Tylko dziewczyny , pierwsze i najważniejsze spytajcie czy lina jest miękka :) 

Lina linie nie równa , jak te z el perro znam i wiem że sa ok tak tych z Pako nie miałam w reku i nie wiem czy nie tną itd.

Kup kup Kesja i zdasz mi relacje czy wygodne ;D mi też się podoba kolor u nich którego El perro nie ma .

Posted

Vege, burasy ładnie wyglądają w fioletach, więc brałbym jeszcze ten kolor pod uwagę, sprawdzone info :D

A masz jakieś zdjęcie może? ^^ Bo malinę chcę na 100%, a nad limonką myślę czy może faktycznie zamiast tej nie wziąć fioletu, hmm :p Ale kurcze moja mama chce dla niej limonkę. Jezu żeby każdy miał tylko takie problemy :lol: 

Vege, będą super! ;)

No to super :D Chciałam pomarańczową ale PSD nie ma :( 

Widzieliście te hurtty? W sensie, że kolor?
$_57.JPG

Nie widziałam, ale kolor mi się mega podoba, uwielbiam szary kolor, dla mnie super! :D

Posted

Tylko dziewczyny , pierwsze i najważniejsze spytajcie czy lina jest miękka :)

Lina linie nie równa , jak te z el perro znam i wiem że sa ok tak tych z Pako nie miałam w reku i nie wiem czy nie tną itd.

Kup kup Kesja i zdasz mi relacje czy wygodne ;D mi też się podoba kolor u nich którego El perro nie ma .

są porównywalne ;)
macałam i zasadniczo nie widziałam róznicy miedzy el perro a pako dogiem. ;)

Posted

No faktycznie fajnie wygląda :D To jeszcze się zastanowię i po majówce od razu zamówię, jak przyjdą to się pochwalę jak wyglądają na modelce :)