gops Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Dzięki! Info godne przemyślenia ;) gops, a te smycze z El perro w wersji różowej widziałaś może gdzieś w internecie na bardziej realnym zdjęciu? Ciekawa jestem jak ten kolor w rzeczywistości wygląda.. Niestety w necie nie widziałam , ale widziałam na żywo i jest zdecydowanie bardziej "żarowiasta" niż na zdjęciu . Gdybym miała suka na pewno bym ją kupiła :p bardzo mi się podoba . Quote
vege* Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Zamawiał ostatnio ktoś coś z PSDD? Długo czekaliście? Wiem teraz będzie weekend majowy więc obroże dojdą pewnie dopiero po ;) I jeszcze jedno dla tej pani chcę wziąć limonkę i malinę, będzie ok? :D Nie chcę żadnej obroży z ozdobnymi taśmami/bawełną bo sunia to straszny brudas więc obrożą długo ładna by nie była :p http://pawsitivedog.pl/pl/p/OBROZA-BASIC-LIMONKA/92 http://pawsitivedog.pl/pl/p/OBROZA-BASIC-MALINOWA/146 Quote
vege* Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Chcę obie, dlatego pytam czy obie będą spoko wyglądały :) Quote
Kesja Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Vege, będą super! ;) A ja dostałam odpowiedź od kudłatego - będę zamawiać u nich różową smycz + obróżkę :D ale do końca kwietnia nie przyjmują zamówień, więc po majówce dopiero zamówię. Quote
Kesja Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Smycz z taśmy fuksja, a obroża tasiemka różowa mozaika na fioletowej taśmie nośnej + podszycie różowym softshellem -będzie cukierkowo :P Quote
lucky23 Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Widzieliście te hurtty? W sensie, że kolor? Są jeszcze takie: I taki kolor też jest: Szkoda, że Polska jest tak zacofanym krajem.. Ehh.. Quote
Niewyspana Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Kesja znalazłam jeszcze coś takiego u Pako-dog :D Wybaczcie za rozmiar, ale brałam z Facebooka. Na ich stronie pisze, że będą dostępne już niedługo :P 1 Quote
Leokadia Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Vege, burasy ładnie wyglądają w fioletach, więc brałbym jeszcze ten kolor pod uwagę, sprawdzone info :D :D :D Quote
Kesja Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Kesja znalazłam jeszcze coś takiego u Pako-dog :D Wybaczcie za rozmiar, ale brałam z Facebooka. Na ich stronie pisze, że będą dostępne już niedługo :P O nieee! Dlaczego mi to pokazałaś!? :P Piękna! zaraz do nich skleje maila... jest idealna! Quote
gops Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Tylko dziewczyny , pierwsze i najważniejsze spytajcie czy lina jest miękka :) Lina linie nie równa , jak te z el perro znam i wiem że sa ok tak tych z Pako nie miałam w reku i nie wiem czy nie tną itd. Kup kup Kesja i zdasz mi relacje czy wygodne ;D mi też się podoba kolor u nich którego El perro nie ma . Quote
vege* Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Vege, burasy ładnie wyglądają w fioletach, więc brałbym jeszcze ten kolor pod uwagę, sprawdzone info :D A masz jakieś zdjęcie może? ^^ Bo malinę chcę na 100%, a nad limonką myślę czy może faktycznie zamiast tej nie wziąć fioletu, hmm :p Ale kurcze moja mama chce dla niej limonkę. Jezu żeby każdy miał tylko takie problemy :lol: Vege, będą super! ;) No to super :D Chciałam pomarańczową ale PSD nie ma :( Widzieliście te hurtty? W sensie, że kolor? Nie widziałam, ale kolor mi się mega podoba, uwielbiam szary kolor, dla mnie super! :D Quote
asiak_kasia Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Tylko dziewczyny , pierwsze i najważniejsze spytajcie czy lina jest miękka :) Lina linie nie równa , jak te z el perro znam i wiem że sa ok tak tych z Pako nie miałam w reku i nie wiem czy nie tną itd. Kup kup Kesja i zdasz mi relacje czy wygodne ;D mi też się podoba kolor u nich którego El perro nie ma . są porównywalne ;) macałam i zasadniczo nie widziałam róznicy miedzy el perro a pako dogiem. ;) Quote
Leokadia Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Vege, tu mój buras akurat w eko fiolecie od Taks, jeden z niewielu kolorów, który mu bardzo pasuje :) http://s1274.photobucket.com/user/leonowa95/media/IMG_8024_zps02fecd60.jpg.html?sort=3&o=192 Quote
vege* Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 No faktycznie fajnie wygląda :D To jeszcze się zastanowię i po majówce od razu zamówię, jak przyjdą to się pochwalę jak wyglądają na modelce :) Quote
angineuuka Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Przez ciebie Vege zamowilam wlasnie molly flash :p Quote
vege* Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Taaa od razu przeze mnie :p Turkus dobry wybór! :D Quote
angineuuka Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 No wlasnie przez ciebie :p bo przypomnialas mi o psdd :p Quote
vege* Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Oj tam chociaż będziesz miała ładną obróżkę :D Quote
angineuuka Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Tsaa :lol: powinnam miec bana na ten watek :p Quote
Recommended Posts