Sawmj Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Mnie też oczarowały batmany podszyte żółtą eko <3 więc jak ktoś będzie miał zdjęcia to niech wrzuca. Z chęcią sama bym zamówiła, ale obawiam się, że do mojego rudzielca nie za bardzo będzie pasowało :-( Quote
bluess Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Chcę zamówić nowe szeleczki-zastanawiam się nad podszyciem-czy polar Minky też wyciera sierść ?A jak jest z podszyciem z siateczki? Quote
lucky23 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 T[quote name='Squ']Napisz do ludzi robiących obroże to się dowiesz ;)[/QUOTE] To chciałabym wiedzieć najpierw kto robi.. wiem że ds, ohd, furkidz, kudłaty art.. ale kto jeszcze? Quote
lilacly Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 [quote name='lucky23']Jakaś firma szyje ten model obróżek (odblaskowa taśma + wzorek) na szerokość 1 cm / 1,2 cm / 1,5 cm ? Bardzo mi się podoba ten wzorek, ale na Xenę rozmiar 2 cm / 2,5 cm są za wielkie :placz:[/QUOTE] Te modele obróżek szyją DS i PSDD, musisz do nich napisać podpytać ;) Choć wydaje mi się, że tak wąskich nie szyją. Quote
Czekunia Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 [quote name='a_niusia']czekunia jej nie karmi i je to, co sama znajduje np. ryjowki.[/QUOTE] :placz: Zdrajczyni! Weimar, gdybyś był tak mocno zainteresowany, to znalazłbyś odpowiedź na forum. Quote
lucky23 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 [quote name='lilacly']Te modele obróżek szyją DS i PSDD, musisz do nich napisać podpytać ;) Choć wydaje mi się, że tak wąskich nie szyją.[/QUOTE] No właśnie DS szyje maxymalnie na 2 cm :( A PSDD chyba też :( Quote
Luzia Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [B]Zamierzam kupić w DS dwie hurtty stajl ( [URL]http://allegro.pl/nowosc-kolorowa-odblaskowa-obroza-3cm-i3494905415.html[/URL] ) dla takich psów: Heaven [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-sx3XpNEVZJ4/Uhru92M5PWI/AAAAAAAAC7s/HwAZrTj-b9c/w1169-h877-no/P8250197.JPG[/URL] Pamir [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-YTCGKZy9omA/Uaypv62ivpI/AAAAAAAAK-8/Bevl-l5Ad9s/s640/3.JPG[/URL] Jedna to neonowa zieleń, no i właśnie nie wiem jaki kolor wybrać jako drugi, żeby na obydwu wyglądał ok ( nic z niebieskim ). Będę wdzięczna za pomoc :) EDIT: myślałam nad żółtym, ewentualnie różowym tylko jak to będzie wyglądać na Pamirze? [/B] Quote
Luzia Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='gops']Może fiolet? pasowałby do obu.[/QUOTE] nie będzie za ciemno? Quote
WEIMAR Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='a_niusia']czekunia jej nie karmi i je to, co sama znajduje np. ryjowki.[/QUOTE] cos na rzeczy chyba jest skoro zdjęcia usunęła Quote
WEIMAR Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='Czekunia']:placz: Zdrajczyni! Weimar, gdybyś był tak mocno zainteresowany, to znalazłbyś odpowiedź na forum.[/QUOTE] a od kiedy pytać nie wolno? Quote
Unbelievable Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='WEIMAR']cos na rzeczy chyba jest skoro zdjęcia usunęła[/QUOTE] no zdecydowanie. Dać ci adres? możesz dzwonić do TOZu :) jak ja się cieszę że mój pies ma dużo sierści i nie widać że jest strasznie chuda :mdleje: Quote
a_niusia Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='WEIMAR']cos na rzeczy chyba jest skoro zdjęcia usunęła[/QUOTE] wiesz co? twoja wypowiedz jest do granic mozliwosci WSTRETNA. Quote
lucky23 Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [B]a_niusia,[/B] zgadzam się z Tobą. Po co atakować od razu ludzi, jak się nie zna prawdy? A żeby nie robić OT to jaka osoba / firma szyje morkie / turkusowe obroże na szerokość 1 cm ? Quote
vege* Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='lucky23'][B]a_niusia,[/B] zgadzam się z Tobą. Po co atakować od razu ludzi, jak się nie zna prawdy? A żeby nie robić OT to jaka osoba / firma szyje morkie / turkusowe obroże na szerokość 1 cm ?[/QUOTE] [B]WEIMAR[/B] czekunia nie usunęła zdjęć tak do twojej wiadomości :diabloti: Nie zwracajcie na tą osobę uwagi, ciągle się do kogoś musi przyczepić :p Quote
Czekunia Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='WEIMAR']cos na rzeczy chyba jest skoro zdjęcia usunęła[/QUOTE] Masz chyba problem ze wzrokiem, człowieku :lol: Zdjęcia nie usunęłam i nie zamierzam, bo nie mam powodu. Już Ci powiedziałam - skoro tak bardzo dociekasz, dlaczego mój pies jest wychudzony, to poszukaj na forum, na pewno znajdziesz odpowiedź. Quote
Czekunia Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='Unbelievable']no zdecydowanie. Dać ci adres? możesz dzwonić do TOZu :) jak ja się cieszę że mój pies ma dużo sierści i nie widać że jest strasznie chuda :mdleje:[/QUOTE] I Ty przeciwko mnie:placz:?? Człowiek chce być dobry, wyślę obrożę, a tu zaraz chcą adres do niecnych planów wykorzystać:diabloti:. [quote name='a_niusia']wiesz co? twoja wypowiedz jest do granic mozliwosci WSTRETNA.[/QUOTE] Koleś tylko z takich wypowiedzi na forum słynie, więc czego się spodziewać? Quote
Czekunia Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='vege*'][B]WEIMAR[/B] czekunia nie usunęła zdjęć tak do twojej wiadomości :diabloti: Nie zwracajcie na tą osobę uwagi, ciągle się do kogoś musi przyczepić :p[/QUOTE] Niektórym chęć odkrycia sensacji przesłania widok:evil_lol: przecież od razu widać, że o jednego psa dbam, a drugiego nie karmię:lol:. Quote
razed_in_black Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [B]WEIMAR [/B] zapraszam do mnie na osiedle, co drugi wyżeł wygląda tak jak [B]Czekuni[/B] i nikt nie twierdzi, że są wychudzone, ba moja ciotka ma 2 wyżełki i też są takie chude, biedne :( Quote
vege* Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='Czekunia']Niektórym chęć odkrycia sensacji przesłania widok:evil_lol: przecież od razu widać, [B]że o jednego psa dbam, a drugiego nie karmię[/B]:lol:.[/QUOTE] To dlatego, że sunia jest przygarnięta i ją mniej kochasz :-( Quote
Czekunia Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='razed_in_black'][B]WEIMAR [/B] zapraszam do mnie na osiedle, co drugi wyżeł wygląda tak jak [B]Czekuni[/B] i nikt nie twierdzi, że są wychudzone, ba moja ciotka ma 2 wyżełki i też są takie chude, biedne :([/QUOTE] Dzięki ;) Zara wygląda tak dlatego, źe jest psem wyrzuconym przez jakiegoś idiotę, z mnóstwem problemów, w tym zdrowotnych plus ma ogrom ruchu, a psem jest jeszcze młodym,więc wszystko daje taki efekt jak powyżej, przy czym w dniu dzisiejszym wygląda już wiele lepiej niż w dniu, w którym do nas trafiła. Mój starszy pies w jej wieku również był chudy. Quote
Czekunia Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='vege*']To dlatego, że sunia jest przygarnięta i ją mniej kochasz :-([/QUOTE] Jakie "kochasz"?? Psów przygarniętych się nie kocha:shake:. Quote
Unbelievable Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='Czekunia']I Ty przeciwko mnie:placz:?? Człowiek chce być dobry, wyślę obrożę, a tu zaraz chcą adres do niecnych planów wykorzystać:diabloti:. [/QUOTE] oczywiście, zawsze wykorzystuję takie sytuacje, żeby zmieść wszystkich psiarzy z powierzchni ziemi mwuahahahahahahha :evil_lol: Quote
Czekunia Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='Unbelievable']oczywiście, zawsze wykorzystuję takie sytuacje, żeby zmieść wszystkich psiarzy z powierzchni ziemi mwuahahahahahahha :evil_lol:[/QUOTE] A taka sympatyczna się wydawałaś... Ehhhh... Znów się pomyliłam:diabloti:. Quote
Recommended Posts