Marchewkowy Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='anostek']Matko! [B]Marchewkowy[/B], chcesz o tym porozmawiać? ;)[/QUOTE] Masakra... rozmowa chyba wiele nie pomoże hahaha tylko pobyt w ośrodku zamkniętym :diabloti: Ale się powstrzymałam i nie wziełam smyczy :D Quote
AnIeLa Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Marchewkowy']Masakra... rozmowa chyba wiele nie pomoże hahaha tylko pobyt w ośrodku zamkniętym :diabloti: Ale się powstrzymałam i nie wziełam smyczy :D[/QUOTE] Pod warunkiem , że nie będzie dostępu do internetu bo wtedy to witajcie nowe obroże :evil_lol: No ale każdy zbiera coś innego jeden znaczki, drugi modele samochód, trzeci zbiera na raka płuc paląc fajki a ja zbieram obróżki ;) Quote
Marchewkowy Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='AnIeLa']Pod warunkiem , że nie będzie dostępu do internetu bo wtedy to witajcie nowe obroże :evil_lol: No ale każdy zbiera coś innego jeden znaczki, drugi modele samochód, trzeci zbiera na raka płuc paląc fajki a ja zbieram obróżki ;)[/QUOTE] oj chyba mam za dużo tych uzależnień hahaha ale ja mówię podobnie rodzicom wolicie żebym zbierała puszki po piwie pod monopolowym :D Zresztą teraz się już przyzwyczaili i nie zwracają uwagi na nowości ;) Jeszcze ta promocja w Furkidz - 15% ahhh ale nie wiem na który wzorek się zdecydować i czy w ogóle... Quote
gops Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Marchewkowy']oj chyba mam za dużo tych uzależnień hahaha ale ja mówię podobnie rodzicom wolicie żebym zbierała puszki po piwie pod monopolowym :D Zresztą teraz się już przyzwyczaili i nie zwracają uwagi na nowości ;) Jeszcze ta promocja w Furkidz - 15% ahhh ale nie wiem na który wzorek się zdecydować i czy w ogóle...[/QUOTE] zniżka a ja nic nie wiem! ? :lol: akurat planowałam nowego furkidza młodemu bo te margitnale 4cm są świetne co mamy . Quote
Marchewkowy Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='gops']zniżka a ja nic nie wiem! ? :lol: akurat planowałam nowego furkidza młodemu bo te margitnale 4cm są świetne co mamy .[/QUOTE] Jaki wzorek myślisz? pomożcie mi coś dobrać do futer... po plastikowym zatrzasku mam traume... moze wezme metalowy? ale wtedy 2,5 cm szerokość wchodzi tylko w gre... Myślę nad Golden Elegance ale na tą obecną pogodę to trochę smutna. Stars in Aqua ładna ale dużo mam już turkusowych rzeczy... Sunflower ciekawe ale do koloru moich psow chyba bedzie srednio pasować... Zostają jeszcze truskawki Quote
gops Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 ja juz zamówiłam moim kundlom takie same tylko pies 4cm a suka 3cm oba margitnale. monstery :loveu: a nie możesz wziać zacisków? sunflower jest bardzo ładna Quote
Marchewkowy Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='gops']ja juz zamówiłam moim kundlom takie same tylko pies 4cm a suka 3cm oba margitnale. monstery :loveu: a nie możesz wziać zacisków? sunflower jest bardzo ładna[/QUOTE] Tylko zacisków mam już tak dużo... a przydały by się też jakieś zatrzaski... Quote
gops Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Marchewkowy']Tylko zacisków mam już tak dużo... a przydały by się też jakieś zatrzaski...[/QUOTE] ale skoro masz obawy co do zatrzasków to lepiej znowu zaciski , jak masz iść na spacer i zastanawiać się czy obroża wytrzyma szarpnięcie to lepiej mieć kolejny zacisk .;) zatrzask kup innej firmy np rogza z blokadą skoro zwykłych nie jesteś pewna . Quote
Marchewkowy Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='gops']ale skoro masz obawy co do zatrzasków to lepiej znowu zaciski , jak masz iść na spacer i zastanawiać się czy obroża wytrzyma szarpnięcie to lepiej mieć kolejny zacisk .;) zatrzask kup innej firmy np rogza z blokadą skoro zwykłych nie jesteś pewna .[/QUOTE] Tak, tak z zatrzasków mam głównie rogzy eh Quote
majusa Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Marchewkowy']Masakra... rozmowa chyba wiele nie pomoże hahaha tylko pobyt w ośrodku zamkniętym :diabloti: Ale się powstrzymałam i nie wziełam smyczy :D[/QUOTE] Mnie w miarę skutecznie powstrzymuje spojrzenie męża....:-? Wiec Lupine i DS w tym miesiacu starcza .... ale już mysle o 2 frukidzach i szelach z DS :stupid:..... Quote
gops Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 ja czekam jeszcze na szelki z miauhau 4cm na klamry z ozdobna nitką , zwykłe niebieskie . ale te monstery z furkidza chodziły za mną od samego początku :) i idealnie pasują do moich potworów . Quote
AnIeLa Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='majusa']Mnie w miarę skutecznie powstrzymuje spojrzenie męża....:-?[/QUOTE] Jeszcze trochę i mu przejdzie pewnie, u mnie zaczęło się od dziwnych spojrzeń, później był gniew, wyparcie, akceptacja a teraz TŻ pomaga mi w wyborze :evil_lol: Quote
socurek Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Dla dobermana bling bonz czy bone hunter czy jeszcze coś innego? a dla drugiego gówniarza co jeszcze z pozostałości lupine (23-33cm zatrzask) będzie pasowało??? Kurcze, zgapiłam się z puppy love - tak chciałam ten wzorek... Quote
MakeBelieve Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Kusi Furkidz, oj kusi, ale ja chcę coś czerwonego, a nie wiem co :C Quote
Ania24 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Ja dla tej psiej dziewczynki zamówiłam obróżkę fioletową u [b]taks[/b], nie mogę się doczekać jak dotrze do nas :loveu: [img]http://images43.fotosik.pl/1750/ca1ffe5583a67a27.jpg[/img] Quote
gops Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='MakeBelieve']Kusi Furkidz, oj kusi, ale ja chcę coś czerwonego, a nie wiem co :C[/QUOTE] są kostki czerwone :) sama nad nimi myślałam ale dla psa czerownym to mi się nie widział i wziełam w końcu inne . Quote
MakeBelieve Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Wiem, ale kurcze średnio mi jakoś pasują.. Kupiłabym coś innego, np wiewióry ale mamy już Day on Bahama i nic niebieskiego nie chcę ;< A np do fioletu albo coś smycz muszę dokupić. Quote
xxxkaluniaxxx Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='majusa']Mnie w miarę skutecznie powstrzymuje spojrzenie męża....:-? Wiec Lupine i DS w tym miesiacu starcza .... ale już mysle o 2 frukidzach i szelach z DS :stupid:.....[/QUOTE] mnie powstrzymuje brak kasy :placz: kupiłam gitarę i niemam co myśleć o nowych obrożach :shake: a muszę kupić chociaż ze dwie grubsze 4cm :razz: [h=5][/h] Quote
vege* Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']mnie powstrzymuje brak kasy :placz: kupiłam gitarę i niemam co myśleć o nowych obrożach :shake: a muszę kupić chociaż ze dwie grubsze 4cm :razz: [/QUOTE] Mnie powstrzymuje moja chciwość :diabloti: mam 8 obroży i mi starcza :lol: Ale marzę o obroży lupine z tym wzorkiem w karty, tylko dlaczego to nie jest 2,5 cm :placz: byłby już mój! Quote
a_niusia Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 dwie pary szeleczk activ doga juz doszly. sa absolutnie piekne:))) w sumie marzec jeszcze sie nie rozpoczal, wiec mozna jeszcze cos zamowic... Quote
aganela Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='a_niusia']dwie pary szeleczk activ doga juz doszly. sa absolutnie piekne:))) w sumie marzec jeszcze sie nie rozpoczal, wiec mozna jeszcze cos zamowic...[/QUOTE] Pokaż te piękności :) Quote
a_niusia Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='aganela']Pokaż te piękności :)[/QUOTE] juz wkrotce:)))) Quote
Marchewkowy Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 (edited) [quote name='a_niusia']juz wkrotce:))))[/QUOTE] czekamy niecierpliwie ;) EDIT: Doradźcie mi który kolor Hamiltona na zatrzask dla Abiśki [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-ZVQsGAg0aNE/US01ZFDw7GI/AAAAAAAANz0/hutaHz4BAEE/s362/DSC_0300.JPG[/IMG] Teal, winna, rose, czerwona, lawendowa? A może jakieś inne propozycje? :shake: jestem uzależniona... ale na pocieszenie to wcześniej długo długo prawie nic z obroży smyczy nie kupowałam :P Edited February 27, 2013 by Marchewkowy Quote
Victoria Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 zielona :loveu: eej ona cos widzi ?? :evil_lol: Quote
gops Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Victoria']zielona :loveu: eej ona cos widzi ?? :evil_lol:[/QUOTE] dokładnie o to samo chciałam spytać :evil_lol: Quote
Recommended Posts