Cieplutkaa. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Szelki też mogą być.. Chodzi w sumie o wzór sam w sobie.. ;) Quote
Molli Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='BullWest']Czyli L-ka RD może być na nas dobra skoro ma min. długość 40cm. Marta_Ares Tzn. wiesz myślałam czy by nie zaryzykować i kupić tej L-ki (na Futrzakowie jest za 33zł ostatnia sztuka właśnie PoBZ), a najwyżej jakby była za duża to by poczekała do czerwca na Rolexa- on ma jakieś 56 w szyi, więc pewnie byłaby dobra, ale dla niego bd wolała 2,5 cm, więc...kupujemy zatrzask i smycz regulowaną.[/QUOTE] Rolex to buldożek francuski ? Quote
vpassione Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Zależy mi na skórzanej, cienkiej, krótkiej smyczy, którą chce wykorzystać zamiast ringówki. Znalazłam smyczki firmy Dino( [URL="http://www.fionka.pl/index.php?products=product&prod_id=1770&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2010-03&utm_content=1770"]link[/URL] ), ale te mają 130cm długości, to już podchodzi w mało wygodną długość. Czy ktoś widział coś podobnego i krótszego? Quote
BullWest Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [url]http://i41.tinypic.com/2u5uc1s.jpg[/url] Quote
BullWest Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Molli']Rolex to buldożek francuski ?[/QUOTE] Tak, Rolex to będzie moja druga bulwa, a wygląda tak: [url]http://i44.tinypic.com/23m20dd.jpg[/url] A żeby nie było takiego total offtopa, to zastanawiam się czy wiecie gdzie można dostać takie obroże i smycze jak ona ma tej fotce (oczywiście oprocz wystaw). Quote
chi23 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='BullWest'][url]http://i41.tinypic.com/2u5uc1s.jpg[/url][/QUOTE] ale śliczny bulwiaczek:D:D:D a raczej bulwiaczka Quote
BullWest Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Dziękujemy:loveu:, ta fota miała być dla Cieplutkiej- szeleczki Rogzette. Quote
Cieplutkaa. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='BullWest'][url]http://i41.tinypic.com/2u5uc1s.jpg[/url][/QUOTE] Ojej, ale słodko to wygląda.. No to chyba kupię rogzette, ale przyznam, ze turtle reef tez mnie kusi .. ]:-> Tak czy siak, gdyby ktoś miał obrożę rogzette w dobrym stanie na sprzedaż ( ok 45 cm ) to zapraszam na PW :) Quote
BellaLab Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 mógłby mi ktoś zmierzyć rogza XL pół zacisk, na max zmniejszony? Quote
Marta_Ares Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 BellaLab kilka rzeczy z Twojej kolekcji jakas znajoma jest :D Quote
BullWest Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Cieplutkaa on na żywo jest jeszcze ładniejszy, to moj pierwszy i ulubiony wzorek z Rogza Quote
Cieplutkaa. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='BullWest']Cieplutkaa on na żywo jest jeszcze ładniejszy, to moj pierwszy i ulubiony wzorek z Rogza[/QUOTE] Aach ja już mam całą listę wymarzonych obróżek ; D Przede wszystkim Lupine meadow, następnie właśnie rogzette i turtle reef. Chętnie bym młodej kupiła jeszcze obrożę w panterkę,lupine puppy love (różyk) i taką błękitną,skórzaną ( nazwy firmy nie pamiętam xD) .. A akurat moi rodzice, którzy by to wszystko sponsorowali ; D uważają, że głupotą jest posiadanie tylu obroży i że psu by jedna wystarczyla, więęęc ;) Aach, a jeszcze co do lupine meadow .. Ją wycofali ze sprzedaży, czy co? Bo nigdzie jej nie widziałam ; / Quote
chi23 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Cieplutkaa.']Aach ja już mam całą listę wymarzonych obróżek ; D Przede wszystkim Lupine meadow, następnie właśnie rogzette i turtle reef. Chętnie bym młodej kupiła jeszcze obrożę w panterkę,lupine puppy love (różyk) i taką błękitną,skórzaną ( nazwy firmy nie pamiętam xD) .. A akurat moi rodzice, którzy by to wszystko sponsorowali ; D uważają, że głupotą jest posiadanie tylu obroży i że psu by jedna wystarczyla, więęęc ;) Aach, a jeszcze co do lupine meadow .. Ją wycofali ze sprzedaży, czy co? Bo nigdzie jej nie widziałam ; /[/QUOTE] Aha, a ja bym chciała: szelki muscata McLeather czy jak im tam szelki muddy paws lupine ale moi rodzice też raczej się z tego nie cieszą:D każdemu marudzą tak już jest:D Quote
BullWest Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Taaa Meadow już nie ma, Na Futrzakowie jest ostatnia smycz z tego wzoru. Ja mam strasznie dużo rzeczy, ktore chcę jeszcze kupić a jak dojdzie drugi bulw to już w ogole z kasą nie wyrobię. Quote
chi23 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 teeee.... masakra, juz sie zaczne leczyc. to znaczy wyleczona juz jestem prawie ale jakbym miała okazje kupic te rzeczy co napisalam to chetnie Quote
BullWest Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ja uważam, że nie warto się leczyć. Lubię ten moj nałog:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='vpassione']Zależy mi na skórzanej, cienkiej, krótkiej smyczy, którą chce wykorzystać zamiast ringówki. Znalazłam smyczki firmy Dino( [URL="http://www.fionka.pl/index.php?products=product&prod_id=1770&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2010-03&utm_content=1770"]link[/URL] ), ale te mają 130cm długości, to już podchodzi w mało wygodną długość. Czy ktoś widział coś podobnego i krótszego?[/QUOTE] za taką cenę to można sobie skrócić do długości jaka ci się spodoba : P [B]Marta[/B] fajna ta obroża podszyta polarem :razz: Quote
Marta_Ares Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Unbelievable']za taką cenę to można sobie skrócić do długości jaka ci się spodoba : P [B]Marta[/B] fajna ta obroża podszyta polarem :razz:[/QUOTE] a dziekuje :) kolor polaru do wyboru :P czerwony, zielony, błekitny, niebieski, granat, czarny (reszty nie pamietam :D) Quote
BullWest Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Marta_Ares macie jeszcze tą taśmę rożowe moro? Quote
Unbelievable Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Marta_Ares'] kolor polaru do wyboru :P czerwony, zielony, błekitny, niebieski, granat, czarny (reszty nie pamietam :D)[/QUOTE] chyba już wiem jak będą wyglądały nasze szelki :evil_lol: Quote
Molli Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='BullWest']Ja uważam, że nie warto się leczyć. Lubię ten moj nałog:evil_lol:[/QUOTE] Popieram ;) Quote
Lucky. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ja też go lubię, ale jednak bardzo dużo kosztuje jakbym miała podliczyć to z 500 zł by wyszło ... :D Ale czego nie robi się z miłości ;D ? Quote
chi23 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='BullWest']Ja uważam, że nie warto się leczyć. Lubię ten moj nałog:evil_lol:[/QUOTE] W moim przypadku warto, bo na mojej futrzastej nic nie widać a kołnierza jej nie kupie, kołnierze dobre dla dużych:D Quote
Ewa&Duffel Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 O matko jaki Ares, w pierwszej chwili go w ogóle nie poznałam :evil_lol::-o [url]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/WIOSNA/DSC00275.jpg[/url] Ale super wygląda i nareszcie widać obroże ;) Na moim kudłaczu to nic nie widać... Quote
Molli Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='chi23']W moim przypadku warto, bo na mojej futrzastej nic nie widać a kołnierza jej nie kupie, kołnierze dobre dla dużych:D[/QUOTE] Ale np. w 20mm nie wyglądałaby jak w kołnierzu, chyba ;) Quote
Recommended Posts