Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BullWest']Czyli L-ka RD może być na nas dobra skoro ma min. długość 40cm.

Marta_Ares Tzn. wiesz myślałam czy by nie zaryzykować i kupić tej L-ki (na Futrzakowie jest za 33zł ostatnia sztuka właśnie PoBZ), a najwyżej jakby była za duża to by poczekała do czerwca na Rolexa- on ma jakieś 56 w szyi, więc pewnie byłaby dobra, ale dla niego bd wolała 2,5 cm, więc...kupujemy zatrzask i smycz regulowaną.[/QUOTE]

Rolex to buldożek francuski ?

Posted

Zależy mi na skórzanej, cienkiej, krótkiej smyczy, którą chce wykorzystać zamiast ringówki.
Znalazłam smyczki firmy Dino( [URL="http://www.fionka.pl/index.php?products=product&prod_id=1770&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2010-03&utm_content=1770"]link[/URL] ), ale te mają 130cm długości, to już podchodzi w mało wygodną długość. Czy ktoś widział coś podobnego i krótszego?

Posted

[quote name='Molli']Rolex to buldożek francuski ?[/QUOTE]

Tak, Rolex to będzie moja druga bulwa, a wygląda tak:

[url]http://i44.tinypic.com/23m20dd.jpg[/url]

A żeby nie było takiego total offtopa, to zastanawiam się czy wiecie gdzie można dostać takie obroże i smycze jak ona ma tej fotce (oczywiście oprocz wystaw).

Posted

[quote name='BullWest'][url]http://i41.tinypic.com/2u5uc1s.jpg[/url][/QUOTE]

Ojej, ale słodko to wygląda.. No to chyba kupię rogzette, ale przyznam, ze turtle reef tez mnie kusi .. ]:->

Tak czy siak, gdyby ktoś miał obrożę rogzette w dobrym stanie na sprzedaż ( ok 45 cm ) to zapraszam na PW :)

Posted

[quote name='BullWest']Cieplutkaa on na żywo jest jeszcze ładniejszy, to moj pierwszy i ulubiony wzorek z Rogza[/QUOTE]

Aach ja już mam całą listę wymarzonych obróżek ; D
Przede wszystkim Lupine meadow, następnie właśnie rogzette i turtle reef.
Chętnie bym młodej kupiła jeszcze obrożę w panterkę,lupine puppy love (różyk) i taką błękitną,skórzaną ( nazwy firmy nie pamiętam xD) ..

A akurat moi rodzice, którzy by to wszystko sponsorowali ; D uważają, że głupotą jest posiadanie tylu obroży i że psu by jedna wystarczyla, więęęc ;)

Aach, a jeszcze co do lupine meadow .. Ją wycofali ze sprzedaży, czy co? Bo nigdzie jej nie widziałam ; /

Posted

[quote name='Cieplutkaa.']Aach ja już mam całą listę wymarzonych obróżek ; D
Przede wszystkim Lupine meadow, następnie właśnie rogzette i turtle reef.
Chętnie bym młodej kupiła jeszcze obrożę w panterkę,lupine puppy love (różyk) i taką błękitną,skórzaną ( nazwy firmy nie pamiętam xD) ..

A akurat moi rodzice, którzy by to wszystko sponsorowali ; D uważają, że głupotą jest posiadanie tylu obroży i że psu by jedna wystarczyla, więęęc ;)

Aach, a jeszcze co do lupine meadow .. Ją wycofali ze sprzedaży, czy co? Bo nigdzie jej nie widziałam ; /[/QUOTE]

Aha, a ja bym chciała:
szelki muscata McLeather czy jak im tam
szelki muddy paws lupine
ale moi rodzice też raczej się z tego nie cieszą:D każdemu marudzą tak już jest:D

Posted

Taaa Meadow już nie ma, Na Futrzakowie jest ostatnia smycz z tego wzoru.
Ja mam strasznie dużo rzeczy, ktore chcę jeszcze kupić a jak dojdzie drugi bulw to już w ogole z kasą nie wyrobię.

Posted

[quote name='vpassione']Zależy mi na skórzanej, cienkiej, krótkiej smyczy, którą chce wykorzystać zamiast ringówki.
Znalazłam smyczki firmy Dino( [URL="http://www.fionka.pl/index.php?products=product&prod_id=1770&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2010-03&utm_content=1770"]link[/URL] ), ale te mają 130cm długości, to już podchodzi w mało wygodną długość. Czy ktoś widział coś podobnego i krótszego?[/QUOTE]
za taką cenę to można sobie skrócić do długości jaka ci się spodoba : P

[B]Marta[/B] fajna ta obroża podszyta polarem :razz:

Posted

[quote name='Unbelievable']za taką cenę to można sobie skrócić do długości jaka ci się spodoba : P

[B]Marta[/B] fajna ta obroża podszyta polarem :razz:[/QUOTE]
a dziekuje :)

kolor polaru do wyboru :P czerwony, zielony, błekitny, niebieski, granat, czarny (reszty nie pamietam :D)

Posted

[quote name='BullWest']Ja uważam, że nie warto się leczyć. Lubię ten moj nałog:evil_lol:[/QUOTE]

W moim przypadku warto, bo na mojej futrzastej nic nie widać a kołnierza jej nie kupie, kołnierze dobre dla dużych:D

Posted

O matko jaki Ares, w pierwszej chwili go w ogóle nie poznałam :evil_lol::-o
[url]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/WIOSNA/DSC00275.jpg[/url]
Ale super wygląda i nareszcie widać obroże ;) Na moim kudłaczu to nic nie widać...

Posted

[quote name='chi23']W moim przypadku warto, bo na mojej futrzastej nic nie widać a kołnierza jej nie kupie, kołnierze dobre dla dużych:D[/QUOTE]

Ale np. w 20mm nie wyglądałaby jak w kołnierzu, chyba ;)