Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bejkowa']Nie na temat , no ale ... macie może adresówki te z kakadu ( Quick Tag ) , jak tak to mam pytanka , ile kosztuje wygraderowanie , no i ile czasu to zajmuje ? :D[/QUOTE]

Ceny są od 25zł wzwyż z tego co pamiętam, grawerowanie trwa mniej niż 2min ;).

Super ta serduszkowa obroża! :)

Posted

[quote name='Bejkowa']Nie na temat , no ale ... macie może adresówki te z kakadu ( Quick Tag ) , jak tak to mam pytanka , ile kosztuje wygraderowanie , no i ile czasu to zajmuje ? :D[/QUOTE]

Ja posiadam :) Grawerowanie trwało ok. 1-2minut, a kosztowało mnie to chyba 30 zł (duża adresówka, obustronny grawer) :D

Posted

ja mam dwie z kakadu..a.le wole zamawiac przez neta bo o wiele taniej a jakościowo podobnie...
u mnie adresówka jest przy każdej obrozy...mam ich ze 40 chyba teraz na dwa psy wiec bym zbankrutowała :P

Posted

[quote name='gops']napisz do taks zrobi Ci taką samą :) też ostatnio kupowałam dla suki identyczna jak Ty zgubiłaś i nie było problemu .

swoja drogą ja tez się zastanawiałam nad tym AD :evil_lol: ale dla suki trochę za duży mojej był więc kupiłam inne AD tez od Dufflowej :p[/QUOTE]
Taks robi własnie bazarek... do dzisiaj. :lol:

Posted

Na pewno są źle założone, po zdjęciu widać że jest zapiety tylko pasek za łapami, wydaje mi się że w tej dziurze na górze powinna być głowa, ale wtedy kółko na zapięcie jakos nie tu gdzie trzeba :hmmmm:

Posted

Ciężka sprawa... :lol: Ale moim zdaniem to są po prostu odwrotnie założone guardy, czyli pierwsza obręcz powinna być z tyłu, a ta tylnia przełożona przez głowę. ;)

Posted

Ja miałam takie szelki, i jak te na zjdeciu to nie te, to ja juz nie wiem co to. Ale to są chyba najzwyklejsze jakie w zoologach mozna spotkac skorzane czerwone beżowe i czarne zazwyczaj.

znalazłam jedynie takie zdjecie gdzie najlepiej widac ich kroj
[IMG]http://img.szafa.pl/uploads/clothes/c0/d1/d223/1277304/1254355325.jpg[/IMG]
pasek poziomy jest na lini klaty z przodu tak jak w norwegach, i pionowa obręcz ZA łapami też jak w norwegach.

Posted

No to dobrze że się udało;)

Ja tak latając teraz o tych szelkach znalazłam takie fajne, i ładne to to, ale jakie drogie...
[url]http://www.puppystar.pl/pl/p/PUPPIA-Szelki-dla-buldoga-BARRON-GREY/653[/url]
Chyba ferplast miał coś podobnego? chodzi mi o krój.

Posted

W zoo+ są jeszcze takie:
[URL]http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/szelki_dla_psa/pupia/333712[/URL]
jeszcze droższe niestety, ale bardzo fajne/ Inna rzecz, że to ocieplacz jednocześnie, a więc 2 w 1.