Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='karollka']Protonek w furkidzowych puzzlach:) Jakość kiepska bo telefonem robiłam a to jest mała wiercipięta;p

[IMG]http://i45.tinypic.com/11rryb7.jpg[/IMG]
[IMG]http://i46.tinypic.com/ojl99e.jpg[/IMG][/QUOTE]
jaka to szerokość? śliczne są , bo na ślicznym piesku :cool3:

Posted

[quote name='Monika i Max :)']Te obroże plaffy podobno w środku mają piankę która gdy pies wejdzie w błoto wchłania je i dlatego nie chcą się dopierać[/QUOTE]
:mdleje: jeżeli na prawdę tak jest to sobie odpuszczam
[quote name='semp']o raju, zielona w zlote gwiazdki jest przecudowna!

hmm, moglibyscie mi powiedziec jak sie sprawdza obroza z lancuszkiem na dlugowlosym psie? bo ostatnio bardzo mi sie spodobaly, ale obawiam sie, ze beda sie kudelki wplatywac...[/QUOTE]
ja mam średniowłosego psa ale kryzę ma dosyć solidną, i raczej nie mam problemów z łańcuszkiem ;)

Posted

[quote name='Monika i Max :)']Mi w wiadomości napisali że te obroże mają w środku gąbkę , a jeden z testerów napisał że nie chcą się dopierać po błocie , czyli gąbka wchłonęła błoto i nie da jej się doprać.[/QUOTE]
To w takim razie i ja podziękuję za plaffy ;-)

Posted

[quote name='semp']
hmm, moglibyscie mi powiedziec jak sie sprawdza obroza z lancuszkiem na dlugowlosym psie? bo ostatnio bardzo mi sie spodobaly, ale obawiam sie, ze beda sie kudelki wplatywac...[/QUOTE]

mojej dziewczynie łańcuszek nie wyciera i nie wplontuje się w sierśc ale za to ją farbuje, no i na zimę nie bardzo się nadaje, ale i tak bardzo lubię ten typ obroży

Posted

[quote name='BBeta']Negatywne komentarze na FB Plaffy znikają szybciej niż się pojawiają :diabloti:[/QUOTE]
jakoś miałam przeczucie że tak będzie :lol:

Posted

[quote name='semp']

Mój pies ma sierść na długość coś jak... hm, border, toller? Z wielką kryzą. Półzacisk łańcuszkowy sprawuje się świetnie :)

Posted

już pytałam ale zgubiłam odpowiedz:(

chce kupić szelki norweskie, ale jak najtaniej, nie muszą być piękne, wystarczy taśma podszyta polarem lub eko skórką.
gdzie mogę takie kupić?

Posted

[quote name='Kirinna']już pytałam ale zgubiłam odpowiedz:(

chce kupić szelki norweskie, ale jak najtaniej, nie muszą być piękne, wystarczy taśma podszyta polarem lub eko skórką.
gdzie mogę takie kupić?[/QUOTE]
u DS napisz im na gg na pewno sie dogadasz, lub spójz na ich allegro mają takie w ofercie.

Posted

[quote name='gops']u DS napisz im na gg na pewno sie dogadasz, lub spójz na ich allegro mają takie w ofercie.[/QUOTE]

dzieki, na DS właśnie patrze i tak u nich musze kupić pas i amortyzator więc pewnie się zdecyduje ale chciałabym zobaczyc konkurencje:)

Posted

[quote name='Kirinna']dzieki, na DS właśnie patrze i tak u nich musze kupić pas i amortyzator więc pewnie się zdecyduje ale chciałabym zobaczyc konkurencje:)[/QUOTE]
to spójz na AD tylko tam cena wyższa jeśli zależy na mniejszej kwocie .
nie wiem jaka firma robi jeszcze norwegi , ja mam z trixie(32zł więc tanio) ale nie widziałam ich w necie .

Posted

Musiałabym moim kupić jakieś obroże na zimę, bo nie jestem do końca przekonana do łańcuszków na mrozy. Tylko nie mam pojęcia co im kupić i jakie szerokości, dodatkowo obroża nie moze wycierać i niszczyć Jetsana kryzy, bo i tak jest w opłakanym stanie...
Ogólnie mają być wytrzymałe, tanie i zaciskowe :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']Musiałabym moim kupić jakieś obroże na zimę, bo nie jestem do końca przekonana do łańcuszków na mrozy. Tylko nie mam pojęcia co im kupić i jakie szerokości, dodatkowo obroża nie moze wycierać i niszczyć Jetsana kryzy, bo i tak jest w opłakanym stanie...
Ogólnie mają być wytrzymałe, tanie i zaciskowe :eviltong:[/QUOTE]
Od taks ;) jak mają nie wycierać sierści, to najlepiej na śliskim lub satynowym podszyciu :D a szerokość według uznania, chociaż za szeroka może odgniatać sierść...