Monika i Max :) Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='karollka']Protonek w furkidzowych puzzlach:) Jakość kiepska bo telefonem robiłam a to jest mała wiercipięta;p [IMG]http://i45.tinypic.com/11rryb7.jpg[/IMG] [IMG]http://i46.tinypic.com/ojl99e.jpg[/IMG][/QUOTE] jaka to szerokość? śliczne są , bo na ślicznym piesku :cool3: Quote
Unbelievable Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Monika i Max :)']Te obroże plaffy podobno w środku mają piankę która gdy pies wejdzie w błoto wchłania je i dlatego nie chcą się dopierać[/QUOTE] :mdleje: jeżeli na prawdę tak jest to sobie odpuszczam [quote name='semp']o raju, zielona w zlote gwiazdki jest przecudowna! hmm, moglibyscie mi powiedziec jak sie sprawdza obroza z lancuszkiem na dlugowlosym psie? bo ostatnio bardzo mi sie spodobaly, ale obawiam sie, ze beda sie kudelki wplatywac...[/QUOTE] ja mam średniowłosego psa ale kryzę ma dosyć solidną, i raczej nie mam problemów z łańcuszkiem ;) Quote
karollka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Monika i Max :)']jaka to szerokość? śliczne są , bo na ślicznym piesku :cool3:[/QUOTE] Dzięki Monika;) szerokość to 2cm, psina jest malutka:p Quote
Monika i Max :) Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Mi w wiadomości napisali że te obroże mają w środku gąbkę , a jeden z testerów napisał że nie chcą się dopierać po błocie , czyli gąbka wchłonęła błoto i nie da jej się doprać. Quote
vege* Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Monika i Max :)']Mi w wiadomości napisali że te obroże mają w środku gąbkę , a jeden z testerów napisał że nie chcą się dopierać po błocie , czyli gąbka wchłonęła błoto i nie da jej się doprać.[/QUOTE] To w takim razie i ja podziękuję za plaffy ;-) Quote
NightQueen Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='semp'] hmm, moglibyscie mi powiedziec jak sie sprawdza obroza z lancuszkiem na dlugowlosym psie? bo ostatnio bardzo mi sie spodobaly, ale obawiam sie, ze beda sie kudelki wplatywac...[/QUOTE] mojej dziewczynie łańcuszek nie wyciera i nie wplontuje się w sierśc ale za to ją farbuje, no i na zimę nie bardzo się nadaje, ale i tak bardzo lubię ten typ obroży Quote
BBeta Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Negatywne komentarze na FB Plaffy znikają szybciej niż się pojawiają :diabloti: Quote
gops Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='BBeta']Negatywne komentarze na FB Plaffy znikają szybciej niż się pojawiają :diabloti:[/QUOTE] jakoś miałam przeczucie że tak będzie :lol: Quote
Olson Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Si. Już dwa moje wpisy zostały z szybkością torpedy usunięte. :diabloti: Po prostu szkoda gadać. Quote
anorektyczna.nerka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 a wiecie, co było w tych negatywnych wpisach? Quote
evel Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='semp'] hmm, moglibyscie mi powiedziec jak sie sprawdza obroza z lancuszkiem na dlugowlosym psie? bo ostatnio bardzo mi sie spodobaly, ale obawiam sie, ze beda sie kudelki wplatywac...[/QUOTE] Mój pies ma sierść na długość coś jak... hm, border, toller? Z wielką kryzą. Półzacisk łańcuszkowy sprawuje się świetnie :) Quote
Kirinna Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Taks zrobiła świąteczny bazarek [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235231-obroże-świateczne-i-nie-tylko-na-kundelkowa-skarbonkę-do-18-11[/url] Quote
Gezowa Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Już go widziałam. Obróżki super, ale standardowo - nic dla młodego nie ma :) Więc tylko powzdycham. Quote
Olson Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Zobaczymy czy uda mi się coś kupić od taks. :) Quote
Kirinna Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 już pytałam ale zgubiłam odpowiedz:( chce kupić szelki norweskie, ale jak najtaniej, nie muszą być piękne, wystarczy taśma podszyta polarem lub eko skórką. gdzie mogę takie kupić? Quote
gops Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Kirinna']już pytałam ale zgubiłam odpowiedz:( chce kupić szelki norweskie, ale jak najtaniej, nie muszą być piękne, wystarczy taśma podszyta polarem lub eko skórką. gdzie mogę takie kupić?[/QUOTE] u DS napisz im na gg na pewno sie dogadasz, lub spójz na ich allegro mają takie w ofercie. Quote
Kirinna Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='gops']u DS napisz im na gg na pewno sie dogadasz, lub spójz na ich allegro mają takie w ofercie.[/QUOTE] dzieki, na DS właśnie patrze i tak u nich musze kupić pas i amortyzator więc pewnie się zdecyduje ale chciałabym zobaczyc konkurencje:) Quote
gops Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Kirinna']dzieki, na DS właśnie patrze i tak u nich musze kupić pas i amortyzator więc pewnie się zdecyduje ale chciałabym zobaczyc konkurencje:)[/QUOTE] to spójz na AD tylko tam cena wyższa jeśli zależy na mniejszej kwocie . nie wiem jaka firma robi jeszcze norwegi , ja mam z trixie(32zł więc tanio) ale nie widziałam ich w necie . Quote
Olson Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Kirinna - jeszcze gadżeciaki i 4pawz, może? Szkoda, ze tym razem bazarek u taks jest w formie licytacji... No, ale będę polować na moje typy:) Quote
Naklejka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Musiałabym moim kupić jakieś obroże na zimę, bo nie jestem do końca przekonana do łańcuszków na mrozy. Tylko nie mam pojęcia co im kupić i jakie szerokości, dodatkowo obroża nie moze wycierać i niszczyć Jetsana kryzy, bo i tak jest w opłakanym stanie... Ogólnie mają być wytrzymałe, tanie i zaciskowe :eviltong: Quote
Bobryna Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Naklejka']Musiałabym moim kupić jakieś obroże na zimę, bo nie jestem do końca przekonana do łańcuszków na mrozy. Tylko nie mam pojęcia co im kupić i jakie szerokości, dodatkowo obroża nie moze wycierać i niszczyć Jetsana kryzy, bo i tak jest w opłakanym stanie... Ogólnie mają być wytrzymałe, tanie i zaciskowe :eviltong:[/QUOTE] Od taks ;) jak mają nie wycierać sierści, to najlepiej na śliskim lub satynowym podszyciu :D a szerokość według uznania, chociaż za szeroka może odgniatać sierść... Quote
Kirinna Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Jaki kolor taśmy DS na norwegi dla niego? [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images45.fotosik.pl/1378/4b6919734e96b677med.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts