Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

monisiaxp, ja wole te pierwsze norweskie, bo guardy mi się przekręcały, ale tez mysle, ze lepsza bylaby obrozka polzaciskowa. (poza tym np mi na szelkach trudniej psa 'rwacego' jest utrzymac)

[QUOTE]prooosze o link do wszystkich taśm jakie posiada Marta_Ares na sprzedaż[/QUOTE]
[URL]https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/WZORNIKTASM#[/URL]

ale nie ma tutaj jeszcze tych odblaskowych i tego nowego turkusu oraz blekitnego

Posted

Pytanie do właścicieli obróżek zaciskowych z łańcuszkiem - [B]lepiej brać kółka zwykłe, okrągłe, czy półkółka[/B]? Bo półkółka wyglądają lepiej wizualnie, ale jak mi się będą wywijać nieestetycznie to mnie szlag trafi :eviltong:

Posted

[quote name='evel']Pytanie do właścicieli obróżek zaciskowych z łańcuszkiem - [B]lepiej brać kółka zwykłe, okrągłe, czy półkółka[/B]? Bo półkółka wyglądają lepiej wizualnie, ale jak mi się będą wywijać nieestetycznie to mnie szlag trafi :eviltong:[/QUOTE]
ja mam 2 łańcuszkowe i trzecia w drodzę wszystkie na zwykłych kółkach całych i jest ok , nie wiem niestety jak by było na pół kółkach .

Posted

[quote name='evel']Dzięki za odpowiedzi, justa, niepotrzebnie u Ciebie naśmieciłam widzę, bo dotarłaś ;)[/QUOTE]
spoko spoko;) one się w ogóle nie ruszają z mijesca, te kółka :lol: więc bierz jak sie podobaja :)

ehh ja nie ogarniam juz, Marta pokazala tu te tasmy i mi teraz rozwalają mózg :roll:

Posted

[quote name='gops']patrząc co się dzieje z obrożą szelki to totalna pomyłka musi być chyba że na chodniku gdzie pies się pobrudzić nie może :)[/QUOTE]
nikt nie każe Ci kupować, ani patrzeć na te pomyłki ;)

Posted

prawda w oczy kole, bywa ;)
serio tak brudzącej się obroży nie miałam więc nie wyobrażam sobie tak syfiących się szelek przy normalnym aktywnym psie.

Posted

Szelki w mój gust nie trafiają w ogóle - nienawidzę szorek. Ale ciekawe, jak na szelkach będą się prezentować Furkidzowe wzory :D Czekam na pierwsze zdjęcia waszych zakupów :evil_lol: Teraz zauważyłam dopiero ten piękny nowy fiolet :loveu: A już myślałam, że mi przeszło. To teraz sobie naroiłam drugą obrożę "borzemuszejąmiećmamojachcę". Niedobrze, też tu chyba przestanę wchodzić!

Posted

Mnie nie boli to że ja che obroze, mnie boli ze chce a nie mogę kupic :lol:
Mam juz troche poukladane w glowie... emm Słonie DS i turkus plus neonka, ale! zastanawiam sie czy.. kurna nie wyrobie ja to bym chciala co najmniej 3 :rotlf:

Posted

[quote name='kaskaSz']a taśmy wzorkowe są gdzieś pokazane, bo mówicie o sówkach, a ja nie wiem o co chodzi :( a chciałabym zobaczyć.[/QUOTE]
Sówki to chyba o te z tych tkanin byla mowa;) [URL]http://s1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/materialy/[/URL]
a tu ribbonki [URL]https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/RibbonkiWzory[/URL]

Posted

Furkidz z szelkami jak na ten moment mnie rozczarował.
Marzą mi się Day on Bahama, ale norwegi - jakaś kolorowa taśma i 5cm obszyty pasek piersiowy. O, ty by było super.
A poza tym - nawet gdybym chciała zamówić szorki, to... Nie ma naszego rozmiaru. :shake:

Posted

[quote name='Olson']Furkidz z szelkami jak na ten moment mnie rozczarował.
Marzą mi się Day on Bahama, ale norwegi - jakaś kolorowa taśma i 5cm obszyty pasek piersiowy. O, ty by było super.
A poza tym - nawet gdybym chciała zamówić szorki, to... Nie ma naszego rozmiaru. :shake:[/QUOTE]
mnie się wydaje, że trzeba poczekać troszkę na norwegi i będą. Nie wszystko na raz.. ;)

Posted

To na pewno. Ale wydaje mi się, że norwegi to najpopularniejsze szelki i najlepiej by było od nich zacząć. ;)
A tak poza tym, to cena też mnie lekko przeraziła. 59zł, za szelki, które po 3ech spacerach będą super brudne. Za 10zł więcej mam DS, które tak brudne będą może po 20. :diabloti:

Posted

[quote name='japanisze']A mnie się bardzo podoba, że są szorki, bo norwegi można hand made kupić wszędzie, a te są tylko w furkidz :D[/QUOTE]
DS ma od zawsze :)
tylko widocznie nie idą skoro mało zdjęć dają :lol:

Posted

[quote name='Natula']ma ktos moze obroze zaciskową na łańcuszku od Furkidz ? zastanawiam sie nad nią dla duzych psów, miałam kiedys ten typ z rogza i mi pasowało[/QUOTE]
ja mam, jak dla mnie super :)

Posted

[quote name='Natula']ma ktos moze obroze zaciskową na łańcuszku od Furkidz ? zastanawiam sie nad nią dla duzych psów, miałam kiedys ten typ z rogza i mi pasowało[/QUOTE]

Na wystawie widziałam dogi w furkidzach, zrywy wytrzymały ;)
Arniego też na furkidzach prowadziłam i mi bardzo przypasowała ta obroża.