a_niusia Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 a jaki rodzaj szeleczek? na takiego malego wypierdka to mozna zamawiac, bo to przynajmniej taniej!! kiedys tez sobie takiego sprawie:)))) Quote
a_niusia Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='japanisze']To on kupuje szelki dla siebie czy dla psa? :evil_lol: Babski, nie-babski - faceci też chodzą w różu. To TYLKO kolor :)[/QUOTE] dla psa, ale on ich bedzie glownie uzywal, wiec ma prawo wyboru, co nie:))) on nie ma juz teraz oporow, zeby wyprowadzac psy ubrane w roz, ale mysle, ze on chce wygladac w tych gorach jak "pan i jego pies" a nie jak "pan i pies pozyczony od pani":))) Quote
Unbelievable Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 a ja mam cukierkowo różowego activdoga na piance :loveu::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='a_niusia']a jaki rodzaj szeleczek? na takiego malego wypierdka to mozna zamawiac, bo to przynajmniej taniej!! kiedys tez sobie takiego sprawie:))))[/QUOTE] norwegi z podszyciem siateczkowym ;) oj tak mniejszy pies jest dużo praktyczniejszy jeśli chodzić o nałóg obrożowy :D ale znowu więcej możliwości bo bardzo dużo rzeczy pasuje.... Quote
omry Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='Marta_Ares']norwegi z podszyciem siateczkowym ;) oj tak mniejszy pies jest dużo praktyczniejszy jeśli chodzić o nałóg obrożowy :D ale znowu więcej możliwości bo bardzo dużo rzeczy pasuje....[/QUOTE] Dokładnie :) Do tego moje ukochane obróżki za jedyne 11,50. Na razie zamówiłam tylko zieleń neon, ale czeka mnie jeszcze mięta, lilia, ostry róż i pomarańcz :D Quote
gops Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 według mnie pianka AD to to samo co pianka w MM ;) widać to na wielu zdjęciach , albo są tak mega podobne co wątpie. Quote
Unbelievable Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='gops']według mnie pianka AD to to samo co pianka w MM ;) widać to na wielu zdjęciach , albo są tak mega podobne co wątpie.[/QUOTE] a ktoś mówi że tak nie jest? :diabloti: jak dla mnie to jest też to samo co podszycie szelek "juliusowych" w DS Quote
gops Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='Unbelievable']a ktoś mówi że tak nie jest? :diabloti: jak dla mnie to jest też to samo co podszycie szelek "juliusowych" w DS[/QUOTE] no to skoro to samo to nie wiem czemu jeszcze nie mam obroży od DS a jest połowe tańsza :lol: dzięki za oświecenie . Quote
Unbelievable Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='gops']no to skoro to samo to nie wiem czemu jeszcze nie mam obroży od DS a jest połowe tańsza :lol: dzięki za oświecenie .[/QUOTE] ja za brumową na grubszej taśmie na 30cm obwodu zapłaciłam 29zł, mniej niż za rogza a wykonanie powala ;) Quote
chrupcia Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='Pestka']U mnie chodził pies 8kg :cool3: [/QUOTE] to pobije kolejny rekord bo w lupine 18mm chodzi w naszym wypadku pies 3.4kg :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='Unbelievable'] jak dla mnie to jest też to samo co podszycie szelek "juliusowych" w DS[/QUOTE] to teraz wiem dlaczego AD odmówił mi sprzedaży obroży :diabloti: Quote
Kirinna Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 (edited) takie tam w taksówce, pasuje? [U][URL="http://imageshack.us/photo/my-images/171/dsc09195y.jpg/"][IMG]http://img171.imageshack.us/img171/9775/dsc09195y.jpg[/IMG][/URL] [/U] Edited June 1, 2012 by Kirinna Quote
Unbelievable Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='Marta_Ares']to teraz wiem dlaczego AD odmówił mi sprzedaży obroży :diabloti:[/QUOTE] o, ciekawe :evil_lol: a chciałaś z pianką kupić? Quote
AnIeLa Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Marta_Ares , żebyście nie od gapili pewnie :evil_lol: Ja czekam na e-maila w sprawie obróżki z pianką :shake: Quote
a_niusia Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='Unbelievable']a ja mam cukierkowo różowego activdoga na piance :loveu::evil_lol:[/QUOTE] tez bym chciala cukierkowo rozowe szeleczki, ale tym razem to nie przejdzie kurde. mam powazne zmartwienie!!! Quote
Unbelievable Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/547790_365445890175482_100001302231612_886244_1462654178_n.jpg[/IMG] Strasznie jest ciężko zrobić zdjęcie obroży na długowłosym psie który ma owsiki w tyłku :evil_lol: Quote
japanisze Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Ktoś ma może zdjęcie białego psiaka w lupine moo cow? Tak mnie korci kupić dla moich bulw jakąś sznurówkę :diabloti: Mam same szerokie obroże - 2,5 i 3 cm, a ten wzór w krowy już od dawna mi się podoba, jest szerokości 1,8 :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/113373-a_niusia"][B]a_niusia[/B][/URL] to kup teraz nie-różowe dla faceta, a potem różowe dla siebie :) Wilk syty i owca cała, tylko portfel jakby trochę lżejszy :razz: Quote
japanisze Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='Kirinna']takie tam w taksówce, pasuje?[/QUOTE] Bardzo pasuje, choć mało widać z daleka :) [quote name='Unbelievable']Strasznie jest ciężko zrobić zdjęcie obroży na długowłosym psie który ma owsiki w tyłku :evil_lol:[/QUOTE] Różowa siateczka jest ekstra! Moje psy w ogóle - niezależnie od płci - często pomykają w kwiatkach bądź różu :D Quote
a_niusia Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 myslalam, ze ta rozowa siateczka jest ciemniejsza. calkiem zajebiscie to wyglada, ale troche sie martwie, ze zaraz byloby na tym duzo czarnych wlosow z klaty mojego psa. wiec nie wiem, co wybrac. moze ostatecznie by sie udalo go przekonac do pand lub kalejdoskopu. do kalejdoskopu pasowalaby pomaranczowa pianka:)))) Quote
gops Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='Unbelievable']ja za brumową na grubszej taśmie na 30cm obwodu zapłaciłam 29zł, mniej niż za rogza a wykonanie powala ;)[/QUOTE] na 30cm .. a ja na 40cm patrzałam bez ozdobnej tasiemki sama zwykła cienka taśma plus pianka 29zł . więc ja dziękuję bo już wiem jaką AD ma taśme i dla mnie za cienka nawet ta grubsza (ja mam 2 zszyte i są nadal cienkie). ładnie dobrana obroża na Broom , fajnie wygląda. edit: w DS zapłacę 15zł :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='Unbelievable']o, ciekawe :evil_lol: a chciałaś z pianką kupić?[/QUOTE] tak z pianką :) na całe szczęście furkidz nie robi problemów przy zamówieniu :evil_lol: ostatnio doszły do nas wiewióreczki :loveu:, tylko nie ma kiedy zdjęcia na psie zrobić [IMG]http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Wiosna%202012/DSC09966.jpg[/IMG] [IMG]http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Wiosna%202012/DSC09962.jpg[/IMG] i pozostałe nowości: lupin i obroża z materiału na posłanie Aresa :D [IMG]http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Wiosna%202012/DSC09970.jpg[/IMG] [quote name='Unbelievable'] Strasznie jest ciężko zrobić zdjęcie obroży na długowłosym psie który ma owsiki w tyłku :evil_lol:[/QUOTE] ładny fragment obroży na czymś włochatym :eviltong: Quote
a_niusia Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 tasma, z ktorej sa zrobione szelki psa mojej siory niczym sie nie rozni od tasmy, z ktorej mam obroze i smycze ds. a te hafty sa naprawde czaderskie:))) zastanawiem sie nad kalejdoskopem na czerwonej tasmie podkladowej, pomaranczowej piance i z rozowymi nitkami. mysle, ze to bedzie spoko wygladac. Quote
Unbelievable Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='a_niusia']myslalam, ze ta rozowa siateczka jest ciemniejsza. calkiem zajebiscie to wyglada, ale troche sie martwie, ze zaraz byloby na tym duzo czarnych wlosow z klaty mojego psa. wiec nie wiem, co wybrac. moze ostatecznie by sie udalo go przekonac do pand lub kalejdoskopu. do kalejdoskopu pasowalaby pomaranczowa pianka:))))[/QUOTE] też myślałam że jest ciemniejsza, ale w sumie pasuje ;) chociaż żałuję że nie wzięłam jakiejś ciemnej, bo ta pewnie będzie zaraz szara wydaje mi się że to nie łapie takiej długiej sierści, krótką pewnie tak [quote name='gops']na 30cm .. a ja na 40cm patrzałam bez ozdobnej tasiemki sama zwykła cienka taśma plus pianka 29zł . więc ja dziękuję bo już wiem jaką AD ma taśme i dla mnie za cienka nawet ta grubsza (ja mam 2 zszyte i są nadal cienkie). ładnie dobrana obroża na Broom , fajnie wygląda. edit: w DS zapłacę 15zł :evil_lol:[/QUOTE] a ja wolę cienką, akurat w tej obroży jest ta grubsza różowa, nie mam pociągowców więc nie wiadomo czego im nie trzeba, a obroża jest lżejsza i szybciej wyschnie dzięki :) Quote
Marta_Ares Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='a_niusia']tasma, z ktorej sa zrobione szelki psa mojej siory niczym sie nie rozni od tasmy, z ktorej mam obroze i smycze ds.[/QUOTE] raczej nie takie same :) przynajmniej nie w tych AD co ja oglądałam :) taką samą mamy jedynie ten cienki róż i zieleń, reszta to inne taśmy ;) Quote
AnIeLa Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='Marta_Ares'] ostatnio doszły do nas wiewióreczki :loveu:, [IMG]http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Wiosna%202012/DSC09966.jpg[/IMG] [IMG]http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Wiosna%202012/DSC09962.jpg[/IMG] [/QUOTE] Świetne są. :lol: Ciekawe czy furkidz podwójnie szytą obroże by zrobili :p Quote
Recommended Posts